Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O żesz Ty, Pani już przeprowadzona:jawdrop: Zatem gratuluję o bogini i mądrości budowlana:wave:

Wielu zup na indukcji życzę i nocy spokojnych pod własnym dachem:D

Kurcze, tak tempa przyspieszyliście, czy czas tak zapie..dala????

Zagapiłas sie gapo :) Ale dzieki za boginie, urosłam o tyle cm od razu, ze zaraz zaczne wychaczać głowa o nadproza :lol:

To Ty i Twój Misiek w Waszym KRÓLESTWIE :D:hug:

Nelcia, pieknie, po prostu pieknie :) Juz sobie wyobrazam Miska na białym rumaku:lol2:

Gdybym nie wyrosła z porównywania się do innych to moja samoocena zapadłaby się pod ziemię. Sami wybudowaliście, sami urządziliście. Zasłużyliście na - żyli długo i szczęśliwie - czego z całego serca życzę:)

PS Extra tapeta przy schodach:)

Jesli taki minimalizm jak brak wszystkiego od mebli po lampy mozna nazwac urzadzaniem, to tak urzadzilismy sie ;)

Ardea pozdrawiam i dziekuje za odwiedziny

I ja się dołączam do gratulacji- późno jakoś, ale tak szybko te Kosmity śmignęły i Bazę pobudowały, że choć ja bystre oczy mam, to mi umknęło ;-)

Hahaha, ja C dam łobuzie za tego kosmite i bazę:lol2:

padłam :lol2:

Msu i jak tam? opisuj nam coś, dodaj sił do walki :rolleyes:

No zbieram sie w sobie, zeby napisac, ale mam takiego lenia, ze ojej..pieklabym teraz tylko ciasta, gotowała obiadki, pucowala podlogi, musze sie ogarnac, bo innaczej zamiast lekcji bedzie przepis na pierogi;)

MSU -przepraszam,ze zakłócę chwilowo ten fajny klimat, ale stało si\e nieszczęście :(

Nelce spłonął wczoraj dom ...co tu dużo mówić, każda forma wsparcia będzie dobra .

Cooo, co Ty piszesz?! !!!!??????

Sluchajcie musimy jej pomóc, tylko jak mozemy.

Malka masz kontakt telefoniczny z Nelą. Napisałam Ci priva z numerem telefonu - zdzwonmy sie ok?

Edytowane przez MusiSieUdac

PROSZĘ WAS- ODWIEDZAJĄCYCH NASZ DZIENNIK CZY KOMENTUJĄCYCH O POMOC

SPŁONĄŁ DOM NASZEJ FORUMOWEJ KOLEŻANKI NELI SZA, DZIEWCZYNY O WIELKIM SERCU I NIESAMOWITEJ WRAŻLIWOŚCI. PROSZĘ POMÓŻMY JEJ, TO MOGŁO SPOTKAĆ KAŻDEGO Z NAS, NIE POZOSTAŃCIE OBOJĘTNI NA JEJ KRZYWDĘ - WIERZĘ W WASZĄ DOBROĆ. NIE POZOSTAWCIE TEGO OT TAK SOBIE, WIEM, ŻE KAŻDEMU Z NAS JEST CIĘŻKO, ŻE NIE MA KASY, NIE MA CZASU, ALE ŻEBY POMÓC DRUGIEMU CZŁOWIEKOWI TRZEBA TAK NIEWIELE I PAMIĘTAJCIE DOBRO ZAWSZE WRACA.

TUTAJ SĄ WĄTKI, KTÓRE BARDZO CHCIAŁABYM ŻEBYŚCIE ODWIEDZILI.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-sp%C5%82on%C4%85%C5%82-dom-%28/page5

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177468-Le%C5%9Bny-Domek/page43

Edytowane przez MusiSieUdac

Tak jak Twój nick "MusiSieUdać" to tak będzie się działo

i pomoc dla Nelli Sza uda się !!

Jestem tego pewna !

I ja w to wierze, z takimi forumowiczami jacy sa tutaj to można góry przenosić, a co dopiero domy stawiać od nowa.

Z całego serca musimy teraz pomóc Nelce i materialnie, i wysyłać masę dobrej energii. Wierzę, że uda im się od nowa, choćby mieli Wisłę kijem zawrocić to z forumową pomocą MUSI SIĘ UDAĆ. Sami wiemy ile kosztuje nas dopieszczanie i chuchanie na nasze domy, traktujemy to nasze domowe zacisze jak świątynię, poświęcamy budowie czas, pieniadze, kawał swojego zycia i pomyslec, ze mozna to stracić w mgnieniu oka. Ale na szczescie dom to dusza jaką mu dajemy, to ludzie którzy w nim mieszkają, dlatego szanse na odbudowanie są ogromne.

uhh, ja jak zwykle spóźniona, ale chcę się odnieść jeszcze do kwestii przeprowadzki. Mam się za usprawiedliwioną bom nieżywa leżała wirusem zmognięta i niezdolna do czytania, więc wybacz MSU, że nie było mnie w pierwszych szeregach wielbicieli, galopujących do Cię z wielkim buziakiem i staram się nadrobić. Nakłoń więc swe ucha i czytaj Mruczkowe życzenia:

- cobyś się w kartonach połapała

- cobyś w sprzętach swoich coraz fajniejsze funkcje znajdowała

- cobyś na metrach swoich radosne hołubce tańcowała

- coby Ci się okna nie brudziły, pająki nie wchodziły, a kurz układał się grzecznie rządkiem na szufelce sam

- coby śnieg nie padał na Twój podjazd a deszcz trafiał tylko w rynnę

- coby łóżko było wygodne a kawa zawsze pyszna i kuchnia pełna zapachów

tego i jeszcze dżylion innych tylko pozytywnych pozytywności związanych z zamieszkaniem życzy Ci rodzina Mru (dwa i jedna druga)

a na pocieszenie powiem, że do odgłosów się przyzwyczaisz a z kartonami to ja śpię w jednym pokoju do tej pory i jeszcze mnie nie zjadły :) Myślę że niektóre można nawet polubić, zwłaszcza te z Castoramy z nadrukiem ;)

bardzo się cieszę i bardzo gratuluję i bardzo bardzo mam nadzieję na ciąg dalszy dziennika, a co, sama będę tak narzekać w swoim?

:* buziaczki.

uhh, ja jak zwykle spóźniona, ale chcę się odnieść jeszcze do kwestii przeprowadzki. Mam się za usprawiedliwioną bom nieżywa leżała wirusem zmognięta i niezdolna do czytania, więc wybacz MSU, że nie było mnie w pierwszych szeregach wielbicieli, galopujących do Cię z wielkim buziakiem i staram się nadrobić. Nakłoń więc swe ucha i czytaj Mruczkowe życzenia:

- cobyś się w kartonach połapała

- cobyś w sprzętach swoich coraz fajniejsze funkcje znajdowała

- cobyś na metrach swoich radosne hołubce tańcowała

- coby Ci się okna nie brudziły, pająki nie wchodziły, a kurz układał się grzecznie rządkiem na szufelce sam

- coby śnieg nie padał na Twój podjazd a deszcz trafiał tylko w rynnę

- coby łóżko było wygodne a kawa zawsze pyszna i kuchnia pełna zapachów

tego i jeszcze dżylion innych tylko pozytywnych pozytywności związanych z zamieszkaniem życzy Ci rodzina Mru (dwa i jedna druga)

a na pocieszenie powiem, że do odgłosów się przyzwyczaisz a z kartonami to ja śpię w jednym pokoju do tej pory i jeszcze mnie nie zjadły :) Myślę że niektóre można nawet polubić, zwłaszcza te z Castoramy z nadrukiem ;)

bardzo się cieszę i bardzo gratuluję i bardzo bardzo mam nadzieję na ciąg dalszy dziennika, a co, sama będę tak narzekać w swoim?

:* buziaczki.

Mruczka, co ja Ci bede dziekowac - wielkiego buziaka Ci wysyłam

http://pu.i.wp.pl/k,NDAyMDcwMjgsNjQ2NTY4,f,calus.gif

i kuruj mi się