MusiSieUdac 23.11.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Rasiulka, oba do zjedzenia, ale fajne szkodniki, takie do miziania Motywujesz mnie kobieto Proszę Panów wyżej, ja wiem, ja wszystko wiem, że chłopaki nie placza, ze trza być silnym, a nie mietkim, ze Wy musicie byc bohaterami, nie rozczulac sie, pić piwo, nie gadać o pierdołach, ścigać się na światłach...a ja jestem w tej komfortowej sytuacji, ze nic nie muszę Buziaki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.11.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Malka: oj nie znasz Ty męskiej braci My się między wódkę a zakąskę nie wtrącamy.... My je konsumujemy MSU: ano nie musisz... Ty po prostu chcesz Rasia: czadowe I to jeszcze w barwach kamuflujących nocą... Jak dorosną, to żaden kot nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Malka: oj nie znasz Ty męskiej braci My się między wódkę a zakąskę nie wtrącamy.... My je konsumujemy toż ja mówiłam o dołączaniu się w celach konsumpcyjnych Dzień dobry się z Państwem w ten mglisty poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Daj spokój, nie wtrącaj się, to trzeba przeczekać po prostu, najlepiej przy piwie, może jakiś mecz jest w telewizji J. A koledze znów browar po głowie chodzi;) Cieżki tydzień bedzie, oj cieżki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.11.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A koledze znów browar po głowie chodzi;) Cieżki tydzień bedzie, oj cieżki;) A taki na przykład weekend bez piwa, a jak gorąco, to już w ogóle ciężko, ja tam nie wiem, ale podobno nic lepiej nie orzeźwia niż zimne, co robi psss jak się otwiera, w złoto, szklistym kolorze piwo ... maślankę tam macie? toż ja mówiłam o dołączaniu się w celach konsumpcyjnych Malka- pytanie w stylu Twojego Mlodego, co jest pomiędzy wódką a zakąską, bo zawsze się zastanawiałam ? ano nie musisz... Ty po prostu chcesz Martinezio, tak, tak sobie też powtarzam, że mi się chce Piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 eMeSiU...nie wiem, bo ja nie zakanszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A taki na przykład weekend bez piwa, a jak gorąco, to już w ogóle ciężko, ja tam nie wiem, ale podobno nic lepiej nie orzeźwia niż zimne, co robi psss jak się otwiera, w złoto, szklistym kolorze piwo ...w sumie maślankę tam macie? Malka- pytanie w stylu Twojego Mlodego, co jest pomiędzy wódką a zakąską, bo zawsze się zastanawiałam ? Piąteczek MSU, nie wiesz jak smakuje chłodne piwko w upale? Niemożliwe;) Malka, zapytaj Młodego, na pewno wie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A taki na przykład weekend bez piwa, a jak gorąco, to już w ogóle ciężko, ja tam nie wiem, ale podobno nic lepiej nie orzeźwia niż zimne, co robi psss jak się otwiera, w złoto, szklistym kolorze piwo ... maślankę tam macie? No sadyzm, normalnie sadyzm... Tych, tych... samców! to ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale Ty???? Kobieta???? Maślanka? Jest coś takiego, ale cholera jedna wie, czy ona aby nie z wielbłąda robiona. co jest pomiędzy wódką a zakąską, bo zawsze się zastanawiałam ? Chwila niepewności zwykle J. (a w Arabii w piątek jest niedziela ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Między wódką a zakąską jest zwykle poczucie zaognienia sytuacji i skrzywienie werbalne twarzoczaszki Byle do 16-tej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.11.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Między wódką a zakąską jest zwykle poczucie zaognienia sytuacji i skrzywienie werbalne twarzoczaszki No to dobrze, ze wodki nie pijam:) Byle do 16-tej (a w Arabii w piątek jest niedziela Jarek, czyli, ze co? oni to nawet weekend krótszy mają, jesssu dobrze, ze mieszkam w Polsce Edytowane 23 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jarek, czyli, ze co? oni to nawet weekend krótszy mają, jesssu dobrze, ze mieszkam w Polsce MSU, jak w niedziele będziesz odpoczywać pomyśl sobie , ze tam pracują Od razu lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 wiedziałam!!!! wiedziałam, że można mieć dwie soboty w tygodniu:)wystarczy w czwartek skoczyć do Arabii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.11.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 MSU, jak w niedziele będziesz odpoczywać pomyśl sobie , ze tam pracują Od razu lepiej. Myślisz, ze mozna sie cieszyc z cudzego nieszczescia? wiedziałam!!!! wiedziałam, że można mieć dwie soboty w tygodniu:) wystarczy w czwartek skoczyć do Arabii:) To ze maja, w piatek niedziele, nie oznacza ze maja w czwartek sobote, wiesz moga miec na przyklad poniedzialek, oni chyba nawet czytaja w inna stronę, od prawej do lewej, to cholera wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.11.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Oni w piątek mają niedzielę, więc w sobotę jest poniedziałek, a w niedzielę wtorek i normalnie trzeba zap.... zawielbłądziać, powiedzmy Soboty nie ma wcale, w czwartek też się pracuje. Tyle, że oni się jakoś szczególnie nie przepracowują. Sklepy dajmy na to są otwarte od bladego świtu do jakiejś 11 z minutami, po czym zamykają, bo zbliża się czas modłów południowych. A ponieważ dwie godziny po modłach południowych następują modły popołudniowe, a za kolejną godzinę modły przedwieczorne i wreszcie o 18:30 modły wieczorne, to już im się nie opłaca tych sklepów wtedy otwierać, otwierają dopiero po 19:00 i wtedy tak naprawdę tu się zaczyna ruch na ulicach. Nie dotyczy to chyba jedynie dużych centrów handlowych i niektórych sklepów spożywczych, ale nawet te są zamknięte w czasie modłów. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jasna dupa a u nas afera jak w trzech króli markety zamknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 25.11.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 nie wiem czy ktoś z nas by wytrzymał tyle modłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 MSU, ja rozumiem, że nowy dom jest fajny, ale żeby znaku życia nie dawać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 MSU czyżbyś na zesłaniu była ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 MSU, pomachaj chociaż do nas którąś kończyną na znak że żyjesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Może razem z Miśkiem zapadła w sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts