Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MSU, Ty dzielna babka przecież jesteś, więc nie pisz mi, ze Ci skrzydełka oklapły. Końcówka wykańcza, wku...wia i ogólnie ma się ochote pieprznąć drzwiami i zwiać. Pierś do przodu i do boju. Nie z takimi rzeczami sobie radziłaś. :wtf:

PS. Kopniakiem też moge słuzyc;)

Cześć, poczytałem sobie Wasz Dziennik i jestem pod wrażeniem ogromu wysiłku, poświęcenia i wielkich chęci jakie wykrzesaliście przy budowie, nie wyświetlają mi się zdjęcia więc tak do końca jeszcze nie moge uwierzyć, że MSU nosi pustaki, kładzie gładź i uzbraja :-) uwierzę jak zobaczę :-) Dziennik się czyta jak dobry thriller budowlany (na pewno z happy endem), pozdrawiam i czekam na kolejne odcinki.

ooo tu jest mnóstwo świadków, że MSU to budowlane bóstwo, ja winnam jej pokłony i ołtarzyk z cegieł, ale ona już to wie :* :) tylko przez kolano ją trzeba bo obija się z notkami i elewacji nie pokazuje :( i na pewno ma już pół domu skończone i jak już rypnie, sypnie to będziemy oglądać foty cały dzień... amen :)

Kochana MSU bo tu widzę, że jakaś chandra się wkradła i coś o jakiś opadłych skrzydłach pisali, ale ja w to nie wierzę, boś ty twardsza niż granit i stal razem i nie uwierzę, że moje ucieleśnienie cnót wszelakich dekarsko murarskich z hydraulicznym posmakiem choćby zerknęło w stronę zwątpienia. Takem mówię ja Mruczka, co ma brzuch i schylać się nie może za bardzo :)

przesyłam ciepłe słoneczko i miauczę, coby notkę nową obaczyć :*

Witam szanowne grono i "starych wyjadaczy" i nowych wpisywaczy, a także "błogosławionych z brzuchem"

Ja potrzebuję sie ogarnąć więc nie krzyczcie, ze nic nie piszę. Wszystko zależy od tego bardziej Wszechmocnego, a do końca nie wiem co on knuje

Pozdrawiam

PS.... i na pewno napiszę i pokażę, dotrzymuję słowa

no luzzzzz, my tu sobie tego popcorna pochrupiemy (podziel się cronin :))

a gdybys potrzebowała pomocy w ogarnianiu, to krzyknij -przybiegnę z moja nowa łopatą i Cie odgarnę spod tego co przystpało.

Zobacz jaka ładna :)

http://narzedzia-ogrodnicze.net/gallery/lopata.png