MusiSieUdac 16.11.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Pokaze Wam jeszcze co wymysliłam, zeby zabudowac pion, pod lacobelem jest szafka No widzicie, nawet na zdjeciach te moje pastele chca byc szare, no co to sie teraz dzieje Ania, to ja nie wiem czy mam perlator czy nie, bynajmniej woda nie wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Pokaze Wam jeszcze co wymysliłam, zeby zabudowac pion, pod lacobelem jest szafka [ATTACH=CONFIG]148608[/ATTACH] No widzicie, nawet na zdjeciach te moje pastele chca byc szare, no co to sie teraz dzieje Ania, to ja nie wiem czy mam perlator czy nie, bynajmniej woda nie wali Ja tam nic nie widzę : "Załacznik nieokreslony". EDIT: Już widzę zdjecie, ale pasteli niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.11.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 teraz powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Perlator napowietrza wodę, więc mniej jej zużywasz i strumień wody jest wtedy hmmm bardziej miękki i nie wali i nie pryska, no tak mi się przynajmniej wydaje , bo nie posiadam jeszcze Naprawde mi się podoba ten sam poziom relaksu co u Agalind betonowe łazienki są wizualnie efektowne ale bardziej drapieżne, trudnoby mi się zrelaksować w katakumbach Perlator jest fajny, nic nie chlapie i strumień jest rzeczywiście miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 czyli nie tylko ja mam czarno biały monitor ? ale łazienka śliczna, a w kolorze zapewne śliczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.11.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziewczyny, wiem, ze Wy zawsze jestescie mile, ale ja wiem tez, ze ona jest po prostu zwykła, daleko jej do ślicznych, wymuskanych, pokazywanych tutaj na FM. Ale chcialam taka zwykła i prosta, bez napinki. Fakt nie mam lepszych zdjec, ale moze kiedys sie postaram dac lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Gupia Ty, jakby mi się nie podobała to bym nic nie napisała:P Właśnie dlatego jest fajna bo jest bez napinki, lansu i usilnego kombinowania na fajne. A i ja nie jestem miła...czasami mi się zaciera granica między szczerością a chamstwem ale pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 MSU lazienka jest super bo jest prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziewczyny, wiem, ze Wy zawsze jestescie mile, ale ja wiem tez, ze ona jest po prostu zwykła, daleko jej do ślicznych, wymuskanych, pokazywanych tutaj na FM. Ale chcialam taka zwykła i prosta, bez napinki. Fakt nie mam lepszych zdjec, ale moze kiedys sie postaram dac lepsze Powinnaś juz wiedzieć, ze miłe nie jesteśmy;)A tak serio, to właśnie proste rzeczy są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.11.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wezcie, bo jeszcze napiszę ze Was kocham Malka, oj daleko Ci do chamstwa, to sie nazywa "zdolność do wyrażanie swoich opinii w sposób szczególny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wezcie, bo jeszcze napiszę ze Was kocham Malka, oj daleko Ci do chamstwa, to sie nazywa "zdolność do wyrażanie swoich opinii w sposób szczególny" Bo Ty mnie jeszcze w akcji nie widziałaś A formułkę sobie muszę zapamnietać - przyda się szybciej niz ktokolwiek moze przypuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wezcie, bo jeszcze napiszę ze Was kocham Malka, oj daleko Ci do chamstwa, to sie nazywa "zdolność do wyrażanie swoich opinii w sposób szczególny" Muszę sobie wytatuować chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 MSU, wrzuciłam u siebie zdjęcia mocowania tych żaluzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 "Misiek śpisz?" - śpię!! "Słyszałeś" - NIEE!! "Tam chyba ktoś jest" - NIe ma nikogo. ŚPIJ!!! "Znowu, ślyszałeś.." "ŚPPPPIJJJ KOBIETO" ... normalnie, gdyby nie ten "Misiek", to bym się zastanawiam, czy Ty aby moja żona nie jesteś J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 16.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Co Wy w tych domach słyszycie.. u nas jest cicho jak makiem zasiał.. czasem tylko piekarnik do mnie dzwoni albo indukcja:) a tak poza tym żadnych szelestów i nic z tych innych rzeczy.. aaa łazieneczka super jak z hotelu.. ręczniczki poukładane.. lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 bardzo ładna łazieneczka. ja tam nie wiem co to trendy i nigdy nie nadążałam za modą. ważne jest to co się podoba i w czym się dobrze czujemy. jeśli leżąc w wannie relaksujesz się i z przyjemnością patrzysz na lawendę, miętę i co tam jeszcze widzisz - to chyba o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 u mnie lodowka strzela i skrzypi tak maja no frosty wiec moze u was to tez lodowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.11.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 U nas głównie potwory różne po dachu nocą biegają, czasami tocząc między sobą krwawe bitwy J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Tego boję się najbardziej - jak blokers poradzi sobie w owej rzeczywistości;) m.in. dlatego nie mogłabym mieć sypialni na dole... MSU - uwielbiasz swoją łazienkę i świetnie się w niej czujesz, jak czytam w jaki sposób nazywasz kolory(miętowy, oberżyna...) to czuć, że ją lubisz:) I niestety bardzo się mylisz ona jest trendy;) elegancja i prostota zawsze są Jest przemyślana, ale nic na siłę, dobrze rozplanowana, ale nie na efekt (oj, jak na to wpadłaś) Bardzo mi się podoba i pasuje do całej reszty domu:) Lubię wnętrza, które robi się dla siebie, nie dla efektu łał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Miałam napisać coś oryginalnego, ale wszystkie poprzednie wpisy zawierają moją myśl. Budujemy dla siebie a nie dla publiki na FM. Łazienka jest super. Jesteś bardzo pomysłowa (szafeczka) i wymyślasz bardzo eleganckie wnętrza. Życzyć Ci tylko trzeba przyzwyczajenia się do domu i jego odgłosów. Ciebie budzą odgłosy w domu, a nasz pies zaczyna szczekać (ujadać!!!!) w momencie gdy w domu gasną wszystkie światła, potrafi tak godzinę, chyba że wyjrzę przez okno i nakrzyczę na niego. A lodówka piszczy, strzela, itp itd. Ale w obecnym lokum mamy na jednym poziomie wszystkie pomieszczenia. Liczę, że w nowym domu (jak w końcu załatwię prąd i uda się mi go wykończyć) nie będę słyszała przynajmniej lodówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts