tomraider 01.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Witam. Dziś w dzienniku TVP pokazano ujętą i osadzoną za kratami grożną rozbójnicę z ,,bandy Miśka''. Jak widać na zdjęciu minę miała nietęgą. Sam szef bandy Misiek brawurowo uciekł pościgowi policji pomimo że miał podczepioną do vectry przyczepkę załadowaną piachem . Policja namierzyła także okafelkowaną dziuplę w której członkowie bandy spożywali alkohol i kiełbasę z grilla. pozdrawiam Edytowane 1 Maja 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.05.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dobre :] Mistrz Tomraider idzie w grafikę - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.05.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Wy jezdeście zdrowo rąbnięci , a Wy nie wiecie ze ja Was teraz wszystkich wsypie:D, bo kiełbasa była z przemytu z Borów Tucholskich, alkohol na spirycie z nielegalnej rozlewni w Jeleniej Górze:D, Białe prochy przywiózł taczką niezidentyfikowany gość w czerwonej bluzie, brązowych spodniach i bronkiem w ręku. PS. a ta c.Ela calkiem fajna Edytowane 1 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 01.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Polałem sie ze śmiechu po opowiści toma...moja opowieść przy twojej to jak wierszyk przy epopei...Co prawda pisałem ją po jednym piwku, wiec nie wiem co Ty pijesz ale dobrze daje... Cała banda nasza fajna jest... Edytowane 1 Maja 2011 przez Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wy jezdeście zdrowo rąbnięc... bo kiełbasa była z przemytu z Borów Tucholskich,.. ... a to wszystko prawda Latem nasze regiony jak znalazł - jedno z najczystszych jezior w EU, piękne lasy, pyszne wędliny od lokalnych dużych producentów, dziczyzna, jesienią masa grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 01.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Asia, pamietasz jaki styro kupowaliscie na izolacje piwnicy??? cześć kochana:) wiesz nie pamiętam ale zapytam jutro mojego to Ci napisze bo teraz to on już chrapie! i sorki że dopiero teraz ale nie zaglądałam do komentów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 01.05.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Witam. Jak tego można było się spodziewać osadzona MSU ,pozbawiona chipsów, pilota do telewizora i ciepłych gaci , szybko zaczęła sypać. Na podstawie stenogramu z przesłuchania i danych z holtera ustalono następujące fakty: - osadzona MSU fałszuje śpiewając pod prysznicem i czasem puszcza podwodne bąki w wannie - gra na komputerze w pracy i ściemnia szefową że pracuje a tym czasem całe siły ( 1 kucyk mechaniczny) zachowuje na budowę. - pierwsza nawiązała kontakt z niejakim BasH’em ( odkrył to agent CIA Compi) przesyłając mu przepisy o grillowaniu kiełbasy i całuski bo niby jak sama twierdzi to BasH niezłe ciacho jest. - mąż osadzonej poczciwy i spokojny Misiek , obdarzony nadludzką siłą potrafi ponoć przenosić góry, a dokładnie to piach taczką przez góry. - można się spodziewać że Misiek spróbuje zrobić podkop by uwolnić osadzoną. Dalsza część wsypy wkrótce. Ps. Z ostatniej chwili , fotoreporterzy przesyłaja foty Miśka kopiącego podkop, już jest na wysokości ławy...... Edytowane 1 Maja 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 02.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Dalsza część wsypy wkrótce. Ps. Z ostatniej chwili , fotoreporterzy przesyłaja foty Miśka kopiącego podkop, już jest na wysokości ławy...... BasH też wyczuł blusa i ruszył na pomoc: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 02.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 cześc! ten styropian to był ten twardy do wylewek bodajże EPS - 4cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 02.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 widzę że powieść się rozwija:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 02.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ale Wy jesteście przekreceni Czyzby prace fizyczne rozwijały ośrodek wybujalej wyobraźni? Poczytaj was jeszcze trochę i chyba zmienię temat pracy doktorskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 02.05.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) Poczytam was jeszcze trochę i chyba zmienię temat pracy doktorskiej Witam. Misiek z BasH’em wspólnie kopiąc podkop doszli do porozumienia , rzucili łopaty i poszli na browara pogadać o budowie, ponarzekać na żony i teściowe. Misiek pokazał BasH’owi jak się wyrywa drzwiczki w pralce , BasH pokazał Miśkowi klamkę gazową. Do osadzonej MSU przyszły 2 paczki z Jeleniej Góry , w środku znajdował się wielki bochen chleba w którym życzliwy Tomraider ukrył piłkę do cięcia metalu , używaną oponę od Stara, dmuchany ponton i paszport polsatu. Z drugiej paczki wyskoczył Jarek.P który zrobił zwarcie i w całym więzieniu zgasło światło co znakomicie ułatwiło ucieczkę.Po przecięciu krat zbiegła MSU odnalazła chirurga plastycznego który zrobił jej pasemka , piegi na nosie i wydepilował łydki . Tak zmieniona nie do poznania MSU efektownie powróciła Lublinem Inż w rodzinne strony. Podczas kontroli policji z powodzeniem udawała niemowle płci męskiej Niespodziewanie rząd ogłosił amnestię i wszystko wróciło do normy, nawet NETbet wrócił do swojego dziennika. Tak zakończyła się ta niesamowita historia. Pozdrawiam. Ps. Nie martwcie się , będą następne…….. Edytowane 2 Maja 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 03.05.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam Kobietę Pracującą!Będe stałym podglądaczem! Pozdrawiam! P.S. Czy wcześniej wymieniany upadek ma związek z opaską męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.05.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Faktycznie na zdjęciu numer 2 w lekcji numer 25 wyglądasz jakbyś miała odpracować jakieś prace w kamieniołomach I nie wiem dlaczego, ale ten kadr wygląda jakby wyrwany z lat 40-tych ubiegłego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 03.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 a myślałam, że ja dużo jak na kobietkę robię sama na budowie...a tutaj prawdziwa Pani budowlaniec...planuję się od ciebie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 03.05.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 A ja mam robotę dla bear team Jak prowizja za betonowe buciory i karuzele z betoniarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 cześc! ten styropian to był ten twardy do wylewek bodajże EPS - 4cm Dzieki, mysle o styro i kazdego sie podpytuje Ale Wy jesteście przekreceni Czyzby prace fizyczne rozwijały ośrodek wybujalej wyobraźni? Poczytaj was jeszcze trochę i chyba zmienię temat pracy doktorskiej Jesli nikt do tej pory tego nie zbadał to masz szanse byc pierwsza, moze to bedzie odkrycie naukowe Witam Kobietę Pracującą! Będe stałym podglądaczem! Pozdrawiam! P.S. Czy wcześniej wymieniany upadek ma związek z opaską męża? Witam serdecznie u siebie, zwłaszcza ze Ty tez piwniczny i swojego czasu kilka razy przegladałam twoj dziennik bez śladu:) Co do upadku, to nie rozumiem ...??? Faktycznie na zdjęciu numer 2 w lekcji numer 25 wyglądasz jakbyś miała odpracować jakieś prace w kamieniołomach Uwierz mi, ze ciezko wyladac modelowo gdy sie ciezko pracuje, wrecz realne tylko dla nielicznych, bynajmniej nie dla mnie a myślałam, że ja dużo jak na kobietkę robię sama na budowie...a tutaj prawdziwa Pani budowlaniec...planuję się od ciebie uczyć Ania, nie badz taka skromna, podczytuje twoj dziennik i wiem ze tez duzo pracujesz... Jak prowizja za betonowe buciory i karuzele z betoniarce Górna półka cenowa Bash i Tomraider, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 08.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 powoli się pniemy ku górze, baardzo powoli no wcale nie tak powoli, ważne że cały czas do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 08.05.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 MSU - widzę zaczętą piątą warstwę fundziaków - na ile warstw wyciągacie pod strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.05.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Jeśli dobrze policzyliśmy to 18 bloczków (12cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts