asti 29.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 MSU serdeczne gratulacje Niech się mieszka jak najlepiej, w szczęściu, miłości, zgodzie Z uśmiechem na ustach Ja - jak wiele osób - podczytywałam niemalże od początku, zaglądałam każdego dnia, czekałam na nowe wpisy... I czerpalam inspirację Z której to powstały w tym roku samodzielnie zrobione fundamenty pod nasz dom, który też ma być po prostu naszym miejscem na ziemii Życzę wszystkiego dobrego, będę nadal zaglądać Przypominać i sobie i swojemu chopowi, że można Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.10.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Nie moglam sie wczoraj wieczorem zalogowac na FM, ot chyba juz mnie nie chca tutaj;) Dziewczyny jak Wy takim wzrokiem shrekowego kota patrzycie to nie mam serca Was opuszczac:D A tak serio to jakbym mogla, jak tu tyle owieczek potrzebuje wsparcia co najmniej do 2032 musza byc obecna chocby duchem Wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia i wiersze, i po goralsku, i wszystkie- jestem mega, mega tym wzruszona. Wogole to co sie dzieje teraz wokól to jakiś kosmos Aaa oczywista w nocy jest akcja nasłuchiwania odgłosow, wygoniłam dzis w nocy Miska, zeby poszedl sprawdzic do piwnicy czy nikt nie łazi, bo jakies dziwne stukanie, purkanie...pewnie to byla lodowka, badz piec. Chyba sobie psa przysposobie bo innaczej zwariuje:) Ide dalej grzebac w kartonach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Zwabił mnie gwar i radosne okrzyki . Ujawnię się zatem by cieszyć się z Wami Gratuluję z całego serca i życzę samych pięknych, dobrych, spokojnych, szczęśliwych dni na Waszej planecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Uważaj MSU bo kartony niebezpieczne być mogą Miłego grzebania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 A tak serio to jakbym mogla, jak tu tyle owieczek potrzebuje wsparcia co najmniej do 2032 musza byc obecna chocby duchem No to, to takie myślenie mi bardzo pasuje Uważaj MSU bo kartony niebezpieczne być mogą Luka, chcesz nam o tym opowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Nie słyszałaś o tym co kartony zrobiły Hance?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 aaa, myślałam,ze masz jakieś własne doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Z kartonami?? czekaj czekaj... kurde pamięć już jednak nie ta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.10.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Zwabił mnie gwar i radosne okrzyki . Ujawnię się zatem by cieszyć się z Wami Gratuluję z całego serca i życzę samych pięknych, dobrych, spokojnych, szczęśliwych dni na Waszej planecie . Dziekuje i pozdrawiam Nie słyszałaś o tym co kartony zrobiły Hance?? Oj tam, Hanka po prostu spudłowała No to, to takie myślenie mi bardzo pasuje Do usług Madam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.10.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 dołączam do gratulacji. aby tylko szczęście Was w tym nowym domu spotykało. jak już wybrniesz z kartonów bez uszczerbku, to okraś trochę dziennik fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.10.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 dołączam do gratulacji. aby tylko szczęście Was w tym nowym domu spotykało. jak już wybrniesz z kartonów bez uszczerbku, to okraś trochę dziennik fotkami. Dzieki:) Ok,okrasze jak mi kartony w koncu pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.10.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Kochanie Najukochańsze! GRATULUJĘ I też ryczę jak bóbr ze wzruszenia Tak bardzo przeżywałam Waszą budowę! Ogromnie cieszę się Waszym szczęściem!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c015.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.10.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 jak nastepnym razem pojade do goleniowa to sie bezczelnie wprosze noc czy nie noc, wprosze sie napewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.10.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Kochanie Najukochańsze! GRATULUJĘ I też ryczę jak bóbr ze wzruszenia Tak bardzo przeżywałam Waszą budowę! Ogromnie cieszę się Waszym szczęściem!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c015.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c025.gif Nelcia, Słońce dziekuje- ooo jaki piekny król i krolowa jak nastepnym razem pojade do goleniowa to sie bezczelnie wprosze noc czy nie noc, wprosze sie napewno:) Tomek, przeca pisałam, zebys zahaczyl do nas, a? Jak bedziesz nastepnym razem to wpadaj, przejdziesz sie po schodach z nosami, a moze i jakas ziolowa nalewka domowej roboty sie znajdzie;) Dobra ide gotowac zupe na MOJEJ indukcji, Jezzzu jak to fajnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Krupniku mojej mamy bym zjadła:) Cześć Pani z Własną Indukcją we Własnej Kucxhni pod Własnym Dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.10.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Czesc Pani, pomidorówa, krupnik sie postaram nauczyc jak mnie odwiedzisz, baa ciasto Ci nawet upieke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ha, pomidorową właśnie dzisiaj też mam:D Ciasto kusząca propozycja, zaczekam aż opanujesz nowe sprzęty dobrze:p Idę sobie zrobić chociaż kawę żeby przy niej o cieście pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 z ryżem czy makaronem ? pomidorówka znaczy się bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 O żesz Ty, Pani już przeprowadzona:jawdrop: Zatem gratuluję o bogini i mądrości budowlana:wave: Wielu zup na indukcji życzę i nocy spokojnych pod własnym dachem:D Kurcze, tak tempa przyspieszyliście, czy czas tak zapie..dala???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.10.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nelcia, Słońce dziekuje- ooo jaki piekny król i krolowa To Ty i Twój Misiek w Waszym KRÓLESTWIE :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts