MusiSieUdac 19.10.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dzięki za szafootwieranie:) Chcę szafe z drzwiami przesuwnymi, ale w skosie nie będą miały się czego trzymać u góry. Chyba będę musiała zrobić ta część otwieraną a resztę przesuwną. Z czego zrobione sa fronty? One sa matowe chyba? Fronty to matowa płyta mdf, a dokładniej Ci nie powiem, facet pokazał mi próbnik, wybrałam ten co mi odpowiadał i nie dociekałam wiecej. z tego samego ma zrobione biurko i szafki pod nim. Jakoś nie wyobrażałam sobie lakierowanych frontów, szyb lub luster u dziecka w pokoju, wiec w gre wchodził tylko mat. Otwieranie jest na tip-on, spodobał mi sie ten system i wszystkie szafy mam zamiar zrobic w taki sposob otwierania PS Siotra ma przesuwne komandory i ciagle jej sie blokują, przeklina je w niebiosa. Albo system ma do doopy, albo fachman spaprał. Dlatego nawet nie brałam pod uwagę przesuwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.10.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 i o to chodzi wlasnie... Łatwo mówic, gorzej zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.10.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Fronty to matowa płyta mdf, a dokładniej Ci nie powiem, facet pokazał mi próbnik, wybrałam ten co mi odpowiadał i nie dociekałam wiecej. z tego samego ma zrobione biurko i szafki pod nim. Jakoś nie wyobrażałam sobie lakierowanych frontów, szyb lub luster u dziecka w pokoju, wiec w gre wchodził tylko mat. Otwieranie jest na tip-on, spodobał mi sie ten system i wszystkie szafy mam zamiar zrobic w taki sposob otwierania PS Siotra ma przesuwne komandory i ciagle jej sie blokują, przeklina je w niebiosa. Albo system ma do doopy, albo fachman spaprał. Dlatego nawet nie brałam pod uwagę przesuwnych Ja też nie:) Matowe zdecydowanie lepiej pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.10.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Łatwo mówic, gorzej zrobic oczywiscie ze trudniej zrobic... ale sie da, tak ze wiesz... "day by day" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 20.10.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Wow, podziwiam! Przeprowadzka już blisko- zazdroszczę U nas jeszcze trochę.. Fajne te szafy w pokoju Syna- to zwykły biały mdf? Też chcę u Córy zrobić białą szafę, ale na próbniku nie wyglądało to za ładnie. Zapewne na całości to da inny efekt. Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.10.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Czesc Luminda, nooo blisko, blisko Wiesz, ta szafa jest z bialej, matowej plyty. Nie wiem czy to jest dokladnie mdf czy jakas tam inna plyta, nie dopytywałam się Po prostu wskazałam z probnika i nie wnikałam dalej Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 23.10.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Mnie się tez wszystko podoba!. Czekam na te uszyte firanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.10.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Mnie się tez wszystko podoba!. Czekam na te uszyte firanki . Czesc Fulek, dziekuje za wizytę. No to nic innego mi nie zostalo jak je powiesic - przeciez nie mozesz czekac w nieskonczoność Fajny masz podpis w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 23.10.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Czesc Fulek, dziekuje za wizytę. No to nic innego mi nie zostalo jak je powiesic - przeciez nie mozesz czekac w nieskonczoność Fajny masz podpis w stopce Kochana....ja Ciebie od dłużeszgo czasu tu podglądam, kiedyś nawet wtrąciłam swoje 3 grosze w Twoich komentarzach. Jestem pełna podziwu waszych prac, jakie sami wykonaliście. Dla mnie jesteś WIELKA (mimo Twoich 176 cm, a to i tak więcej ode mnie;-))!! Pozdrowionka i przyjemnego wykańczania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 http://www.usp.pl/stoperan/images/packshoty/packshot_5.png i na wszelki wypadek http://www.ehigiena.pl/a/kamed_plus/nerka/nerka_medyczna.jpg no i zdrówka Moja bohaterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Malka cóz za wymowne życzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.10.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Czesc dziewczyny, a macie cos na zawroty głowy, siedze w pracy i czuje sie jak dzien po sylwestra. Masakra, jutro jade na konferencję i nie wiem jak dojadę, jak nie urok to ..:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Kurcze ja nie pomogę mogę Cię jedynie wspierać duchowo:/Nie mam pojęcia co na zawroty głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 25.10.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Czesc dziewczyny, a macie cos na zawroty głowy, siedze w pracy i czuje sie jak dzien po sylwestra. Masakra, jutro jade na konferencję i nie wiem jak dojadę, jak nie urok to ..:sick: A śniadanie Ty jadła? he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 25.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dobre śniadanko i ciepła herbatka.. usiąść i na spokojnie zjeść... Aaaa właśnie gdzie te firaneczki?u nas ze styro jakoś idzie.. Marcin chyba nawet nie sprawdza zbytnio odchyleń od normy, bo chce jak najwięcej zrobić.. dziś kolejna partia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 a może do lekarza i do łóżka, a nie na konferencję? dbaj o siebie kobieto, bo nikt inny tego nie zrobi.musisz mieć siły na wykańczanie swojego domu. firma nie padnie, jak Cię dwa dni nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Podglądałam z ukrycia, choć nie oddzywałam się długo;) Teraz na pewno "wpadnę" częściej, bo zaczyna się mój ulubiony etap- wykończeniówka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.10.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Kurcze ja nie pomogę mogę Cię jedynie wspierać duchowo:/ Nie mam pojęcia co na zawroty głowy. Dzieki za duchowe wsparcie A śniadanie Ty jadła? he? Jadła, jadła Dobre śniadanko i ciepła herbatka.. usiąść i na spokojnie zjeść... Aaaa właśnie gdzie te firaneczki? u nas ze styro jakoś idzie.. Marcin chyba nawet nie sprawdza zbytnio odchyleń od normy, bo chce jak najwięcej zrobić.. dziś kolejna partia.. Wczoraj jeszcze przemalowywałam całą klatke schodowa, po tym jak schodziarze paproki mi ja uświnili i podziobali Firaneczki tuz tuz, juz czuje jak mi deptaja po pietach Mam nadzieje, ze z Waszym styro bedzie ok i te kilka sztuk to byl tylko wyjatek a może do lekarza i do łóżka, a nie na konferencję? dbaj o siebie kobieto, bo nikt inny tego nie zrobi. musisz mieć siły na wykańczanie swojego domu. firma nie padnie, jak Cię dwa dni nie będzie. No niestety nie moge, ale od poniedzialku biore trzy dni urlopu Podglądałam z ukrycia, choć nie oddzywałam się długo;) Teraz na pewno "wpadnę" częściej, bo zaczyna się mój ulubiony etap- wykończeniówka Pozdrawiam Czesc Magdzinska, a ładnie to tak z partyzanta, aaa? Zartuje, oczywiscie fajnie, ze sie ujawniłas. Tak szczerze mowiac, jesli wykonczeniowka to Twoj ulubiony etap - to z checia bym Ci ja oddała Mam wrazenie, ze zamiast ja wykanczac dom, to wykonczeniowka zaczyna wykanczac mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Uuu, widzę, że wirus Cię dopadł. Ściskam i zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.10.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Jako pierwsza pozwolę sobie złożyć na Pani ręce serdeczne wyrazy uszanowania.Nie, to nie brzmi dobrze.Jako pierwsza przynoszę serdeczne gratulacje.Hmm zbyt mało uroczyście. MSU mam nadzieję, że usiadłaś w swoim domu, na swoim fotelu/materacu/łózku/stołku (nie wiem czym dysponujesz;)) i stwierdziłaś: Było warto podjąć tą walkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts