Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem tylko tyle, że mi kopara opadła na ziemię... Elewacja, szafy, normalnie... Szok - zasuuwacieeeeeeeee.

Aj tam słodzisz, zeby podniesc na duchu. I jak sie mieszka, to juz tydzien :)

A w niedziele Zosienka bedzie miala swieto, prosze wycałowac od cioci :)

Starego nie mam obecnie toteż przekonywanie do małych remoncików przesuwa się w czasie ;) A co za tym idzie - same remonty :) Ale dam radę. Nauczyłam się od Ciebie:p

Oj Nelcia nie czaruj mi tutaj bo bylam i na własne oczy widziałam i rozpierduchy nie bylo, za to fajne migawki jak z Elle Decoration ;)

Ja przepraszam ale nie rozumiem jak się ta Twoja szafa rozmnożyła. No nie rozumiem:bash:

Za dużą zamówiliście?? I rozstawiliście po kątach??:)

Pokój Synka - świetny! To czarne to farba tablicowa? Ile razy malowaliście? Dobrze się ściera?

Granatowo-białe paski to tapeta tak?

Łe tam, w ogóle wszytko fajne jest bo znowu bym musiała mówić że krata na schodach zabawna i przewrotna, że łazienka mi się podoba... a jak napiszę że wszystko fajne to się nie muszę rozdrabniać nie??

Luka, to ja sie porozdrabniam, co?;)

Pokój Małego Marynarza super, krata na schodach odjazdowa, bardzo dobry pomysł. Łazienka niczego sobie a rozmnożone szafy to mistrzostwo świata. Noble na ten rok już przyznane, ale myślę, ze w przyszłym roku jeden będzie Twój, z pewnością POKOJOWY:lol2:

To teraz poproszę o fotki jak pod tymi skosami drzwi się otwierają, bo muszę zrobić podobną szafę i nie mam pomysłu.

A, o schodach bym zapomniała napisać, że cud, mniód i orzeszki:)

Edytowane przez agalind

Fajnie, ze sie Wam dziewczyny podoba:) Naprawdę, bo ciągle sie biję z myślami, czy to co wymyślam ma sens

No to jademy:

- krate wybrał Szanowny M, a ze mnie przypadła tez do gustu to nie protestowałam, fakt wygląda zabawnie ( jest przy zejsciu do piwnicy), ale ma w sobie takie cos ( nie wiem co) ;) Jest z LM

- pokoj Mlodego, nad biurkiem jest farba tablicowa z Castoramy - malowana na dwa razy, na mokro. Fajnie sie czysci, wygodnie sciera - ogolnie farba ma u mnie plus. Jedyny minus to cena, ale mozna przelknac

- szafe zamowilismy taka jak widac ja na pierwszym zdjeciu ( 3-segmenty) i calkiem fajna, tylko ze pokoj wygladał jak magazyn, tzn jak sie wchodzilo do niego, to pierwsze co sie rzucilo w oczy to szafa i potem dluugo nic. Jakos nie moglam sie z nia oswoic, to pokoj dziecka a nie garderoba, zreszta za mały pokoj - za duza szafa - tak to wygladało w skrocie Dlatego zdecydowaismy sie na ciecie. W pokoju Mlodego zostawiłam 2/3 szafy a jeden segment poszedl do wiatrolapu, gosc od kuchni dorobil mi grafitowy slupek na buty i w sumie mamy dwie szafy teraz, jedna u Mlodego i druga w wiatrolapie

- granatowo- biale pasy to tapeta z LM

- Aga dzis wieczorem Ci porobie zdjecia, jak sie otwiera ten skos

- pokoj nie bedzie marynarski ;)

Fajnie, ze sie Wam dziewczyny podoba:) Naprawdę, bo ciągle sie biję z myślami, czy to co wymyślam ma sens

No to jademy:

- krate wybrał Szanowny M, a ze mnie przypadła tez do gustu to nie protestowałam, fakt wygląda zabawnie ( jest przy zejsciu do piwnicy), ale ma w sobie takie cos ( nie wiem co) ;) Jest z LM

- pokoj Mlodego, nad biurkiem jest farba tablicowa z Castoramy - malowana na dwa razy, na mokro. Fajnie sie czysci, wygodnie sciera - ogolnie farba ma u mnie plus. Jedyny minus to cena, ale mozna przelknac

- szafe zamowilismy taka jak widac ja na pierwszym zdjeciu ( 3-segmenty) i calkiem fajna, tylko ze pokoj wygladał jak magazyn, tzn jak sie wchodzilo do niego, to pierwsze co sie rzucilo w oczy to szafa i potem dluugo nic. Jakos nie moglam sie z nia oswoic, to pokoj dziecka a nie garderoba, zreszta za mały pokoj - za duza szafa - tak to wygladało w skrocie Dlatego zdecydowaismy sie na ciecie. W pokoju Mlodego zostawiłam 2/3 szafy a jeden segment poszedl do wiatrolapu, gosc od kuchni dorobil mi grafitowy slupek na buty i w sumie mamy dwie szafy teraz, jedna u Mlodego i druga w wiatrolapie

- granatowo- biale pasy to tapeta z LM

- Aga dzis wieczorem Ci porobie zdjecia, jak sie otwiera ten skos

- pokoj nie bedzie marynarski ;)

Czekam na zdjecia.

Marynarski, ale to było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam granatowe paski i czerwone koszyki.;)

Dziękuję za wytłumaczenie szaf (bo mi właśnie ten grafitowy słupek wszystko mieszał:D)

A otwieranie to też bym chciała zobaczyć bo jak kiedyś wypali nasza łazienka małżeńska to sobie taką szafę jak ma Twój Młody ma strzelę;)

ps. wymyślasz jak wymyślasz ale że masz odwagę to wymyślanie w czyn wprowadzić - to jest fajne. Że masz pomysł i to spójnie fajnie wychodzi. Bo mi się czasem podobają różne rzeczy ale zupełnie nie mam pomysłu jak je połączyć z resztą:(

Ale co tam, dużo czasu mam to jakoś sobie dam radę nie??:)

Czekam na zdjecia.

Marynarski, ale to było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam granatowe paski i czerwone koszyki.;)

A bedzie autowo - znakowo drogowy - skandynawki, tak se mamusia z synkiem obmysliła :rolleyes:

. Że masz pomysł i to spójnie fajnie wychodzi.

Aaaa, a to się dopiero okaże :-?:-P

na chwile sie odwrocic i ile czlowieka ominie...

MSU:

"Keep your head up day by day"

:)

Dzieki - będę się starać tak myśleć, chocby nie wiem co :yes:

'Never give up under strain, keep your head up day by day"

Boś piętro wyżej nie widziała :p

No, nie widziałam, a coś ukrywasz ? ;)

Dziewczyny cyknęłam dla Was szafo otwieranie

Zdjęcie0473.jpgZdjęcie0474.jpgZdjęcie0475.jpgZdjęcie0476.jpg

Edytowane przez MusiSieUdac

Dziewczyny cyknęłam dla Was szafo otwieranie

[ATTACH=CONFIG]142994[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142995[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142996[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142997[/ATTACH]

Dzięki za szafootwieranie:) Chcę szafe z drzwiami przesuwnymi, ale w skosie nie będą miały się czego trzymać u góry. Chyba będę musiała zrobić ta część otwieraną a resztę przesuwną.

Z czego zrobione sa fronty? One sa matowe chyba?