Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pozwólcie, ze odpisze zbiorowo, indywidulanie chyba nie dam dzis rady :cool: Bardzo Wam dziekuję, za te kciuki i słowa otuchy i łzy i wzruszenia, gdyby nie WY, dopingujący mnie tutaj, pewnie ciężko byłoby wytrwać do końca, w momentach zwątpienia i braku sił, czerpałam je od WAS, za co z całego serca DZIĘKUJĘ. Poznałam tutaj wspaniałych ludzi, zaznałam niesamowitej życzliwości i nie tylko na polu budowlanym. Wczoraj było wielki sprzątanie, przykrecanie, dokrecanie, wieszanie, wożenie, wszystko naraz. Sprzątałam sama i miałam wrazenie, ze to mycie okien, podłog, kafli zejdzie mi do Bozego Narodzenia, na szczescie przyjechała siostra (mialysmy słaby kontakt),przywiozła torbę płynów, czyscikow, cieple jedzenie i niestety dwie butelki wina Dla mnie bylo to ogromnie wzruszajce. Skonczylysmy sprzatac w nocy, aczkolwiek dzis mam lekki problem z koorydynacją myślowo-ruchową i nie najlepiej się czuję.:cool: Bynajmniej gdyby nie ona, nie udałoby mi sie samej zrobic tyle w pojedynke. To nasze sprzatanie było mega meatfizyczne. Oczywiscie mase rzeczy jest nieskonczonych, wciaz wozimy kartony.Ale jest cieplo, jasno, miło, przydał się tez zurek ktory wczoraj przytachała, indukcja działa ;) A jak jest po drugiej stronie mocy? -Czuję jakby ktoś, dał mi skrzydła, jakby pewien etap sie zamknął a otworzył nowy, lepszy. Nie bez kozyry napisałam "Paradise", bo czuję się jak ten słon z teledysku Coldplaya, który w końcu trafił na swoje miejsce, pomimo, ze nie było łatwo, ze nie bylo tak jak sobie wymarzyłam, tylko tak jak życie mi napisało scenariusz, raz lepiej, raz gorzej, ale w końcu dotarłam do wymarzonego od zawsze miejsca ciepła, zrozumienia i miłości. Wiem, ze jestem Wam winna relację, jak tylko się postaram dojsc do ładu, obiecuję że to zrobie. Tymczasem idę dalej rozpakowywać... i jeszcze raz dziekuję za Waszą obecność tutaj

A jak jest po drugiej stronie mocy? -Czuję jakby ktoś, dał mi skrzydła, jakby pewien etap sie zamknął a otworzył nowy, lepszy. Nie bez kozyry napisałam "Paradise", bo czuję się jak ten słon z teledysku Coldplaya, który w końcu trafił na swoje miejsce, pomimo, ze nie było łatwo, ze nie bylo tak jak sobie wymarzyłam, tylko tak jak życie mi napisało scenariusz, raz lepiej, raz gorzej, ale w końcu dotarłam do wymarzonego od zawsze miejsca ciepła, zrozumienia i miłości.

Obym za rok mogła napisać to samo.

MSU będę przychodzić do Ciebie i ładować akumulatory aby nie wysiąść gdzieś po drodze.

A odpoczniesz teraz trochę, chociaż 1-2 dni czy nadal bedzie jazda bez trzymanki aż do zapięcia wszystkiego na ostatni (mozliwy) guzik?

Malka nie pamiętasz jak spiewał Franek Kimono??:p

ps. no dobra mi się tez trochę miętko zrobiło jak przeczytałam

w sensie ,że

"Jestem luźny totalnie (...)

Lecz uwaga, tynk spada,

Ważna tylko fasada

Hej, uwaga, tynk leci,

Orientujcie się dzieci"

cz raczej?

"

I love You, I want You.

I need You, I love You.

I love You too." :oops:

bo nie ogarniam :oops:

Pozwólcie, ze odpisze zbiorowo, indywidulanie chyba nie dam dzis rady :cool: Bardzo Wam dziekuję, za te kciuki i słowa otuchy i łzy i wzruszenia, gdyby nie WY, dopingujący mnie tutaj, pewnie ciężko byłoby wytrwać do końca, w momentach zwątpienia i braku sił, czerpałam je od WAS, za co z całego serca DZIĘKUJĘ. Poznałam tutaj wspaniałych ludzi, zaznałam niesamowitej życzliwości i nie tylko na polu budowlanym. (...)... i jeszcze raz dziekuję za Waszą obecność tutaj

Matkoscórkom, to zabrzmiało jak pożegnanie :o

ale nie zrobisz mi (nam) tego, nie ????http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKUdhkLIypUMTNe9-oR_uNwFkPn-drOljX7Pg_8vNkBWegOwwWqHaIB0N0OQ

w sensie ,że

"Jestem luźny totalnie (...)

Lecz uwaga, tynk spada,

Ważna tylko fasada

Hej, uwaga, tynk leci,

Orientujcie się dzieci"

cz raczej?

"

I love You, I want You.

I need You, I love You.

I love You too." :oops:

bo nie ogarniam :oops:

Matkoscórkom, to zabrzmiało jak pożegnanie :o

ale nie zrobisz mi (nam) tego, nie ????http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKUdhkLIypUMTNe9-oR_uNwFkPn-drOljX7Pg_8vNkBWegOwwWqHaIB0N0OQ

Proszę Cię, Franka znam najlepiej to:

"Nie rycz mała nie rycz..."

Kurde o tym tynku to weź to wykasuj bo się MSU trochę rozluźniła, może letko odpocząć a Ty jej tu ze spadającym tynkiem??

Nie no jakie pożegnanie, ja się juz nauczyłam takiego szrekowegokota spojrzenia i patrze razem z Tobą...

Gratuluję przeprowadzki. :-) I małe co nieco "dla tego tynku Franka":lol2:

Z okien dobrze mu patrzy

Na wszystkie świata strony

U drzwi miedziana klamka

I w niebo wmodlony komin

Jest w nim wiele spokoju

Twarde są jego ściany

W stronę letniego wieczoru

Przyjazne mrugają firany

On arką z bukowego lasu

która zieloną płynie łąką

A w oknie pokojowe kwiaty