Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze, ze mam tak mocną grupę popcorno zajadaczo wsparciową.Napiszę i pokażę, tylko nie dziś, bo padam na pysk, mam za duzo mięśni ( kce ktos trochę?) i do tego je wszystkie czuję na raz, a nawet jakby razy dwa. Obiecuję się ogarnąć, tfu otrzepać w weekend.Słowo harcerza :D No i dobrze, ze czuwacie na posterunku

tylko nie dziś, bo padam na pysk, mam za duzo mięśni ( kce ktos trochę?) i do tego je wszystkie czuję na raz, a nawet jakby razy dwa.

Oj jak ja Ciebie dziś rozumiem... Walczyłem z międzyjętkową warstwą wełny wkładanej od góry i od razu kręciłem deski jako podłoga na stryszku - zrobiłem ponad 1/3 na zgiętym kręgosłupie i już czuję ten ból rano... Ke-to-naa-luuu. :) pozdro

Oj jak ja Ciebie dziś rozumiem... Walczyłem z międzyjętkową warstwą wełny wkładanej od góry i od razu kręciłem deski jako podłoga na stryszku - zrobiłem ponad 1/3 na zgiętym kręgosłupie i już czuję ten ból rano... Ke-to-naa-luuu. :) pozdro

dziś mocno zimna kąpiel, a rano wprawne ręce masażysty/ki i ketonal możesz wywalić :)

Dobrze, ze mam tak mocną grupę popcorno zajadaczo wsparciową.Napiszę i pokażę, tylko nie dziś, bo padam na pysk, mam za duzo mięśni ( kce ktos trochę?) i do tego je wszystkie czuję na raz, a nawet jakby razy dwa. Obiecuję się ogarnąć, tfu otrzepać w weekend.Słowo harcerza :D No i dobrze, ze czuwacie na posterunku

Weekend powiadasz. No dobra czuję że będę miała wolne bo będzie lało , więc pozwolisz że rozsiądę się i poczekam na te fajerwerki :)

Cześć ekipa pod wezwaniem. Napisałam elaborat i tymczasem idę spać, bo jak znam życie to Michu mnie zwlecze po 6 rano z łóżka na budowe, więc idę się regenerować. A mięsnie,no coz , trza przezyć:lol: Dobrze, ze komentarze zyją, trza się wspierać we wspólnej niedoli :lol:

Co niektorzy mają dobrze jak Martinezio,ale jeszcze troche i my wszyscy bedziemy odpoczywac i kfiatki sadzic, co nie dziewczyny i chlopaki

Pozdrawiam Was kosmici

Edytowane przez MusiSieUdac