Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

Bardzo zapraszam także w moje strony:)

Na pewno skorzystam z zaproszenia w przyszlosci :)

Co do styropianu, rzeczywiści rzadko spotykany widok, żeby aż tak źle pocieli...

Albo trza miec pecha ;)

Ps. Milej zabawy w przyszla sobote, w sumie to mozesz ponownie wypic za zdrowie. no i najlepszego dla Nowozencow od MSU :)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MSU, cicho siedzisz czyli szykujesz dla nas nowa lekcję i porcję fotek? Pochwal sie Babo jedna co nowego zdziałaliście, bo ja obgryzę paznokcie z tego czekania:cool:

No a czym mam sie chwalic,a? Schody siem robiom, , elewacja siem konczy, nie ma czym sie chwalic Pani :cool:

Witam się pięknie :)

Jestem zauroczona Twoim słowem pisanym i pracami jakie w dużej mierze sami wykonujecie :)

Tak na szybko dzisiaj serdecznie pozdrawiam :)

Masz synka w wieku podobnym chyba do mojego :)

Rocia, jak miło, że zbłądziła tutaj serdeczna dusza. Tutaj to same baby som co każą mi zapierdzielac, i popcorn zagryzają paznokciami :cool:

Toteż miło mi Cie powitać, no i żółwik dla czterolatka :)

No a czym mam sie chwalic,a? Schody siem robiom, , elewacja siem konczy, nie ma czym sie chwalic Pani :cool:

Na gotowo sie chcesz chwalić? ;)

Rocia, jak miło, że zbłądziła tutaj serdeczna dusza. Tutaj to same baby som co każą mi zapierdzielac, i popcorn zagryzają paznokciami :cool:

Toteż miło mi Cie powitać, no i żółwik dla czterolatka :)

Jak niczym gości nie częstujesz to tak sie dzieje;)

Na gotowo sie chcesz chwalić? ;)

...

Jak niczym gości nie częstujesz to tak sie dzieje;)

Kurcze, jakas masakra jest, nic innego nie robie tylko siedzę ciagle nad AGD, mam juz dość tych głupich sprzetów, kupilam jedynie lodowe i zmywarę, plyte bierę tą co Ty ale za Chiny nie umiem spasowac piekarnika z mikrofalą.No szlag mnie trafia, bo bedzie to w jednym słupku i musze zgrac, dlatego nie mam kiedy przysiasc na FM

Kurcze, jakas masakra jest, nic innego nie robie tylko siedzę ciagle nad AGD, mam juz dość tych głupich sprzetów, kupilam jedynie lodowe i zmywarę, plyte bierę tą co Ty ale za Chiny nie umiem spasowac piekarnika z mikrofalą.No szlag mnie trafia, bo bedzie to w jednym słupku i musze zgrac, dlatego nie mam kiedy przysiasc na FM

Rozumiem Cię świetnie, bo łeb mi pękał od tych wyborów i tęskniłam za czasami gdy w sklepach niczego nie można było kupić:sick:

Ja ze swojego piekarnika i mikro jestem zadowolona. Powoli zgłębiam wszystkie funkcje i okazuje się, że tylko prasować nie potrafi, cholera;)

Jak masz 4 tysie to bierz ładnie spasowane bosche, a jak mniej to samsunga - szukasz koniecznie czarnego? Ja wziąłem komplet samsungowy - wyszło niecałe 2500 z wypasionym piekarnikiem i mikro do zabudowy, a 2000 kosztuje boschowska mikro zabudowana... przegięcie.

Jak masz 4 tysie to bierz ładnie spasowane bosche, a jak mniej to samsunga - szukasz koniecznie czarnego? Ja wziąłem komplet samsungowy - wyszło niecałe 2500 z wypasionym piekarnikiem i mikro do zabudowy, a 2000 kosztuje boschowska mikro zabudowana... przegięcie.

Jakbym miala 4 tysie na komplet, to bym juz dawno kupila, aaa i nie uzywała potem, bo szkoda, bo takie drogie było i hamerykanskie...:cool:

Max co moge wydac to do 2-2,5 tys za komplet i tu jest pies pogrzebany. Napisałbys jaki masz zestaw, ładnie prosze ...:)

MSU, a co ma miec ten piekarnik i mikro ze nie mozesz ich spasowac? Przewaznie jak jest piekarnik to jest tez mikro "do kompletu".

Aga, najlepiej jakby umiał sam robic zakupy, piec, wszystko sprzatnac,aaa i moglby jeszcze plecy masować i od czasu do czasu pogadac ze mną. Niestety

nie znalazłam takiego ;)

A tak serio to wystarcza mi dwie prowadnice na teleskopach,termoobieg, zimna szyba, no moglby by byc i aqua clean. Generalnie ja nie jestem wyrywna do kuchni, nie spedzam nocy gotując, wiec podstawowe funkcje mi wystarcza, sprzatac tez umiem - wiec pyrolizy nie potrzebuje. Co do mikrofali to rozmrazanie, podgrzewanie, crispy, rozen moze byc, ale jak bedzie w piekarniku to tez nie musi.

MSU a wystarczy Ci moje wsparcie duchowe??

Bo ja do sprzętu jeszcze trochę mam czasu i na razie to sie jedynie zastanawiam: indukcja czy gaz:)

Luka, kurcze przez ten zmieniony avatar, to sie zastanawialam, kto tu sie wpisał, dopiero potem zaczaiłam, ze to Ty.

Gaz vs Indukcja - ja zdecydowałam sie na indukcje.

Co do wyboru AGD, w sumie mozesz sie juz zaczac zastanawiac, akurat zdążysz podjąc decyzje na czas ;)

Luka, kurcze przez ten zmieniony avatar, to sie zastanawialam, kto tu sie wpisał, dopiero potem zaczaiłam, ze to Ty.

Gaz vs Indukcja - ja zdecydowałam sie na indukcje.

Co do wyboru AGD, w sumie mozesz sie juz zaczac zastanawiac, akurat zdążysz podjąc decyzje na czas ;)

To co wybrałam zostało wycofane z produkcji :lol2:, więc w moim przypadku nie było co się spieszyć.

MSU a nie brałas pod uwage kombi - piekarnik i mikrofala w jednym ?

rozumiem :)

ja się nie znam - nie używam mikrofali, nie mam potrzeby posiadania (szkoda mi wywalić tysiaka na maszynke do popcornu), ale może faktycznie 2 urządzenia lepsze.

Ja optuję za parowym i tej wersji sie od lat trzymam :)