BasH 21.09.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Sprawdziles moze piekarnik? Właśnie wróciłem z pracy, zjem obiad i jadę na budowę. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.09.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Właśnie wróciłem z pracy, zjem obiad i jadę na budowę. Dam znać. Ok, to ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.09.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 2 poziomy wysuwane. widze na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 BasH, ale drabinki wysuwane, czy teleskopy ? Bo ja sie podkręciłam juz, ale ten model nie wystepuje z teleskopami chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.09.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 BasH, ale drabinki wysuwane, czy teleskopy ?.. Dziewczyno - pytaj mnie o CO, zawory, elektrykę itepe a nie o to jak się wysuwy piekarnikowe nazywają Dobrze, że zerknąłem jeszcze przed wyjazdem z budowy na forum - zrobiłem Ci fotkę. Wiem, że blachy jadą na czymś takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Dziewczyno - pytaj mnie o CO, zawory, elektrykę itepe Nie omieszkam Dobrze, że zerknąłem jeszcze przed wyjazdem z budowy na forum - zrobiłem Ci fotkę. Wiem, że blachy jadą na czymś takim: I bardzo dobrze,ze zreknałeś i dziękuję z fotkę -to bez wątpienia są teleskopy:) Więc albo pan w samsungu nie wie co sprzedaje, albo ktoś się rypnął i dostałeś "lepszy model" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 I bardzo dobrze,ze zreknałeś i dziękuję z fotkę -to bez wątpienia są teleskopy:) Więc albo pan w samsungu nie wie co sprzedaje, albo ktoś się rypnął i dostałeś "lepszy model" :) Na stronie samsunga ten model teoretycznie nie ma teleskopów, ale w opiniach ludzie pisali, że to właśnie są teleskopy. Skoro piszesz, że mam teleskopy to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 A ja myslłam,że na stronie jest błąd, zadzwoniłam i serwisant tez twierdził,że nie ma Pewnie,że fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.09.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Bash, Ty to mi chyba z nieba spadłes, nawet obfociłes. Jak w morde strzelił to sa teleskopy. Ja tez dzis sprawdzalam i dostalam info, ze ten model nie ma teleskopów. Sluchaj, a mozesz mi napisac w jakim sklepie interentowym go kupiles, bo moze tylko tam taki cudowny model sprzedają Sluchając Ciebie wzielam zmywarke Bosha, lodowe Electroluxa, a do tego zdecydowalam sie na słupek Samsunga....zdolność perswazji Czesc Malcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześc i czołem moja Dzielnie Walcząca z AGD Ja Wam bardzo dziekuję za zwrócenie uwagi na Samsunga, bo dotychczas go mocno z buta wzięłam, a tu się okazuje,ze to całkiem przyzwoity sprzęt za rozsądną kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.09.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześc i czołem moja Dzielnie Walcząca z AGD Ja Wam bardzo dziekuję za zwrócenie uwagi na Samsunga, bo dotychczas go mocno z buta wzięłam, a tu się okazuje,ze to całkiem przyzwoity sprzęt za rozsądną kasę Do 2032 to Ci go nawet przetestujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Do 2032 to Ci go nawet przetestujemy Noo z 3 razy pewnie:) Czyli MSU sprzęt załatwiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 no znów wycofają z produkcji. Zawsze tak jest, jak ja coś sobie upatrzę...nim dojdzie do godziny zero - już nie ma MSU a lodówka która ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.09.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) A tak wogole jak sie wygoogla ten piekarnik to wyskakuja dwa rozne piekarniki: takie: Bash,pamietasz ktory z nich to ten pewny? Edytowane 21 Września 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.09.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 no znów wycofają z produkcji. Zawsze tak jest, jak ja coś sobie upatrzę...nim dojdzie do godziny zero - już nie ma MSU a lodówka która ? ELECTROLUX ENN2901AOW-lodowa SMV50e70eu - zmywara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Lodówki nie znam, ale ze zmywary będzie Pani zadowolona kilka osób ja mocno wychwalało, więc czemu nie miałabyś do tego zacnego chóru dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.09.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 A tak wogole jak sie wygoogla ten piekarnik to wyskakuja dwa rozne piekarniki: takie: [ATTACH=CONFIG]137801[/ATTACH] Bash,pamietasz ktory z nich to ten pewny? Mam ten lewy. Bash, Ty to mi chyba z nieba spadłes, nawet obfociłes. Jak w morde strzelił to sa teleskopy. Ja tez dzis sprawdzalam i dostalam info, ze ten model nie ma teleskopów. Sluchaj, a mozesz mi napisac w jakim sklepie interentowym go kupiles, bo moze tylko tam taki cudowny model sprzedają Sluchając Ciebie wzielam zmywarke Bosha, lodowe Electroluxa, a do tego zdecydowalam sie na słupek Samsunga....zdolność perswazji Prawie wszystko brałem w electro.pl Płyta gazowa z innego - morele albo inny wynalazek, bo electro nie mieli - lodówka z neo24.pl, bo mieli akurat takiego boscha jak chciałem. Dziś przyjechał granitowy zlew do kuchni, stół jadalniany, toaletka małży i w końcu nasze wyro 2x2m. Dobrze, że kumpel jutro będzie kończył montaż schodów, bo nie jestem w stanie w pojedynkę skręcić łóżka. Buk=ciężkie elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.09.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Cześć Wszystkim pilnie śledzę dyskusję, udzielać się nie udzielam, bo nic mądrego ani odkrywczego nie wniosę, ale pozwolę sobie zachomikować wybór, mam podobne preferencje, żadne tam cuda wianki na kiju W Electro.pl tez zamawiałam , poszło sprawnie i bezusterkowo. A na razie zakupiłam sobie stacjonarnie drzewka owocowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.09.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Najtrudniejsze wybory za Tobą I jak sprawnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.09.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 ... ze zmywary będzie Pani zadowolona Obyś miała rację Mam ten lewy. Prawie wszystko brałem w electro.pl Płyta gazowa z innego - morele albo inny wynalazek, bo electro nie mieli - lodówka z neo24.pl, bo mieli akurat takiego boscha jak chciałem. Dziś przyjechał granitowy zlew do kuchni, stół jadalniany, toaletka małży i w końcu nasze wyro 2x2m. Dobrze, że kumpel jutro będzie kończył montaż schodów, bo nie jestem w stanie w pojedynkę skręcić łóżka. Buk=ciężkie elementy. Ja zamawiałam w OleOle i Neo24, jak do tej pory bylo ok. Patrzyłam w electro i pod tym symbolem mają ten po prawej, straszny bałagan z tym piekarnikiem Cześć Wszystkim pilnie śledzę dyskusję, udzielać się nie udzielam, bo nic mądrego ani odkrywczego nie wniosę, ale pozwolę sobie zachomikować wybór, mam podobne preferencje, żadne tam cuda wianki na kiju W Electro.pl tez zamawiałam , poszło sprawnie i bezusterkowo. A na razie zakupiłam sobie stacjonarnie drzewka owocowe Chomikuj Aniu, nawet nie wiesz jak ten czas zap@#$la, zanim sie obejrzysz bedziesz wybierac AGD. Co do drzewek, fajnie ze masz miejsce na dzialce. Ja na swoich 528 metrach mogę sobie tylko pomarzyć o gruszach i jabłoniach, ale malinki chyba sobie posadzę, a co Najtrudniejsze wybory za Tobą I jak sprawnie poszło Rocia, noo sprawnie (powiedziala MSU wycierając pot z czoła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts