MusiSieUdac 05.08.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Chyba już lepiej położyć nawet najtańsze panele i wymienić je za parę lat. Zwłaszcza że górę będziemy wykańczać powoli. Ania wydaje mi sie, ze polozenie paneli zamiast bylejakiego gresu jest dobrym rozwiazaniem, panel łatwo wymienic, gres juz nie No własnie wydaje mi się że na budowie w zastraszającym tempie rosną: bałagan i rzeczy do zrobienia... Szkoda że wprost proporcjonalnie nie ubywa pracy;) Październik to dobry miesiąc:) Wiem, wszystkie wazne rzeczy jakos w pazdzierniku sie dzieja, slub w pazdzierniku i inne takie Tak wiec tez mysle, ze to fajny termin Ciotka - napisz ile LM chce za metr tego technicznego, bo też szukam czegoś podobnego. pozdr Za ten jasny placilam cos kilkanascie zl, za ten ciemny ( jest bardzo chropowaty) cos 20-pare, nie wiem czy to cena regularna bo kupilam go jakos zimą. Bynajmniej to sa najtansze i najzajebitsze plytki u nas, bo nie dosc ze tanie jak barszcz to i fajnie wygladaja po polozeniu My kupowaliśmy gres techniczny za 14,98 w Castoramie.. gresik w salonie przepiękny.. szkoda, że sam się nie myje:) odnośnie kuchni.. po paru wycenach stwierdziliśmy, że zamawiamy w paczkach i sami ją złożymy.. Nie dobijaj leżącego ze kuchnię mamy jeszcze sami złożyć, o nieee nie ma mowy Ja poproszę o namiary na te samoukładające się gresy, bo nie wiadomo kiedy u Was się położyły- nocami, czy jak? Gresy kladzie brat, tyko troche mu pomagamy, takze nie przyjme na klate tego zaszczytu, a i zdolnosci takich nie mamy. Nie chcialabym ogladac polozonych przez siebie gresow wygląda, że regularna, ja mam go na balkonie za ten w garażu płaciłam coś koło 12 zł. Niech żyje Casto! Ja tam wolę LM, ale niech zyją MSU ja cię załamię, ja wiem, ale niestety gres się sam nie chce umyć nawet po przeprowadzce, za to brudzi się tak samo chętnie. W ogóle powinnam nie wypuszczać miotły i mopa, albo najlepiej to przyczepić sobie do doopy, żeby przebiegów pustych nie robić. I największym moim obecnym wrogiem jest BRAK kostki w obejściu, gdyż obejście pcha się do domu każdą szczeliną, a że składa się w 99% z kurzu, piachu i gliny zamiast ze świeżego powietrza no to sama rozumiesz. Dziko tęsknię za kostką, oj dziko.. Łazienka faktycznie spokojna, weź tam jakiś czerwony ręcznik chociaż zawieś, bo zaśniesz w wannie Daj spokoj, łudzę się ze na tym moim gresie nic nie bedzie widac, a jakby co to kazdy gosc dostanie kapcie z polerką Co do lazienki, fakt wk@#$$a mnie jej spokoj, ale jestem wrecz pewna, ze jak sie skonczy to bedzie prawie tak fajna jak Twoja, na razie prace są w toku dobra idę robić odrosty, ciao Edit: sprawdzilam ceny na fakturze, jasny 12zl,ciemny 21zl. Kupowałam je zimą w promocji Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.08.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Ania wydaje mi sie, ze polozenie paneli zamiast bylejakiego gresu jest dobrym rozwiazaniem, panel łatwo wymienic, gres juz nie oj tam, pewnie ze latwo... mam pomysl przy wykozystaniu mlota wybuzeniowego ale po pomysle z pila lancuchowa nie wiem czy moge bez konsekwencji go przedstawic? BTW. a ten slub to konkretniej kiedy mieliscie? my tez w pazdzierniku bedzie 7 lat w tym roku Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.08.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Młot wyburzeniowy na podłogówce? Oj to jak będę baaardzo wkurzona to wypróbuję My mieliśmy wrześniowy ślub, przepiękna pogoda była 6 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.08.2012 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) oj tam, pewnie ze latwo... mam pomysl przy wykozystaniu mlota wybuzeniowego ale po pomysle z pila lancuchowa nie wiem czy moge bez konsekwencji go przedstawic? BTW. a ten slub to konkretniej kiedy mieliscie? my tez w pazdzierniku bedzie 7 lat w tym roku Tomek Twoje pomysły mnie przerażaja Nam minie 6 lat, dokladnie w dzien nauczyciela Młot wyburzeniowy na podłogówce? Oj to jak będę baaardzo wkurzona to wypróbuję My mieliśmy wrześniowy ślub, przepiękna pogoda była 6 lat temu Ania nie wbijaj sie w bylejaki gres, lepszy ładny panel niz gres, na ktory nie mozesz patrzec. Pamietam ze we wrzesniu 2006 faktycznie bylo pieknie, ogolnie jesien w 2006 byla taka ciepla i złota Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 A jak to jest z tym kryzysowym rokiem siódmym w małżeństwie, co?? Czy my z Tomaszem mamy już za sobą jak nam 7 rocznica minęła? (ja miałam 11.06 - też było pięknie:))?? Bo jak tak to nie macie się z Cronin czym przejmować - u mnie przeszło letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.08.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 A jak to jest z tym kryzysowym rokiem siódmym w małżeństwie, co?? Czy my z Tomaszem mamy już za sobą jak nam 7 rocznica minęła? (ja miałam 11.06 - też było pięknie:))?? Bo jak tak to nie macie się z Cronin czym przejmować - u mnie przeszło letko My w 2006 bralismy, czyli mowisz, ze w 2013 moze byc różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No Ci właśnie piszę że u nas ostatni rok przeszedł lajtowo więc spoko:DMy w 2005... ale szmat czasu:D Ale niech się jeszcze Tomasz wypowie bo moja opinia może być wyjątkiem od reguły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.08.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 a czy to nie tak ze to siodmy rok ale wspolnego zycia, niekoniecznie malzenstwa? bo jesli tak to my juz zdarzylismy dawno zapomniec para jestesmy od... 16 lat chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.08.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Cześć Wam, no u mnie 7 rocznica nałoży się z wykończeniówką, chyba muszę już zacząć brać niebieskie tabletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 06.08.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Nie dobijaj leżącego ze kuchnię mamy jeszcze sami złożyć, o nieee nie ma mowy dobra dobra nie dobijam.. ale powiem szczerze, że złożenie kuchni tej co mamy jednej osobie zajęło około 4h z przerwami:) więc wydaje mi się, że nie długo.. podejrzewam, że jeszcze z 4h trzeba policzyć na fronty, bo jakby nie patrzeć zawiasy trzeba dobrze wyregulować.. w naszym przypadku różnica była około 5-6 tysięcy.. za tą kasę mam sprzęt AGD i to nie jakiś tam najtańszy a propo my jesteśmy wrześniowi:) 5 lat temu braliśmy ślub.. a znamy się od listopada 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 MSU, w naszym mieszkaniu kuchnie tez skladalem sam. Kupilismy typowe szafki w LM, do nich zamowilismy fronty, calosc poskladalem w 2 dni po pracy. Zadna to byla rewelacja, ale razem z frontami zamknelismy sie wtedy w 2 tysiacach (bez blatow). Skladanie to zaden zakret, tylko przydaje sie wkretarka i kilka akumulatorow + bit do srub meblowych (konfirmaty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.08.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Cześć Wam, no u mnie 7 rocznica nałoży się z wykończeniówką, chyba muszę już zacząć brać niebieskie tabletki. nie bierz viagry, slyszalem ze dretwieja od niej palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 nie bierz viagry, slyszalem ze dretwieja od niej palce tez mi się tak skojarzyło:D A po 7 latach znajomości to właśnie ślub braliśmy;) Czyli magiczny 7 rok możemy odłożyć pomiedzy bajki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.08.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 DEPRIM o deprimie myślałam świntuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.08.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 DEPRIM o deprimie myślałam świntuchy a to deprim tez pomaga... no wiesz... na TE sprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.08.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Tomaszu nie będę cię edukować w TYCH sprawach bo mnie Gosia prześwięci, a mój mąż też bywa w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Cronin mnie możesz poedukować, myślę że mój mąż nie miałby nic przeciwko:p A nawet byłby za:D No patrz nie wiedziałam że deprim niebieski jest:) Człowiek całe życie się uczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.08.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Lubię się uczyc nowych rzeczy, wiec nie mam nic przeciwko edukacji zawsze to cos nowego PS. , ja tam sie uspokajam po pokrzywie, piję codziennie i nic mi nie drętwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Tomasz to może w Poznaniu jakies Centrum Edukacji założymy co?? Żabi skok mam:) ps. a pokrzywę to ja myslałam że tylko do włosów się stosuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.08.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Anna to edukuj dziewczyny a ja poslucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts