Kamila i Marcin 04.10.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Tefala ingenio (zapomniałam o tym modelu) to bym nawet za darmo nie chciała.. chcieli coś fajnego stworzyć a wyszła kupa.. ale reszta tefala (te srebrne) są ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.10.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkie kochane kobiety, wiecie jak to jest - dajcie mi punkt podparcia to podniosę Ziemię. Dajcie mi czas to uszyję firanki. Jutro się zaczyna zabudowa od pokoju Mlodego, wiec trzymta kciuki. Zaraz jade odebrac drzwi wewnetrzne. Co do garow, to patrzyłam na tefala na alledrogo, zestaw ok 350zł ( z tych tanszych), w ikei 365+ 179 zł. Juz chyba wiem co wybrac, znaczy sie lepsze bo tansze Powoli probuje lapac oddech i wracac do rownowagi. Jak sie tylko poogarniam to obiecuje troche obfocic co nie co i wrzucic na żer Edytowane 4 Października 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.10.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cześć krawcowa :) Ja mam tefala ingenio i za przeproszeniem większego gówna nie widziałam,więc chyba trzeba konkretnym modelem się kierować, a nie marką. Bo gotowac to trzeba umiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Witam wszystkie kochane kobiety, wiecie jak to jest - dajcie mi punkt podparcia to podniosę Ziemię. Dajcie mi czas to uszyję firanki. Jutro się zaczyna zabudowa od pokoju Mlodego, wiec trzymta kciuki. Dzis dojechał ostatni sprzet AGD, tesciulek odebral wiec jeszcze nie widzialam. Zaraz jade odebrac drzwi wewnetrzne. Co do garow, to patrzyłam na tefala na alledrogo, zestaw ok 350zł ( z tych tanszych), w ikei 365+ 179 zł. Juz chyba wiem co wybrac, znaczy sie lepsze bo tansze Powoli probuje lapac oddech i wracac do rownowagi. Jak sie tylko poogarniam to obiecuje troche obfocic co nie co i wrzucic na żer Żarłoczne towarzystwo czeka zatem Bo gotowac to trzeba umiec Dokładnie tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Bo gotowac to trzeba umiec Ja znałam wersję UMIĆ i wrzucic na żer wiesz jak zgłodniałam:D?? I trzymam za wszytsko&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Bo gotowac to trzeba umiec no wiesz, mnie się gary zużywają bo z nich korzystam, gdybym wstawiła do szafki i dwa razy do roku wycierała z kurzu, to do dziś byłyby pikne i jak glanc nówki a jak juz przy jedzeniu jesteśmy, to ja wygłodniała na żer czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.10.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja dopiero do domu dotarłam, głooodna jestem jak wiiilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja właśnie jem obiad i tłuszczę przy tym klawiaturę mam żeberka duszone z cebulą, pure ziemniaczane i surówke colesław, chcesz trochę ? co tak będe w samotności jadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dobrze że ja najedzona jestem bo za taki zestaw jak piszesz to dałabym sie pokroić Ale ja miałam dziś: szynkówkę duszoną z cebulą, ziemniaki pire:p i buraczki zasmażane więc aż tak bardzo nie zazdroszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no ja tych buraczków, bo uwielbiam, a nie umiem smacznych zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Kurde ja też nie umiem ale przyjechała moja mama więc ją wykorzystuję kulinarnie;) Następna w kolejce bedzie zupa buraczkowa z ziemniakami duszonymi polanymi boczkiem;) MSU już się zamykam ale sama zaczęłaś o garnkach a wiadomo garnki=... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 mielony z buraczkami i ziemniaczkami - mniam, ja jestem prosta dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No dobra, powiem żeby mama zrobiła więcej i wam wyślę pocztexem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No dobra, powiem żeby mama zrobiła więcej i wam wyślę pocztexem szybciej sam dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.10.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cholera, ale wyżerka, ja dziś na sucho, bo nie było kiedy, więc same świństwa jadłam, wlacznie tortilla z MC, bo akurat jest koło Castoramy, a już mnie tak skręcalo z glodu, ze musiałam coś wrzucić, przyznaje sie bez bicia. Ale za to teraz krewetki podzeram, bo im się termin już kończy . Dzis drogi malzonek spi na budowie, ja z Mlodym zostałam w domu, wiec 2 firany zapoczęte:) Drzwia mnie sie nie podobają, ale daję im ostatnia szansę jak je zamontujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.10.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Dzis drogi malzonek spi na budowie, ja z Mlodym zostałam w domu, wiec 2 firany zapoczęte:). No to z pierwszym noclegiem na nowym nas wyprzedziliście A moja druga połowa skończyła dłuuuugą epopeję z szyciem. A było trochę metrów - w weekend wieszamy - chyba... Edytowane 4 Października 2012 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.10.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Chyba sama nie szyła, pewnie Zosia troche pomagała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.10.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Chyba sama nie szyła, pewnie Zosia troche pomagała No i to bardzo - przerwy co chwilę. Mała dopomina się zaangażowania i ciężko cokolwiek zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja właśnie jem obiad i tłuszczę przy tym klawiaturę mam żeberka duszone z cebulą, pure ziemniaczane i surówke colesław, chcesz trochę ? co tak będe w samotności jadła Malka, wczoraj Ty byłaś u mnie na obiedzie, czy ja u Ciebie, bo to samo jadłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Cholera, ale wyżerka, ja dziś na sucho, bo nie było kiedy, więc same świństwa jadłam, wlacznie tortilla z MC, bo akurat jest koło Castoramy, a już mnie tak skręcalo z glodu, ze musiałam coś wrzucić, przyznaje sie bez bicia. Ale za to teraz krewetki podzeram, bo im się termin już kończy . Dzis drogi malzonek spi na budowie, ja z Mlodym zostałam w domu, wiec 2 firany zapoczęte:) Drzwia mnie sie nie podobają, ale daję im ostatnia szansę jak je zamontujemy. Pierwszy nocleg na budowie? Jeszcze mu się spodoba i nie zechce wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts