max-maniacy 13.11.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 witam Pociągające! (zakładam, że tylko takie właśnie tu są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.11.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kurcze, wirus bostonski dopadł przedszkole i Mlody sie załapał, własnie miałam telefon z przedszkola, ze dostał wysypki, ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kurcze, wirus bostonski dopadł przedszkole i Mlody sie załapał, własnie miałam telefon z przedszkola, ze dostał wysypki, ehhh Gadałam ostatnio z pediatrą i powiedziała, że znów dziennikarze zamieszania narobili, bo ten wirus znany jest od lat. A straszą jakby epidemia wystąpiła (pierwsze storny gazet itp). To w sumie normalne zapalenie jamy ustnej i gadła. Popularne o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A ja nigdy w życiu o czymś takim nie słyszałam!!Pierwszy raz się u Pinacolady w komentach spotkałam z określeniem "wirus bostoński". To ekspresowej rekonwalescencji dla Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.11.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aga, wysypka jest na nogach, rekach i jamie ustnej, ale nie chce wyrokowac, zobacze co powie lekarz. Bynajmniej przedszkole sie rozlożyło i wszyscy to samo, wiec raczej to bedzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Oj biedny mały Ja słyszałam o tym, już kilkoro dzieci w wieku mojej córeczki ( 2 lata) miało bostońską. Na szczęście to nic groźnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Noto zdrówka dla Młodego,oby zaraza wróciła skąd przylazła.... my dla odmiany zarwaliśmy dziś nockę z powodu bólu głowy...znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aga, wysypka jest na nogach, rekach i jamie ustnej, ale nie chce wyrokowac, zobacze co powie lekarz. Bynajmniej przedszkole sie rozlożyło i wszyscy to samo, wiec raczej to bedzie to No to rzeczywiście Coxsackie go dopadł (zespół stóp, dłoni i ust). Oby gorączki nie miał, bo potrafi się ciągnąć. Zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 wszystkiego dobrego dla Młodego. niech się szybko kuruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 duzo zdrowia dla obu chorowitkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.11.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Współczuję i zdrówka życzę, ja się z tym wirusem jeszcze nie spotkałam, co prawda my też dzisiaj byłyśmy u lekarza, ale tylko przeziębienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 13.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Nie pisałem wcześniej przez ciągłe zabieganie, no ale Ciotka - pięknie macie! A winko dziabnij profilaktycznie na wzmocnienie, aby Ciebie nie dopadło choróbsko pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 14.11.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zdrówka życzę Ponoć szybko mija, oby u Was też przeszło szybko U nas od miesiąca oba młode "pociągające", ja już tyż na wykończeniu, ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.11.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dziewczyny i chłopaku;), wysciskałam go od Was i dziekujemy za zyczenia zdrowka. W zamian upieklismy wczoraj z Mlodym ciacho, szarlotka do kawy rano jak znalazł Prosze sie czestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jejuśku! Szarlotka to moje najulubieńsze z ulubionych ciacho!!! Porywam do kawki:lol:. Cześć Piękna MSUniu:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.11.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nie pisałem wcześniej przez ciągłe zabieganie, no ale Ciotka - pięknie macie! A winko dziabnij profilaktycznie na wzmocnienie, aby Ciebie nie dopadło choróbsko pozdro! W sobote odwiedzili nas znajomi, niestety nic mi sie nie udało uratowac przed nimi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.11.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jejuśku! Szarlotka to moje najulubieńsze z ulubionych ciacho!!! Porywam do kawki:lol:. Cześć Piękna MSUniu:cool:. A prosze czestuj sie, jablkowo-budyniowa. Cześć Rasia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 a to ta z moichwypiekow czy masz jakis swoj tajny przepis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 pysznie wygląda szarlotka w nowym piekarniku. pozwól, że też się poczęstuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.11.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 możesz mi przypomnieć, jaki model piekarnika w końcu wybrałaś? coś mi się kojarzy z samsungiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts