Ardea 30.10.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Gdybym nie wyrosła z porównywania się do innych to moja samoocena zapadłaby się pod ziemię. Sami wybudowaliście, sami urządziliście. Zasłużyliście na - żyli długo i szczęśliwie - czego z całego serca życzę PS Extra tapeta przy schodach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 31.10.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 I ja się dołączam do gratulacji- późno jakoś, ale tak szybko te Kosmity śmignęły i Bazę pobudowały, że choć ja bystre oczy mam, to mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 31.10.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 I ja się dołączam do gratulacji- późno jakoś, ale tak szybko te Kosmity śmignęły i Bazę pobudowały, że choć ja bystre oczy mam, to mi umknęło padłam Msu i jak tam? opisuj nam coś, dodaj sił do walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.10.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 O żesz Ty, Pani już przeprowadzona:jawdrop: Zatem gratuluję o bogini i mądrości budowlana:wave: Wielu zup na indukcji życzę i nocy spokojnych pod własnym dachem:D Kurcze, tak tempa przyspieszyliście, czy czas tak zapie..dala???? Zagapiłas sie gapo Ale dzieki za boginie, urosłam o tyle cm od razu, ze zaraz zaczne wychaczać głowa o nadproza To Ty i Twój Misiek w Waszym KRÓLESTWIE :hug: Nelcia, pieknie, po prostu pieknie Juz sobie wyobrazam Miska na białym rumaku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.10.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Gdybym nie wyrosła z porównywania się do innych to moja samoocena zapadłaby się pod ziemię. Sami wybudowaliście, sami urządziliście. Zasłużyliście na - żyli długo i szczęśliwie - czego z całego serca życzę PS Extra tapeta przy schodach:) Jesli taki minimalizm jak brak wszystkiego od mebli po lampy mozna nazwac urzadzaniem, to tak urzadzilismy sie Ardea pozdrawiam i dziekuje za odwiedziny I ja się dołączam do gratulacji- późno jakoś, ale tak szybko te Kosmity śmignęły i Bazę pobudowały, że choć ja bystre oczy mam, to mi umknęło Hahaha, ja C dam łobuzie za tego kosmite i bazę padłam Msu i jak tam? opisuj nam coś, dodaj sił do walki No zbieram sie w sobie, zeby napisac, ale mam takiego lenia, ze ojej..pieklabym teraz tylko ciasta, gotowała obiadki, pucowala podlogi, musze sie ogarnac, bo innaczej zamiast lekcji bedzie przepis na pierogi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No zbieram sie w sobie, zeby napisac, ale mam takiego lenia, ze ojej..pieklabym teraz tylko ciasta, gotowała obiadki, pucowala podlogi, musze sie ogarnac, bo innaczej zamiast lekcji bedzie przepis na pierogi;) Na koniec możesz wpis przepisem okrasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Masz 4 dni wolnego, bo wiesz, w poniedziałek, tradycyjnie, czas na lekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 01.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Hahaha, ja C dam łobuzie za tego kosmite i bazę A to sorki, nie wiedziałem, że Melmax to w Polsce leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 GRATULACJE- niech Wam się super mieszka!!!! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 01.11.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 A to sorki, nie wiedziałem, że Melmax to w Polsce leży DEZET... ile lat ty w tym kraju zyjesz zeby nie wiedziec ze tu znajdziesz wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 I napisze "od siebie" Para-para-paradise Cel osiągnięty8) ... a ja napiszę od naszej piątki: CIOTKA GRATULACJE! Oczywiście i dla Miśka i dla teściulka of kors 2, ale przede wszystkim dla kierowniczki tego całego bałaganu! Miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 MSU -przepraszam,ze zakłócę chwilowo ten fajny klimat, ale stało si\e nieszczęście Nelce spłonął wczoraj dom ...co tu dużo mówić, każda forma wsparcia będzie dobra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.11.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) MSU -przepraszam,ze zakłócę chwilowo ten fajny klimat, ale stało si\e nieszczęście Nelce spłonął wczoraj dom ...co tu dużo mówić, każda forma wsparcia będzie dobra . Cooo, co Ty piszesz?! !!!!?????? Sluchajcie musimy jej pomóc, tylko jak mozemy. Malka masz kontakt telefoniczny z Nelą. Napisałam Ci priva z numerem telefonu - zdzwonmy sie ok? Edytowane 2 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) PROSZĘ WAS- ODWIEDZAJĄCYCH NASZ DZIENNIK CZY KOMENTUJĄCYCH O POMOC SPŁONĄŁ DOM NASZEJ FORUMOWEJ KOLEŻANKI NELI SZA, DZIEWCZYNY O WIELKIM SERCU I NIESAMOWITEJ WRAŻLIWOŚCI. PROSZĘ POMÓŻMY JEJ, TO MOGŁO SPOTKAĆ KAŻDEGO Z NAS, NIE POZOSTAŃCIE OBOJĘTNI NA JEJ KRZYWDĘ - WIERZĘ W WASZĄ DOBROĆ. NIE POZOSTAWCIE TEGO OT TAK SOBIE, WIEM, ŻE KAŻDEMU Z NAS JEST CIĘŻKO, ŻE NIE MA KASY, NIE MA CZASU, ALE ŻEBY POMÓC DRUGIEMU CZŁOWIEKOWI TRZEBA TAK NIEWIELE I PAMIĘTAJCIE DOBRO ZAWSZE WRACA. TUTAJ SĄ WĄTKI, KTÓRE BARDZO CHCIAŁABYM ŻEBYŚCIE ODWIEDZILI. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-sp%C5%82on%C4%85%C5%82-dom-%28/page5 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177468-Le%C5%9Bny-Domek/page43 Edytowane 2 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Tak jak Twój nick "MusiSieUdać" to tak będzie się działoi pomoc dla Nelli Sza uda się !!Jestem tego pewna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Tak jak Twój nick "MusiSieUdać" to tak będzie się działo i pomoc dla Nelli Sza uda się !! Jestem tego pewna ! I ja w to wierze, z takimi forumowiczami jacy sa tutaj to można góry przenosić, a co dopiero domy stawiać od nowa. Z całego serca musimy teraz pomóc Nelce i materialnie, i wysyłać masę dobrej energii. Wierzę, że uda im się od nowa, choćby mieli Wisłę kijem zawrocić to z forumową pomocą MUSI SIĘ UDAĆ. Sami wiemy ile kosztuje nas dopieszczanie i chuchanie na nasze domy, traktujemy to nasze domowe zacisze jak świątynię, poświęcamy budowie czas, pieniadze, kawał swojego zycia i pomyslec, ze mozna to stracić w mgnieniu oka. Ale na szczescie dom to dusza jaką mu dajemy, to ludzie którzy w nim mieszkają, dlatego szanse na odbudowanie są ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 03.11.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 uhh, ja jak zwykle spóźniona, ale chcę się odnieść jeszcze do kwestii przeprowadzki. Mam się za usprawiedliwioną bom nieżywa leżała wirusem zmognięta i niezdolna do czytania, więc wybacz MSU, że nie było mnie w pierwszych szeregach wielbicieli, galopujących do Cię z wielkim buziakiem i staram się nadrobić. Nakłoń więc swe ucha i czytaj Mruczkowe życzenia: - cobyś się w kartonach połapała - cobyś w sprzętach swoich coraz fajniejsze funkcje znajdowała - cobyś na metrach swoich radosne hołubce tańcowała - coby Ci się okna nie brudziły, pająki nie wchodziły, a kurz układał się grzecznie rządkiem na szufelce sam - coby śnieg nie padał na Twój podjazd a deszcz trafiał tylko w rynnę - coby łóżko było wygodne a kawa zawsze pyszna i kuchnia pełna zapachów tego i jeszcze dżylion innych tylko pozytywnych pozytywności związanych z zamieszkaniem życzy Ci rodzina Mru (dwa i jedna druga) a na pocieszenie powiem, że do odgłosów się przyzwyczaisz a z kartonami to ja śpię w jednym pokoju do tej pory i jeszcze mnie nie zjadły Myślę że niektóre można nawet polubić, zwłaszcza te z Castoramy z nadrukiem bardzo się cieszę i bardzo gratuluję i bardzo bardzo mam nadzieję na ciąg dalszy dziennika, a co, sama będę tak narzekać w swoim? :* buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.11.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 uhh, ja jak zwykle spóźniona, ale chcę się odnieść jeszcze do kwestii przeprowadzki. Mam się za usprawiedliwioną bom nieżywa leżała wirusem zmognięta i niezdolna do czytania, więc wybacz MSU, że nie było mnie w pierwszych szeregach wielbicieli, galopujących do Cię z wielkim buziakiem i staram się nadrobić. Nakłoń więc swe ucha i czytaj Mruczkowe życzenia: - cobyś się w kartonach połapała - cobyś w sprzętach swoich coraz fajniejsze funkcje znajdowała - cobyś na metrach swoich radosne hołubce tańcowała - coby Ci się okna nie brudziły, pająki nie wchodziły, a kurz układał się grzecznie rządkiem na szufelce sam - coby śnieg nie padał na Twój podjazd a deszcz trafiał tylko w rynnę - coby łóżko było wygodne a kawa zawsze pyszna i kuchnia pełna zapachów tego i jeszcze dżylion innych tylko pozytywnych pozytywności związanych z zamieszkaniem życzy Ci rodzina Mru (dwa i jedna druga) a na pocieszenie powiem, że do odgłosów się przyzwyczaisz a z kartonami to ja śpię w jednym pokoju do tej pory i jeszcze mnie nie zjadły Myślę że niektóre można nawet polubić, zwłaszcza te z Castoramy z nadrukiem bardzo się cieszę i bardzo gratuluję i bardzo bardzo mam nadzieję na ciąg dalszy dziennika, a co, sama będę tak narzekać w swoim? :* buziaczki. Mruczka, co ja Ci bede dziekowac - wielkiego buziaka Ci wysyłam http://pu.i.wp.pl/k,NDAyMDcwMjgsNjQ2NTY4,f,calus.gif i kuruj mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ja dopiero dzis wpadlam na twoj dziennik, ale przeczytam do od poczatku do konca bo swietnie sie go czyta choc tego co widze juz mieszkacie a ja przy fundamentach dopiero jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts