MusiSieUdac 22.06.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Cześć MSU:) Łączność sprawdzam:D Łacznosc jezd..melduje sie:) Cześć A gdzie relacja z frontu robót? smutno tak jakoś bez kolejnych lekcji ... Obiecuje kapitanie, ze dzis bedzie relacja z frontu, moze byc? Mam zamiar słowa dotrzymac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.06.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Może być w końcu od kogoś muszę się uczyć, kiedyś w końcu nadejdą moje chwile z ... jak to było? piórem i blichówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wołałaś o Pani,więc przybywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.06.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Obiecuje kapitanie, ze dzis bedzie relacja z frontu, moze byc? Mam zamiar słowa dotrzymac.. No ja myslę Malka się w ogrodzie zakopała a Ty na poddaszu. No chyba, że razem siedzicie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.06.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Może być w końcu od kogoś muszę się uczyć, kiedyś w końcu nadejdą moje chwile z ... jak to było? piórem i blichówką? oj nadejda i to juz niebawem Wołałaś o Pani,więc przybywam Nie wierze wlasnym oczom, noz Malka sie wygrzebala z ziemi..witaj o Pani No ja myslę Malka się w ogrodzie zakopała a Ty na poddaszu. No chyba, że razem siedzicie;) chyba, ze rozsady w doniczkach na poddaszu... ...swoja droga jak ja sie dzisiaj zle czuje, ło mamo Taki mam samolot w glowie, jakbys zeszla z karuzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.06.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ...swoja droga jak ja sie dzisiaj zle czuje, ło mamo Taki mam samolot w glowie, jakbys zeszla z karuzeli Trza było wczoraj nie pić! Ja wiem, ze Ronaldo bramkę strzelił, ale zeby sobie takiego kaca załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.06.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Trza było wczoraj nie pić! Ja wiem, ze Ronaldo bramkę strzelił, ale zeby sobie takiego kaca załatwić? O to sie rozzchodzi, ze nie pilam, a czuje sie jakbym miala kaca i to giganta, chyba dzisiaj pierwszy raz od poltora roku bede musiala spasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.06.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 odpuść bo jeszcze z drabiny zlecisz, pogoda taka że większość ma samolocik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.06.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zrób sobie łikendową labę, bo nam się kobito wykończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ja się wczoraj pożaliłam na tropikalne upały i dziś mam piękne 21 stopni MSU, skoro możesz mieć gorszy dzień - zaczynam wierzyć, że nie jesteś cyborgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.06.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 no i sie doładowanie z melmaxa skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 eee tam zaraz nadajnik naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Jak tam zdrówko MSU? podładowałaś akumulatorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Pewnie jeszcze ładuje......ze szpachlą w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.06.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No naładowałam, wpis w dzienniku jest i przepraszam za niedotrzymanie słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 To jednak jesteś cyborgiem;). Cześć Piękna:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.06.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Czesc Rasia...mowie Ci, wprowadzam sie, zalegam i nawet palcem nie kiwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.06.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Piknie i biało się robi:) A podłoga na suficie to będzie niezły bajer:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.06.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Piknie i biało się robi:) A podłoga na suficie to będzie niezły bajer:yes: zwłaszcza po imprezie a na podłodze biała żywica będzie? Już widzę jak MSU spocznie na laurach po przeprowadzce a co z ogródkiem chyba że specjalnie zostają wydmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.06.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Piknie i biało się robi:) A podłoga na suficie to będzie niezły bajer:yes: Akurat ta czesc korytarza, a raczej korytarzyka to waskie gardlo i chcialam je jakos optycznie powiekszyc, zobaczymy czy mi sie uda. Szukam teraz do tego odpowiednie reflektory w przyzwoitej cenie, najlepiej podwojne, najlepiej biale badz czarne zwłaszcza po imprezie a na podłodze biała żywica będzie? Już widzę jak MSU spocznie na laurach po przeprowadzce a co z ogródkiem chyba że specjalnie zostają wydmy Kochana na zywice mnie niestety nie stac A co wydm, to przemysle propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts