cronin 06.08.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja też nie wiem czy deprim jest niebieski ale tak mi się tabletki uspokajające kojarzą, bo papiery to wiadomo żółte wtedy No nie mówcie że nie wiecie, że w TYCH sprawach, to kobiecie pomaga wszystko co rozluźniające a mężczyźnie - wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam się pourlopowoo njusy juz znam:) Basch - gratuluje Tatuśku i uściskaj maleństwo i dzielną mamusię Teraz apel do UFO - oddajcie Agę, bo bedziecie mieć ze świtą FM do czynienia nie , o tak mnie ta edukacja seksualna zainteresowała, ze nie omieszkam, zaczepić się tu na dłuzej. A zaległości dziennikowe nadrobię, jak tylko te wredne walizki przestana na mnie łypać i domagać się rozpakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.08.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja też nie wiem czy deprim jest niebieski ale tak mi się tabletki uspokajające kojarzą, bo papiery to wiadomo żółte wtedy No nie mówcie że nie wiecie, że w TYCH sprawach, to kobiecie pomaga wszystko co rozluźniające a mężczyźnie - wręcz przeciwnie nieźle wybrnełaś Witam się pourlopowoo njusy juz znam:) Basch - gratuluje Tatuśku i uściskaj maleństwo i dzielną mamusię Teraz apel do UFO - oddajcie Agę, bo bedziecie mieć ze świtą FM do czynienia nie , o tak mnie ta edukacja seksualna zainteresowała, ze nie omieszkam, zaczepić się tu na dłuzej. A zaległości dziennikowe nadrobię, jak tylko te wredne walizki przestana na mnie łypać i domagać się rozpakowania Ty popatrz, oddali Agę, czyli jednak siejesz postrach Dobrze, ze wrocilas, choć nie powiem, ze nie zazdraszczam urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja też nie wiem czy deprim jest niebieski ale tak mi się tabletki uspokajające kojarzą, bo papiery to wiadomo żółte wtedy No nie mówcie że nie wiecie, że w TYCH sprawach, to kobiecie pomaga wszystko co rozluźniające a mężczyźnie - wręcz przeciwnie No i edukacja jednozdaniowa ale jakże celna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam się grzecznie:) Teraz apel do UFO - oddajcie Agę, bo bedziecie mieć ze świtą FM do czynienia Jezdem i melduję, że UFO zapewnia odwózkę z powrotem;) Ty popatrz, oddali Agę, czyli jednak siejesz postrach Przecież Ona łagodna jak baranek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Heloł młodzieży! O jakie ciekawe tematy Wiedziałam, kiedy zajrzeć Żartuję, zaglądam codziennie A co do rocznic "ślubowych" to pochwalę się, że moja też w październiku (kocham ten miesiąc ) W tm roku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.08.2012 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam się grzecznie:) Jezdem i melduję, że UFO zapewnia odwózkę z powrotem;) Przeciez pisałam ze Ufoki są cool Fajnie, ze jezdes:) Heloł młodzieży! O jakie ciekawe tematy Wiedziałam, kiedy zajrzeć Żartuję, zaglądam codziennie A co do rocznic "ślubowych" to pochwalę się, że moja też w październiku (kocham ten miesiąc ) W tm roku 10 Heloł Nelli, pewnie niczego dobrego się od nas nie nauczysz, ale moze my sie czegos nauczymy od Ciebie wiec zaglądaj ...i prosze,jaki ten pazdziernik popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 07.08.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cześć, śledzę Was od początku, alem się nigdy nie odezwała, to sie odzywam Rasia kochana,mowisz ze moze byc - dla mnie jakas spokojna ta łazienka, tak spokojna, ze sie musze z nia oswoic;) Co do podlogi zastosuje sie i poczekam Zobaczysz, że nie będzie "nudno". jak urządzałam naszym dzieciakom pokój na biało (wszystko oprocz podłogi białe) to każdy mi odradzał, ze będzie nudno i szpitalnie. Jak tylko doszyły rzeczy - przestało.. Powiesisz ręczniki, postawisz kosmetyki - nie będzie spokojnie. Co to za podłoga ? Szukamy własnie jak najjaśniejszych i najnudniejszych 60x60 w połysku dla teściowej (co dom wykańcza własnie). p.s. jestem Waszą nieustającą fanką (choć do dzisiaj ukrytą..) Wybudować dom samemu, ehh. I do tego piwnicę (oj znam ciężar bloczków betonowych). Szacun My własnie zaczynamy "wkład własny" w budowę w postaci samodzielnej instalacji wod-kan i połowicznie samodzielnej elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.08.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cześć, śledzę Was od początku, alem się nigdy nie odezwała, to sie odzywam Zobaczysz, że nie będzie "nudno". jak urządzałam naszym dzieciakom pokój na biało (wszystko oprocz podłogi białe) to każdy mi odradzał, ze będzie nudno i szpitalnie. Jak tylko doszyły rzeczy - przestało.. Powiesisz ręczniki, postawisz kosmetyki - nie będzie spokojnie. Co to za podłoga ? Szukamy własnie jak najjaśniejszych i najnudniejszych 60x60 w połysku dla teściowej (co dom wykańcza własnie). p.s. jestem Waszą nieustającą fanką (choć do dzisiaj ukrytą..) Wybudować dom samemu, ehh. I do tego piwnicę (oj znam ciężar bloczków betonowych). Szacun My własnie zaczynamy "wkład własny" w budowę w postaci samodzielnej instalacji wod-kan i połowicznie samodzielnej elektryki Witaj Basiu - bardzo miło Cie goscic u siebie w komentarzach. Z tą łazienką to trochę kokietuję, bo tak naprawde w glebi duszy wiem ze ona jest jeszcze nieskonczona, a jak sie skonczy to bedzie mi sie podobac, bo wlasnie chcialam miec takie spokojne, cieple miejsce dla siebie, do kąpieli ... druga bedzie za to calkiem inna ale cicho szaa Gres to Pop Art - Ceramstic, niby White, ale koło białego to on nawet nie lezal - jest po prostu ciepły - taka bardzo złamana biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Najbardziej normalna na swiecie gorna lazienka sie robi,sama sobie nie wierze w tą normalność, musiałam być na jakiejs melisie jak wybierałam gresy Też się zdziwiłam jak swoją zobaczyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cholera, jak ja bym sie chciała juz zdziwić a my lipcowi - i jak tak patrzę sobie na to co piszecie, to chyba z najmniejszym stażem (na legalu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 07.08.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Przyłaczając się do dyskusji o kryzysie siedmioletniego związku.. my niezalegalizowani nigdy, ale razem od sierpnia 2005, czyli ze w tym roku 7 lat. No i u nas się jakby sprawdza .. tyle ze akurat taki rok, że cienko w każdym aspekcie życia oprócz dzieciatego. Więc wpływ na nerwy może mieć wiele czynników Ale powoli wychodzimy na prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 To my jedyni majowi:oops: Ile ja sie nasłuchałam, że majowe małżeństwa rozwód za rok czeka;) A tu tyle lat minęło a kryzysu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Aga, to nie majowi maja przechlapane, to ci co sie w miesiącu bez "r" chajtali Wiec wiesz Pani...nie znasz dnia ani godziny Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Wiem, wiem, Malka Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.08.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 MSU ja składam zażalenie! Kiedyś zawsze w poniedziałki czytałam twoje niedzielne wpisy, a teraz co? poka jakieś wnętrza My jesteśmy wrześniowi i razem 10 lat a po ślubie 4 kiedy to minęło? no i słynny kryzys po 7 latach nas jakoś ominął, jakaś ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 13.08.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Drakula: 7 po ślubie jeszcze Was nie ominęło Ale wiadomo, że to ściema... Tak samo, jak z tym miesiącem z "R"... Chociaż my maRcowe jesteśma PS: także dopisuję się do petycji i zażalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.08.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No właśnie poniedziałki zrobiły się strasznie smutne i nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nie lubię poniedziałków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.08.2012 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 MSU ja składam zażalenie! Kiedyś zawsze w poniedziałki czytałam twoje niedzielne wpisy, a teraz co? poka jakieś wnętrza My jesteśmy wrześniowi i razem 10 lat a po ślubie 4 kiedy to minęło? no i słynny kryzys po 7 latach nas jakoś ominął, jakaś ściema Się tylko ogarnę to pokażę, oczywiscie:) Drakula: 7 po ślubie jeszcze Was nie ominęło Ale wiadomo, że to ściema... Tak samo, jak z tym miesiącem z "R"... Chociaż my maRcowe jesteśma PS: także dopisuję się do petycji i zażalenia. Ale ja nie mam ksiegi skarg i zażalen. Co do tych 7-miu lat to ostatnio sie liczy, siedem ale od dnia podpisania kredytu, na wieki wieków amen... No właśnie poniedziałki zrobiły się strasznie smutne i nudne Nie lubię poniedziałków.... Noo ja tez nie lubie poniedzialkow, ale serio nie mialam kiedy napisac, ale obiecuję letką poprawę. Piwnica jest polozona cala, przyszly nowe kolory, zaczyna sie dolna lazienka. Za jakis tydzien akcja ocieplanie - czyli znow trzeba bedzie zapierniczac po scianach, moze w końcu się opalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts