rasia 27.10.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 I napisze "od siebie" Para-para-paradise Cel osiągnięty8-) Nooooo...!!! To teraz musisz zmienić nick na US;) ... i bez trójznacznych skojarzeń mi tu proszę... Udało Się i basta!!! BRAWO:wave:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Brawo!!!!! Rewelacja!!!! Gratuluję!!!! No i jak się siedzi na własnej kanapie, we własnym domku? zdawaj nam tutaj relację no i jak to jest po tej drugiej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.10.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Super super.. czyli jednak to o czym mówiłaś przez telefon się udało.. gratuluję przeprowadzki.. my próbujemy 31.10/1.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 28.10.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 i ja gratuluję, podglądam i podczytuję z ukrycia, ale w tak waznej chwili - serdeczne gratulacje, dużo szczęśliwych chwil w nowym domku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 28.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Jejku, to już? Bardzo się cieszę, gratuluje! Ale mam nadzieję że to nie koniec dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Jesuuuuu, wzruszyłam, się no normalnie jak głupia się poryczałam GRATULUJĘ WAM ściskam Was moi Dzielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Tylko tyle ? jedno krótkie zdanko? A gdzie obszerna fotorelacja, opis, lekcja? GRATULACJE :D:D i wszystkiego najlepszego na nowym, wymarzonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 28.10.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Wielkieeeeeeee Gratulacje!!!!!!!!!!!! ale Wam zazdroszcze, tak pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 no normalnie jak głupia się poryczałam Malka nie pamiętasz jak spiewał Franek Kimono?? ps. no dobra mi się tez trochę miętko zrobiło jak przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.10.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Pozwólcie, ze odpisze zbiorowo, indywidulanie chyba nie dam dzis rady Bardzo Wam dziekuję, za te kciuki i słowa otuchy i łzy i wzruszenia, gdyby nie WY, dopingujący mnie tutaj, pewnie ciężko byłoby wytrwać do końca, w momentach zwątpienia i braku sił, czerpałam je od WAS, za co z całego serca DZIĘKUJĘ. Poznałam tutaj wspaniałych ludzi, zaznałam niesamowitej życzliwości i nie tylko na polu budowlanym. Wczoraj było wielki sprzątanie, przykrecanie, dokrecanie, wieszanie, wożenie, wszystko naraz. Sprzątałam sama i miałam wrazenie, ze to mycie okien, podłog, kafli zejdzie mi do Bozego Narodzenia, na szczescie przyjechała siostra (mialysmy słaby kontakt),przywiozła torbę płynów, czyscikow, cieple jedzenie i niestety dwie butelki wina Dla mnie bylo to ogromnie wzruszajce. Skonczylysmy sprzatac w nocy, aczkolwiek dzis mam lekki problem z koorydynacją myślowo-ruchową i nie najlepiej się czuję. Bynajmniej gdyby nie ona, nie udałoby mi sie samej zrobic tyle w pojedynke. To nasze sprzatanie było mega meatfizyczne. Oczywiscie mase rzeczy jest nieskonczonych, wciaz wozimy kartony.Ale jest cieplo, jasno, miło, przydał się tez zurek ktory wczoraj przytachała, indukcja działa A jak jest po drugiej stronie mocy? -Czuję jakby ktoś, dał mi skrzydła, jakby pewien etap sie zamknął a otworzył nowy, lepszy. Nie bez kozyry napisałam "Paradise", bo czuję się jak ten słon z teledysku Coldplaya, który w końcu trafił na swoje miejsce, pomimo, ze nie było łatwo, ze nie bylo tak jak sobie wymarzyłam, tylko tak jak życie mi napisało scenariusz, raz lepiej, raz gorzej, ale w końcu dotarłam do wymarzonego od zawsze miejsca ciepła, zrozumienia i miłości. Wiem, ze jestem Wam winna relację, jak tylko się postaram dojsc do ładu, obiecuję że to zrobie. Tymczasem idę dalej rozpakowywać... i jeszcze raz dziekuję za Waszą obecność tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 O rany wzruszyłam się, naprawdę, po takim opisie aż chce mi się walczyc dalej żeby też dojśc do happy endu Miłego rozpakowywania kartonów, już bez napinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 A jak jest po drugiej stronie mocy? -Czuję jakby ktoś, dał mi skrzydła, jakby pewien etap sie zamknął a otworzył nowy, lepszy. Nie bez kozyry napisałam "Paradise", bo czuję się jak ten słon z teledysku Coldplaya, który w końcu trafił na swoje miejsce, pomimo, ze nie było łatwo, ze nie bylo tak jak sobie wymarzyłam, tylko tak jak życie mi napisało scenariusz, raz lepiej, raz gorzej, ale w końcu dotarłam do wymarzonego od zawsze miejsca ciepła, zrozumienia i miłości. Obym za rok mogła napisać to samo. MSU będę przychodzić do Ciebie i ładować akumulatory aby nie wysiąść gdzieś po drodze. A odpoczniesz teraz trochę, chociaż 1-2 dni czy nadal bedzie jazda bez trzymanki aż do zapięcia wszystkiego na ostatni (mozliwy) guzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Malka nie pamiętasz jak spiewał Franek Kimono?? ps. no dobra mi się tez trochę miętko zrobiło jak przeczytałam w sensie ,że "Jestem luźny totalnie (...) Lecz uwaga, tynk spada, Ważna tylko fasada Hej, uwaga, tynk leci, Orientujcie się dzieci" cz raczej? " I love You, I want You. I need You, I love You. I love You too." bo nie ogarniam Pozwólcie, ze odpisze zbiorowo, indywidulanie chyba nie dam dzis rady Bardzo Wam dziekuję, za te kciuki i słowa otuchy i łzy i wzruszenia, gdyby nie WY, dopingujący mnie tutaj, pewnie ciężko byłoby wytrwać do końca, w momentach zwątpienia i braku sił, czerpałam je od WAS, za co z całego serca DZIĘKUJĘ. Poznałam tutaj wspaniałych ludzi, zaznałam niesamowitej życzliwości i nie tylko na polu budowlanym. (...)... i jeszcze raz dziekuję za Waszą obecność tutaj Matkoscórkom, to zabrzmiało jak pożegnanie ale nie zrobisz mi (nam) tego, nie ????http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKUdhkLIypUMTNe9-oR_uNwFkPn-drOljX7Pg_8vNkBWegOwwWqHaIB0N0OQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 28.10.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 no ze 3 dni nie było mnie i się MSU wprowadziła GRATULACJE SERDECZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 w sensie ,że "Jestem luźny totalnie (...) Lecz uwaga, tynk spada, Ważna tylko fasada Hej, uwaga, tynk leci, Orientujcie się dzieci" cz raczej? " I love You, I want You. I need You, I love You. I love You too." bo nie ogarniam Matkoscórkom, to zabrzmiało jak pożegnanie ale nie zrobisz mi (nam) tego, nie ????http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKUdhkLIypUMTNe9-oR_uNwFkPn-drOljX7Pg_8vNkBWegOwwWqHaIB0N0OQ Proszę Cię, Franka znam najlepiej to: "Nie rycz mała nie rycz..." Kurde o tym tynku to weź to wykasuj bo się MSU trochę rozluźniła, może letko odpocząć a Ty jej tu ze spadającym tynkiem?? Nie no jakie pożegnanie, ja się juz nauczyłam takiego szrekowegokota spojrzenia i patrze razem z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.10.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 cała budowa poszła migiem.... o wykończeniu nie wspomnę... ( fajne szafy pod skosami ) POGRATULOWAĆ ! pozdro NETbet p.s. teraz możesz walnąć flachę winka i paść na .... U SIEBIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.10.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.10.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 oby w nowym domku zawsze panował spokój i harmonia z czego z całego serducha Wam życzę, jednak melmax daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Gratuluję przeprowadzki. I małe co nieco "dla tego tynku Franka":lol2: Z okien dobrze mu patrzy Na wszystkie świata strony U drzwi miedziana klamka I w niebo wmodlony komin Jest w nim wiele spokoju Twarde są jego ściany W stronę letniego wieczoru Przyjazne mrugają firany On arką z bukowego lasu która zieloną płynie łąką A w oknie pokojowe kwiaty Są dla nas oliwną gałazką Ten dom rękami własnymi od fundamentów zbudowany Nie straszne mu zawieruchy Bo ma mocne ściany Z okien dobrze mu patrzy Na wszystkie świata strony Od gościńca gość nadchodzi Niech będzie ten dom pochwalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Krótko i treściwie: Gratulacje !!! Nowa droga życia rozpoczęta I trochę po góralsku: zdrowia, scynścia i coby się Wom darzyło, a w każdym kątku po dzieciątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts