malka 25.07.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wiesz, ja zgrywam mądralę bo daw razy kulim łazienke Aż sobie makiety z kartonu zrobiłam, poustawiałam i mi spasiło - a moja niewiele wieksza od Twojej takie widziała http://www.net-armatura.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_b2d07f97f6ba771ef259d388040fe435.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Malka, szyba idzie podłuższym boku i potem na tym małym fragmencie (za zakrętem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Tak i te małe drzwiczki są obrotowe, można je schować do środka, lub"przykleić" do ścianki dużej na zewnątrz. Generalnie przy takim układzie z L woda się nie wychlapuje, a nie ma klasycznych drzwi. Ja miałam innego faworyta - niestety budżet ale tę też biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Cena szklanych drzwi czasem dobija. Musze kupić do kabiny i do wiatrołapu a w portfelu nic się nie rozmnaża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) a teściowi jak coś powiesz, że owszem półokrągła, ale ale składana ( W sumie masz racje Nie składa sie, bo oprócz drzwi ma jeszcze takie wąskie ścianki. A u ciebie w kącie to składana by przecież pasowała. Kiedyś Ci ją obfociłam dokładnie. W moim dzienniku są zdjecia. No skladana jak najbardziej, a pamietam, pamietam ze mi ja obfocilas specjalnie, dlatego mi sie przypomnialo Wiesz, ja zgrywam mądralę bo daw razy kulim łazienke Aż sobie makiety z kartonu zrobiłam, poustawiałam i mi spasiło - a moja niewiele wieksza od Twojej takie widziała http://www.net-armatura.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_b2d07f97f6ba771ef259d388040fe435.jpg Malka. takie tez bralam pod uwage, ta mala scianka ma 30cm szerokosci wiec i tak chlapie, przy mniej niz 115-120cm dlugiego boku, Walk in to minimum115cm, a jak dluzsza to musialaby byc wezsza i tak w kolko yeah A co do budzetu to szkoda gadac, w mi to lotto trzeba grac Edytowane 25 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Kurcze widzialam wczoraj zajebista lampe. Jest u mnie taki sklep "Rozmaitosci z drugiej reki", czyli takie rzeczy do domu, nowe, stare, ale sklep z naprawde fajnymi rzeczami. Widzialam lampe za dwie i pol stowki, spodobala mi sie bardzo, Michu jak Michu jak zwykle niezdecydowany, dla mnie grzech bylo nie wziasc i chyba Wam dzisiaj puszcze fote to powiecie co sadzicie (no chyba, ze ktos juz ja sprzatnal mi sprzed nosa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 no to oby jej nikt nie zwinął, bo ciekawa jestem jak diabli A gdzie miała by zawisnąć ? Mam wrażenie ze rozterek kabinowych koniec, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No co Ty rozterek to dopiero poczatek......, teraz pokaze Michowi ten powie ze jednak woli walk in ( jak mowilam walk in to on mowil zamykana),a potem powie ze łeee polokragla i lepiej po kwadracie ( a chcial polokragla, jak ja chcialam kanciasta ) tak juz z nami jest.... No mam nadzieje, ze lampa bendzie wisiec i czekac, a moglaby pojsc pomiedzy kuchnie a jadalnie nad wyspe, albo na klatke schodową albo wherever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Ja bym wzieła i potem sie zastanawiała gdzie ja powiesić. Zresztą z lampami już tak mam, ze jak szukam to się dłuuugo zastanawiam a potem jak sie zdecyduję to juz jej nie ma. Mam nadzieję, ze na Ciebie bedzie czekac. Poza tym w mieszkaniu to potrzebowałam kilka lamp a do domu to już cały kontener, więc zawsze gdzieś sie dla niej miejsce znajdzie;) Edytowane 25 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.07.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Też jestem ciekawa tej lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ja bym wzieła i potem sie zastanawiała gdzie ja powiesić. Zresztą z lampami już tak mam, ze jak szukam to się dłuuugo zastanawiam a potem jak sie zdecyduję to juz jej nie ma. Mam nadzieję, ze na Ciebie bedzie czekac. Wiesz ile ja bym miala gratow, gdyby nie Misiek, ja sie szybko zapalam, widze, cos mi sie podoba i od razu biore to, tu i teraz natentychmiast, a po miesiacu sobie mysle łee do bani, nie pasuje mi, gdzie ja glowe mialam. Dobrze ze on mnie przyhamowuje czasem, bo doskonale wie, ze za tydzien zmienie zdanie, a tak a propo musze oddac kilka rzeczy do LM tapety, lampa etc Też jestem ciekawa tej lampy jakie mile odwiedziny: Nelcia , tak jakoś znikasz, co tam u Ciebie kochana ? Jak plany nowego domku, ciagle w glowie, czy juz krok dalej ? Trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wiesz ile ja bym miala gratow, gdyby nie Misiek, ja sie szybko zapalam, widze, cos mi sie podoba i od razu biore to, tu i teraz natentychmiast, a po miesiacu sobie mysle łee do bani, nie pasuje mi, gdzie ja glowe mialam. Dobrze ze on mnie przyhamowuje czasem, bo doskonale wie, ze za tydzien zmienie zdanie, a tak a propo musze oddac kilka rzeczy do LM tapety, lampa etc Po trochu rozumiem, że czasem chwila zastanowienia się przydaje, ale takim sposobem to ja bym gołe sciany miała:lol2: Zawsze warto zapytać czy można zwrócić albo potem na aukcji wystawić To właśnie w Casto, LM itp lubię, ze mozna zwrócić. U mnie jest już cała masa takich rózności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No dobra tylko szczerze ,mozg mi sie zlansował czy tez olśniło mnie. Zdjecie cykniete komorka w sklepie, nie kupilam jej jeszczeze wzgledu na Miska rzecz jasna, jak zawsze czeka az mi zapał opadnie. Warto? Oto lumpeks-lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A na żarowki do niej zarobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.07.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 O rety ale żeście natrzaskały, pół nocy będę nadrabiać. Ale zacznijmy od najważniejszego. Lampa. Kosmiczna i pewnie dlatego tak Ci się podoba No hmmm, prześpij się z tym pomysłem, Michu ma rację. Wyobraź sobie mycie tych wszystkich kloszy, raz na jakich czas trzeba będzie to zrobić, masakra. Żarówki, nie kojarzę jakiej wielkości masz saluun ale przy tej ilości żarówek może być jak przy stole operacyjnym. Innymi słowy forma ciekawa ale bardzo mało praktyczna. I może szybko się znudzić. Chociaż cena taka że wymienić nie będzie szkoda za parę lat. Ale wiesz lampa tania a żarówki do niej to hoho i prund jeszcze, chyba że wkręcisz 20-stki, to wtedy może być ciekawie. No to się rozpisałam, ale generalnie chodziło mi o to żebyś się przespała z pomysłem, a jak jutro rano będziesz nadal chciała ją kupić, to oczywiście będziemy Cię popierać, wspierać i zbierać dla Cię żarówki Idę czytać resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Lampa świetna Jak ona jest duża, tak na oko z metr będzie miała , miedzy najdalszymi kloszami ? Jak jest duża - kupuj, jak Misiek Cię zrypie to ja ją od Ciebie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Było na żarty, to teraz na serio:D : lampa wydaje się spora, więc musi mieć odpowiednio dużo miejsca żeby nie przytłoczyła, ale zwracała uwagę. Cronin ma rację, że jak wkręcisz wszytskie zarówki to nastanie jasność. Inna sprawa, że jest odjechana i do Ciebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A na żarowki do niej zarobisz? Ona jest na takie żaróweczki - pizdeczki, takie małe coś ala choinkowe, O rety ale żeście natrzaskały, pół nocy będę nadrabiać. Ale zacznijmy od najważniejszego. Lampa. Kosmiczna i pewnie dlatego tak Ci się podoba No hmmm, prześpij się z tym pomysłem, Michu ma rację. Wyobraź sobie mycie tych wszystkich kloszy, raz na jakich czas trzeba będzie to zrobić, masakra. Żarówki, nie kojarzę jakiej wielkości masz saluun ale przy tej ilości żarówek może być jak przy stole operacyjnym. Innymi słowy forma ciekawa ale bardzo mało praktyczna. I może szybko się znudzić. Chociaż cena taka że wymienić nie będzie szkoda za parę lat. Ale wiesz lampa tania a żarówki do niej to hoho i prund jeszcze, chyba że wkręcisz 20-stki, to wtedy może być ciekawie. No to się rozpisałam, ale generalnie chodziło mi o to żebyś się przespała z pomysłem, a jak jutro rano będziesz nadal chciała ją kupić, to oczywiście będziemy Cię popierać, wspierać i zbierać dla Cię żarówki Idę czytać resztę No i mam jeszcze wiekszy zonk, faktycznie do mycia to tragedia, lepiej wyrzucic niz umyc jak sie pobrudzi aczkolwiek, chyba te zaroweczki sa tak male,ze chyba nie daje az tak swiatlem jak na stole operacyjnym, kurcze nie widzialam jak swieci...dooopa, myslalam ze napiszecie albo ohydna daj se spokoj, albo fajna bierz ehhh tak szczerze, konkretnie, dosadnie Lampa świetna Jak ona jest duża, tak na oko z metr będzie miała , miedzy najdalszymi kloszami ? Jak jest duża - kupuj, jak Misiek Cię zrypie to ja ją od Ciebie odkupie Malka, ona tak 60cm x60cm, raczej nie wiecej, nie jest jakas duuuza ot taka kulka No wezcie napiszcie po męsku, nie bojam się krytyki, zahartowana jestem.. No to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Było na żarty, to teraz na serio:D : lampa wydaje się spora, więc musi mieć odpowiednio dużo miejsca żeby nie przytłoczyła, ale zwracała uwagę. Cronin ma rację, że jak wkręcisz wszytskie zarówki to nastanie jasność. Inna sprawa, że jest odjechana i do Ciebie pasuje Czyli nie brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.07.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Daj spokój Kobieto, wiesz jaka to odpowiedzialność, pozbawić Cię wymarzonej lampy ? Spać po nocach bym nie mogła Przecież to Wy będziecie z nią mieszkać, Ale skoro pytasz to znaczy że nie jesteś nią tak na 1000 % zachwycona Musisz ją zobaczyć zapaloną, albo będzie super (i wtedy olej mycie) albo kiepsko. Te małe żaróweczki wbrew pozorom dają czadu, a ona by lepiej wyglądała z przyciemnionym światłem, robiącym klimat. JA bym jej nie wzięła, (ale też musiałabym się z tym przespać), bo jest za bardzo dominująca, gra pierwsze skrzypce, a jak jej się przepali choćby jedna żaróweczka to od razu wszyscy to zauważą Ale to JA, rozsądna, zachowawcza i nudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts