amglad1 08.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 i ja tez przylazałam za agalind, dzień dobry w Twoim dzienniku:D kuchnia urocza, spokojna z klasa a blat to drewniany jest? ja też przyłączam się do życzeń - wielu shirazów w temp. pokojowej i od czasu z sasiedniej wyspy (podobno jeden z lepszych szczepów to ten z nowej zel, ja mam wciąż mieszane uczucia) pinot noir - w każdym razie duzo fajnych win Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ładna, biała kuchnia MSU blaty drewniane...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Kuchnia cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Jasna cholera , lece tu na złamanie karku a tuuuuuu nudna biała.............. ZAJEBISTA KUCHNIA :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 E no co jest , się napisałam, wysłałam i wcięło Więc od nowa się w skrócie powtórzę. MSU znowu zafundowałaś mi dejavu, to moja kuchnia jest (poza polerem na podłodze bo ja podłóg nie znoszę myć). Pokój Młodziaka świetny, aż mi szkoda że ja muszę w różowości wchodzić. To naklejki na szafie? Tylko coś strasznie nam dozujesz ten gresik w salonie skoro już sama przyznałaś, że myć go nie trzeba to ta wymówka odpadła Daj znać jak będziesz to winko otwierać, to się przed kompem dołączę A no i zapomniałam: ten blat to olejowany? czy dopiero będziesz go olejować? ja się na wiosnę dopytam jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) MSU, po pierwsze, to trochę cukru w życiu potrzeba:) a po drugie to ZAJEBISCIE MIESZKACIE!!!!! Kuchnię masz cudną, a pokój Młodego świetny i wogle życzę Wam dużo wypitego wina grzanego i schłodzonego w nowym domu:) Co do lampy niezły zakup:yes: U Młodego wisi? Dzieki Aga, ale wiesz poza kuchnia i pokojem Mlodego to tam minimalizm typu gołe żarówy na kablu i brak listew Tak lampa wisi u Mlodego i ja tez przylazałam za agalind, dzień dobry w Twoim dzienniku:D kuchnia urocza, spokojna z klasa a blat to drewniany jest? ja też przyłączam się do życzeń - wielu shirazów w temp. pokojowej i od czasu z sasiedniej wyspy (podobno jeden z lepszych szczepów to ten z nowej zel, ja mam wciąż mieszane uczucia) pinot noir - w każdym razie duzo fajnych win Wam życzę Witaj Amglad i dziekuje za zyczenia:) Wszystkiego dobrego Tobie równiez ładna, biała kuchnia MSU blaty drewniane...? Dziękuję. Blat niestety nie jest drewniany, to laminat. na zdjeciach duzo ciemniejszy wyszedł, realnie to taki podbielany dąb. Ale faktycznie kompletnie nie można go odroznic od prawdziwego drewna nawet na żywo, nie którzy mają z tym problem Kuchnia cudo Ale połaskotałas moje ego, ze urosłam o kilka cm. Ale nie jest skonczona, stolarz sie zawinał i słuch zaginał po nim od dwoch tygodni nie daje znaku życia Jasna cholera , lece tu na złamanie karku a tuuuuuu nudna biała.............. Dlatego wstydziłam się pokazać E no co jest , się napisałam, wysłałam i wcięło Więc od nowa się w skrócie powtórzę. MSU znowu zafundowałaś mi dejavu, to moja kuchnia jest (poza polerem na podłodze bo ja podłóg nie znoszę myć). Pokój Młodziaka świetny, aż mi szkoda że ja muszę w różowości wchodzić. To naklejki na szafie? Tylko coś strasznie nam dozujesz ten gresik w salonie skoro już sama przyznałaś, że myć go nie trzeba to ta wymówka odpadła Daj znać jak będziesz to winko otwierać, to się przed kompem dołączę A no i zapomniałam: ten blat to olejowany? czy dopiero będziesz go olejować? ja się na wiosnę dopytam jak się sprawuje Aniu w kuchni jest betonowy polpoler, nic na nim nie widac, kompletnie, Czy podłoga jest brudna czy czysta jest taka sama i to w niej kocham. Mozna lać, sypać na nią dowoli I jestem szczesliwa, ze taką tez sprawiłam sobie w holu i wiatrolapie. Poler mam w gornej lazience i jest okropny. Na szafie nakleiłam naklejki, zeby ją troche rozweselić. Podesle Ci kilka zdjec gresu, nie ma sprawy. Co do winka, to az mi jezyk ucieka nie powiem gdzie, jak o nim pomysle:D Blat, jak wyzej - laminat, wiocha Edytowane 8 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzieki Aga, ale wiesz poza kuchnia i pokojem Mlodego to tam minimalizm typu gołe żarówy na kablu i brak listew Tak lampa wisi u Mlodego gupiaaaa , to jest włoski dizajn questo Drucini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzieki Aga, ale wiesz poza kuchnia i pokojem Mlodego to tam minimalizm typu gołe żarówy na kablu i brak listew Tak lampa wisi u Mlodego gupiaaaa , to jest włoski dizajn questo Drucini Ten dizajn opanował też mój dom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ten dizajn opanował też mój dom;) ....bo to jest wirus dizajnu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 wszyscy chyba mieli taki dizajn, ja po 3 latach mieszkania mam go jeszcze gdzieniegdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 wszyscy chyba mieli taki dizajn, ja po 3 latach mieszkania mam go jeszcze gdzieniegdzie Czyli mowisz, ze to moze byc nieuleczalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ....bo to jest wirus dizajnu:D Nawet niezbyt kosztowny ów dizajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 dołączam do ochów i achów nad kuchnią i resztą pokazanych zakątków. kuchnia bardzo ładna. a jak trudno odróżnić ten laminat od drewna, to chyba żadna wiocha. a te winko w stojaku takie samotne. dorzuć coś tam dla towarzystwa, a jeszcze lepiej wypij. należy Ci się. wrzuć jeszcze kilka zdjęć podłóg, tych które chwalisz i tych co Ci się mniej podobają też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie nooo... SU! REWELACJA!!! Hakera znokautowałaś, bo zdjęcia widzę Wszystko mi się podoba, a lampa za dychę w szczególności:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 dołączam do ochów i achów nad kuchnią i resztą pokazanych zakątków. kuchnia bardzo ładna. a jak trudno odróżnić ten laminat od drewna, to chyba żadna wiocha. a te winko w stojaku takie samotne. dorzuć coś tam dla towarzystwa, a jeszcze lepiej wypij. należy Ci się. wrzuć jeszcze kilka zdjęć podłóg, tych które chwalisz i tych co Ci się mniej podobają też. Tzn, wiesz tego wina tam bylo wiecej Dzieki, za mile slowa, przy okazji pstrykne kiedys podlogi Nie nooo... SU! REWELACJA!!! Hakera znokautowałaś, bo zdjęcia widzę Wszystko mi się podoba, a lampa za dychę w szczególności:yes:. Rasia, miło, ze wpadłas:) Lampa to był deal życia, szukałam takiej długo wszedzie, a wpadła mi w rece sama nieoczekiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Czyli mowisz, ze to moze byc nieuleczalne? do czasu wygranej w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.11.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja miałem taką dizajnerską lampę jeszcze w zeszłym tygodniu w swojej garderobie. Niestety byłem zmuszony do zmiany na normalny, wsiowy plafonik za 5zł Pozostała mi już tylko w kotłowni, którą zostawiłem sobie "na kiedyś". Tam to wszystko prawie mam w dizajnie Druccini - nawet czujka p-poż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 08.11.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Przyłączam się do zachwytów nad kuchnią i .... lampą oczywiście Jednak cały czas czuję niedosyt, więcej zdjęć i opowieści proszę Co do duchów to się przyzwyczaisz, każdy dom ma swoje odgłosy, ja je bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aż zdjęcia jeszcze raz przejrzałam, no coś Ty w życiu bym nie powiedziała , że laminat - super wygląda. Podłogę w kuchni ledwo widać, więc czuję się usprawiedliwiona. Poproszę więcej tego betonu, z opisem co to najlepiej A poler w łazience już wypatrzyłam, no fakt zostaje ci tylko szmatka i płyn do szyb, chociaż dziewczyny (na wątku o środkach czystości bodajże) coś pisały o chusteczkach Jana Niezbędnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ja tam nie lubię odgłosów mieszkania (mam sąsiadów).... i na przemian - jazgotanie psa marki "spadłem na mordę z 10piętra " (chyba pekińczyk się to nazywa) i czułe dialogi sąsiedztwa z dołu: Jolka .qrwa dej ta flaszka, bo ci je..neeee.....Sam se weśśśśś skurw..synie.........bum, dup (to drzwi) dlatego wolę duchy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts