Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

Ja też nie wiem czy deprim jest niebieski ale tak mi się tabletki uspokajające kojarzą, bo papiery to wiadomo żółte wtedy :)

No nie mówcie że nie wiecie, że w TYCH sprawach, to kobiecie pomaga wszystko co rozluźniające a mężczyźnie - wręcz przeciwnie :)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się pourlopowoo :lol:

njusy juz znam:)

Basch - gratuluje Tatuśku i uściskaj maleństwo i dzielną mamusię :)

Teraz apel do UFO - oddajcie Agę, bo bedziecie mieć ze świtą FM do czynienia :mad:

nie , o tak mnie ta edukacja seksualna zainteresowała, ze nie omieszkam, zaczepić się tu na dłuzej.

A zaległości dziennikowe nadrobię, jak tylko te wredne walizki przestana na mnie łypać i domagać się rozpakowania :sick:

Ja też nie wiem czy deprim jest niebieski ale tak mi się tabletki uspokajające kojarzą, bo papiery to wiadomo żółte wtedy :)

No nie mówcie że nie wiecie, że w TYCH sprawach, to kobiecie pomaga wszystko co rozluźniające a mężczyźnie - wręcz przeciwnie :)

:lol2: nieźle wybrnełaś

Witam się pourlopowoo :lol:

njusy juz znam:)

Basch - gratuluje Tatuśku i uściskaj maleństwo i dzielną mamusię :)

Teraz apel do UFO - oddajcie Agę, bo bedziecie mieć ze świtą FM do czynienia :mad:

nie , o tak mnie ta edukacja seksualna zainteresowała, ze nie omieszkam, zaczepić się tu na dłuzej.

A zaległości dziennikowe nadrobię, jak tylko te wredne walizki przestana na mnie łypać i domagać się rozpakowania :sick:

Ty popatrz, oddali Agę, czyli jednak siejesz postrach ;)

Dobrze, ze wrocilas, choć nie powiem, ze nie zazdraszczam urlopu :)

No i edukacja jednozdaniowa ale jakże celna:)

Witam się grzecznie:)

Jezdem i melduję, że UFO zapewnia odwózkę z powrotem;)

Przeciez pisałam ze Ufoki są cool ;)

Fajnie, ze jezdes:)

Heloł młodzieży! O jakie ciekawe tematy :) Wiedziałam, kiedy zajrzeć ;) Żartuję, zaglądam codziennie :) A co do rocznic "ślubowych" to pochwalę się, że moja też w październiku (kocham ten miesiąc :)) W tm roku 10 :)

Heloł Nelli, pewnie niczego dobrego się od nas nie nauczysz, ale moze my sie czegos nauczymy od Ciebie wiec zaglądaj :)

...i prosze,jaki ten pazdziernik popularny :)

Cześć, śledzę Was od początku, alem się nigdy nie odezwała, to sie odzywam ;)

Rasia kochana,mowisz ze moze byc - dla mnie jakas spokojna ta łazienka, tak spokojna, ze sie musze z nia oswoic;)

Co do podlogi zastosuje sie i poczekam :)

Zobaczysz, że nie będzie "nudno". jak urządzałam naszym dzieciakom pokój na biało (wszystko oprocz podłogi białe) to każdy mi odradzał, ze będzie nudno i szpitalnie. Jak tylko doszyły rzeczy - przestało.. Powiesisz ręczniki, postawisz kosmetyki - nie będzie spokojnie.

Co to za podłoga ? Szukamy własnie jak najjaśniejszych i najnudniejszych 60x60 w połysku dla teściowej (co dom wykańcza własnie).

p.s. jestem Waszą nieustającą fanką (choć do dzisiaj ukrytą..) ;)

Wybudować dom samemu, ehh. I do tego piwnicę (oj znam ciężar bloczków betonowych). Szacun :)

My własnie zaczynamy "wkład własny" w budowę w postaci samodzielnej instalacji wod-kan i połowicznie samodzielnej elektryki :)

Cześć, śledzę Was od początku, alem się nigdy nie odezwała, to sie odzywam ;)

Zobaczysz, że nie będzie "nudno". jak urządzałam naszym dzieciakom pokój na biało (wszystko oprocz podłogi białe) to każdy mi odradzał, ze będzie nudno i szpitalnie. Jak tylko doszyły rzeczy - przestało.. Powiesisz ręczniki, postawisz kosmetyki - nie będzie spokojnie.

Co to za podłoga ? Szukamy własnie jak najjaśniejszych i najnudniejszych 60x60 w połysku dla teściowej (co dom wykańcza własnie).

p.s. jestem Waszą nieustającą fanką (choć do dzisiaj ukrytą..) ;)

Wybudować dom samemu, ehh. I do tego piwnicę (oj znam ciężar bloczków betonowych). Szacun :)

My własnie zaczynamy "wkład własny" w budowę w postaci samodzielnej instalacji wod-kan i połowicznie samodzielnej elektryki :)

:welcome: Witaj Basiu - bardzo miło Cie goscic u siebie w komentarzach. Z tą łazienką to trochę kokietuję, bo tak naprawde w glebi duszy wiem ze ona jest jeszcze nieskonczona, a jak sie skonczy to bedzie mi sie podobac, bo wlasnie chcialam miec takie spokojne, cieple miejsce dla siebie, do kąpieli ... druga bedzie za to calkiem inna ale cicho szaa ;)

Gres to Pop Art - Ceramstic, niby White, ale koło białego to on nawet nie lezal - jest po prostu ciepły - taka bardzo złamana biel

Przyłaczając się do dyskusji o kryzysie siedmioletniego związku.. my niezalegalizowani nigdy, ale razem od sierpnia 2005, czyli ze w tym roku 7 lat. No i u nas się jakby sprawdza .. tyle ze akurat taki rok, że cienko w każdym aspekcie życia oprócz dzieciatego. Więc wpływ na nerwy może mieć wiele czynników ;) Ale powoli wychodzimy na prostą.

MSU ja składam zażalenie! Kiedyś zawsze w poniedziałki czytałam twoje niedzielne wpisy, a teraz co? poka jakieś wnętrza :lol2:

My jesteśmy wrześniowi :D i razem 10 lat a po ślubie 4 :sick: kiedy to minęło? no i słynny kryzys po 7 latach nas jakoś ominął, jakaś ściema :lol2:

Się tylko ogarnę to pokażę, oczywiscie:)

Drakula: 7 po ślubie jeszcze Was nie ominęło :p Ale wiadomo, że to ściema... Tak samo, jak z tym miesiącem z "R"... Chociaż my maRcowe jesteśma :lol2:

PS: także dopisuję się do petycji i zażalenia.

Ale ja nie mam ksiegi skarg i zażalen. :no:

Co do tych 7-miu lat to ostatnio sie liczy, siedem ale od dnia podpisania kredytu, na wieki wieków amen...;)

No właśnie poniedziałki zrobiły się strasznie smutne i nudne :(

Nie lubię poniedziałków....

Noo ja tez nie lubie poniedzialkow, ale serio nie mialam kiedy napisac, ale obiecuję letką poprawę. Piwnica jest polozona cala, przyszly nowe kolory, zaczyna sie dolna lazienka. Za jakis tydzien akcja ocieplanie - czyli znow trzeba bedzie zapierniczac po scianach, moze w końcu się opalę ;)