agalind 25.07.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wydaje mi się, ze uderzasz w styl skandynawski a tam mi ta lampa nie pasuje, niestety. Z drugiej strony jestem pewna, ze jeśli jestes do niej przekonana i musisz ją mieć to znajdziesz jej właściwe miejsce i będzie jego ozdobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Malka, ona tak 60cm x60cm, raczej nie wiecej, nie jest jakas duuuza ot taka kulka To kurteczka, dla mnie trochę za mała - wyglądała by , jak kropka na suficie;) - ale absolutnie mój klimat - uwielbiam wszystko co wykręcone to takie połączenie wind chrome z coolsterem - koncepcja dokładnie ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Daj spokój Kobieto, wiesz jaka to odpowiedzialność, pozbawić Cię wymarzonej lampy ? Spać po nocach bym nie mogła Przecież to Wy będziecie z nią mieszkać eee, nie wierze ze mialabys wyrzuty sumienia Ale skoro pytasz to znaczy że nie jesteś nią tak na 1000 % zachwycona Bo to bylo pierwsze zachwycenie, ktore powoli przenosi sie w watpliwosci:) Musisz ją zobaczyć zapaloną, albo będzie super (i wtedy olej mycie) albo kiepsko. Te małe żaróweczki wbrew pozorom dają czadu, a ona by lepiej wyglądała z przyciemnionym światłem, robiącym klimat. JA bym jej nie wzięła, (ale też musiałabym się z tym przespać), bo jest za bardzo dominująca, gra pierwsze skrzypce, a jak jej się przepali choćby jedna żaróweczka to od razu wszyscy to zauważą Ale to JA, rozsądna, zachowawcza i nudna Masz rację, jest taka jakaś przykuwająca wzrok i mogłaby przytłoczyć, ja jej miejsce widziałam nad wyspą w kuchni - tak dość nietypowo Wydaje mi się, ze uderzasz w styl skandynawski a tam mi ta lampa nie pasuje, niestety. Z drugiej strony jestem pewna, ze jeśli jestes do niej przekonana i musisz ją mieć to znajdziesz jej właściwe miejsce i będzie jego ozdobą. Aga, ten moj styl to kompletny mix, troche skandynawski, ale trochę też nowoczesny, a nawet i swojski. Ma byc ogólnie normalnie, co nam sie tam podoba, a nie co jest przyjęte w ogólnym kanonie, nie nawidzę szablonów, więc tak jak kiedyś Cronin napisała, sama się boję swojego bałaganu w głowie, bo za dużo rzeczy na raz mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 To kurteczka, dla mnie trochę za mała - wyglądała by , jak kropka na suficie;) - ale absolutnie mój klimat - uwielbiam wszystko co wykręcone to takie połączenie wind chrome z coolsterem - koncepcja dokładnie ta sama Oj kusicielko Nic to przespie sie dzisiaj z lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Oj kusicielko Nic to przespie sie dzisiaj z lampą no dobra, mogę Ci powiedzieć,że mi się nie podoba - chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 25.07.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 OOOOO widzę zaczęły się wnętrza To ja powiem, że mnie się ta lampa nie widzi...ja lubię ład i prostotę, bo nie lubię sprzątać A gdzie ta lampa miałaby wisieć? bo to też ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.07.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) ten moj styl to kompletny mix, troche skandynawski, ale trochę też nowoczesny, a nawet i swojski. Ma byc ogólnie normalnie, co nam sie tam podoba, a nie co jest przyjęte w ogólnym kanonie, nie nawidzę szablonów, więc tak jak kiedyś Cronin napisała, sama się boję swojego bałaganu w głowie, bo za dużo rzeczy na raz mi sie podoba Jakbym czytała o sobie. Tak samo mam jakie mile odwiedziny: Nelcia , tak jakoś znikasz, co tam u Ciebie kochana ? Jak plany nowego domku, ciagle w glowie, czy juz krok dalej ? Trzymaj sie Trzymam się, choć TO czasami jazda BEZ TRZYMANKI Jednym słowem: MSU - MOŻE SIĘ UDA Edytowane 25 Lipca 2012 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.07.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A, jeśli chodzi o lampę, to dla mnie jest ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.07.2012 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 no dobra, mogę Ci powiedzieć,że mi się nie podoba - chcesz ? Przeca, ja wiem ze Ci sie podoba OOOOO widzę zaczęły się wnętrza To ja powiem, że mnie się ta lampa nie widzi...ja lubię ład i prostotę, bo nie lubię sprzątać A gdzie ta lampa miałaby wisieć? bo to też ważne Cześć, no widzisz zaspałas wnetrza, wisialaby nad wyspą,.albo nad schodami Jakbym czytała o sobie. Tak samo mam Trzymam się, choć TO czasami jazda BEZ TRZYMANKI Jednym słowem: MSU - MOŻE SIĘ UDA Nawet nie może, jak bardzo chcesz to MUSI:cool: A, jeśli chodzi o lampę, to dla mnie jest ekstra!!! Dzięki za opinię Reasumując, jak fajnie opiniotwórczo się tutaj zrobiło, przespałam sie z lampą i mi nie przeszło, mam jeszcze jeden pomysł co by ją na czarno przelakierować Jakoś to będzie, ładny dzień mamy, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.07.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 No skoro się przespałaś i nie przeszło to bierz na pewno będzie świetnie wyglądać U mnie od rana lało, teraz się trochę wypogodziło. Jak uszczelnialiście rury kanalizacyjne na chudziaku, kołnierz z papy i jakiś mazidłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.07.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 No skoro się przespałaś i nie przeszło to bierz na pewno będzie świetnie wyglądać U mnie od rana lało, teraz się trochę wypogodziło. Jak uszczelnialiście rury kanalizacyjne na chudziaku, kołnierz z papy i jakiś mazidłem? Na chudziaku, nic nie robilismy, tyko to co Ci wczesniej mówiłam, rury były w otulinie piankowej i tak zalane, wiec wystawały juz w otulinie A dopiero przed wylewką izolowalismy, a ze rury mi ida w piwnicy to dysperbit i papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.07.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dzięki, u mnie są częściowo schowane w ścianę, dlatego muszę teraz. Czyli malutkie wiaderko dysperbitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.07.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Lampa czaderska, co prawda mycia "troszku" jest ale wrażenia- bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 27.07.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Czytami czytam o jakiejś lampie a jej nie widzę... znaczy widzę, np. ładną... baterię wannową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 29.07.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 hej..... tort wycięło... a czekoladowy był ? z napisem? no bo ja się chciałam tematycznie oblizać a tu nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.07.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Lampa czaderska, co prawda mycia "troszku" jest ale wrażenia- bezcenne Dzieki, ale wlasnie mi zapał opadł Czytami czytam o jakiejś lampie a jej nie widzę... znaczy widzę, np. ładną... baterię wannową Dzieki, chociaz jednemu sie podoba:D hej..... tort wycięło... a czekoladowy był ? z napisem? no bo ja się chciałam tematycznie oblizać a tu nic nie widać No a jaki mogl byc, owocowy, bo trzeba Tesciek musi dbac o linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.07.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Cześć MSU, przyszłam po prośbie, bo u Ciebie zawodowcy z Gospodynią włącznie:), jestem na etapie rozrysowywania i liczenia schodów, zerkniesz do mnie czy dobrze policzyłam czy cuś pominęłam? proooszęęę ps. jak gresik? leży już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.07.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) Cześć MSU, przyszłam po prośbie, bo u Ciebie zawodowcy z Gospodynią włącznie:), jestem na etapie rozrysowywania i liczenia schodów, zerkniesz do mnie czy dobrze policzyłam czy cuś pominęłam? proooszęęę ps. jak gresik? leży już? Odpisałam, ale mam prosbe Chlopaki - jak mozecie to zerknijcie do niej, czy nie pokreciłam czegos, bo musialam uruchomic dawno nie uzywane, zdechnięte, szare komórki. Ps. Gres w saloonie lezy,w kuchni lezy, łazienka gorna zafugowana, kladzie sie teraz garaz Edytowane 31 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 31.07.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 MSU a gdzie foteczki gresiku??? nooo nie ładnie.. u mnie się kładzie salon:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.07.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) MSU a gdzie foteczki gresiku??? nooo nie ładnie.. u mnie się kładzie salon:D pochwale sie jak bedzie na gotowo, ok? Na razie nie wiem gdzie rece wlozyć Edytowane 31 Lipca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts