agalind 16.08.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Aga - kartę od telefonu??? No nie, myslałam, ze aparatem pstrykasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.08.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 nie dorwałam, ma od rana wyłączony telefon, dobrze że beton na jutro na 16-tą, bo bym na zawał już zeszła, a tak ćwiczę luz i relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 16.08.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 W projekcie tego dokładnie nie widać (albo ja nie widzę), ekipa się upiera że tak ma być, a kierowniczka nie zgłaszała podobno do tego zastrzeżeń we wtorek. Tyle że dla mnie to dziwaczne jest wieniec nad tarasem i podcieniem podniesiony o 10 cm w stosunku do tego "normalnego". Trzeba zobaczyć jak jest w projekcie. Jeżeli strop jest na tym samym poziomie to wieniec też musi być na tym samym. Ale często w jednej bryle budynku jest obniżony strop nad garażem więc wieniec będzie na 2 poziomach - rozdzielony. Nie mam pewności ale wtedy oba wieńce łączy się w pionie rdzeniami żelbetowymi w ściance kolankowej. My mielibyśmy coś takiego ale projektant na moje żądanie zmienił to i wyrównał poziom stropu na całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 a tak ćwiczę luz i relaks ale jeszcze nie reagujesz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.08.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 jeszcze nie bo w pracy mam luz, 90% na urlopach, jakby mi jakieś tłumy siedziały na głowie to kto wie, a tak chodzę po pustym korytarzu i kopię po ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ale jeszcze nie reagujesz tak Dobre:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Potrzebuję wybicia z glowy pewnej tapety do pokoju Mlodego, "Isak - penguin", bo jest nie moralnie droga, za to zakochalam sie w niej na ślepo - za to Misiek widzi moją durnotę... proszę o obrzydzenie mi jej, albo znalezienie tanszego odpowiednika biało - niebieskiego, moze widzialyscie jakas fajna bialo-niebieska tapetę w przyzwoitej ceniehttp://www.anotherstickerinthewall.com/penguin-wallpaper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Potrzebuję wybicia z glowy pewnej tapety do pokoju Mlodego, "Isak - penguin", bo jest nie moralnie droga, za to zakochalam sie w niej na ślepo - za to Misiek widzi moją durnotę... proszę o obrzydzenie mi jej, albo znalezienie tanszego odpowiednika biało - niebieskiego, moze widzialyscie jakas fajna bialo-niebieska tapetę w przyzwoitej cenie http://www.anotherstickerinthewall.com/penguin-wallpaper Daj spokój, gdybyś nie napisała, że to pingwin to bym nie zauważyła:sick: Ja tam widziałam jakieś wzorki łowickie czy kaszubskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Daj spokój, gdybyś nie napisała, że to pingwin to bym nie zauważyła:sick: Ja tam widziałam jakieś wzorki łowickie czy kaszubskie. Przeciez widze, ze klamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Przeciez widze, ze klamiesz Nigdy przenigdy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 16.08.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wiesz co, nie wiem jak bardzo kolorowo wygląda aktualnie pokoj Twojego potomka pod wzgledem zabawkowym, ale jeśli podobnie jak mojego, to pokój będzie mocno pstrokaty. Wyobraz sobie zabawki na półkach/podlodze porozwalane i tę tapetę. Moze byc za duzo na raz. Mimo ze świetna jest Takie tapety fajnie wyglądają na dżizajnerskich ścianach, u dzieci które mają eko-pastelowe zabawki w ilości 10, szmaciane vintege laleczki. Białą podłogę z desek recyklingowych i białe mebelki. A przy okazji zawsze mają porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.08.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 dla mnie troszkę za mdły ten niebieski, bardziej dla niemowlaczka. No i ja wolę sówki (wiem oklepane ) http://etapety.pl/user/images/856326.jpg też mają niebieskie wstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.08.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 oooo pedalski kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.08.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 nie pedalski tylko metroseksualny a tak na serio, wzór jest fajny bardzo, ale spotkałam się już z opinią że kupowanie tapet w necie jest ryzykowne, bo trzeba ją zobaczyć na żywo, różnice w fakturze, kolorze mogą być zniechęcające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A ja nie cierpię zrywania tapet , zmywania kleju itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.08.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Potrzebuję wybicia z glowy pewnej tapety do pokoju Mlodego, "Isak - penguin", bo jest nie moralnie droga, za to zakochalam sie w niej na ślepo - za to Misiek widzi moją durnotę... proszę o obrzydzenie mi jej, albo znalezienie tanszego odpowiednika biało - niebieskiego, moze widzialyscie jakas fajna bialo-niebieska tapetę w przyzwoitej cenie http://www.anotherstickerinthewall.com/penguin-wallpaper Słonko ile to Twoje Młode ma lat ? Rok i dwa miesiące ?? Masz młodego mężczyznę w domu, a Ty chcesz mu pingwinki zaserwować ? No matka, daj se luz. ps. choc lepsze pingwinki niż delfinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.08.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 O nie, przez Ciebie ja też zachorowałam http://www.isak.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 16.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 I jak ja mogłam przegapić Twój wpis Ale już poczytałam i szczerzę mówiąc nic a nic mnie nie zniechęciłaś i i tak chce już wykończeniówkę A ze styropianem to się tak nie spieszcie. My mieliśmy zostawić obecną elewację na kilka lat. Ale jak Przem zobaczył co uczynił mówi - na wiosnę tynkujemy Czekam na relację z ocieplania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie jestescie przekonujace nic a nic Ania, no teraz przepadlas, rozumiem tez, ze lepiej Ci nie pokazywac tapet Le monde Taka mi sie podoba do sypialni na scianke kolankowa, Misiek jest nia zachwycony i wyraza niezmierną chęć jej posiadania,pewnie TYLKO dlatego, ze ma takie spokojne kolory http://www.homehome.pl/tapeta-le-monde-2011-97106-wallswork.html Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Czesc Kwitko Ocieplania i tynkowania, az sie boje:rolleyes:...jakby co bede dzwonic po Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts