netbet 24.05.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A co do wygrzewania wylewek - 10 dni spokojnie styknie. Nie masz świeżynki. Nie dawaj tylko od razu czadu jak netbet 50 stopni w podłogę eeeno....spokojnie... u nas zanim poszło grzania w podłogę to minęło kilka miesięcy: wylewki luty - grzanie pażdziernik.( czy jakoś tak ) a i tak od razu nie waliłem tych 50 stopni...ino delikatnie - 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Puuuufa, że gorąąąąco. Jeszcze prawie 2 miesiące... Dokładnie. A co do wygrzewania wylewek - 10 dni spokojnie styknie. Nie masz świeżynki. Nie dawaj tylko od razu czadu jak netbet 50 stopni w podłogę Kurcze bylam pewna, ze termin macie na koniec czerwca. Dzieki za informacje o wylewkach Codziennie podnosilismy o 1 stopien, obecnie mamy 30 st. Plam wilgoci na podlodze zadnych juz nie ma, za to w srodku przy tej pogodzie za cieplo Uśmiech nr 4 i wymienił tak trzymać moze kup mu taki ochraniacz dla sportowcow...tak na wszelki wypadek Ma MSU pewnie nie masz już ochoty w kółko gadać na ten temat ale muszę jeszcze;) Mam nadzieję że na okoliczność uzbroiłaś się w piękny, biały kuszący kitelek pielęgniarski?? ps. dobrze że tylko tak się skończyło, dzięki za zwrócenie uwagi - pogonię moich panów na budowie i kciuki za Miska aby sie szybko zagoiło Oj Luka, Luka ;)Jeszcze troche i szpital otworze Wczoraj Misiek udusiłby się marchewka, wpadla mu do nie tej rury co trzeba, czyli nie tam gdzie sie je, ale oddycha - lekarz powiedzial, ze ktos zagiął na niego parol i zeby lepiej uwazał! Młode chore, tak ze szok, na antybiotykach. Oszaleję z moimi chlopakami a co sie stanie gdy ten punkt programu pominę ??? Bardzo nie mam ochoty zakładać (tymczasowo ) pieca elektrycznego Po takim czasie, jak u Ciebie to juz raczej nic sie nie stanie Przy dobrym, elastycznym kleju do kafli teoretycznie nie powinno się nic dziać - tyle, że w wylewce jest trochę wilgoci, która powinna wyjść. Ale kaflom ta ilość nie robi. No widzisz - i masz odpowiedz. Na chlopakow zawsze mozna liczyc:) A po jakim czasie wilgoci w wylewce nie ma ? Rok, dwa, dziesięć ??? Pewnie powinnam zmierzyć wilgotność tak ? Jaka jest bezpieczna, by nie trzeba wygrzewać ? Aaaaa chyba nie będę kłaść kafli , znaczy mam nadzieję Przyklej szczelnie folie do wylewki, na drugi dzien zdejmij i sprawdz czy jest zaparowana od srodka eeeno....spokojnie... u nas zanim poszło grzania w podłogę to minęło kilka miesięcy: wylewki luty - grzanie pażdziernik.( czy jakoś tak ) a i tak od razu nie waliłem tych 50 stopni...ino delikatnie - 30 Do 30-stu to ja doszlam teraz i mam zamiar piec wylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.05.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jeszcze nie wyłączaj. Dojedź do co najmniej 45 st. Możesz zwiększać temperaturę większymi skokami - po 2-3 st. To nie apteka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Cieszę się, że Miśkowa rana sie goi. Niech smaruje to śladu nie będzie. Naście lat temu po wypadku samochodowym miałam całą twarz zoraną i po szyciu używałam contratubex. Mi pomógł i tylko ja wiem, gdzie jest mały ślad. Co prawda miałam wtedy naście lat mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.05.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 napisze tu bo mam wrazenie ze tu sie wszyscy samodzielnie budujacy pojawiaja:) uzywacie moze jakis komunikatorow? moze jakies GaduGadu? jesli ktos uzywa to moze warto by bylosie wymienic numerami? czasem miewam jakies przeblyski swiadomosci i nasowaja sie pytania, czasem istotne, ktore potem zapominam, mogac je komus od razu zadac pewnie pamietal bym odpowiedzi (albo mogl ich poszukac w archiwum:)), a tak to na FM nie zawsze chce mi sie pisac, szukac... moje GG 7772401 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jeszcze nie wyłączaj. Dojedź do co najmniej 45 st. Możesz zwiększać temperaturę większymi skokami - po 2-3 st. To nie apteka Przy piecu kondensacyjnym i podlgowce po calosci az 45st?? Cieszę się, że Miśkowa rana sie goi. Niech smaruje to śladu nie będzie. Naście lat temu po wypadku samochodowym miałam całą twarz zoraną i po szyciu używałam contratubex. Mi pomógł i tylko ja wiem, gdzie jest mały ślad. Co prawda miałam wtedy naście lat mniej... Aga, strone wczesniej "Kamila i Marcin" tez go polecali, Michu dostal masci i inne takie, ale musze mu dokupic ten Contratubex. Dzieki wielkie za pamiec Ps. Tez mialas przezycia napisze tu bo mam wrazenie ze tu sie wszyscy samodzielnie budujacy pojawiaja:) uzywacie moze jakis komunikatorow? moze jakies GaduGadu? jesli ktos uzywa to moze warto by bylosie wymienic numerami? czasem miewam jakies przeblyski swiadomosci i nasowaja sie pytania, czasem istotne, ktore potem zapominam, mogac je komus od razu zadac pewnie pamietal bym odpowiedzi (albo mogl ich poszukac w archiwum:)), a tak to na FM nie zawsze chce mi sie pisac, szukac... moje GG 7772401 Tomek idea bardzo fajna, tyle że moze z chlopakami pojdzie Ci lepiej. Ja malo interaktywna jestem czyli bez gg, fejsbukow, nk i innych takich, a na FM ostatnio tez tyle o ile, bo nie mam na nic czasu Za to moi kochani od dzis jestem znow o rok starsza, no to teraz to ja bede :"piętnastka po przejściach". Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.05.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) ja uzywam gg w robocie, a i wieczorami jak siedze to jest wlaczone (w zasadzie jest wlaczone zawsze bo nie wylaczm komputera ) Cos mi mowi ze jestesmy w podobnym wieku, wiec nie tragizuj Edytowane 24 Maja 2012 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 24.05.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ja uzywam gg w robocie, ...kiedyś miałem taki sam pomysł... nawet podsunąłem go redakcji że komunikator na tym forum by się BARDZO przydał... i nic. lepszy skype... uzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) Aga, strone wczesniej "Kamila i Marcin" tez go polecali, Michu dostal masci i inne takie, ale musze mu dokupic ten Contratubex. Dzieki wielkie za pamiec Ps. Tez mialas przezycia Ano miałam. Na szczęście nie ma praktycznie śladów. Za to moi kochani od dzis jestem znow o rok starsza, no to teraz to ja bede :"piętnastka po przejściach". Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać Sto lat, sto lat... Życzę Ci żeby Cię siła nie opuszczała, zdrowie dopisywało i szybko udało się zrealizować marzenie:) PS, Piętnastka? To Ty małolata jesteś PS2. Wieczorem impreza? Edytowane 24 Maja 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.05.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Sto lat, sto lat... Życzę Ci żeby Cię siła nie opuszczała, zdrowie dopisywało i szybko udało się zrealizować marzenie:) Podłączam się pod życzenia.. wsiego naj naj najlepszego.. i szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.05.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ...kiedyś miałem taki sam pomysł... nawet podsunąłem go redakcji że komunikator na tym forum by się BARDZO przydał... i nic. lepszy skype... uzywam. to daj login, bo jak wyszukuje "pijanica" to za cholere nie moge znalezc niby mam dzies tam skajpa to se moze znow odswieze z nim znajomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.05.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No prosz... Taka cisza, a tu imprezownia się szykuje Wszystkiego co najpozytywniejsze i szybkiego zamieszkania! Zdrówko! PS: ja też używam skajpa - nie sieje tak reklamami, jak to g$no-g$no :> No i dźwięki normalne, dające żyć. Można mnie łatwo znaleźć po loginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.05.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 100 LAT DLA PIĘTNASTKI, NIE MARTW SIĘ JUŻ ZA 3 LATA BĘDZIESZ PEŁNOLETNIA :) Ja mam gorącą linię gg w pracy (mam oko na drugą połowę , ale z kolei mało doświadczona w temacie budowlanym jestem (na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.05.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 bo GG to trzeba miec w wersji ponizej 7 w tych zmierzchlych czasach nie bylo reklam jeszcze martinezio - jak siade w domu to cie poszukam cronin - mimo wszystko jak mozesz to daj numer albo sie odezwij - mamy pewnien wspolny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No to dla Was kochani. Dla piwopijców i grillo zercow piffo, dla ciezarowek woda, a reszta moze wybierac w kolorach Dzieki za zyczenia...a impreza no coz - life. Nie ma kiedy. Na starosc sobie odbije http://img262.imageshack.us/img262/8524/400f263701736rvs9hayhew.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.05.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 podam w stopce żadna tajemnicaraz jeszcze wszystkiego naj naj naj http://www.google.pl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://www.fajnygift.pl/wp-content/uploads/2011/06/bob-budowniczy1.png&sa=X&ei=nh6-T5CKKI2PswbamP3eDQ&ved=0CAoQ8wc&usg=AFQjCNETQFu1iggSRZFZmYXDfVRUV5nZqQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Z bukietem przychodzę http://us.123rf.com/400wm/400/400/scusi/scusi1006/scusi100600061/7222120-bukiet-narzedzie.jpg i życzeniami - wszystkiego co najlepsze, oby każdy Twój dzień był pełen radości i spełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 24.05.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) MEGA BUZIAKA przesyłam dla Ciebie... Dodatkowo życzę: zdrówka i spełnienia marzeń...Abyś mogła w tym roku wieszać fieranki i obrazki na swoich ścianach,aby mogła upiec ciasto w swojej kuchni dla chłopaków,Abyś mogła mieć Waszą sypialnię i swoją toaletkę tylko dla siebie...Abyś mogła mieć sadyswakcje już w tym roku, że Wam Się Udało... Zdrowie... Edytowane 24 Maja 2012 przez Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 24.05.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) ... takich kfiotkuff życzę .... żeby Misiek przyniósł http://img692.imageshack.us/img692/7246/kfiot.png ...a łode mnie - 100 lat! p.s. niestety ...chyba cenzura mnie wywaliła Edytowane 24 Maja 2012 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 24.05.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 MSU - 100LAT, a przy okazji pytanko - jak długo płytowaliście poddasze? Ile metrów płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts