agalind 25.07.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 70 to dosyć wąsko. Wygodna kabina tradycyjna powinna mieć 90cm. Moi rodzice mają 80-tkę i zawsze ciasno mi się wydawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No i caly moj misterny plan otwartej kabiny wziął w łeb, to mnie sprowadziłyście na Ziemie ehh zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A nie da sie pokombinować żeby wlazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Wejść wejdzie, ale pozniej mi za malo przejscia zostaje i wogole bedzie taka upchana. Uparlam sie tylko na jedna scianke, bo wtedy wygladałoby wszystko lzej, a przy mojej mikroskopijnej lazience to wyczyn. Pokombinuje jeszcze dzis z90x90 zamknieta, albo 80x115 walk in, choc osobiscie bardziej mi sie tam widzi nie zamykana kabina i odplyw liniowy. Wogole cala umywalke musze przestawic, jestem w wielkiej czarnej doopie z tą łazienką Edytowane 25 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 a możesz machnąć w paitcie, jak to mniej więcej wygląda ? Widziałaś walki in z półscianką ? (pewnie ma to jakąś swoją nazwę, ale to takie przepierzenie, ze nie pryska woda, a nie są to klasyczne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wejść wejdzie, ale pozniej mi za malo przejscia zostaje i wogole bedzie taka upchana. Uparlam sie tylko na jedna scianke, bo wtedy wygladałoby wszystko lzej, a przy mojej mikroskopijnej lazience to wyczyn. Pokombinuje jeszcze dzis z90x90 zamknieta, albo 80x115 walk in, choc osobiscie bardziej mi sie tam widzi nie zamykana kabina i odplyw liniowy. Wogole cala umywalke musze przestawic, jestem w wielkiej czarnej doopie z tą łazienką Odpływ liniowy może być tez w zamykanej. Na razie co prawda nie mam drzwi, ale koncowo w dolnej lazience tak wlasnie bedzie: wszytsko w płytkach, odplyw liniowy i szklane drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 a jakie wogle wymiary ma ta Twoja lazienka? Moze jakiś szkic wrzucisz z pionami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No wrzuce zaraz szkic, wiem ze odplyw moze tez byc w zamykanej, tylko ja chcialam otwartą, nooo jak baba - uparłam sie:cool: A nie wyobrazam sobbie otwartej mniejszej niz 115-120cm, tak jak Malka napisala, nie wierze ze sie nie chlapie Ps. Wstawilam zdjecie gresu we Wnetrzach w "gresach drewnopodobnych " i juz zaluję, niektorzy ludzie sa po prostu dziwni, alb to moze ja jestem dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 25.07.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Przepraszam, że się wtrącę w łazienkowe sprawy.. my także mamy mikroskopijną łazienkę i upchałam w niej kabinę 80x80 półokrągłą tego typu:http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/94/17/95/2494179551_1 http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/94/17/95/2494179551_2 na dzień mogę po prostu ją zamknąć na ścianę a wieczorem wziąć prysznic.. kabina jest szwedzkiej produkcji.. czekaliśmy na nią 7 dni (ale w aukcji pisze, że okres oczekiwania do 10 dni..) droga sprawa, bo prawie 1700 trzeba dać.. plus jeszcze odpływ liniowy kolejne 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Przepraszam, że się wtrącę w łazienkowe sprawy.. my także mamy mikroskopijną łazienkę i upchałam w niej kabinę 80x80 półokrągłą tego typu: http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/94/17/95/2494179551_1 http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/94/17/95/2494179551_2 na dzień mogę po prostu ją zamknąć na ścianę a wieczorem wziąć prysznic.. kabina jest szwedzkiej produkcji.. czekaliśmy na nią 7 dni (ale w aukcji pisze, że okres oczekiwania do 10 dni..) droga sprawa, bo prawie 1700 trzeba dać.. plus jeszcze odpływ liniowy kolejne 300zł Dobrze, ze sie wtracilas w te sprawy :)a masz jeszcze namiar na tego Allegrowicza, jakby szkło było przejrzyste to nawet by do mojej bylo w sam raz Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wstawilam zdjecie gresu we Wnetrzach w "gresach drewnopodobnych " i juz zaluję, niektorzy ludzie sa po prostu dziwni, alb to moze ja jestem dziwna Oj tam, oj tam - nadworni zadymiarze musieli sobie ulżyć Ale to nie zmienia faktu,ze jesteś dziwna -i właśnie dlatego tak zajebista Kamila -podpowiedz jak szukac takich składanych kabin, orientujesz sie czy wersje kanciate -prostokat , kwadrat, tez istnieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Rzut, taki w paincie na wariata PS.Goowno widac z mojego rzutu to opisze lazienka kwadrat 2m x2m . Po lewej scianie stelaz wc z zabudowanym pionem i kabina w rogu, na przeciwko wejscia cholerne male okno, po prawej stronie zlew i lustro. Ma byc tam wc, kabina, zlew i chcialam miec tam wzgledny spokój, czy nie napchane Edytowane 25 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Oj tam, oj tam - nadworni zadymiarze musieli sobie ulżyć Ale to nie zmienia faktu,ze jesteś dziwna -i właśnie dlatego tak zajebista Kamila -podpowiedz jak szukac takich składanych kabin, orientujesz sie czy wersje kanciate -prostokat , kwadrat, tez istnieją? Malka jak juz tak sobie slodzimy to Ty tez jestes zajebista, wogole wszystkie jestescie zajebiste Łubu dubu- to pisałam ja MSU- Jarząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 25.07.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Sorrki myślałam, że zamieściłam link.. http://allegro.pl/kabina-prysznicowa-bezbrodzikowa-i2494179551.html sprzedający PiotrZajdecki u innego sprzedawcy podobne widziałam, ale jak dzwoniłam to ceny miał różne i ta która mnie interesowała wychodziła drożej i to poza allegro.. a od pewnego czasu nie kupuje poza aukcją, bo się nacięłam.. w każdym razie ma kabiny 80x80, 90x90, kwadratowe, półokrągłe, matowe, przeźroczyste i wszystko w tej samej cenie.. szukałam taniej i przeźroczyste kwadratowe nawej za około 800zł znalazłam http://allegro.pl/luxus-kabina-fs-powloka-easy-clean-80-i2484272843.html taka kabina polskiego producenta lokalnie zaśpiewali uwaga.. 3200zł zapomniałam dopisać, że przy kwadratowych trzeba wiedzieć, że się wtedy składają na styk i nie ma miejsca na panel prysznicowy/baterię.. a w półokrągłych powstaje luka między drzwiami a ścianą lub w rogu Edytowane 25 Lipca 2012 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Nic nie słyszałam - taśmę wciągnęło I Ty kurde masz juz wszystkie instalacje zrobione...szkoda bo ja to widzę tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Sorrki myślałam, że zamieściłam link.. http://allegro.pl/kabina-prysznicowa-bezbrodzikowa-i2494179551.html sprzedający PiotrZajdecki u innego sprzedawcy podobne widziałam, ale jak dzwoniłam to ceny miał różne i ta która mnie interesowała wychodziła drożej i to poza allegro.. a od pewnego czasu nie kupuje poza aukcją, bo się nacięłam.. w każdym razie ma kabiny 80x80, 90x90, kwadratowe, półokrągłe, matowe, przeźroczyste i wszystko w tej samej cenie.. szukałam taniej i przeźroczyste kwadratowe nawej za około 800zł znalazłam http://allegro.pl/luxus-kabina-fs-powloka-easy-clean-80-i2484272843.html taka kabina polskiego producenta lokalnie zaśpiewali uwaga.. 3200zł zapomniałam dopisać, że przy kwadratowych trzeba wiedzieć, że się wtedy składają na styk i nie ma miejsca na panel prysznicowy/baterię.. a w półokrągłych powstaje luka między drzwiami a ścianą lub w rogu ta za 800 to juz klasyczna, z drzwiami, a widzisz, ja nie pomyslałam o panerlu - i tu mam zonk...czyli wracam do wersji szklarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Mi sie ta polokragla Kamili spodobala, tylko bardziej by pasowalo przezroczyste szklo do mojej. Musze pokazac szanownemu Michowi, tylko cholera wyjdzie ze zgrywus tesc mial racje, ze tam powinna byc polokragła...przeca niemoge sie z nim zgadzac Malka widzisz, jak kladly sie instalacje taka madra nie bylam, a wszystko sie rozegralo w rach ciach z dnia na dzien Edit. Teraz mi sie przypomnial tez Radaway Agi, w sumie mi go nawet pokazywas z bliska. Aga a on sie tez tak sklada? Edytowane 25 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 25.07.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) ta za 800 to juz klasyczna, z drzwiami, a widzisz, ja nie pomyslałam o panerlu - i tu mam zonk...czyli wracam do wersji szklarz... sorrki niedopatrzyłam.. ale też kiedyś mieli takie, że oboje drzwi było otwierane Mi sie ta polokragla Kamili spodobala, tylko bardziej by pasowalo przezroczyste szklo do mojej. Musze pokazac szanownemu Michowi, tylko cholera wyjdzie ze zgrywus tesc mial racje, ze tam powinna byc polokragła...przeca niemoge sie z nim zgadzac na 100% mają przeźroczyste bo pytałam.. a teściowi jak coś powiesz, że owszem półokrągła, ale ale składana o Radaway'u też myślałam, ale dla mnie wychodziło drożej:( Edytowane 25 Lipca 2012 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Ps. Wstawilam zdjecie gresu we Wnetrzach w "gresach drewnopodobnych " i juz zaluję, niektorzy ludzie sa po prostu dziwni, alb to moze ja jestem dziwna Nawet nie zaglądam do takich wątków, bo tam tylko ciągła napier...lanka słowna. Ale chyba sie nie przejełaś, co? Przecież swoje wiesz:) Ale to nie zmienia faktu,ze jesteś dziwna -i właśnie dlatego tak zajebista Oj, tak:D Edytowane 25 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Mi sie ta polokragla Kamili spodobala, tylko bardziej by pasowalo przezroczyste szklo do mojej. Musze pokazac szanownemu Michowi, tylko cholera wyjdzie ze zgrywus tesc mial racje, ze tam powinna byc polokragła...przeca niemoge sie z nim zgadzac Malka widzisz, jak kladly sie instalacje taka madra nie bylam, a wszystko sie rozegralo w rach ciach z dnia na dzien Edit. Teraz mi sie przypomnial tez Radaway Agi, w sumie mi go nawet pokazywas z bliska. Aga a on sie tez tak sklada? Nie składa sie, bo oprócz drzwi ma jeszcze takie wąskie ścianki. A u ciebie w kącie to składana by przecież pasowała. Kiedyś Ci ją obfociłam dokładnie. W moim dzienniku są zdjecia. Edytowane 25 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts