MusiSieUdac 17.10.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Jest bosko MSU. Jesteś WIELKA!!! Oj tam od razu wielka, tylko 176cm:rolleyes: PS. Musze isc w koncu zobaczyc Nelcia do Ciebie,co znowu poprzestawiałas - wieki nie bylam Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 17.10.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Powiem tylko tyle, że mi kopara opadła na ziemię... Elewacja, szafy, normalnie... Szok - zasuuwacieeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.10.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Starego nie mam obecnie toteż przekonywanie do małych remoncików przesuwa się w czasie A co za tym idzie - same remonty Ale dam radę. Nauczyłam się od Ciebie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Powiem tylko tyle, że mi kopara opadła na ziemię... Elewacja, szafy, normalnie... Szok - zasuuwacieeeeeeeee. Aj tam słodzisz, zeby podniesc na duchu. I jak sie mieszka, to juz tydzien A w niedziele Zosienka bedzie miala swieto, prosze wycałowac od cioci Starego nie mam obecnie toteż przekonywanie do małych remoncików przesuwa się w czasie A co za tym idzie - same remonty Ale dam radę. Nauczyłam się od Ciebie:p Oj Nelcia nie czaruj mi tutaj bo bylam i na własne oczy widziałam i rozpierduchy nie bylo, za to fajne migawki jak z Elle Decoration Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja przepraszam ale nie rozumiem jak się ta Twoja szafa rozmnożyła. No nie rozumiem:bash: Za dużą zamówiliście?? I rozstawiliście po kątach?? Pokój Synka - świetny! To czarne to farba tablicowa? Ile razy malowaliście? Dobrze się ściera? Granatowo-białe paski to tapeta tak? Łe tam, w ogóle wszytko fajne jest bo znowu bym musiała mówić że krata na schodach zabawna i przewrotna, że łazienka mi się podoba... a jak napiszę że wszystko fajne to się nie muszę rozdrabniać nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Luka, to ja sie porozdrabniam, co? Pokój Małego Marynarza super, krata na schodach odjazdowa, bardzo dobry pomysł. Łazienka niczego sobie a rozmnożone szafy to mistrzostwo świata. Noble na ten rok już przyznane, ale myślę, ze w przyszłym roku jeden będzie Twój, z pewnością POKOJOWY:lol2: To teraz poproszę o fotki jak pod tymi skosami drzwi się otwierają, bo muszę zrobić podobną szafę i nie mam pomysłu. A, o schodach bym zapomniała napisać, że cud, mniód i orzeszki:) Edytowane 18 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Luka - kratka jest zajebista w całej rozciągłosci (od sufitu do podlogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No ja tam kratką zachwycona jestem strzał w 10:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Fajnie, ze sie Wam dziewczyny podoba:) Naprawdę, bo ciągle sie biję z myślami, czy to co wymyślam ma sens No to jademy: - krate wybrał Szanowny M, a ze mnie przypadła tez do gustu to nie protestowałam, fakt wygląda zabawnie ( jest przy zejsciu do piwnicy), ale ma w sobie takie cos ( nie wiem co) Jest z LM - pokoj Mlodego, nad biurkiem jest farba tablicowa z Castoramy - malowana na dwa razy, na mokro. Fajnie sie czysci, wygodnie sciera - ogolnie farba ma u mnie plus. Jedyny minus to cena, ale mozna przelknac - szafe zamowilismy taka jak widac ja na pierwszym zdjeciu ( 3-segmenty) i calkiem fajna, tylko ze pokoj wygladał jak magazyn, tzn jak sie wchodzilo do niego, to pierwsze co sie rzucilo w oczy to szafa i potem dluugo nic. Jakos nie moglam sie z nia oswoic, to pokoj dziecka a nie garderoba, zreszta za mały pokoj - za duza szafa - tak to wygladało w skrocie Dlatego zdecydowaismy sie na ciecie. W pokoju Mlodego zostawiłam 2/3 szafy a jeden segment poszedl do wiatrolapu, gosc od kuchni dorobil mi grafitowy slupek na buty i w sumie mamy dwie szafy teraz, jedna u Mlodego i druga w wiatrolapie - granatowo- biale pasy to tapeta z LM - Aga dzis wieczorem Ci porobie zdjecia, jak sie otwiera ten skos - pokoj nie bedzie marynarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Fajnie, ze sie Wam dziewczyny podoba:) Naprawdę, bo ciągle sie biję z myślami, czy to co wymyślam ma sens No to jademy: - krate wybrał Szanowny M, a ze mnie przypadła tez do gustu to nie protestowałam, fakt wygląda zabawnie ( jest przy zejsciu do piwnicy), ale ma w sobie takie cos ( nie wiem co) Jest z LM - pokoj Mlodego, nad biurkiem jest farba tablicowa z Castoramy - malowana na dwa razy, na mokro. Fajnie sie czysci, wygodnie sciera - ogolnie farba ma u mnie plus. Jedyny minus to cena, ale mozna przelknac - szafe zamowilismy taka jak widac ja na pierwszym zdjeciu ( 3-segmenty) i calkiem fajna, tylko ze pokoj wygladał jak magazyn, tzn jak sie wchodzilo do niego, to pierwsze co sie rzucilo w oczy to szafa i potem dluugo nic. Jakos nie moglam sie z nia oswoic, to pokoj dziecka a nie garderoba, zreszta za mały pokoj - za duza szafa - tak to wygladało w skrocie Dlatego zdecydowaismy sie na ciecie. W pokoju Mlodego zostawiłam 2/3 szafy a jeden segment poszedl do wiatrolapu, gosc od kuchni dorobil mi grafitowy slupek na buty i w sumie mamy dwie szafy teraz, jedna u Mlodego i druga w wiatrolapie - granatowo- biale pasy to tapeta z LM - Aga dzis wieczorem Ci porobie zdjecia, jak sie otwiera ten skos - pokoj nie bedzie marynarski Czekam na zdjecia. Marynarski, ale to było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam granatowe paski i czerwone koszyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dziękuję za wytłumaczenie szaf (bo mi właśnie ten grafitowy słupek wszystko mieszał) A otwieranie to też bym chciała zobaczyć bo jak kiedyś wypali nasza łazienka małżeńska to sobie taką szafę jak ma Twój Młody ma strzelę ps. wymyślasz jak wymyślasz ale że masz odwagę to wymyślanie w czyn wprowadzić - to jest fajne. Że masz pomysł i to spójnie fajnie wychodzi. Bo mi się czasem podobają różne rzeczy ale zupełnie nie mam pomysłu jak je połączyć z resztą Ale co tam, dużo czasu mam to jakoś sobie dam radę nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Czekam na zdjecia. Marynarski, ale to było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam granatowe paski i czerwone koszyki. A bedzie autowo - znakowo drogowy - skandynawki, tak se mamusia z synkiem obmysliła . Że masz pomysł i to spójnie fajnie wychodzi. Aaaa, a to się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A bedzie autowo - znakowo drogowy - skandynawki, tak se mamusia z synkiem obmysliła Taki trochę Lasche'owy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Taki trochę Lasche'owy? ?? Edit: Aaa guupia ja, juz wiem o co Ci chodzi - ze jak u Lashe. Idę do jej watku zobaczyć Edytowane 18 Października 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ?? Edit: Aaa guupia ja, juz wiem o co Ci chodzi - ze jak u Lashe. Idę do jej watku zobaczyć Nie głupia, tylko ja mogłam jakoś zrozumiale i po ludzku napisać W blogu ma sporo fotek tego pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.10.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 na chwile sie odwrocic i ile czlowieka ominie... MSU: "Keep your head up day by day" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Oj Nelcia nie czaruj mi tutaj bo bylam i na własne oczy widziałam i rozpierduchy nie bylo, za to fajne migawki jak z Elle Decoration Boś piętro wyżej nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.10.2012 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) na chwile sie odwrocic i ile czlowieka ominie... MSU: "Keep your head up day by day" Dzieki - będę się starać tak myśleć, chocby nie wiem co 'Never give up under strain, keep your head up day by day" Boś piętro wyżej nie widziała No, nie widziałam, a coś ukrywasz ? Dziewczyny cyknęłam dla Was szafo otwieranie Edytowane 19 Października 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.10.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dzieki - będę się starać tak myśleć, chocby nie wiem co 'Never give up under strain, keep your head up day by day" i o to chodzi wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.10.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dziewczyny cyknęłam dla Was szafo otwieranie [ATTACH=CONFIG]142994[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142995[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142996[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142997[/ATTACH] Dzięki za szafootwieranie:) Chcę szafe z drzwiami przesuwnymi, ale w skosie nie będą miały się czego trzymać u góry. Chyba będę musiała zrobić ta część otwieraną a resztę przesuwną. Z czego zrobione sa fronty? One sa matowe chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts