Martinezio 17.07.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Bash: księgowa to nie tyle rozgarnięta (chociaż to też ), ile kreatywna Żeby umiała jakoś ładnie rozpisać te miliony spod stołu Widzę, że miałeś trochę szczęścia w życiu, że Ciebie to ominęło. Zgliszcza po tej trąbie są faktycznie niezłe... Kurcze, nigdy w życiu nie widziałem trąby na żywo :/ Raz tylko widziałem grad wielkości 2zł. Tyle się dookoła dzieje, a mnie jakoś omija... Chociaż udało mi się załapać raz na trzęsienie ziemi To, co kilka lat temu w Zakopanem było Takie małe to nawet fajne jest Większego nikomu nie życzę Za to dużo zdrowia i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 17.07.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Mruczka: w sensie każda zmywara ma takie druty, które stabilizują talerze, żeby się nie poprzewracały. Niektóre z nich dobrze, aby były składane, żeby można było jakiś większy garnek włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.07.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Tornado przeszło niecałe 10 km ode mnie. Na żywo strasznie to wygląda. Nie do opowiedzenia... Wycięty jak kosą las robi niesamowite wrażenie. Żal dobytku ludzi... To jest naprawdę dramat. Kilka minut i po dobytku:( O kurcze, to takie ważne? Mi wybór całego agd zajął w necie z godzinę Ale na razie tylko pod kątem wymiarów do zabudowy Mogę jeszcze zmienić typy - a nie zamawiam, bo już nie mam co robić z gratami na budowie, a w wykończeniu tylko przeszkadzają... Oj, to taka przenośnia była;) No to w sumie ja tez malo potrzebowa jestem, ma byc tani, ładny i tani, aaaa no i Agalind mnie uswiadomiła, ze dobrze jak zmywarka ma składane druty - cokolwiek to oznacza Jak nic nie znajdę, to sie uzbroilam w liste od Agi i zgapię od niej Mam teraz taką mała zmywarkę i zawsze szlag mnie trafiał jak chciałam gar tam wpakować. Nawet kiedyś myślałam, żeby to opatentować, ale mnie ubiegli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.07.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Widzę, że miałeś trochę szczęścia w życiu, że Ciebie to ominęło. Zgliszcza po tej trąbie są faktycznie niezłe... Kurcze, nigdy w życiu nie widziałem trąby na żywo :/ Raz tylko widziałem grad wielkości 2zł. Tyle się dookoła dzieje, a mnie jakoś omija... Chociaż udało mi się załapać raz na trzęsienie ziemi To, co kilka lat temu w Zakopanem było Takie małe to nawet fajne jest Większego nikomu nie życzę Za to dużo zdrowia i owszem Najgorszemu wrogowi czlowiek by tego nie życzył, swoją droga co się dzieje z tą pogodą jakie składane druty w zmywarce? moja nie ma, czy mam już wpaść w panikę...? Nie martw się, ja o istnieniu skladanych drutów do wczoraj tez nie mialam pojęcia Mam teraz taką mała zmywarkę i zawsze szlag mnie trafiał jak chciałam gar tam wpakować. Nawet kiedyś myślałam, żeby to opatentować, ale mnie ubiegli;) W sumie mogłabyś być teraz obrzydliwie bogata Edytowane 17 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.07.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 W sumie mogłabyś być teraz obrzydliwie bogata Biednemu wiatr w oczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 22.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Martinezio nie mam składanych drutów... lipa ale doceniam sprzęcior, poza tym myślałam że zapełnić zmywarę może jedynie obiad na 12 osób z deserem i kawą... a zapełnia zwykły obiad dla 4-ech osób. Jakoś brudzący jesteśmy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 E tam wymyślacie z tymi drutami Moja zmywarka jedyne druty jakie ma to te do robienia swetrów czy szalików, a w eksploatacji jest tania jak diabli - raz w miesiącu robie jej manicure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 23.07.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Kochana, ja panel, umywalkę , baterie,kibelek, drewno do łazienki, to miałam kupione już w 2008 r no bo przecież u mnie miało wszystko się zamknąć w trzy góra sześć miesięcy Malka, witaj w klubie. Ja też kupiłem część sprzętów kilka lat temu i tak leżą sobie do dziś, a ich montaż jeszcze mam cały czas przed sobą, ze względu na przedłużenie się budowy. Niestety po roku od zakupu skończyła się na nie gwarancja producenta i jeśli okaże się np. że nie działają albo jest z nimi jakiś inny problem, to jesteśmy w tzw. czarnej dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.07.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Trzeba było sprawdzić po zakupie Przecież mata dostęp do wody, choćby w obecnym mieszkanku. Zmienić na chwilę baterię to nie problem. Z ew. kabinami już trochę większy problem, ale też idzie sprawdzić podłączając wężowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.07.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 kto by sie tak zabawiał Ja mam nawet te plastikowe opaski z kartonów nie pościągane, więc na dobrą sprawę nie wiem co jest w środku ale za to bedę miała efekt niespodzianki, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 kto by sie tak zabawiał Ja mam nawet te plastikowe opaski z kartonów nie pościągane, więc na dobrą sprawę nie wiem co jest w środku ale za to bedę miała efekt niespodzianki, nie Nie ma to jak efekt zaskoczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 23.07.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Trzeba było sprawdzić po zakupie Przecież mata dostęp do wody, choćby w obecnym mieszkanku. Zmienić na chwilę baterię to nie problem. Z ew. kabinami już trochę większy problem, ale też idzie sprawdzić podłączając wężowo A jak proponujesz "na sucho" sprawdzić np. okap kuchenny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.07.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Podłączyć do prądu i sprawdzić, czy lampki się świecą i czy wentyl dmucha w dobrą stronę O ile toto ma ten wentyl i światełka (bo jak jest pasywny, to faktycznie nie sprawdzisz, ale pasywne się nie psują ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.07.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Cześć Wam Wszystkim, dobrze że komentarze zyją swoim życiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) MSU, a Wy tam działacie i wcale się nie chwalisz?! EDIT: Cofam com napisała, bo właśnie zauważyłam, że nowe dzieło popełniłaś. Spieszę do lektury:) EDIT2: Po pierwsze primo: 100lat Miszczu-Teściu. Po drugie primo: Oczywiście nie będę się z wami mierzyć, bo ja raptem 3 pomieszczenia pomalowałam, ale też czułam te mięśnie. Ale jak bolą to znaczy, ze jeszcze żyję, nie? Edytowane 23 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.07.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 MSU - trzeba Ci zaśpiewać "Onaaaa maaaaa siłęęęęę..."Dla Teścia wszystkiego naj. Tobie - aby Ci się nie śniło malowanie (jak mnie, kiedy to wpadłam na szalony pomysł - odnówmy ściany ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.07.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 100 LAT taki Teść to Skarb przez duże S Tort zawodowy, pewnie jeszcze nasturcja z własnego siewu, Twój zakres umiejętności jest powalający MSU czyli urlop WYPOCZYNKOWY masz zaliczony? A kiedy jakaś fotorelacja z tych gładzi i gresów? Ps: mnie się jakiś miesiąc temu papy śniły... aż się boję przypomnieć sobie w jakim to było kontekście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.07.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Nie no torcik prima sort Setka dla Mistrza Seniora : http://nokautimg2.pl/p/af/fa/affa44768140ddb33d895f563e38960f90x90.jpg A powiedz mi Słońce, czy Wy to tak pędzlem i wałkiem, czy z miłości (litości) do swojego ciała malujecie natryskowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.07.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Mmmm, torcik, koszulka ......... lizuska Tylko zdjęć trochę brakuję ale wierze że następnym razem będą Ja tam zawsze cieszę się jak zaczynamy nowy etap. A jak zaczniemy malowanie to już w ogóle będę wniebowzięta. Życzę wytrwałości!!! Już niedługo, jeszcze tylko troszkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.07.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 MSU, a Wy tam działacie i wcale się nie chwalisz?! EDIT: Cofam com napisała, bo właśnie zauważyłam, że nowe dzieło popełniłaś. Spieszę do lektury:) EDIT2: Po pierwsze primo: 100lat Miszczu-Teściu. Po drugie primo: Oczywiście nie będę się z wami mierzyć, bo ja raptem 3 pomieszczenia pomalowałam, ale też czułam te mięśnie. Ale jak bolą to znaczy, ze jeszcze żyję, nie? No żyjesz i kochana zyc bedziesz, bo trza wokol domu zrobic A Miszczowi sto lat przekaze MSU - trzeba Ci zaśpiewać "Onaaaa maaaaa siłęęęęę..." Dla Teścia wszystkiego naj. Tobie - aby Ci się nie śniło malowanie (jak mnie, kiedy to wpadłam na szalony pomysł - odnówmy ściany ...) Kurcze, no wez nie gadaj, ze to sie jeszcze snic moze nieee. Pamietam, jak mi sie snily szalunki, nigdy wiecej...brrrr 100 LAT taki Teść to Skarb przez duże S [ATTACH=CONFIG]126899[/ATTACH] Tort zawodowy, pewnie jeszcze nasturcja z własnego siewu, Twój zakres umiejętności jest powalający [ATTACH=CONFIG]126900[/ATTACH] MSU czyli urlop WYPOCZYNKOWY masz zaliczony? A kiedy jakaś fotorelacja z tych gładzi i gresów? Ps: mnie się jakiś miesiąc temu papy śniły... aż się boję przypomnieć sobie w jakim to było kontekście... Nasturcja zapozyczona z cudzego ogrodka No wiesz Tesc, paskud jakich mało , ale da sie lubiec, w koncu kto sie czubi ten sie lubi Urlop tygodniowy, byl, minal, zapomnialam. Wiesz fotorelacja z gladzi to tak srednio, no bo co ja Ci pokaze..gresy juz bardziej, ale to sama wiesz, ze efekt widac jak juz jest finito z fugami itede Nie no torcik prima sort Setka dla Mistrza Seniora : http://nokautimg2.pl/p/af/fa/affa44768140ddb33d895f563e38960f90x90.jpg A powiedz mi Słońce, czy Wy to tak pędzlem i wałkiem, czy z miłości (litości) do swojego ciała malujecie natryskowo ? Dzieki Malka, przekaze setke seniorowi - pewnie sie ucieszy) Gdybym miala pistoleta to bym se postrzelała, a tak ćwicze ręce i jedziemy na walkach Mmmm, torcik, koszulka ......... lizuska Tylko zdjęć trochę brakuję ale wierze że następnym razem będą Ja tam zawsze cieszę się jak zaczynamy nowy etap. A jak zaczniemy malowanie to już w ogóle będę wniebowzięta. Życzę wytrwałości!!! Już niedługo, jeszcze tylko troszkę.... No pewnie, ze lizuska Teść, jak kazdy facet łasy na komplementy Przypomnę Ci kochana o tym wniebowzięciu, jak zaczniesz malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts