DEZET 13.07.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Drewniany sufit ekstra, ale myślałem, że zostanie surowe drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.07.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 MSU tylko Cię na parę dni spuścić z oczu:) Postępy super!! Ale ja się nie mogę doczekać pokoju Młodego:D:D Aż się ciśnie na usta tfu na palce jedno pytanie.... ps. no o czym miało być w Dzienniku? ps2. to nie to pytanie co się ciśnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.07.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Drewniany sufit ekstra, ale myślałem, że zostanie surowe drzewo. W jednym pokoju (goscinnym) zostanie, w sypialni i pokoju Mlodego bedzie na bialo:) Pozdrawiam MSU tylko Cię na parę dni spuścić z oczu:) Postępy super!! Ale ja się nie mogę doczekać pokoju Młodego:D:D Aż się ciśnie na usta tfu na palce jedno pytanie.... ps. no o czym miało być w Dzienniku? ps2. to nie to pytanie co się ciśnie:D Ty wiesz, ja tez sie najbardziej nie moge doczekac jego pokoju A co chcialas sie zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.07.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Dopadłam kompa z opóźnieniem, bo to wczorajsza premiera, ale sufity ekstra na górze, u mnie tez mają myć drewniane białe, w ogóle MSU nie chcę kadzić ale jesteś moją siostrą w tzw. dizajnie dachówka, okna teraz sufity, aż mnie skręca kiedy ja do tego dojdę. Uff zdanie wielokrotnie złożone prawie mnie zabiło. Super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.07.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Dopadłam kompa z opóźnieniem, bo to wczorajsza premiera, ale sufity ekstra na górze, u mnie tez mają myć drewniane białe, w ogóle MSU nie chcę kadzić ale jesteś moją siostrą w tzw. dizajnie dachówka, okna teraz sufity, aż mnie skręca kiedy ja do tego dojdę. Uff zdanie wielokrotnie złożone prawie mnie zabiło. Super jest Dzieki, tfu tzn nie dzieki, zeby nie zapeszyc jak to bedzie finalnie, ale ciesze sie, ze przynajmiej ktos mnie popiera w tych drewnianych sufitach, a w bialym drewnie to juz wogóle - pol roku o nie walczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.07.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 No widzisz to trzeba było mnie wezwać na pomoc bo ja je mam w planach hu hu i jeszcze dłużej, odkąd je zobaczyłam u Betib i Miszaków No i w otworingach białych jestem zakochana ale one do tych srebrzystych okien to nie bałdzo I jeszcze bym z chęcią białe albo rozbielane dechy sosnowe na podłodze położyła, ale jednak się gryzą z podłogówką i tu mój M stawia veto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.07.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) No widzisz to trzeba było mnie wezwać na pomoc bo ja je mam w planach hu hu i jeszcze dłużej, odkąd je zobaczyłam u Betib i Miszaków No i w otworingach białych jestem zakochana ale one do tych srebrzystych okien to nie bałdzo I jeszcze bym z chęcią białe albo rozbielane dechy sosnowe na podłodze położyła, ale jednak się gryzą z podłogówką i tu mój M stawia veto No z tymi podlogami, tez mialam dylemat...obawialam sie co dac na parterze, bo drewno to drewno i zadna podroba go nie zastapi. Aczkolwiek koszty ogrzewania mnie przekonaly, ze lepiej dac tam gres.Bedzie gres drewnopodobny, (bardzo jasny) w salonie i polpoler 60x60 w kuchni i holu. Edytowane 14 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.07.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ej no ten drewniany sufit wyszedł wam elegancko!!!! na pewno warto było i efekt jest extra! No i baterie już kupujesz, super! Ja sięt ak czasem zastanawiam co ty będziesz robić jak budowa się skończy? bo raczej w zachwytach nad firankami i dopieszczaniem detali Cię nie widzę może Michu ci skomponuje jakiś mini zestaw robótek ręcznych ze zbrojeniem jakieś ogrodzenie machniesz przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.07.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ej no ten drewniany sufit wyszedł wam elegancko!!!! na pewno warto było i efekt jest extra! No i baterie już kupujesz, super! Ja sięt ak czasem zastanawiam co ty będziesz robić jak budowa się skończy? bo raczej w zachwytach nad firankami i dopieszczaniem detali Cię nie widzę może Michu ci skomponuje jakiś mini zestaw robótek ręcznych ze zbrojeniem jakieś ogrodzenie machniesz przy okazji Kochana zdziwilabys sie jak ja sie czepiam detali..a co do pracy to moze jakis dom Tesckowi machniemy, jak na razie mam pelen grafik robot u siebie, wiec poki co nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 14.07.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Witam, jak ja uwielbiam to forum...coraz bardziej szaleniu ludzie i super pomysły Po raz pierwszy trafiłam na Wasz dziennik bud. i nie mogłam oderwać się od czytania... wow GRATULUJĘ ODWAGI, PODZIWIAM ZA TALENT I WYTRZYMAŁOŚĆ FIZYCZNĄ I PSYCHICZNĄ, A ŻYCZĘ POWODZENIA I WIERZĘ,ŻE SIĘ UDA!!! LOGIN JEST JAK NAJBARDZIEJ TRAFIONY! Bo przepraszam bardzo..komu, jak komu..ale Wam na serio podziwiam, podziwiam i napatrzeć się nie mogę a do tego dziennik super..fajnie się czyta...a LEKCJE -RADY - bomba! normalnie Pani to z powołaniem się minęła...ale teraz nie wiem z którym.?? ;]. po zarządzaniu (ps. historia w pociągu mnie rozbroiła:), a raczej budowlaniec (budowlanka:P), felietonista (felietonistka)..czy jakby to inaczej nazwać. coś by się jeszcze znalazło ;] ps. jakoś nie doszukałam się "początku"...jak to się stało,że budujecie SAMI?! tzn. ze zapadła taka decyzja... intrygujące, co musiało się dziać w waszych głowach..zwłaszcza,że nie po budownictwie to mnie już zupełnie zaskakuje i tu jestem jak ci panowie z paciągu..hihi (bo to ze kasa i majstrowie w rodzinie wyszperałam) ...ale musicie..co tam- powinniście- być bardzo dumni (zadowoleni) z siebie...) bo ja czytam to jak..baśń..nie do wiary...ale tam są zawsze dobre zakończenia i tego Wam życzę! będę śledzić postępy! ;] bo to niewiarygodne... ;] ;] ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.07.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Aniewa - dziękuję za przemiły wpis:) Tutaj na forum, jest spora grupa ludzi, ktorzy budują "tymi ręcami", polecam dziennik Netbeta, Basha, Inz, Kalio i wielu innych.Istna kopalnia wiedzy szalonych ludzi. Co nas sklonilo do samodzielnej budowy - dluga historia do opowiadania, i raczej nie temat na forum.Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.07.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 polecam dziennik Netbeta, Basha, Inz, Kalio i wielu innych...szalonych ludzi. No to może jak już po budowach będziemy leżeć w szpitalach (niekoniecznie psychiatrycznych, a leczących obolałe mięśnie) pomyślimy nad założeniem firmy deweloperskiej MAD BUILDERS pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 16.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 CZE:) ooo..dzięki za namiary..poczytam, poczytam zwłaszacza,że i My również chcieliśmy budować sami...ale jakoś nie mamy aż tylu przychylnych ludzi, (a szkoda..bo tata budowlaniec i do dnia rozpoczęcia budowy ..sądziłam ze jednak pomoże co nieco) no i teżmamy małego bąbla 1,5 roczną dziewczynkę...a babcia i tak zjmuje się nią podczas, gdy my w pracy... no i tak wyszło ze stan surowy buduje ekipa (dużo rzeczy moglibyśmy zrobić, ale żadna nie chciala godzić się na współpracę, bo jak umowa to tylko na całość ) a później to już polecimy sami..tzn bardziej mąż..ale jak czytałam Wasz dziennik..to już pomyślałam..skoro taka "drobinka" dała radę, to i może ja też coś zdziałam ;P Bash..widziałam, ze z Borów T. a jak po ostatnich nawałnicach, tornadach..miejmy nadzieję, ze ominęły was.. ja też blisko, Kaszuby ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No to może jak już po budowach będziemy leżeć w szpitalach (niekoniecznie psychiatrycznych, a leczących obolałe mięśnie) pomyślimy nad założeniem firmy deweloperskiej MAD BUILDERS pozdr To ja się wpisuję na listę potencjalnych klientów, proszę mały domek taki do 140 m2pu, z płaskim dachem i dużym tarasem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No, no:jawdrop: Sufity eleganckie:yes: A pokój Młodego zapowiada sie pierwszorzędnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No to może jak już po budowach będziemy leżeć w szpitalach (niekoniecznie psychiatrycznych, a leczących obolałe mięśnie) pomyślimy nad założeniem firmy deweloperskiej MAD BUILDERS pozdr Taa a faktury bedziemy drukowac na "żółtym" papierze firmowym CZE:) ooo..dzięki za namiary..poczytam, poczytam zwłaszacza,że i My również chcieliśmy budować sami...ale jakoś nie mamy aż tylu przychylnych ludzi, (a szkoda..bo tata budowlaniec i do dnia rozpoczęcia budowy ..sądziłam ze jednak pomoże co nieco) no i teżmamy małego bąbla 1,5 roczną dziewczynkę...a babcia i tak zjmuje się nią podczas, gdy my w pracy... no i tak wyszło ze stan surowy buduje ekipa (dużo rzeczy moglibyśmy zrobić, ale żadna nie chciala godzić się na współpracę, bo jak umowa to tylko na całość ) a później to już polecimy sami..tzn bardziej mąż..ale jak czytałam Wasz dziennik..to już pomyślałam..skoro taka "drobinka" dała radę, to i może ja też coś zdziałam ;P Bash..widziałam, ze z Borów T. a jak po ostatnich nawałnicach, tornadach..miejmy nadzieję, ze ominęły was.. ja też blisko, Kaszuby ;] pozdrawiam Jeszcze sie narobicie, przy wykonczeniowce, wiec zbieraj siły To ja się wpisuję na listę potencjalnych klientów, proszę mały domek taki do 140 m2pu, z płaskim dachem i dużym tarasem:) Spoko, a co z niebudową? Nie mow, ze sie znudziłas?? No, no:jawdrop: Sufity eleganckie:yes: A pokój Młodego zapowiada sie pierwszorzędnie:) Dzieki dobra kobieta, wiesz jak podniesc na duchu leżacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 16.07.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 no dobra, czarny reflektor nie świeci na czarno nie? bo u ufoków to chyba wszystko możliwe co do załamki kosztem baterii: poczekaj aż się załamiesz tematycznie elektrycznie, dasz wiarę, że gniazdko tv może potrafi kosztować w porywach do 70 zł / SZTUKA? no oczy przecierałam... Życzę Ci gładkiej cery, zasłużyłaś, WYGŁASKANY masz ten dom. To kiedy przeprowadzka? wiem wiem też nienawidzę tego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Spoko, a co z niebudową? Nie mow, ze sie znudziłas?? No ja Cię proszę...ile można jedna małą chałupkę budować .....nudy , Pani,nudy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No ja Cię proszę...ile można jedna małą chałupkę budować .....nudy , Pani,nudy..... Ja nei wiedziałam, że Ty taka rządna wrażeń jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ja nei wiedziałam, że Ty taka rządna wrażeń jesteś bo u mnie to jak u Hitchockc'a, najpierw jest trzęsienie ziemi, a potem tylko rośnie napięcie ale ile razy niespodzianka moze zaskoczyć ? po pieciu latach to już nuddddy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts