Inż. 22.04.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dobrze, dobrze... widzę, że dajecie radę...Tylko przed zaleniem chudziaka owiń jakąs folią tę rurkę 50 szarą, żeby nie uszkodzić...Z pozostałymi też tak możesz zrobić....Albo lepiej wsadz ja w jakos osłonke 70 na grubosci chodziaka... Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.04.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) inż zrobie (powstań) jak każesz (padnij) Jakie tam ADHD, lekarz kazał długo na swiezym powietrzu przebywać to sie stosuje do zalecen i spacery robie:) Co do zageszczania, to bylo zageszczone, dosypane, znow zageszczone, wyrownane i znow zageszczone i woda polewalismy. Jak chlopaki w jednej komorze nawozili piach to ja w drugiej ubijałam i odwrotnie. Także zageszczara po spacerze miała dość Proba pretu byłą Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.04.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 A tak szczegołowo dla wujka NetBetaSzczegóła to to co było ubilismy, sporo zeszło w dół i pozniej dwa razy dosypywalismy 2x10 cm warstwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 22.04.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 ..wujek tak se zapytał ... w sumie to wy tam nie mieliscie jakoś bardzo głęboko do ubicia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesołych Świąthttp://img708.imageshack.us/img708/5487/kurczakwielkanocny.jpgżyczy Mysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 22.04.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam.Rurę PP niebieską do studni 32mm i do wodociągów 40mm puściłem pod ławą w szarej 50 i 75 tak by wyszła ponad chudziak , na łuk poszło 6 szt kolanek 15 stopni inaczej nie da się włożyć bo PP jest sztywna , całość tak by móc włożyć i wyjąć i po latach wymienić rurę PP. prawidłowość kanalizy sprawdzałem dwoma kubkami z wodą, jeden pusty na wylocie, drugim wlewasz pół szklanki po kolei z każdego punktu i ma wylecieć do tej drugiej, najważniejsza jest ta gruba z toalety do wyjścia poza budynek, musi mieć 2% czyli 2 cm na metr, jak ma więcej to woda spływa szybciej i nie niesie z soba kupy, kupa zasycha w rurze i mamy zator. inne rury tylko z wodą może kłaść z większymi spadkami. Spadek mierzysz poziomicą do której w odległości 1 m od dowolnego końca przyklejasz taśmą 2 cm klocek drewna i po przyłożeniu do rury masz spadek 2% jak poziomica wskaże poziom ( jak kto miał metrologię na studiach i wie jak dzieła lamelka w poziomicy i kuma soo chodzi).Zagęszczenie sprawdzasz wbijając 1metrowy pręt 12 mm , powinien wchodzić dopiero mocno walony młotkiem pozdro.ps. zdrowych świąt wielkanocnych. Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Również przyłączam się do życzeń http://img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/emoticons/smile.png i nie zakończcie tych Świąt jak kurczaczek poniżej http://img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/emoticons/tongue.png http://files.students.ch/uploads/a/2009/04/15/wielkanoc.gif Magda z rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.04.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 NetBet - 45cm...a przy dolnych ławach ok80cm Tomraider- dzieki za bardzo konkretne rady:) Ceni sie:wiggle: Myszko witam u siebie, dziekuje za zyczenia i zycze wszystkiego dobrego rowniez:) Madzia dla Was takze wszelkich obfitosci i swiatecznej radosci:) Wogole Wszyscy sie weselcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wogole Wszyscy sie weselcie:) Tak tak tak weselcie i radujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://images38.fotosik.pl/800/a5daca0258fd9df7gen.jpgZdrowych i Wesołych ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 22.04.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Teraz zaczynam się bać... Aż tak poważnie nie traktuj moich wywodów, też czasami się mylę Chcę doradzić, a czy zastosujesz to Twój wybór... Powiem w sekrecie, że i tak zrobiłaś inaczej niż myślałem... Ale to nie znaczy że jest źle... Ważne, że zastanawiasz się na tematem, analizujesz... Wiele razy na budowie wątpiłęm, mówiełem sam do siebie "nie da się"... A za parę dni - jak sie z tematem przespałem - już wiedziałem jak to zrobie... P.S. Wesołych świąt... Inż. -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.04.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 A jednak chudego zdążyliście przedświątecznie "zalać" - GRATULKI , teraz będzie tylko lepiej. nic tak humoru nie poprawia jak się mury pną do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.04.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 No i zalane - fajna z was ekipa Ja mimo najszczerszych chęci nie kręciłem w betoniarze, bo wyszło mi koło 14 kubików chudego. 14000 / pojemność betoniarki = za dużo. A świątecznie - Wszelkiej pomyślności i zdrowia - pozdrawiam(y). http://img847.imageshack.us/img847/8415/jajaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 23.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT:) http://foto2.m.onet.pl/_m/5b19b83d2323cf7622fed752b933dce6,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 23.04.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Gratulacje z okazji chudego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.04.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dzieki za zyczenia i gratulacje, ale drugi raz chudego juz bym sie nie odwazyla lac ze szrocika. Co prawda wyszlo nam ok polowe kosztow tego co z pompy, ale to byl hardcore na maxa. Moze gdybysmy mieli wieksza betoniarke i wczoraj robili z moim bratem poszloby by wszystko w jeden dzien i po sprawie, a tak namachalismy sie tak, ze caly tydzien odpoczywamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 23.04.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 I wzajemnie naładuj akumulatory na dalsze boje na Twojej planecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 23.04.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych życzy Agata&Klaudiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.04.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Mam pytanko do Mundrusiów czy styro EPS200 wystarczy na izolacje scian piwnicy?? Czytałam na forum mondrosci przez on, bo nie wiem czy to prawda, ze do gruntu to on się wcale nie nadaje....i badz tu mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts