cronin 16.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja i tak jestem chora na materiały tego typu, tapety do tej pory odpuszczałam, ta Miśkowa fajna, się nie dziwię że mu się KOLORY podobają, a gdzie wersja dla Ciebie? A z tapet to mi się jeszcze tapety Aimee Wilder podobają, skoro już zaczęłam przeglądać i pewnie jeszcze ze 100 innych znajdę, dobrze że na żywo ich nie mam pod ręką, bobym się pewnie nie opanowała Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja takiej tapety na całej ścianie się trochę boję w pokoju u małych dzieci, bo już to przerabiałam dwukrotnie i nieodmiennie albo poodrywały gdzieś kawałeczki, albo pomalowały flamastrami i wyglądało to obrzydliwie. Całą ścianę trzeba na nowo naklejać A jak jeszcze tapeta sporo kosztuje to się płakać chce z żalu, a dzieci nie rozumieją, że ona droga była:-( Przecież nie będę chodzić za nimi krok w krok i pilnować, coby tej cennej tapety nie zniszczyły. Dla nas dom ma być wygodny, ma się w nim przyjemnie mieszkać, ma dawać radość i swobodę, a nie stresować, że coś się zniszczy i ciężko zarobiona kasa pójdzie w błoto. Łatwiej z farbą, którą można umyć lub w jednym miejscu podmalować. Plus np. naklejki ścienne lub fajne obrazki. O! Masz na przykład takie naklejki:) ze strony: http://www.melomeble.pl/katalog/naklejki-scienne.jpg: http://www.melomeble.pl/katalog/naklejki-scienne.jpg A podłogę w garażu masz świetną! Zazdroszczę! My już mieszkamy, a jeszcze nie mamy... Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Balbina, chyba jednak masz racje i mocny argument, nie pomyslalam co z nia bedzie za rok i czy mnie szlag nie trafi, jak zobacze ja podarta i popisaną, przy pamięci ile mnie kosztowala. Dzieki za naklejki, te niebieskie i czerwone nawet mi podchodzą. Myslalam jeszcze o szablonach, ewentualnie specjalnych wałkach... Podloga w piwnicy jest swietna bo A) tania, B) tania, c) tania, d) nic na niej nie widac Ania - jak Kierbudka, dodzwoniłaś się? Z tapetami fakt mozna oszalec, taki fajny wybor teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.08.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Sama oddzwoniła kwadrans temu, ale do Marcina który akurat prowadził , więc już przełożył na rano rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.08.2012 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jakby mnie nie bylo przez miesiac na FM to znaczy, ze mam genialny plan wykanczania siebie i domu. Tymczasem dobre dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jakby mnie nie bylo przez miesiac na FM to znaczy, ze mam genialny plan wykanczania siebie i domu. Tymczasem dobre dusze Ale, że co??? Że jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 czy ta różowa naklejka udajaca chyba hipopotama robi kupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 17.08.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 czy ta różowa naklejka udajaca chyba hipopotama robi kupkę No co Ty. To reklama ORANGE. hahaha nie widzisz antenki na tyłku?? - ogon Tylko kolor nie ten :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.08.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ale, że co??? Że jak???? Na budowie urwanie wiadomo czego, w pracy kocioł, Młody się rozchorował – ot tak po prostu nie wyrabiam czasowo, więc musze sobie odpuscic na jakis czas FM To napisałam, ze nie zginęłam i się odnajdę po czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Na budowie urwanie wiadomo czego, w pracy kocioł, Młody się rozchorował – ot tak po prostu nie wyrabiam czasowo, więc musze sobie odpuscic na jakis czas FM To napisałam, ze nie zginęłam i się odnajdę po czasie:) To trzymaj się, kuruj Młodego (te Młode to wiedzą kiedy wirusa załapać, moja też lipiec przechorowała), a my tu sobie grzecznie poczekamy wspierając Cię myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Na budowie urwanie wiadomo czego, w pracy kocioł, Młody się rozchorował – ot tak po prostu nie wyrabiam czasowo, więc musze sobie odpuscic na jakis czas FM To napisałam, ze nie zginęłam i się odnajdę po czasie:) To odpoczywaj od FM a potem nas zasyp zdjeciami:cool: A Młody niech sie nie wygłupia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Nooo dobra....osobiscie nie wiem jak ten miesiąc wytrzymam, ale będę twarda A Wy owocnie wykańczajcie, bym ja mogła później podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.08.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 zdrowia dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.08.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Zdrowia dla Młodego a sił do wykańczania dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 17.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.08.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 oczywiscie poprawnosc polityczna nakazuje zyczyc zdrowia. wewnetrzna wrodzona przekora i zlosliwosc podpowiada: wyslij mlodego tesciowi, jest szansa ze go zarazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 MSU kuruj młodego, wykańczaj się szybko i (wiem że zabrzmi to dziwnie) bezproblemowo i wracaj szybko:) ps. zaznaczam w kalendarzu i będę monitować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.08.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Wlazłam tu dziś po raz pierwszy i padłam z wrażenia! Podziwiam wytrwałość w budowaniu własnym rękoma zwłaszcza płeć piękną. te bloczki są cholernie ciężkie już nie mówię o wyginaniu stali. Gratuluję, z całego serca.Ja budowałam sama ale logistycznie tylko i tak to było dużo. Bloczek byłam w stanie przenieść na 5 m sama- reszta to musiała być siła męska. Podziwiam i jak wiem teraz to już sama przyjemność wam została-wykańczanie. Raj dla oka i pytanie co wybrać ?Będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.08.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Też dziś wlazłam tu pierwszy raz i ..... utonęłam w dzienniku... świetny jest... tak trzymać... napisz książkę :D.... idę czytać dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 20.08.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) BO MSU to mistrz swiata w akrobacjach budowlanych. Wlezie wszędzie, zrobi prawie wszystko :P:P:P Polać jej, fest Baba jest (Tylko nie obraź się MSU - i żadnych tam permanentnych skojarzeń nie wymyślaj :P:P ) Właśnie spojrzałem na licznik postów i okazuje się, że nabiłem 3000 wpis do komentów. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez rkowal79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts