Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

MSU serdeczne gratulacje :) Niech się mieszka jak najlepiej, w szczęściu, miłości, zgodzie :) Z uśmiechem na ustach :)

Ja - jak wiele osób - podczytywałam niemalże od początku, zaglądałam każdego dnia, czekałam na nowe wpisy...

I czerpalam inspirację :) Z której to powstały w tym roku samodzielnie zrobione fundamenty pod nasz dom, który też ma być po prostu naszym miejscem na ziemii :)

Życzę wszystkiego dobrego, będę nadal zaglądać :) Przypominać i sobie i swojemu chopowi, że można :)

Pozdrawiam serdecznie :)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie moglam sie wczoraj wieczorem zalogowac na FM, ot chyba juz mnie nie chca tutaj;)

Dziewczyny jak Wy takim wzrokiem shrekowego kota patrzycie to nie mam serca Was opuszczac:D A tak serio to jakbym mogla, jak tu tyle owieczek potrzebuje wsparcia co najmniej do 2032 musza byc obecna chocby duchem :cool:

Wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia i wiersze, i po goralsku, i wszystkie- jestem mega, mega tym wzruszona. Wogole to co sie dzieje teraz wokól to jakiś kosmos

Aaa oczywista w nocy jest akcja nasłuchiwania odgłosow, wygoniłam dzis w nocy Miska, zeby poszedl sprawdzic do piwnicy czy nikt nie łazi, bo jakies dziwne stukanie, purkanie...pewnie to byla lodowka, badz piec. Chyba sobie psa przysposobie bo innaczej zwariuje:)

Ide dalej grzebac w kartonach:D

Zwabił mnie gwar i radosne okrzyki :D.

Ujawnię się zatem :cool: by cieszyć się z Wami :wave:

Gratuluję z całego serca i życzę samych pięknych, dobrych, spokojnych, szczęśliwych dni na Waszej planecie :D.

A tak serio to jakbym mogla, jak tu tyle owieczek potrzebuje wsparcia co najmniej do 2032 musza byc obecna chocby duchem :cool:

No to, to :) takie myślenie mi bardzo pasuje :lol:

Uważaj MSU bo kartony niebezpieczne być mogą;)

Luka, chcesz nam o tym opowiedzieć ?

;)

Zwabił mnie gwar i radosne okrzyki :D.

Ujawnię się zatem :cool: by cieszyć się z Wami :wave:

Gratuluję z całego serca i życzę samych pięknych, dobrych, spokojnych, szczęśliwych dni na Waszej planecie :D.

Dziekuje i pozdrawiam

Nie słyszałaś o tym co kartony zrobiły Hance??:D

:lol2:

Oj tam, Hanka po prostu spudłowała :rotfl:

No to, to :) takie myślenie mi bardzo pasuje :lol:

Do usług Madam :)

Kochanie Najukochańsze!

GRATULUJĘ I też ryczę jak bóbr ze wzruszenia :)

Tak bardzo przeżywałam Waszą budowę!

Ogromnie cieszę się Waszym szczęściem!!!!

http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c015.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c025.gif

Kochanie Najukochańsze!

GRATULUJĘ I też ryczę jak bóbr ze wzruszenia :)

Tak bardzo przeżywałam Waszą budowę!

Ogromnie cieszę się Waszym szczęściem!!!!

http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c015.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c025.gif

Nelcia, Słońce dziekuje- ooo jaki piekny król i krolowa :D

jak nastepnym razem pojade do goleniowa to sie bezczelnie wprosze :) noc czy nie noc, wprosze sie napewno:)

Tomek, przeca pisałam, zebys zahaczyl do nas, a?

Jak bedziesz nastepnym razem to wpadaj, przejdziesz sie po schodach z nosami, a moze i jakas ziolowa nalewka domowej roboty sie znajdzie;)

Dobra ide gotowac zupe na MOJEJ indukcji, Jezzzu jak to fajnie brzmi :)