Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyno - pytaj mnie o CO, zawory, elektrykę itepe

Nie omieszkam :)

Dobrze, że zerknąłem jeszcze przed wyjazdem z budowy na forum - zrobiłem Ci fotkę.

Wiem, że blachy jadą na czymś takim:

I bardzo dobrze,ze zreknałeś :) i dziękuję z fotkę -to bez wątpienia są teleskopy:)

Więc albo pan w samsungu nie wie co sprzedaje, albo ktoś się rypnął i dostałeś "lepszy model" :):)

I bardzo dobrze,ze zreknałeś :) i dziękuję z fotkę -to bez wątpienia są teleskopy:)

Więc albo pan w samsungu nie wie co sprzedaje, albo ktoś się rypnął i dostałeś "lepszy model" :):)

Na stronie samsunga ten model teoretycznie nie ma teleskopów, ale w opiniach ludzie pisali, że to właśnie są teleskopy. Skoro piszesz, że mam teleskopy to fajnie :)

Bash, Ty to mi chyba z nieba spadłes, nawet obfociłes. Jak w morde strzelił to sa teleskopy. Ja tez dzis sprawdzalam i dostalam info, ze ten model nie ma teleskopów. Sluchaj, a mozesz mi napisac w jakim sklepie interentowym go kupiles, bo moze tylko tam taki cudowny model sprzedają ;) Sluchając Ciebie wzielam zmywarke Bosha, lodowe Electroluxa, a do tego zdecydowalam sie na słupek Samsunga....zdolność perswazji :cool:

Czesc Malcia

Cześc i czołem moja Dzielnie Walcząca z AGD ;)

Ja Wam bardzo dziekuję za zwrócenie uwagi na Samsunga, bo dotychczas go mocno z buta wzięłam, a tu się okazuje,ze to całkiem przyzwoity sprzęt za rozsądną kasę :)

Cześc i czołem moja Dzielnie Walcząca z AGD ;)

Ja Wam bardzo dziekuję za zwrócenie uwagi na Samsunga, bo dotychczas go mocno z buta wzięłam, a tu się okazuje,ze to całkiem przyzwoity sprzęt za rozsądną kasę :)

Do 2032 to Ci go nawet przetestujemy :)

A tak wogole jak sie wygoogla ten piekarnik to wyskakuja dwa rozne piekarniki:

takie:

[ATTACH=CONFIG]137801[/ATTACH]

Bash,pamietasz ktory z nich to ten pewny?

Mam ten lewy.

Bash, Ty to mi chyba z nieba spadłes, nawet obfociłes. Jak w morde strzelił to sa teleskopy. Ja tez dzis sprawdzalam i dostalam info, ze ten model nie ma teleskopów. Sluchaj, a mozesz mi napisac w jakim sklepie interentowym go kupiles, bo moze tylko tam taki cudowny model sprzedają ;) Sluchając Ciebie wzielam zmywarke Bosha, lodowe Electroluxa, a do tego zdecydowalam sie na słupek Samsunga....zdolność perswazji :cool:

Prawie wszystko brałem w electro.pl Płyta gazowa z innego - morele albo inny wynalazek, bo electro nie mieli - lodówka z neo24.pl, bo mieli akurat takiego boscha jak chciałem.

Dziś przyjechał granitowy zlew do kuchni, stół jadalniany, toaletka małży i w końcu nasze wyro 2x2m. Dobrze, że kumpel jutro będzie kończył montaż schodów, bo nie jestem w stanie w pojedynkę skręcić łóżka. Buk=ciężkie elementy.

Cześć Wszystkim :) pilnie śledzę dyskusję, udzielać się nie udzielam, bo nic mądrego ani odkrywczego nie wniosę, ale pozwolę sobie zachomikować wybór, mam podobne preferencje, żadne tam cuda wianki na kiju :)

W Electro.pl tez zamawiałam , poszło sprawnie i bezusterkowo.

A na razie zakupiłam sobie stacjonarnie drzewka owocowe :wiggle:

... ze zmywary będzie Pani zadowolona :)

Obyś miała rację :)

Mam ten lewy.

Prawie wszystko brałem w electro.pl Płyta gazowa z innego - morele albo inny wynalazek, bo electro nie mieli - lodówka z neo24.pl, bo mieli akurat takiego boscha jak chciałem.

Dziś przyjechał granitowy zlew do kuchni, stół jadalniany, toaletka małży i w końcu nasze wyro 2x2m. Dobrze, że kumpel jutro będzie kończył montaż schodów, bo nie jestem w stanie w pojedynkę skręcić łóżka. Buk=ciężkie elementy.

Ja zamawiałam w OleOle i Neo24, jak do tej pory bylo ok. Patrzyłam w electro i pod tym symbolem mają ten po prawej, straszny bałagan z tym piekarnikiem

Cześć Wszystkim :) pilnie śledzę dyskusję, udzielać się nie udzielam, bo nic mądrego ani odkrywczego nie wniosę, ale pozwolę sobie zachomikować wybór, mam podobne preferencje, żadne tam cuda wianki na kiju :)

W Electro.pl tez zamawiałam , poszło sprawnie i bezusterkowo.

A na razie zakupiłam sobie stacjonarnie drzewka owocowe :wiggle:

Chomikuj Aniu, nawet nie wiesz jak ten czas zap@#$la, zanim sie obejrzysz bedziesz wybierac AGD. Co do drzewek, fajnie ze masz miejsce na dzialce. Ja na swoich 528 metrach mogę sobie tylko pomarzyć o gruszach i jabłoniach, ale malinki chyba sobie posadzę, a co :)

Najtrudniejsze wybory za Tobą :) I jak sprawnie poszło :)

Rocia, noo sprawnie (powiedziala MSU wycierając pot z czoła :cool:)