agalind 07.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ..and my notebook with photos is still blocked Pokaże, tylko muszę hakerów zniszczyć Oni chyba nie wiedzą do kogo się włamali! Pewnie pożałują, gdy ręka MSU ich dopadnie;) PS. I will be waiting : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.11.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Hakiery już trzęsą portami i podkładają sobie nocniki Powodzenia w walce ze złem, MSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 MSU ! coś Ci powiem - jak już mi bardzo tęskno za moim własnym domkiem , to czytam od początku Twój dziennik i zaraz człowiekowi lżej na duszy !:) Fajnie , że już za Wami przeprowadzka - WIELKIE GRATULACJE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.11.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Pewnie pożałują, gdy ręka MSU ich dopadnie;) PS. I will be waiting : OKi doki:) Hakiery już trzęsą portami i podkładają sobie nocniki Powodzenia w walce ze złem, MSU Tatus, zebym ja sie tak pokątnie dowiadywała, no! Gratuluję i okropnie się ciesze:D:D:D:D:D:D:D:D:D a hakery niech trzesa dupskami;) MSU ! coś Ci powiem - jak już mi bardzo tęskno za moim własnym domkiem , to czytam od początku Twój dziennik i zaraz człowiekowi lżej na duszy !:) Fajnie , że już za Wami przeprowadzka - WIELKIE GRATULACJE !!!!! Dziekuję i zobaczysz niebawem tez dopniesz swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.11.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ale czemuż to niby pokątnie? U Malki jak na dworcu, więc to tak, jakby mailing do wszystkich wysłać, hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 MSU jestem pod wrazeniem i chyle czola, zeby prawie samemu wybudowac dom, no no no szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ale czemuż to niby pokątnie? U Malki jak na dworcu, więc to tak, jakby mailing do wszystkich wysłać, hyhy :yes: ooooooo Marta skończyła czytać dziennik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 skonczylam i z szoku wyjsc ni moge msu to takie chucherko a tyle potrafi dzwignac no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 I wleźć wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 i nakrzyczec jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 kobieta renesansu normalnie i za to ją loveeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dziewczyny, ja Was tez wszyskie Aj lowju i to baaaardzo,a za tą akcje z Nelcią to juz wogóle Ale dopiszcie proszę jeszcze że jestem ładna, bogata i mądra ok ? Marta, aj tam jak nasadzę tyle zielska co Ty to dopiero będzie coś- tzn. coś w stylu "Marta w ogrodzie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A co tu się tak miłośnie zrobiło, hę?? Wciskam się pomiędzy te lowiu lowiu i się ogrzeję w ich cieple:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dziewczyny, ja Was tez wszyskie Aj lowju i to baaaardzo,a za tą akcje z Nelcią to juz wogóle Ale dopiszcie proszę jeszcze że jestem ładna, bogata i mądra ok ? No lowju dziołcha, boś taka fajna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 No lowju dziołcha, boś taka fajna:D Ty lepiej napisz lizusie od razu, ze tą kuchnie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hejka, ja też mogę sobie lovnąć? Normalnie jak w Walentynki Ooo, ja też kuchnie chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dziewczyny, ja Was tez wszyskie Aj lowju i to baaaardzo,a za tą akcje z Nelcią to juz wogóle Ale dopiszcie proszę jeszcze że jestem ładna, bogata i mądra ok ? To sie chyba rozumie samo przez sie i myslalam, ze nie trzeba tego pisac ale jak jestes bogata to po kija grasz jeszcze w totka?? daj szanse innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ty lepiej napisz lizusie od razu, ze tą kuchnie chcesz No i mnie rozgryzłaś. Moge Ci jeszcze posłodzić jak ma zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hejka, ja też mogę sobie lovnąć? Normalnie jak w Walentynki Ooo, ja też kuchnie chcem No możesz, mozesz:)My tu tak grupowo To sie chyba rozumie samo przez sie i myslalam, ze nie trzeba tego pisac ale jak jestes bogata to po kija grasz jeszcze w totka?? daj szanse innym No daje, przypomniał mi sie kawał. Mojsze ciagle prosil Boga o kupe kasy i szanse na wygraną w totka, i tak w kółko. Na co Bóg się w końcu zirytował i odpowiedział " Mojsze, daj mi szansę i kup choć raz kupon". No i mnie rozgryzłaś. Moge Ci jeszcze posłodzić jak ma zadziałać Ja nie słodzę, wszystko gorzkie i cierpkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU, po pierwsze, to trochę cukru w życiu potrzeba:) a po drugie to ZAJEBISCIE MIESZKACIE!!!!! Kuchnię masz cudną, a pokój Młodego świetny i wogle życzę Wam dużo wypitego wina grzanego i schłodzonego w nowym domu:) Co do lampy niezły zakup:yes: U Młodego wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts