cronin 11.07.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dlaczego na MSU taką presję wywieracie dziewczęta?? no przecie to nasza forumowa SuperWoman jest, nic dziwnego że z takim napięciem czekamy na kolejne odsłony tam pewnie paparazzi po krzakach się chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dlaczego na MSU taką presję wywieracie dziewczęta?? Bo ten typ pod presją jest efektywniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 posuńcie się, ja też chcę popaczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 po urlopie przywitać się przyjszłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 MSU, ile jeszcze mam zjeść tego popcornu, żeby jakieś fotki zobaczyć, aaaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.07.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Nie naciskaj tak bo się jeszcze zamknie w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A ja myślę, ze się zmotywuje i wreszcie cos pokaże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.07.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kobita zasuwa na budowie, gdzie jej tam teraz w głowie jakieś zdjęcia Pewnie do łykiendu przyjdzie czekać na aktualizację, i to wieczorem dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.07.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dobrze, ze mam tak mocną grupę popcorno zajadaczo wsparciową.Napiszę i pokażę, tylko nie dziś, bo padam na pysk, mam za duzo mięśni ( kce ktos trochę?) i do tego je wszystkie czuję na raz, a nawet jakby razy dwa. Obiecuję się ogarnąć, tfu otrzepać w weekend.Słowo harcerza No i dobrze, ze czuwacie na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.07.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 tylko nie dziś, bo padam na pysk, mam za duzo mięśni ( kce ktos trochę?) i do tego je wszystkie czuję na raz, a nawet jakby razy dwa. Oj jak ja Ciebie dziś rozumiem... Walczyłem z międzyjętkową warstwą wełny wkładanej od góry i od razu kręciłem deski jako podłoga na stryszku - zrobiłem ponad 1/3 na zgiętym kręgosłupie i już czuję ten ból rano... Ke-to-naa-luuu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Oj jak ja Ciebie dziś rozumiem... Walczyłem z międzyjętkową warstwą wełny wkładanej od góry i od razu kręciłem deski jako podłoga na stryszku - zrobiłem ponad 1/3 na zgiętym kręgosłupie i już czuję ten ból rano... Ke-to-naa-luuu. pozdro dziś mocno zimna kąpiel, a rano wprawne ręce masażysty/ki i ketonal możesz wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 12.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 No to trzymam za słowo i czekam na zdjęcia. Cały czas na biało robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.07.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a rano wprawne ręce masażysty/ki Jak mnie moja kochana ciężarówka wymasuje to zaraz urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jak mnie moja kochana ciężarówka wymasuje to zaraz urodzi oj tam, oj tam.....mnie chodziło o masaż tych obolałych pleców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.07.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dobrze, ze mam tak mocną grupę popcorno zajadaczo wsparciową.Napiszę i pokażę, tylko nie dziś, bo padam na pysk, mam za duzo mięśni ( kce ktos trochę?) i do tego je wszystkie czuję na raz, a nawet jakby razy dwa. Obiecuję się ogarnąć, tfu otrzepać w weekend.Słowo harcerza No i dobrze, ze czuwacie na posterunku Weekend powiadasz. No dobra czuję że będę miała wolne bo będzie lało , więc pozwolisz że rozsiądę się i poczekam na te fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.07.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 I ja i ja jeszcze czekam na foty Są plusy takiego tyrania na budowie, dowiadujesz się ,że masz mięśnie o których istnieniu nie miałaś pojęcia a tu są i nawet boleć potrafią jak to budowa uczy wszystkiego? nawet anatomii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 13.07.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Walczyłem z międzyjętkową warstwą wełny wkładanej od góry i od razu kręciłem deski jako podłoga na stryszku wow, brzmi jakbyś mówił w języku suahili tak... egzotycznie niezrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 13.07.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Mruczka: powinnaś znać choć trochę tego języka, bo ten etap już macie za sobą.... Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 13.07.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Nie ma to tamto- musi boleć- jak boli znaczy, że żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.07.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 (edytowane) Cześć ekipa pod wezwaniem. Napisałam elaborat i tymczasem idę spać, bo jak znam życie to Michu mnie zwlecze po 6 rano z łóżka na budowe, więc idę się regenerować. A mięsnie,no coz , trza przezyć Dobrze, ze komentarze zyją, trza się wspierać we wspólnej niedoli Co niektorzy mają dobrze jak Martinezio,ale jeszcze troche i my wszyscy bedziemy odpoczywac i kfiatki sadzic, co nie dziewczyny i chlopaki Pozdrawiam Was kosmici Edytowane 13 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts