kalio 24.05.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No to 100 lat .... i dobrego tortu od malza http://img23.imageshack.us/img23/5757/facet1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ... takich kfiotkuff życzę .... żeby Misiek przyniósł http://pu.i.wp.pl/k,MzQ3MjgxMDMsMzQxNjM4,f,3.jpeg ...a łode mnie - 100 lat! p.s. niestety ...chyba cenzura mnie wywaliła tak miało być ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) Kochani jestescie przecudowni,jak ja Was lubie tu wszystkichDziekuje Wam slicznie za kfiatki, torty, zyczenia, buziaki....czasem lepiej sie zestrzarzeć przy takiej ekipie:DDzieki i czolem, Wasze zdrowko:) Ps. Bash my dalej plytujemy. Zostal sufit w lazience i w holuEdit: oczywista mialo byc w drewnie - po akcji ze szlifierka zaplytujemy Edytowane 25 Maja 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 25.05.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ale mnie ominęło... no to najpierw zaśpiewam Ci sto lat... ej, no co? UMIEM śpiewać STO LAAAAAAAAAAAAAT STooo, no dobra, lepiej wierszyk: Niech nam żyje MSU niech nam dotrwa i do stu niech jej dom się stawia sam niech no żyje, żyje nam a co do wypadku, szczerze zamarłam... oby taki ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.05.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 człowiek na chwileczkę wyjedzie i zaraz go jakaś impreza omija, STO lat w zdrowiu, szczęściu i uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Mruczka i TomBorka, dzieki gwiazdy:) PS. Mruczka, kto jak kto ale spiewac to Ty potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 26.05.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 pochwalila sie chociaz ile skonczyla ?:> niby sie o wiek kobiet nie pyta... ale lepiej o wiek niz o wage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 26.05.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 a umiem umiem, płytę nawet kiedyś nagrałam ale to daaaaaaaawno i nieprawda a rymowanka może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Cholera MSU tydzień po urodzinach to już nie wypada życzeń składać, co? Może za rok (jak tu jeszcze będziesz zaglądać siedząc sobie w fotelu i sącząc ten alkohol z poczatku Dziennika) - może mi się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.05.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 pochwalila sie chociaz ile skonczyla ?:> niby sie o wiek kobiet nie pyta... ale lepiej o wiek niz o wage Przeca bylo ze 15-nascie a umiem umiem, płytę nawet kiedyś nagrałam ale to daaaaaaaawno i nieprawda a rymowanka może być? Rymowanka zaczapista , ukryty talent drzemie na FM Cholera MSU tydzień po urodzinach to już nie wypada życzeń składać, co? Może za rok (jak tu jeszcze będziesz zaglądać siedząc sobie w fotelu i sącząc ten alkohol z poczatku Dziennika) - może mi się uda:) No spoko, nawet i miesiac po wypada jesli jest okazja do imprezy Wlasnie wczoraj byla pierwsza impreza w naszym salonie, w gronie przyjaciol, milo bylo parzec jak dom "żyje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 28.05.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja to dopiero spóźniona jestem :oops: No to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MSU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 29.05.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Cze MSU,Próbowałaś już szlifować szpachlę? jaka wybraliści, bo nie chwaliłaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.05.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja to dopiero spóźniona jestem :oops: No to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MSU!!!! Dzieki kochana, ale Ty nie opozniona ale wywczasowana Oscypków sie najadlas przynajmiej? Cze MSU, Próbowałaś już szlifować szpachlę? jaka wybraliści, bo nie chwaliłaś się? Czesc. Gdzies juz pisalam:) "Na laczenia daje twardy szpachel SEMIN CE86 z wloknami celulozowymi i tasme z siatki, a finiszuje miękkim ( bozsze zeby to Misiek uslyszal ) SEMIN68. Podobno do tego z wloknami nie trzeba juz siatki badz fizeliny, ale wolę nie ryzykować" Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 MSU, jak tam Miśkowa rana? Goi się? Na budowie przestój w związku z rekonwalescencją czy lecicie z robotą i nas tu zaskoczyć chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.06.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Rana sie goi, a na budowie chwilowy zastoj niestety, ale bardziej ze wzgledow zawodowych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piuma 03.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Razem z mężem przeczytaliśmy wpisy w dzienniku. Uśmialiśmy się, aż do ostatniego posta. Mamy nadzieję, że szybko wrócicie z humorem na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.06.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Razem z mężem przeczytaliśmy wpisy w dzienniku. Uśmialiśmy się, aż do ostatniego posta. Mamy nadzieję, że szybko wrócicie z humorem na budowę. Czesc, dzieki, ale my caly czas tam jestesmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a na budowie chwilowy zastoj niestety Cześć. Jesli tak wygląda zastój na budowie to dzisiaj wpadam na swoją i każę im zrobić sobie przerwę Jętki wyglądają bosko, szkoda tylko, że oprócz potu krwi jeszcze wymagały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Taaa zastój wg MSU:) Piękne jętki!! A gacie - toż to słowa uznania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.06.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Cześć. Jesli tak wygląda zastój na budowie to dzisiaj wpadam na swoją i każę im zrobić sobie przerwę Jętki wyglądają bosko, szkoda tylko, że oprócz potu krwi jeszcze wymagały. Czesc Aga, nopot i krew wylana, ale to taka bardziej zabawa przy nich, aczkolwiek nieskromnie powiem, ze wygladaja super:) A jak u Was? Taaa zastój wg MSU:) Piękne jętki!! A gacie - toż to słowa uznania:) Czesc Luka, chcialam cos u Ciebie napisac, ale tam taka plodnosc wpisow, ze ja kompletnie nie w temacie jestem Gacie mistrzowskie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts