Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

A co do wygrzewania wylewek - 10 dni spokojnie styknie. Nie masz świeżynki. Nie dawaj tylko od razu czadu jak netbet 50 stopni w podłogę :)

eeeno....spokojnie... u nas zanim poszło grzania w podłogę to minęło kilka miesięcy: wylewki luty - grzanie pażdziernik.( czy jakoś tak )

a i tak od razu nie waliłem tych 50 stopni...ino delikatnie - 30 :cool:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Puuuufa, że gorąąąąco. Jeszcze prawie 2 miesiące...

Dokładnie.

A co do wygrzewania wylewek - 10 dni spokojnie styknie. Nie masz świeżynki. Nie dawaj tylko od razu czadu jak netbet 50 stopni w podłogę :)

Kurcze bylam pewna, ze termin macie na koniec czerwca.

Dzieki za informacje o wylewkach :) Codziennie podnosilismy o 1 stopien, obecnie mamy 30 st. Plam wilgoci na podlodze zadnych juz nie ma, za to w srodku przy tej pogodzie za cieplo

Uśmiech nr 4 i wymienił:)

:) tak trzymać

moze kup mu taki ochraniacz dla sportowcow...tak na wszelki wypadek ;)

Ma :)

MSU pewnie nie masz już ochoty w kółko gadać na ten temat ale muszę jeszcze;)

Mam nadzieję że na okoliczność uzbroiłaś się w piękny, biały kuszący kitelek pielęgniarski??;)

ps. dobrze że tylko tak się skończyło, dzięki za zwrócenie uwagi - pogonię moich panów na budowie i kciuki za Miska aby sie szybko zagoiło

Oj Luka, Luka ;)Jeszcze troche i szpital otworze

Wczoraj Misiek udusiłby się marchewka, wpadla mu do nie tej rury co trzeba, czyli nie tam gdzie sie je, ale oddycha - lekarz powiedzial, ze ktos zagiął na niego parol i zeby lepiej uwazał!

Młode chore, tak ze szok, na antybiotykach. Oszaleję z moimi chlopakami

a co sie stanie gdy ten punkt programu pominę ???

Bardzo nie mam ochoty zakładać (tymczasowo ) pieca elektrycznego :oops:

Po takim czasie, jak u Ciebie to juz raczej nic sie nie stanie

Przy dobrym, elastycznym kleju do kafli teoretycznie nie powinno się nic dziać - tyle, że w wylewce jest trochę wilgoci, która powinna wyjść. Ale kaflom ta ilość nie robi.

No widzisz - i masz odpowiedz. Na chlopakow zawsze mozna liczyc:)

A po jakim czasie wilgoci w wylewce nie ma ? Rok, dwa, dziesięć ???

Pewnie powinnam zmierzyć wilgotność tak ? Jaka jest bezpieczna, by nie trzeba wygrzewać ?

Aaaaa chyba nie będę kłaść kafli , znaczy mam nadzieję ;)

Przyklej szczelnie folie do wylewki, na drugi dzien zdejmij i sprawdz czy jest zaparowana od srodka

eeeno....spokojnie... u nas zanim poszło grzania w podłogę to minęło kilka miesięcy: wylewki luty - grzanie pażdziernik.( czy jakoś tak )

a i tak od razu nie waliłem tych 50 stopni...ino delikatnie - 30 :cool:

Do 30-stu to ja doszlam teraz i mam zamiar piec wylaczyc :)

Cieszę się, że Miśkowa rana sie goi. Niech smaruje to śladu nie będzie.

Naście lat temu po wypadku samochodowym miałam całą twarz zoraną i po szyciu używałam contratubex. Mi pomógł i tylko ja wiem, gdzie jest mały ślad. Co prawda miałam wtedy naście lat mniej...;)

napisze tu bo mam wrazenie ze tu sie wszyscy samodzielnie budujacy pojawiaja:)

uzywacie moze jakis komunikatorow? moze jakies GaduGadu?

jesli ktos uzywa to moze warto by bylosie wymienic numerami?

czasem miewam jakies przeblyski swiadomosci i nasowaja sie pytania, czasem istotne, ktore potem zapominam, mogac je komus od razu zadac pewnie pamietal bym odpowiedzi (albo mogl ich poszukac w archiwum:)), a tak to na FM nie zawsze chce mi sie pisac, szukac...

moje GG 7772401

Jeszcze nie wyłączaj. Dojedź do co najmniej 45 st. Możesz zwiększać temperaturę większymi skokami - po 2-3 st. To nie apteka :)

Przy piecu kondensacyjnym i podlgowce po calosci az 45st??

Cieszę się, że Miśkowa rana sie goi. Niech smaruje to śladu nie będzie.

Naście lat temu po wypadku samochodowym miałam całą twarz zoraną i po szyciu używałam contratubex. Mi pomógł i tylko ja wiem, gdzie jest mały ślad. Co prawda miałam wtedy naście lat mniej...;)

Aga, strone wczesniej "Kamila i Marcin" tez go polecali, Michu dostal masci i inne takie, ale musze mu dokupic ten Contratubex. Dzieki wielkie za pamiec

Ps. Tez mialas przezycia :(

napisze tu bo mam wrazenie ze tu sie wszyscy samodzielnie budujacy pojawiaja:)

uzywacie moze jakis komunikatorow? moze jakies GaduGadu?

jesli ktos uzywa to moze warto by bylosie wymienic numerami?

czasem miewam jakies przeblyski swiadomosci i nasowaja sie pytania, czasem istotne, ktore potem zapominam, mogac je komus od razu zadac pewnie pamietal bym odpowiedzi (albo mogl ich poszukac w archiwum:)), a tak to na FM nie zawsze chce mi sie pisac, szukac...

moje GG 7772401

Tomek idea bardzo fajna, tyle że moze z chlopakami pojdzie Ci lepiej. Ja malo interaktywna jestem czyli bez gg, fejsbukow, nk i innych takich, a na FM ostatnio tez tyle o ile, bo nie mam na nic czasu

Za to moi kochani od dzis jestem znow o rok starsza, no to teraz to ja bede :"piętnastka po przejściach". Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :cool:

Aga, strone wczesniej "Kamila i Marcin" tez go polecali, Michu dostal masci i inne takie, ale musze mu dokupic ten Contratubex. Dzieki wielkie za pamiec

Ps. Tez mialas przezycia :(

Ano miałam. Na szczęście nie ma praktycznie śladów.

Za to moi kochani od dzis jestem znow o rok starsza, no to teraz to ja bede :"piętnastka po przejściach". Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :cool:

Sto lat, sto lat... Życzę Ci żeby Cię siła nie opuszczała, zdrowie dopisywało i szybko udało się zrealizować marzenie:)

PS, Piętnastka? To Ty małolata jesteś;)

PS2. Wieczorem impreza?

Edytowane przez agalind

...kiedyś miałem taki sam pomysł... nawet podsunąłem go redakcji że komunikator na tym forum by się BARDZO przydał... i nic.

lepszy skype... uzywam.

to daj login, bo jak wyszukuje "pijanica" to za cholere nie moge znalezc ;) niby mam dzies tam skajpa to se moze znow odswieze z nim znajomosc

No to dla Was kochani. Dla piwopijców i grillo zercow piffo, dla ciezarowek woda, a reszta moze wybierac w kolorach :)

Dzieki za zyczenia...a impreza no coz - life. Nie ma kiedy. Na starosc sobie odbije

http://img262.imageshack.us/img262/8524/400f263701736rvs9hayhew.jpg

Z bukietem przychodzę ;)

http://us.123rf.com/400wm/400/400/scusi/scusi1006/scusi100600061/7222120-bukiet-narzedzie.jpg

i życzeniami - wszystkiego co najlepsze, oby każdy Twój dzień był pełen radości i spełnienia :)

MEGA BUZIAKA przesyłam dla Ciebie...

Dodatkowo życzę: zdrówka i spełnienia marzeń...

Abyś mogła w tym roku wieszać fieranki i obrazki na swoich ścianach,

aby mogła upiec ciasto w swojej kuchni dla chłopaków,

Abyś mogła mieć Waszą sypialnię i swoją toaletkę tylko dla siebie...

Abyś mogła mieć sadyswakcje już w tym roku, że Wam Się Udało...

Zdrowie...

Edytowane przez Inż.