Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkie kochane kobiety, wiecie jak to jest - dajcie mi punkt podparcia to podniosę Ziemię. Dajcie mi czas to uszyję firanki. Jutro się zaczyna zabudowa od pokoju Mlodego, wiec trzymta kciuki. Zaraz jade odebrac drzwi wewnetrzne. Co do garow, to patrzyłam na tefala na alledrogo, zestaw ok 350zł ( z tych tanszych), w ikei 365+ 179 zł. Juz chyba wiem co wybrac, znaczy sie lepsze bo tansze :lol: Powoli probuje lapac oddech i wracac do rownowagi.

Jak sie tylko poogarniam to obiecuje troche obfocic co nie co i wrzucic na żer ;)

Edytowane przez MusiSieUdac

Witam wszystkie kochane kobiety, wiecie jak to jest - dajcie mi punkt podparcia to podniosę Ziemię. Dajcie mi czas to uszyję firanki. Jutro się zaczyna zabudowa od pokoju Mlodego, wiec trzymta kciuki. Dzis dojechał ostatni sprzet AGD, tesciulek odebral wiec jeszcze nie widzialam. Zaraz jade odebrac drzwi wewnetrzne. Co do garow, to patrzyłam na tefala na alledrogo, zestaw ok 350zł ( z tych tanszych), w ikei 365+ 179 zł. Juz chyba wiem co wybrac, znaczy sie lepsze bo tansze :lol: Powoli probuje lapac oddech i wracac do rownowagi.

Jak sie tylko poogarniam to obiecuje troche obfocic co nie co i wrzucic na żer ;)

Żarłoczne towarzystwo czeka zatem :cool:

Bo gotowac to trzeba umiec ;)

Dokładnie tak;)

Bo gotowac to trzeba umiec ;)

no wiesz, mnie się gary zużywają bo z nich korzystam, gdybym wstawiła do szafki i dwa razy do roku wycierała z kurzu, to do dziś byłyby pikne i jak glanc nówki ;)

a jak juz przy jedzeniu jesteśmy, to ja wygłodniała na żer czekam :)

Cholera, ale wyżerka, ja dziś na sucho, bo nie było kiedy, więc same świństwa jadłam, wlacznie tortilla z MC, bo akurat jest koło Castoramy, a już mnie tak skręcalo z glodu, ze musiałam coś wrzucić, przyznaje sie bez bicia. Ale za to teraz krewetki podzeram, bo im się termin już kończy ;). Dzis drogi malzonek spi na budowie, ja z Mlodym zostałam w domu, wiec 2 firany zapoczęte:) Drzwia mnie sie nie podobają, ale daję im ostatnia szansę jak je zamontujemy.

Dzis drogi malzonek spi na budowie, ja z Mlodym zostałam w domu, wiec 2 firany zapoczęte:).

No to z pierwszym noclegiem na nowym nas wyprzedziliście :) A moja druga połowa skończyła dłuuuugą epopeję z szyciem. A było trochę metrów - w weekend wieszamy - chyba...

Edytowane przez BasH

Ja właśnie jem obiad i tłuszczę przy tym klawiaturę :oops:

mam żeberka duszone z cebulą, pure ziemniaczane i surówke colesław, chcesz trochę ?

co tak będe w samotności jadła ;)

Malka, wczoraj Ty byłaś u mnie na obiedzie, czy ja u Ciebie, bo to samo jadłyśmy ;)

Cholera, ale wyżerka, ja dziś na sucho, bo nie było kiedy, więc same świństwa jadłam, wlacznie tortilla z MC, bo akurat jest koło Castoramy, a już mnie tak skręcalo z glodu, ze musiałam coś wrzucić, przyznaje sie bez bicia. Ale za to teraz krewetki podzeram, bo im się termin już kończy ;). Dzis drogi malzonek spi na budowie, ja z Mlodym zostałam w domu, wiec 2 firany zapoczęte:) Drzwia mnie sie nie podobają, ale daję im ostatnia szansę jak je zamontujemy.

Pierwszy nocleg na budowie? Jeszcze mu się spodoba i nie zechce wrócić;)