Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

Bash: księgowa to nie tyle rozgarnięta (chociaż to też ;)), ile kreatywna :D Żeby umiała jakoś ładnie rozpisać te miliony spod stołu :D

Widzę, że miałeś trochę szczęścia w życiu, że Ciebie to ominęło. Zgliszcza po tej trąbie są faktycznie niezłe... Kurcze, nigdy w życiu nie widziałem trąby na żywo :/ Raz tylko widziałem grad wielkości 2zł. Tyle się dookoła dzieje, a mnie jakoś omija... Chociaż udało mi się załapać raz na trzęsienie ziemi :) To, co kilka lat temu w Zakopanem było :) Takie małe to nawet fajne jest :) Większego nikomu nie życzę :) Za to dużo zdrowia i owszem :D

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tornado przeszło niecałe 10 km ode mnie. Na żywo strasznie to wygląda. Nie do opowiedzenia... Wycięty jak kosą las robi niesamowite wrażenie. Żal dobytku ludzi...

To jest naprawdę dramat. Kilka minut i po dobytku:(

O kurcze, to takie ważne? Mi wybór całego agd zajął w necie z godzinę :D Ale na razie tylko pod kątem wymiarów do zabudowy :p Mogę jeszcze zmienić typy - a nie zamawiam, bo już nie mam co robić z gratami na budowie, a w wykończeniu tylko przeszkadzają...

Oj, to taka przenośnia była;) :cool:

No to w sumie ja tez malo potrzebowa jestem, ma byc tani, ładny i tani, aaaa no i Agalind mnie uswiadomiła, ze dobrze jak zmywarka ma składane druty - cokolwiek to oznacza :lol2:

Jak nic nie znajdę, to sie uzbroilam w liste od Agi i zgapię od niej :)

Mam teraz taką mała zmywarkę i zawsze szlag mnie trafiał jak chciałam gar tam wpakować. Nawet kiedyś myślałam, żeby to opatentować, ale mnie ubiegli;)

Widzę, że miałeś trochę szczęścia w życiu, że Ciebie to ominęło. Zgliszcza po tej trąbie są faktycznie niezłe... Kurcze, nigdy w życiu nie widziałem trąby na żywo :/ Raz tylko widziałem grad wielkości 2zł. Tyle się dookoła dzieje, a mnie jakoś omija... Chociaż udało mi się załapać raz na trzęsienie ziemi :) To, co kilka lat temu w Zakopanem było :) Takie małe to nawet fajne jest :) Większego nikomu nie życzę :) Za to dużo zdrowia i owszem :D

Najgorszemu wrogowi czlowiek by tego nie życzył, swoją droga co się dzieje z tą pogodą

jakie składane druty w zmywarce? moja nie ma, czy mam już wpaść w panikę...? :)

Nie martw się, ja o istnieniu skladanych drutów do wczoraj tez nie mialam pojęcia

Mam teraz taką mała zmywarkę i zawsze szlag mnie trafiał jak chciałam gar tam wpakować. Nawet kiedyś myślałam, żeby to opatentować, ale mnie ubiegli;)

W sumie mogłabyś być teraz obrzydliwie bogata :)

Edytowane przez MusiSieUdac

E tam wymyślacie z tymi drutami ;)

Moja zmywarka jedyne druty jakie ma to te do robienia swetrów czy szalików, a w eksploatacji jest tania jak diabli - raz w miesiącu robie jej manicure :lol:

Kochana, ja panel, umywalkę , baterie,kibelek, drewno do łazienki, to miałam kupione już w 2008 r :) no bo przecież u mnie miało wszystko się zamknąć w trzy góra sześć miesięcy :bash:

Malka, witaj w klubie. Ja też kupiłem część sprzętów kilka lat temu i tak leżą sobie do dziś, a ich montaż jeszcze mam cały czas przed sobą, ze względu na przedłużenie się budowy. Niestety po roku od zakupu skończyła się na nie gwarancja producenta i jeśli okaże się np. że nie działają albo jest z nimi jakiś inny problem, to jesteśmy w tzw. czarnej dupie ;)

kto by sie tak zabawiał :lol2:

Ja mam nawet te plastikowe opaski z kartonów nie pościągane, więc na dobrą sprawę nie wiem co jest w środku :lol2:

ale za to bedę miała efekt niespodzianki, nie :)

Trzeba było sprawdzić po zakupie ;) Przecież mata dostęp do wody, choćby w obecnym mieszkanku. Zmienić na chwilę baterię to nie problem. Z ew. kabinami już trochę większy problem, ale też idzie sprawdzić podłączając wężowo ;)

A jak proponujesz "na sucho" sprawdzić np. okap kuchenny ? ;)

MSU, a Wy tam działacie i wcale się nie chwalisz?!

EDIT: Cofam com napisała, bo właśnie zauważyłam, że nowe dzieło popełniłaś. Spieszę do lektury:)

EDIT2:

Po pierwsze primo: 100lat Miszczu-Teściu.

Po drugie primo: Oczywiście nie będę się z wami mierzyć, bo ja raptem 3 pomieszczenia pomalowałam, ale też czułam te mięśnie. Ale jak bolą to znaczy, ze jeszcze żyję, nie?;)

Edytowane przez agalind

100 LAT taki Teść to Skarb przez duże S urodziny.gif

Tort zawodowy, pewnie jeszcze nasturcja z własnego siewu, Twój zakres umiejętności jest powalający poklony.gif

MSU czyli urlop WYPOCZYNKOWY masz zaliczony? :)

A kiedy jakaś fotorelacja z tych gładzi i gresów? :popcorn:

Ps: mnie się jakiś miesiąc temu papy śniły... aż się boję przypomnieć sobie w jakim to było kontekście...

Nie no torcik prima sort :)

Setka dla Mistrza Seniora : http://nokautimg2.pl/p/af/fa/affa44768140ddb33d895f563e38960f90x90.jpg

A powiedz mi Słońce, czy Wy to tak pędzlem i wałkiem, czy z miłości (litości) do swojego ciała malujecie natryskowo ?

Mmmm, torcik, koszulka ......... lizuska :p

Tylko zdjęć trochę brakuję ale wierze że następnym razem będą :) Ja tam zawsze cieszę się jak zaczynamy nowy etap. A jak zaczniemy malowanie to już w ogóle będę wniebowzięta. Życzę wytrwałości!!! Już niedługo, jeszcze tylko troszkę....

MSU, a Wy tam działacie i wcale się nie chwalisz?!

EDIT: Cofam com napisała, bo właśnie zauważyłam, że nowe dzieło popełniłaś. Spieszę do lektury:)

EDIT2:

Po pierwsze primo: 100lat Miszczu-Teściu.

Po drugie primo: Oczywiście nie będę się z wami mierzyć, bo ja raptem 3 pomieszczenia pomalowałam, ale też czułam te mięśnie. Ale jak bolą to znaczy, ze jeszcze żyję, nie?;)

No żyjesz i kochana zyc bedziesz, bo trza wokol domu zrobic ;) A Miszczowi sto lat przekaze

MSU - trzeba Ci zaśpiewać "Onaaaa maaaaa siłęęęęę..."

Dla Teścia wszystkiego naj.

Tobie - aby Ci się nie śniło malowanie (jak mnie, kiedy to wpadłam na szalony pomysł - odnówmy ściany ...)

Kurcze, no wez nie gadaj, ze to sie jeszcze snic moze nieee. Pamietam, jak mi sie snily szalunki, nigdy wiecej...brrrr

100 LAT taki Teść to Skarb przez duże S [ATTACH=CONFIG]126899[/ATTACH]

Tort zawodowy, pewnie jeszcze nasturcja z własnego siewu, Twój zakres umiejętności jest powalający [ATTACH=CONFIG]126900[/ATTACH]

MSU czyli urlop WYPOCZYNKOWY masz zaliczony? :)

A kiedy jakaś fotorelacja z tych gładzi i gresów? :popcorn:

Ps: mnie się jakiś miesiąc temu papy śniły... aż się boję przypomnieć sobie w jakim to było kontekście...

Nasturcja zapozyczona z cudzego ogrodka :) No wiesz Tesc, paskud jakich mało :lol:, ale da sie lubiec, w koncu kto sie czubi ten sie lubi :) Urlop tygodniowy, byl, minal, zapomnialam. Wiesz fotorelacja z gladzi to tak srednio, no bo co ja Ci pokaze..gresy juz bardziej, ale to sama wiesz, ze efekt widac jak juz jest finito z fugami itede

Nie no torcik prima sort :)

Setka dla Mistrza Seniora : http://nokautimg2.pl/p/af/fa/affa44768140ddb33d895f563e38960f90x90.jpg

A powiedz mi Słońce, czy Wy to tak pędzlem i wałkiem, czy z miłości (litości) do swojego ciała malujecie natryskowo ?

Dzieki Malka, przekaze setke seniorowi - pewnie sie ucieszy) Gdybym miala pistoleta to bym se postrzelała, a tak ćwicze ręce i jedziemy na walkach

Mmmm, torcik, koszulka ......... lizuska :p

Tylko zdjęć trochę brakuję ale wierze że następnym razem będą :) Ja tam zawsze cieszę się jak zaczynamy nowy etap. A jak zaczniemy malowanie to już w ogóle będę wniebowzięta. Życzę wytrwałości!!! Już niedługo, jeszcze tylko troszkę....

No pewnie, ze lizuska ;) Teść, jak kazdy facet łasy na komplementy ;)

Przypomnę Ci kochana o tym wniebowzięciu, jak zaczniesz malować :lol: