agalind 11.06.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Czesc Aga, nopot i krew wylana, ale to taka bardziej zabawa przy nich, aczkolwiek nieskromnie powiem, ze wygladaja super:) A jak u Was? Zajrzyj do dziennika to się dowiesz;) teraz to powoli już idzie, ale cały czas do przodu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Czesc Luka, chcialam cos u Ciebie napisac, ale tam taka plodnosc wpisow, ze ja kompletnie nie w temacie jestemGacie mistrzowskie:) Spoko, wałkuję po raz setny ustawienie kuchni, jak zajrzysz na początku przyszłego roku to będą konkrety:)Nie widziałaś Malki gdzieś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Malka znów sie gdzieś zakopała:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 11.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 sooommmm, zyjom, budujom, huraaaaa zaczynalem sie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.06.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Zajrzyj do dziennika to się dowiesz;) teraz to powoli już idzie, ale cały czas do przodu:cool: No to ide, przez nieobecnosc kompletnie nie wiem co sie dzieje Czesc Luka, chcialam cos u Ciebie napisac, ale tam taka plodnosc wpisow, ze ja kompletnie nie w temacie jestem Gacie mistrzowskie:) Spoko, wałkuję po raz setny ustawienie kuchni, jak zajrzysz na początku przyszłego roku to będą konkrety:) Nie widziałaś Malki gdzieś?? No kuchnie zlukałam, ale sie nie wypowiadam, niech eksperty opiniują A Malka cholera jedna się odnajdzie, zawsze się odnajduje sooommmm, zyjom, budujom, huraaaaa zaczynalem sie martwic No zyjom, przeca zlego licho nie bierze ....i zadraszczaja Ci murowania ( fajny etap), a z drugiej wiedzą ze poddasze przed Toba i nie zazdraszczaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No to ide, przez nieobecnosc kompletnie nie wiem co sie dzieje Trzeba bywac, trzeba bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.06.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wiem, ze nie na temat, ale musze...zajebiscie zagrali, jestem dumna DO BOJU POOOOLSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Zgadzam się - było dooobrze ... i jeszcze kalio mnie nawiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No MSU chociaż Ty jedna:D Ja nie lubię piłki ale dziś oglądałam i baaardzo mi się podobało:) Poooolska biało-czerwoni, Polskaaa biało-czerwoni...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wstydu nie ma szkoda że na koniec odpuścili i grali na remis, jedni i drudzy zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.06.2012 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Dzis do pracy pojechalam na bialo - czerwono:) Nasi dawno takiej formy nie mieli i zycze im oby na starcie z Czechami bylo jeszcze lepieJ:) TRZEBA WIERZYC ZE SIE UDA- ja tam w nich wierzylam, malo tego obstawialam 2:1, ale remis tez jest dobry. Rosjanie maja silna druzyne i zatrzymac ich na pewno nie bylo latwo. Ale dalismy rade:) Jak jestem na budowie slucham relacje meczy w radiu, te o 20.45 juz ogladam Powinnismy byc dumni ze mamy u siebie Euro, nie wiadomo kiedy taka okazja powtorzy sie drugi raz:) A na naszych oczach dzieje sie cos pieknego, mamy to na zywo, na ulicach, flagi na samochodach. Rozmawiam w pracy z ludzmi z innych krajow ( taka mam prace) i wiecie jak nam zazdroszcza ze mamy taką impreze u siebie, ze przezywamy to na zywo. Gdyby nie wczorajsi pseudokibice w Warszawce byloby jeszcze lepiej. Mamy szanse pokazac sie Europie, ze Polska jest naprawde fajnym krajem z fajnymi ludzmi DO BOJU, DO BOJU, DO BOJU POOOOOLSKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 13.06.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Mistrzu Ja nadrabiam zaległości po tygodniu harówki na budowie. A u Ciebie pięknie się robi!!!! Tak biało i czyściutko, i te jętki, pięknie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.06.2012 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dzieki Kwitko, Ty wiesz jak podniesc na duchu ledwo zipiącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.06.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ledwo zipiacego na duchu podnosi sie zwykle dyskretnym "psyyyt" otwieranej chlodnej butelki kwiko te jetki to nie maja wyjscia... musza byc sliczne bo wiesz, krwia okupione moze ma ktos pomysl gdzie by kupic HEA220 i HEB 260 (potrzebuje odpowiednio 11,5 metra oraz 5,2 metra) za jakas rozsadna kwote? lokalny hurtownik zaspiewal mi ponad 5 kawalkow i pognalem go na drzewo zastanawiam sie czy taki 2-teownik kupiony legalnie na zlomie (nie oszukujmy sie, taki kawalek stali "dosc" dlugo koroduje... wiec taki ze zlomu nie jest nic gorszy) formalnie moglby byc? ten dluzszy (1,5m) moze byc z 4 kawalkow, wiec na 100% cos bym na zlomach trafil... MSU: glowa do gory, weekedn za pasem... odsapniesz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.06.2012 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Tomek, konstruktorka chciala troche przedobrzyc i zaprojektowala mi podczas adaptacji podciag z HEA czy jak to tam dwuteownikow. Koszt byl masakryczny, zdobycie i przywiezienie tego do nas rowniez, tym bardziej ze sprzedawali to w Szcz. tylko w calych 12 m kawalkach, tzn mozna bylo sobie uciac ile chcesz czyli np 2 x po 4m, ale i tak trzeba bylo zaplacic za calosc. Dlatego potem kiero zlapal sie za glowe i wraz z konstruktorem przeprojektowali na belka zelbetowa, co wyszlo na dobre bo zamiast 40 cm podciagu mam teraz 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 15.06.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 u nas te dwuteowniki wynikaja z linkwidacji zelbetowych podciagow, i sporego kawalka sciany nosnej, ktory zastapilismy tymi dwoma slupkami z piekielnej cegly. generalnie ja jestem z tego rozwiazania zadowolony, nie chce wystajacego na 30 cm z sufitu podciagu. podsumowujac: te 2 dwuteowniki generuja mi koszty, ale na podciagi zelbetowe tez musialbym kupic material. malo tego mialbym znacznie wieksze rozpietosci stropu (a to tez kosztuje wiecej), a do tego jeszcze te wystajace ze stropu podciagi... wole te dwuteowniki jednak pytanie tylko czy moga byc "z odzysku" czy tez musza byc nowki z hurtowni. oczywiscie kupujac takie z odzysku musialby byc na nie jakis papier. stal to najpodlejsza i najzwyklejsza ST3S, wiec tu nie ma zadnych konstrukcyjnych wymagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.06.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Msu zazdraszczam etapu kiedy można robić niezależnie od pogody no i coraz bardziej mnie to poddasze przeraża jak widzę jaki to czasopochłaniacz....dla mnie na razie póki co to strop był paskudną robotą, a przed nami jeszcze jeden Pokazałabyś jakieś plany kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.06.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Czesc. Plany kuchni sa bardzo odlegle, za to poddasze to faktycznie czasopochlaniacz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.06.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Cześć MSU:) Łączność sprawdzam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.06.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Cześć A gdzie relacja z frontu robót? smutno tak jakoś bez kolejnych lekcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts