cronin 08.10.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ale wszyscy zdrowi, mam nadzieję? bo to w sumie najważniejsze (tak wiem, że to banał)A co do reszty, idź do Basha i przeczytaj co mu sama napisałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 MSU, Ty dzielna babka przecież jesteś, więc nie pisz mi, ze Ci skrzydełka oklapły. Końcówka wykańcza, wku...wia i ogólnie ma się ochote pieprznąć drzwiami i zwiać. Pierś do przodu i do boju. Nie z takimi rzeczami sobie radziłaś. PS. Kopniakiem też moge słuzyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Koniec smętów, zobaczymy co bedzie, zawsze sa dwa wyjscia, wiec którymś na pewno wyjdę, tylko jeszcze nie wiem którym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nie wyjdziesz tylko wejdziesz, tak jest bardziej optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nie wyjdziesz tylko wejdziesz, tak jest bardziej optymistycznie Zdecydowania tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Niech Wam bedzie, wejsc tez mozna, tylko czy " Panie a ta winda to jedzie w górę czy na dół? - a co ma jecha w bok?" - Adas Miauczynski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.10.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Grunt, żeby nie stanęła między piętrami bo wtedy widzę las krzyży ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Grunt, żeby nie stanęła między piętrami bo wtedy widzę las krzyży ..... Dobrze, ze przynajmniej wilków nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 08.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 MSU a czemuż to moje oczy nie widzą żadnego koloru? a elewacyję kto żesz pokaże no? daj się napaczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.10.2012 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 MSU a czemuż to moje oczy nie widzą żadnego koloru? a elewacyję kto żesz pokaże no? daj się napaczeć. Aj tam elewacja - nuuda, wez Ty lepiej napisz czy juz ci brzuszek urósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.10.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 MSU a czemuż to moje oczy nie widzą żadnego koloru? a elewacyję kto żesz pokaże no? daj się napaczeć. pokazuj, pokazuj! też chcę popaczeć. mam nadzieję, że blaty się już znalazły i niedługo będziemy podziwiać Twoją kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afreitag 12.10.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Cześć, poczytałem sobie Wasz Dziennik i jestem pod wrażeniem ogromu wysiłku, poświęcenia i wielkich chęci jakie wykrzesaliście przy budowie, nie wyświetlają mi się zdjęcia więc tak do końca jeszcze nie moge uwierzyć, że MSU nosi pustaki, kładzie gładź i uzbraja uwierzę jak zobaczę Dziennik się czyta jak dobry thriller budowlany (na pewno z happy endem), pozdrawiam i czekam na kolejne odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 13.10.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 ooo tu jest mnóstwo świadków, że MSU to budowlane bóstwo, ja winnam jej pokłony i ołtarzyk z cegieł, ale ona już to wie :* tylko przez kolano ją trzeba bo obija się z notkami i elewacji nie pokazuje i na pewno ma już pół domu skończone i jak już rypnie, sypnie to będziemy oglądać foty cały dzień... amen Kochana MSU bo tu widzę, że jakaś chandra się wkradła i coś o jakiś opadłych skrzydłach pisali, ale ja w to nie wierzę, boś ty twardsza niż granit i stal razem i nie uwierzę, że moje ucieleśnienie cnót wszelakich dekarsko murarskich z hydraulicznym posmakiem choćby zerknęło w stronę zwątpienia. Takem mówię ja Mruczka, co ma brzuch i schylać się nie może za bardzo przesyłam ciepłe słoneczko i miauczę, coby notkę nową obaczyć :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 MSU, ja myślę, że starczy już tego obcyndalania się i czas pokazać co tam po cichu stworzyliście z Miśkiem Rok akademicki dawno sie zaczął a lekcji ni ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jam tez złakniona nowej wiedzy...bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 15.10.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Też chciałam już opitolić.. MSU napisz cokolwiek.. a tu cisza i cisza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.10.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam szanowne grono i "starych wyjadaczy" i nowych wpisywaczy, a także "błogosławionych z brzuchem" Ja potrzebuję sie ogarnąć więc nie krzyczcie, ze nic nie piszę. Wszystko zależy od tego bardziej Wszechmocnego, a do końca nie wiem co on knuje Pozdrawiam PS.... i na pewno napiszę i pokażę, dotrzymuję słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.10.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 MSU zeeero presji, jesteśmy grzeczni i cierpliwi No dobra to kto chce popcorn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 no luzzzzz, my tu sobie tego popcorna pochrupiemy (podziel się cronin ) a gdybys potrzebowała pomocy w ogarnianiu, to krzyknij -przybiegnę z moja nowa łopatą i Cie odgarnę spod tego co przystpało. Zobacz jaka ładna http://narzedzia-ogrodnicze.net/gallery/lopata.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Żadnej presji Pani, żadnej;) Cronin, sypnij trochę Malka, taką łopatą to szkoda wogle cokolwiek robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts