Lukarna 15.11.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dajcie MSU trochę odetchnąć Niech jej wszytsko wróci do normy po tych zmaganiach ostatnich:) Niech sobie piecze ciasta a wieczorami siada na sofie, wtulona w Miśka , z lampką wina i niech błogo odpoczywa... Należy jej się nie?? ps. a drewutnię w następnym sezonie:) ps2. Kamila fajną masz tą kobyłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.11.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Ja uwielbiam na mojej indukcji gotować.. Ja tez wczesniej nie wiedziałam jaka to przyjemnosc Wychodzi mi na to, że musze kupić po prostu taka indukcję jak Wy Spoko, nie obrazimy sie Cześć Baby, widzę, że gotujemy, pieczemy i się indukujemy? A ja tu jeszcze o budowie: MSU - gratulacje! Jak się mieszka? I co to znaczy, że wybieranie płytek, paneli, farb i innych dupereli nie jest fajne? Ja jeszcze mam to przecież przed sobą (i za sobą trochę też) i to musi być fajne. Bo to znaczy, że wyszłam z błota i gliny, że ma się ku końcowi, że mogę oglądać inspiracje i dostawać kociokwiku od rozterek estetycznych. Ja już chcę. Więc będę udawała, że nie czytałam tego co czytałam.... A co do ocieplania i wkurwu. Postaram się podzielić robotę: ktoś będzie ocieplał, gładził i siatkował a moim działem będzie tylko wkruw. Może być? Dobra w tym jestem A domek jeszcze będzie obfotografowany? Kuchnię chciałabym zobaczyć, tę co cierpliwy pan robił. Ten pan to stolarz? Skąd brałaś namiary? Nie musisz się spieszyć z odpowiedzią. Mam tak pewnie z rok do tego momentu... Jagna, wykonczeniowka jest faaajna, mozna przy okazji sie pozabijac o odcień gresu, o ktorym potem juz nigdy w zyciu nie bedziesz pamietac, mozna nie myśleć o niczym innym jak funkcjach piekarnika i róznicach jakie są pomiedzy symbolem BFhcqshgdXXX, a JGINXXxxxxxx i czy ten symbol BFhcqshgdXXX bedzie pasował do mikrofali BGGFRxxxxxxx a moze lepiej HGFxxxxx, aha i najlepsze czy bateria ma miec 16, 19 a moze 22 cm wysokosci, kolor scian bardziej wpadajacy w jasny szary, ciepły szary, a moze k..wa kamienny szary, aaa i jest jeszcze dark grey Naprawde powiadam Ci jest to bardzo fajne:) aaa i juz teraz wiem, dlaczego przez dlugi czas nie mielismy klamek w domu MSU, nie masz czasem czegos do wybudowania? moze jakis garazyk?, moze szopka? no kurde kompostownik chociaz....pliiizzzz rozmow o indukcji "nie zniese" tymbardziej ze to u nas temat delikatny... No kurcze Tomek mam, schody, taras, mury oporowe, i welne musze rozłozyc na dechach na strychu, cala piwnice wykonczyc, wiesz ja mam tego tak samo duzo jak bardzo mi sie tego nie chce robic Tomasz ma rację, MSU buduj choćby ul, albo drewutnię, bo tęsknimy Kochana, ja sie przymierzam, juz nawet czasem sie czuje w blokach startowych, mam zamiar wiele rzeczy, tylko najpierw wizualizuję w glowie, musze przekonać szanownego M, ze nie upadłam na głowe po raz kolejny ( jak zaczynalismy budowe byl pewnien, ze mi odbiło kompletnie i zaraz mi przejdzie, a tu koza uparta mu sie trafiła). Poza tym musze sama siebie przekonac, ze ma to sens oraz ze ludzie Północy tez tak robią Kamila, ale jak wpadne na wizyte nagotujesz na tej kobyle gar bigosu z opcja na wynos? Edytowane 15 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 15.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 MSU ja w zasadzie nigdy nie gotowałam bigosu, bo zawsze mama go gotowała.. w każdym razie jak będzie trzeba to i się bigosu nagotuje.. właśnie mam w planach kupić garneczek 20l na różne takie wielkogarnkowe obiady (parodniowe/imprezowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.11.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 MSU .. w każdym razie jak będzie trzeba to i się bigosu nagotuje.. Noo i to jest super postawa, dopisac tylko a jak sie wk..wie to i góry przeniese Pozdrawiam Cie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.11.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Eee no to juz wiem o co Ci chodzi, trzeba bylo tak od razu Dzisiaj wracam do domu i sprawdzam, jak to blondynka sie uczy całe zycie Cieszę sie, ze zrozumiałaś, choć kolejnym etapem tłumaczenia było zaproszenie Cię do mnie:D Ale byśmy nagotowały;) No więc wiesz, jakbyś kiedyś miała ochotę, to zapraszam. Będziesz mogła sprawdzić, czy rzeczywiście mamy te same indukcje;) PS. Wina Ci u mnie dostatek:D Wychodzi mi na to, że musze kupić po prostu taka indukcję jak Wy - bo ja instrukcji pewnie nie tknę:) Czyli Amica powinna nam za reklamę płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.11.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No na to wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.11.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja też mam Amicę, ale nie wiem czy tę samą, którą mają dziewczyny. Malka, Ty mnie nie strasz, od firmy M. mam lodówkę (dokupiłam 6 lat gwarancji na wszelki wypadek;)) to ja zostawię obecną w garażu, gdyby firma M. nie dała rady - tfu tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nie mam pojęcia jak z lodówkami sobie radzą,na płytę i piekarnik nikt mnie nie namówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.11.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Cześć dziewczyny Dziś piątek:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czyli to dziś Esiak będzie miał schody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Cześć dziewczyny Dziś piątek:wave: Dzień dobry. Też się cieszę, ze piatek. Wreszcie weekend w domu i się wyśpię!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czyli to dziś Esiak będzie miał schody ? Czyli co? Wieczorem fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Cześć jak tam zdrówko Młodego? Ja zamierzam bezczelnie spapugować sprzęty od Was No jeszcze w paradę mi wchodzi piekarnik Hotpoint Aristona - R&K go wychwala, ma fajny wyświetlaczyk Ale poza tym, dla mnie wszystko jest lepsze od gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.11.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 a ja oglądając w necie piekarnik MSU, wylookałam też fajną płytę Samsunga i już ją sobie zapisałam ku pamięci. i nawet widziałam, że gotują na takim w Dzień Dobry TVN. bry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.11.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czyli co? Wieczorem fotki? No to poczekam z Toba Dzień dobry. Też się cieszę, ze piatek. Wreszcie weekend w domu i się wyśpię!!!!! Taa, jak mnie przestanie straszyc to ja tez Cześć jak tam zdrówko Młodego? Ja zamierzam bezczelnie spapugować sprzęty od Was No jeszcze w paradę mi wchodzi piekarnik Hotpoint Aristona - R&K go wychwala, ma fajny wyświetlaczyk Ale poza tym, dla mnie wszystko jest lepsze od gazu. Mlody poza wysypka ma sie calkiem niezle, na całe szczescie Ja nawet nie myslalam o gotowaniu na gazie, pomimo ze ogrzewamy dom nim. Tylko indukcja wchodzila w rachubę i nie zaluje a ja oglądając w necie piekarnik MSU, wylookałam też fajną płytę Samsunga i już ją sobie zapisałam ku pamięci. i nawet widziałam, że gotują na takim w Dzień Dobry TVN. bry. Ooo, widzisz, telewizja uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 PIĘKNA ŁAZIENKA !!! musiałam dużymi literami, taka elegancka i spokojna, nie dalej jak wczoraj pokazywałam M bardzo podobną w charakterze i wykończeniu na wątku łazienkowym. Powiedz mi czy jak puszczasz wodę z tej wysokiej baterii to nie chlapie (w umywalce)? a w wannie nie wali woda głośno o dno? te baterie to z perlatorem? I pliiisss zrób cos z tym aparatem czy telefonem bo kolory to zupełnie nie te, ja tam ani różu ani mięty ani beżu nie widzę. Co do duchów i włamywaczy, Jarka.P straszyła nocą butelka mineralnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Lazienka wysza superowo, wcale nie widac ze nie szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.11.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) PIĘKNA ŁAZIENKA !!! musiałam dużymi literami, taka elegancka i spokojna, nie dalej jak wczoraj pokazywałam M bardzo podobną w charakterze i wykończeniu na wątku łazienkowym. Powiedz mi czy jak puszczasz wodę z tej wysokiej baterii to nie chlapie (w umywalce)? a w wannie nie wali woda głośno o dno? te baterie to z perlatorem? I pliiisss zrób cos z tym aparatem czy telefonem bo kolory to zupełnie nie te, ja tam ani różu ani mięty ani beżu nie widzę. Co do duchów i włamywaczy, Jarka.P straszyła nocą butelka mineralnej Ania, a co to perlator:rolleyes: Woda sie nie chlapie w zlewie, o wanne tez nie wali - nie zauważyłam takich atrakcji, bateria pasuje się na równi z Franką, z kuchni, jest równie przyjemna w użyciu co w/w Frania. Jedyne co, to zanim odłoże wyciagany prysznic na miejsce wycieram go recznikiem, zeby był suchy. Co do kolorów fakt zdjecia robione telefonem i troche kolory do dupy. Musisz uwierzyc na słowo, ze podloga to krem, plytki scienne, beż, dekory blady, pudrowy róż, lacobel na szafce miętowy, dodatki oberżyna, Wiesz, ulżyło mi, ze w dobie innych łazienek, choć jednej osobie ta się spodobała Lazienka wysza superowo, wcale nie widac ze nie szara Marta- to co - mogę ściemniać, ze mam szarą jakby co Edytowane 16 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Perlator napowietrza wodę, więc mniej jej zużywasz i strumień wody jest wtedy hmmm bardziej miękki i nie wali i nie pryska, no tak mi się przynajmniej wydaje , bo nie posiadam jeszcze Naprawde mi się podoba ten sam poziom relaksu co u Agalind betonowe łazienki są wizualnie efektowne ale bardziej drapieżne, trudnoby mi się zrelaksować w katakumbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 MSU, ja tam też tych kolorów nie widzę podloga to krem, plytki scienne, beż, dekory blady, pudrowy róż, lacobel na szafce miętowy, dodatki oberżyna Muszę uwierzyć na słowo, bo myślałam, ze kremowe płytki i czarne dodatki:sick: Co do straszenia, to ja śpię jak zabita a mój robi nocą kilometry. Fakt, że czasem coś stuknie, puknie, ale mnie to nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts