MusiSieUdac 05.10.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Pierwszy nocleg na budowie? Jeszcze mu się spodoba i nie zechce wrócić Powiem Ci wiecej, ja mam nadzieje, ze mu sie tam spodoba i bedzie chcial tam zostac ...... tak samo jak ja i Mlody Z checia juz bym została, Mlody codziennie sie pyta kiedy sie przeprowadzamy Dzis zostajemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Powiem Ci wiecej, ja mam nadzieje, ze mu sie tam spodoba i bedzie chcial tam zostac ...... tak samo jak ja i Mlody Z checia juz bym została, Mlody codziennie sie pyta kiedy sie przeprowadzamy Dzis zostajemy razem Super!!!! Zapamiętaj co Ci się przyśni:) Boski wieczór sie zapowiada;) Skoro z Młodym zostajecie to macie juz tam niezły wypas. Zdjęcia plisssssss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jaaaa cieeeee, ktoś mi kiedys powiedział,że jak da sie spać na budowie to juz jest DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie no Mlody u dziadkow, my zostajemy i mamy zamiar solidnie popracowac do późna.Spać sie da, ale mieszkać z malym dzieckiem jeszcze nie. Obiecuję wysłać fotki, na maila, ale jeszcze potrzebuje z tydzien, zeby dojsc do ładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.10.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ale czad!!!! pierwsza noc na budowie tfffuuu w domu ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.10.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ooo o mały włos bym przegapiła TĘ noc ulala... ale będzie jutro jakaś relacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie no Mlody u dziadkow, my zostajemy i mamy zamiar solidnie popracowac do późna. Spać sie da, ale mieszkać z malym dzieckiem jeszcze nie. Obiecuję wysłać fotki, na maila, ale jeszcze potrzebuje z tydzien, zeby dojsc do ładu Fotorelację z pierwszej nocy w domku też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.10.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ... my zostajemy i mamy zamiar solidnie popracowac do późna. czemu głodnemu zawsze chleb na myśli? Obiecuję wysłać fotki, na maila, ale jeszcze potrzebuje z tydzien, zeby dojsc do ładu ja też ja też kce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Proszę drogie Panie o nie dorabianie teorii spiskowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.10.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ależ to nie żadne teorie - to praktyka i rzeczywistość Nowy domek, nowy potomek. Szlus i basta i tak ma być, żeby miał kto ZUS opłacać w przyszłości! I proszę mi się tu nie migać od roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ależ to nie żadne teorie - to praktyka i rzeczywistość Nowy domek, nowy potomek. Szlus i basta i tak ma być, żeby miał kto ZUS opłacać w przyszłości! I proszę mi się tu nie migać od roboty! Kto w moje progi zawitał, witam Pana:) Ja sie prosze Pana nie migam od żadnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no chyba się nie migasz skoro sama napisałaś, że macie zamiar solidnie popracować. (nie napisałaś tylko nad czym) także niezapomnianych wrażeń życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Eloł Jak pierwszy weekend na budowie, tfu, w domu? Co Ci się śniło? Pamiętaj, że foty obiecałas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Noclegu nie było, tylko tyle powiem, szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 MSU - koleżanki i koledzy sugerują Ci to o czym sami marzą pewnie:D Czesć ps. o kurcze chyba równocześnie pisałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Noclegu nie było, tylko tyle powiem, szkoda gadać Szkoda, ale odbijecie sobie z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.10.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Fatalny weekend? zostawiam wyrazy współczucia , ja od kilku nocy sypiam po 2-3 godziny, z chęcią bym przenocowała SAMA na stanie surowym nawet bez okien i dachu ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Bardzo fatalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) z chęcią bym przenocowała SAMA na stanie surowym nawet bez okien i dachu ech.... Amen:/ ps. coś mi się wydaje że to jakaś plaga albo co:/ ps2. i robię na końcu to co powinnam na początku:hug:chociaż ta emota idiotyczna jest Edytowane 8 Października 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jestem zmaltretowana psychicznie, wlasnie dzwonil facet od kuchni ( dzisiaj mieli montowac), ze ktoś mu gwizdnął nasze blaty. Moje epogeum siegnęło w sobote zenitu i w sumie dziś jest mi to obojętne, czy kiedykolwiek je zmontują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts