Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tam nie lubię odgłosów mieszkania (mam sąsiadów)....

i na przemian - jazgotanie psa marki "spadłem na mordę z 10piętra " (chyba pekińczyk się to nazywa) i czułe dialogi sąsiedztwa z dołu:

Jolka .qrwa dej ta flaszka, bo ci je..neeee.....Sam se weśśśśś skurw..synie.........bum, dup (to drzwi)

dlatego wolę duchy w domu :)

Malka, gdzie Ty mieszkasz, ze towarzystwo takie...kurturalne?;)

Edytowane przez agalind

MSU nieziemsko wam to wszystko wyszło!!!!! i to określenie do Ufoków chyba idealnie pasuje :D jest pieknie, estetycznie, z gustem, wyczuciem ehhhh aż nie chce się pewnie z domu wychodzić co?

A jak młodemu się podoba pokój? jak pierwsze noce na nowym? też doszukuje się odgłosów z piwnicy czy śpi jak niemowlę? ;)

do czasu wygranej w totka :D

Oj to nie wiem czy sie doczekam

Ja miałem taką dizajnerską lampę jeszcze w zeszłym tygodniu w swojej garderobie. Niestety byłem zmuszony do zmiany na normalny, wsiowy plafonik za 5zł ;) Pozostała mi już tylko w kotłowni, którą zostawiłem sobie "na kiedyś". Tam to wszystko prawie mam w dizajnie Druccini - nawet czujka p-poż :D

Przynajmniej kotłownia Ci sie modna ino ostała :)

Przyłączam się do zachwytów nad kuchnią i .... lampą oczywiście :D Jednak cały czas czuję niedosyt, więcej zdjęć i opowieści proszę :)

Co do duchów to się przyzwyczaisz, każdy dom ma swoje odgłosy, ja je bardzo lubię.

No co Ty, ja sie duchów boje. A wiesz czego boją się duchy?? (sztandarowy kawał mojego dziecka)

że je ktoś przestraszy :D

Aż zdjęcia jeszcze raz przejrzałam, no coś Ty w życiu bym nie powiedziała , że laminat - super wygląda. Podłogę w kuchni ledwo widać, więc czuję się usprawiedliwiona. Poproszę więcej tego betonu, z opisem co to najlepiej :) A poler w łazience już wypatrzyłam, no fakt zostaje ci tylko szmatka i płyn do szyb, chociaż dziewczyny (na wątku o środkach czystości bodajże) coś pisały o chusteczkach Jana Niezbędnego.

Aniu wyślę Ci , a poler no cóż - się nie przejmuje, ze taki głupi jest, mieszka sie to i brudzi sie czasem:yes:

i na przemian - jazgotanie psa marki "spadłem na mordę z 10piętra " (chyba pekińczyk się to nazywa)

:lol2::lol2: Malka, weź bo mnie brzuch boli

MSU, a może jak tą znienawidzoną podłogę bedziesz fotowac to moze i reszta lazienki sie zalapie, co?;)

Moze:cool:

MSU nieziemsko wam to wszystko wyszło!!!!! i to określenie do Ufoków chyba idealnie pasuje :D jest pieknie, estetycznie, z gustem, wyczuciem ehhhh aż nie chce się pewnie z domu wychodzić co?

A jak młodemu się podoba pokój? jak pierwsze noce na nowym? też doszukuje się odgłosów z piwnicy czy śpi jak niemowlę? ;)

Dzieki. Wiesz co, własnie sie bałam jak bedzie z Mlodym. Bo zanim sie przeprowadziismy oświadczał, "Ale i tak bede z Wami spał"

A tu od pierwszego dnia, sam sie kladzie, ostatnio kazał jeszcze zamknąc drzwi do swojego pokoju. Znikneły wszelkie problemy i nawoływanie do mycia sie, spania, jedzenia. Po prostu cudowne dziecko. Magia, poczuł chyba silną więź, ze to jego dom i wszyscy w nim razem. Uwielbia swoj pokoj, dom i pierwsze co jest po odebraniu z przedszkola to "Jedziemy do naszego domku". Czasem mam problem z wyciagnieciem go gdziekolwiek stamtad

Edytowane przez MusiSieUdac

Malka, gdzie Ty mieszkasz, ze towarzystwo takie...kurturalne?;)

Ty nie pytaj,Ty współczuj ;)

Malka dlatego ja nigdy nie chciałam mieszkać w bloku. W domu mam tylko swoje odgłosy i swoje duchy. Nawet lubię dźwięk pieca, czy chrapiącego psa bo na szczęście Przem nie chrapie ;)

wyobraź sobie, że ja tez nie :)

MSU nie podejrzewam Cię o maniakalne latanie na mopie :)

Tak w temacie akurat, mam koleżankę , która ma fobię na tym punkcie, sama to na szczęście przyznaje :) Ma blat z czarnego polerowanego granitu i kamienne polerowane podłogi. Lata z mopem rano i wieczorem, nie kupuje kruchych ciasteczek, i patrzy złym okiem na męża , jak ten się nieopatrznie oprze o blat (bo ślady się robią :) ) Dodam, że ma 4 psy - to jej druga fobia. Jej ulubiony film to Dzień Świra :)

np tak tak jak moja, zaklada se album na photobucket np albo picassie i ustawia sie w opcjach ze album prywatny i albo jest na haslo albo tylko wejscie przez linka udostepniajacego w zaleznosci od strony na ktorej to zakladasz

Ok, to jak sie urzadze za jakies 10 lat ( moze zdaze przed Malka) to zaloze :yes:

MSU nie podejrzewam Cię o maniakalne latanie na mopie :)

Tak w temacie akurat, mam koleżankę , która ma fobię na tym punkcie, sama to na szczęście przyznaje :) Ma blat z czarnego polerowanego granitu i kamienne polerowane podłogi. Lata z mopem rano i wieczorem, nie kupuje kruchych ciasteczek, i patrzy złym okiem na męża , jak ten się nieopatrznie oprze o blat (bo ślady się robią :) ) Dodam, że ma 4 psy - to jej druga fobia. Jej ulubiony film to Dzień Świra :)

Podrzuc jej pomysl luster w pokoju dziecka :cool:

Wreszcie coś co lubię:) Pokój Młodego jest fantastyczny, lekko i w najlepszym wydaniu, jak dla mnie majstersztyk:)

Wsiowy laminacik;) w kolorze bielonej brzozy mam od 7 lat i wygląda jakbym go wczoraj zamocowała - żadnych rysek, plam po winie, burakach (mimo, że jaśniutki)

wygląda jak drewno, a nie trzeba szlifować i olejować:yes:

Kurcze wsiowy blat, nudna kuchnia, dobrze że żarówkowy design jest:D;)