agalind 08.11.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU, a może jak tą znienawidzoną podłogę bedziesz fotowac to moze i reszta lazienki sie zalapie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) ja tam nie lubię odgłosów mieszkania (mam sąsiadów).... i na przemian - jazgotanie psa marki "spadłem na mordę z 10piętra " (chyba pekińczyk się to nazywa) i czułe dialogi sąsiedztwa z dołu: Jolka .qrwa dej ta flaszka, bo ci je..neeee.....Sam se weśśśśś skurw..synie.........bum, dup (to drzwi) dlatego wolę duchy w domu Malka, gdzie Ty mieszkasz, ze towarzystwo takie...kurturalne? Edytowane 8 Listopada 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU nieziemsko wam to wszystko wyszło!!!!! i to określenie do Ufoków chyba idealnie pasuje jest pieknie, estetycznie, z gustem, wyczuciem ehhhh aż nie chce się pewnie z domu wychodzić co? A jak młodemu się podoba pokój? jak pierwsze noce na nowym? też doszukuje się odgłosów z piwnicy czy śpi jak niemowlę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 08.11.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Malka dlatego ja nigdy nie chciałam mieszkać w bloku. W domu mam tylko swoje odgłosy i swoje duchy. Nawet lubię dźwięk pieca, czy chrapiącego psa bo na szczęście Przem nie chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) do czasu wygranej w totka Oj to nie wiem czy sie doczekam Ja miałem taką dizajnerską lampę jeszcze w zeszłym tygodniu w swojej garderobie. Niestety byłem zmuszony do zmiany na normalny, wsiowy plafonik za 5zł Pozostała mi już tylko w kotłowni, którą zostawiłem sobie "na kiedyś". Tam to wszystko prawie mam w dizajnie Druccini - nawet czujka p-poż Przynajmniej kotłownia Ci sie modna ino ostała Przyłączam się do zachwytów nad kuchnią i .... lampą oczywiście Jednak cały czas czuję niedosyt, więcej zdjęć i opowieści proszę Co do duchów to się przyzwyczaisz, każdy dom ma swoje odgłosy, ja je bardzo lubię. No co Ty, ja sie duchów boje. A wiesz czego boją się duchy?? (sztandarowy kawał mojego dziecka) że je ktoś przestraszy Aż zdjęcia jeszcze raz przejrzałam, no coś Ty w życiu bym nie powiedziała , że laminat - super wygląda. Podłogę w kuchni ledwo widać, więc czuję się usprawiedliwiona. Poproszę więcej tego betonu, z opisem co to najlepiej A poler w łazience już wypatrzyłam, no fakt zostaje ci tylko szmatka i płyn do szyb, chociaż dziewczyny (na wątku o środkach czystości bodajże) coś pisały o chusteczkach Jana Niezbędnego. Aniu wyślę Ci , a poler no cóż - się nie przejmuje, ze taki głupi jest, mieszka sie to i brudzi sie czasem:yes: i na przemian - jazgotanie psa marki "spadłem na mordę z 10piętra " (chyba pekińczyk się to nazywa) :lol2: Malka, weź bo mnie brzuch boli MSU, a może jak tą znienawidzoną podłogę bedziesz fotowac to moze i reszta lazienki sie zalapie, co? Moze:cool: MSU nieziemsko wam to wszystko wyszło!!!!! i to określenie do Ufoków chyba idealnie pasuje jest pieknie, estetycznie, z gustem, wyczuciem ehhhh aż nie chce się pewnie z domu wychodzić co? A jak młodemu się podoba pokój? jak pierwsze noce na nowym? też doszukuje się odgłosów z piwnicy czy śpi jak niemowlę? Dzieki. Wiesz co, własnie sie bałam jak bedzie z Mlodym. Bo zanim sie przeprowadziismy oświadczał, "Ale i tak bede z Wami spał" A tu od pierwszego dnia, sam sie kladzie, ostatnio kazał jeszcze zamknąc drzwi do swojego pokoju. Znikneły wszelkie problemy i nawoływanie do mycia sie, spania, jedzenia. Po prostu cudowne dziecko. Magia, poczuł chyba silną więź, ze to jego dom i wszyscy w nim razem. Uwielbia swoj pokoj, dom i pierwsze co jest po odebraniu z przedszkola to "Jedziemy do naszego domku". Czasem mam problem z wyciagnieciem go gdziekolwiek stamtad Edytowane 8 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Malka, gdzie Ty mieszkasz, ze towarzystwo takie...kurturalne? Ty nie pytaj,Ty współczuj Malka dlatego ja nigdy nie chciałam mieszkać w bloku. W domu mam tylko swoje odgłosy i swoje duchy. Nawet lubię dźwięk pieca, czy chrapiącego psa bo na szczęście Przem nie chrapie wyobraź sobie, że ja tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aha musze dopisac, ze jutro usuwam wewnetrza - taka mam umowe ze slubnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 zrozumiałe - to idę się napatrzyć na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 zrozumiałe - to idę się napatrzyć na zapas Nie bede sie z chlopem klocic i tak ma ciezkie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.11.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To dobrze, że się załapałam na obejrzenie Co do synka to bardzo się cieszę, że tak fajnie się zaaklimatyzował w końcu pomagał budować ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU nie podejrzewam Cię o maniakalne latanie na mopie Tak w temacie akurat, mam koleżankę , która ma fobię na tym punkcie, sama to na szczęście przyznaje Ma blat z czarnego polerowanego granitu i kamienne polerowane podłogi. Lata z mopem rano i wieczorem, nie kupuje kruchych ciasteczek, i patrzy złym okiem na męża , jak ten się nieopatrznie oprze o blat (bo ślady się robią ) Dodam, że ma 4 psy - to jej druga fobia. Jej ulubiony film to Dzień Świra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 to moze zaloz prywatna galerie na haslo?? bo co juz nic nam nie pokazesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 to moze zaloz prywatna galerie na haslo?? bo co juz nic nam nie pokazesz??? Ale nie mam co pokazac, no chyba ze ładne białe sciany, materac, troche kartonów A jak sie zaklada taka galerie, a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 np tak tak jak moja, zaklada se album na photobucket np albo picassie i ustawia sie w opcjach ze album prywatny i albo jest na haslo albo tylko wejscie przez linka udostepniajacego w zaleznosci od strony na ktorej to zakladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 np tak tak jak moja, zaklada se album na photobucket np albo picassie i ustawia sie w opcjach ze album prywatny i albo jest na haslo albo tylko wejscie przez linka udostepniajacego w zaleznosci od strony na ktorej to zakladasz Ok, to jak sie urzadze za jakies 10 lat ( moze zdaze przed Malka) to zaloze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU nie podejrzewam Cię o maniakalne latanie na mopie Tak w temacie akurat, mam koleżankę , która ma fobię na tym punkcie, sama to na szczęście przyznaje Ma blat z czarnego polerowanego granitu i kamienne polerowane podłogi. Lata z mopem rano i wieczorem, nie kupuje kruchych ciasteczek, i patrzy złym okiem na męża , jak ten się nieopatrznie oprze o blat (bo ślady się robią ) Dodam, że ma 4 psy - to jej druga fobia. Jej ulubiony film to Dzień Świra Podrzuc jej pomysl luster w pokoju dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 08.11.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Oj jaka ja głupia.. mam gres polerowany w salonie, holu i wiatrołapie.. dobrze, że w kuchnie niepolerowany.. tyle, że ja mam dwie polerki.. gorzej jak podrosną MSU muszę przyznać, że bardzo ładna kuchnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Podrzuc jej pomysl luster w pokoju dziecka Dziecko już ma dorosłe i na swoim, teraz ma czwórkę dzieci: labek, 2 kaniaki i cziłałe a no i kotkę rosyjską , ta przynajmniej poleruje podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wreszcie coś co lubię Pokój Młodego jest fantastyczny, lekko i w najlepszym wydaniu, jak dla mnie majstersztyk:) Wsiowy laminacik;) w kolorze bielonej brzozy mam od 7 lat i wygląda jakbym go wczoraj zamocowała - żadnych rysek, plam po winie, burakach (mimo, że jaśniutki) wygląda jak drewno, a nie trzeba szlifować i olejować Kurcze wsiowy blat, nudna kuchnia, dobrze że żarówkowy design jest:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 08.11.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU to wychodzi na to że ja duchem jestem, też się boję że mnie ktoś przestraszy W Waszym tempie to już za chwilę będziecie całkiem urządzeni, ja w to wierze i tego się będę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts