MusiSieUdac 16.07.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 bo u mnie to jak u Hitchockc'a, najpierw jest trzęsienie ziemi, a potem tylko rośnie napięcie ale ile razy niespodzianka moze zaskoczyć ? po pieciu latach to już nuddddy Aj tam zawsze mozna cos zepsuć, zaorać..cos sie znajdzie - jak w malzenstwie Aga czy Ty wybralas juz AGD pod zabudowe do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Aga czy Ty wybralas juz AGD pod zabudowe do kuchni? Nie wiem iloma drzwiczkami piekarnika trzasnęłam, ale wreszcie wybrałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wiesz co z ta wiedzą , którą mam teraz, to pewnie zaorałabym wszystko na dzień dobry i zasiała marchewkę. Dzis miałabym lekką, niestresującą pracę (straganik z marchewką) i problem niebudowy z czapki co do sprzętu to w wymianie doświadczeń jest fajny zbiorczy watek o AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 dawaj na priv co wybralas bo mam dylemat moralny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 co do sprzętu to w wymianie doświadczeń jest fajny zbiorczy watek o AGD Tak jest Pani administratorko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 dawaj na priv co wybralas bo mam dylemat moralny;) Poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wiesz co z ta wiedzą , którą mam teraz, to pewnie zaorałabym wszystko na dzień dobry i zasiała marchewkę. Dzis miałabym lekką, niestresującą pracę (straganik z marchewką) i problem niebudowy z czapki taa robaki zeżarły by Ci tą marchew, albo jakieś dzikie króliki i tyle ze straganu, to juz lepiej ta niebudowa co do sprzętu to w wymianie doświadczeń jest fajny zbiorczy watek o AGD wiem, ale tam tyyyyle tego, ze daj spokoj..nie ogarniam Tak jest Pani administratorko;) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 wiem, ale tam tyyyyle tego, ze daj spokoj..nie ogarniam Poza tym co osoba to opinia. Próbowałam, ale poległam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 MSU, widziałam, ze u Mruczki o lustro pytałaś. U mnie lustro 80x190 na samym kleju też nie spada, więc nie ma obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Nie wiem iloma drzwiczkami piekarnika trzasnęłam, ale wreszcie wybrałam;) To Szefowa mi powiesz w odpowiednim czasie, jaki to dźwięk muszą wydać drzwiczki, by piekarnik był ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.07.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Odnośnie AGD to godne podziwu rozpoznanie Spirea robiła, wnioski opisywała w dzienniku. Ja traktuję AGD po macoszemu, ma być niezbyt drogie i proste w obsłudze, pralki z milionem przycisków i pokręteł odpadają. Moja mama ma Boscha maxx i to jest mistrzowstwo prostoty A w piekarniku dla mnie najważniejszą cechą są prowadnice teleskopowe do blaszek - no cóż ja mam takie proste potrzeby A tak w ogóle to tak pędzicie , że nie ma szans żebym Was dogoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 A tak w ogóle to tak pędzicie , że nie ma szans żebym Was dogoniła nie rycz, mnie dogonisz....i będę tylko Twoje plecy ogladać, jak przekroczysz metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.07.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Malka na Ciebie można zawsze liczyć Ale nie mów nie mów Ty też ostro finiszujesz, widziałam kabiny prysznicowe itd fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Kochana, ja panel, umywalkę , baterie,kibelek, drewno do łazienki, to miałam kupione już w 2008 r no bo przecież u mnie miało wszystko się zamknąć w trzy góra sześć miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.07.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 O no to teraz masz unikatowe modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 antyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 16.07.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Bash..widziałam, ze z Borów T. a jak po ostatnich nawałnicach, tornadach..miejmy nadzieję, ze ominęły was.. ja też blisko, Kaszuby ;]pozdrawiam Tornado przeszło niecałe 10 km ode mnie. Na żywo strasznie to wygląda. Nie do opowiedzenia... Wycięty jak kosą las robi niesamowite wrażenie. Żal dobytku ludzi... To ja się wpisuję na listę potencjalnych klientów, proszę mały domek taki do 140 m2pu, z płaskim dachem i dużym tarasem:) Potrzebna rozgarnięta księgowa Taa a faktury bedziemy drukowac na "żółtym" papierze firmowym O! I mamy księgową z dobrymi pomysłami Nie wiem iloma drzwiczkami piekarnika trzasnęłam, ale wreszcie wybrałam;) O kurcze, to takie ważne? Mi wybór całego agd zajął w necie z godzinę Ale na razie tylko pod kątem wymiarów do zabudowy Mogę jeszcze zmienić typy - a nie zamawiam, bo już nie mam co robić z gratami na budowie, a w wykończeniu tylko przeszkadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) MSU, widziałam, ze u Mruczki o lustro pytałaś. U mnie lustro 80x190 na samym kleju też nie spada, więc nie ma obawy. O, no to moje musi tez wytrzymac Odnośnie AGD to godne podziwu rozpoznanie Spirea robiła, wnioski opisywała w dzienniku. Ja traktuję AGD po macoszemu, ma być niezbyt drogie i proste w obsłudze, pralki z milionem przycisków i pokręteł odpadają. Moja mama ma Boscha maxx i to jest mistrzowstwo prostoty A w piekarniku dla mnie najważniejszą cechą są prowadnice teleskopowe do blaszek - no cóż ja mam takie proste potrzeby A tak w ogóle to tak pędzicie , że nie ma szans żebym Was dogoniła No to w sumie ja tez malo potrzebowa jestem, ma byc tani, ładny i tani, aaaa no i Agalind mnie uswiadomiła, ze dobrze jak zmywarka ma składane druty - cokolwiek to oznacza Jak nic nie znajdę, to sie uzbroilam w liste od Agi i zgapię od niej nie rycz, mnie dogonisz....i będę tylko Twoje plecy ogladać, jak przekroczysz metę Co Ty ona tak sfrustrowana na etapie fundamentów jest, że na linii mety bedzie wazyc 20 kilo, siwe włosy i o lasce z wyczerpania psychicznego się doczłapie jeśli nie wrzuci sobie trochę na luz: antyki Ty popatrz ile na inflacji zaoszczędziłaś Tornado przeszło niecałe 10 km ode mnie. Na żywo strasznie to wygląda. Nie do opowiedzenia... Wycięty jak kosą las robi niesamowite wrażenie. Żal dobytku ludzi... Masakra Potrzebna rozgarnięta księgowa O! I mamy księgową z dobrymi pomysłami Ale ja przekrętów nie umiem robić, nie nadaje się....brak mi kompetencji w tym temacie. Ja co najwyżej przelewy mogę robić, znaczy sie shopping agd zajął w necie z godzinę .... nie mam co robić z gratami na budowie, a w wykończeniu tylko przeszkadzają... Ja mogę przytulić takie graty z chęcią Edytowane 16 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.07.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Co Ty ona tak sfrustrowana na etapie fundamentów jest, że na linii mety bedzie wazyc 20 kilo, siwe włosy i o lasce z wyczerpania psychicznego się doczłapie jeśli nie wrzuci sobie trochę na luz: Ja traktuję budowę jak wczasy odchudzające, od początku zeszło mi 3 kg a siwe włosy to trafiają mi się od dawna, ale je kamufluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.07.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 jakie składane druty w zmywarce? moja nie ma, czy mam już wpaść w panikę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts