Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

Rasiulka, oba do zjedzenia, ale fajne szkodniki, takie do miziania :D

Motywujesz mnie kobieto :)

Proszę Panów wyżej, ja wiem, ja wszystko wiem, że chłopaki nie placza, ze trza być silnym, a nie mietkim, ze Wy musicie byc bohaterami, nie rozczulac sie, pić piwo, nie gadać o pierdołach, ścigać się na światłach...a ja jestem w tej komfortowej sytuacji, ze nic nie muszę ;) Buziaki Panowie :)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka: oj nie znasz Ty męskiej braci ;) My się między wódkę a zakąskę nie wtrącamy.... My je konsumujemy :lol2:

toż ja mówiłam o dołączaniu się w celach konsumpcyjnych ;)

Dzień dobry się z Państwem w ten mglisty poranek :)

A koledze znów browar po głowie chodzi;) Cieżki tydzień bedzie, oj cieżki;)

A taki na przykład weekend bez piwa, a jak gorąco, to już w ogóle ciężko, ja tam nie wiem, ale podobno nic lepiej nie orzeźwia niż zimne, co robi psss jak się otwiera, w złoto, szklistym kolorze piwo ... maślankę tam macie? :D

toż ja mówiłam o dołączaniu się w celach konsumpcyjnych

Malka- pytanie w stylu Twojego Mlodego, co jest pomiędzy wódką a zakąską, bo zawsze się zastanawiałam ?

ano nie musisz... Ty po prostu chcesz

Martinezio, tak, tak sobie też powtarzam, że mi się chce ;)

Piąteczek :wiggle:

A taki na przykład weekend bez piwa, a jak gorąco, to już w ogóle ciężko, ja tam nie wiem, ale podobno nic lepiej nie orzeźwia niż zimne, co robi psss jak się otwiera, w złoto, szklistym kolorze piwo ...w sumie maślankę tam macie? :D

Malka- pytanie w stylu Twojego Mlodego, co jest pomiędzy wódką a zakąską, bo zawsze się zastanawiałam ?

Piąteczek :wiggle:

MSU, nie wiesz jak smakuje chłodne piwko w upale? Niemożliwe;)

Malka, zapytaj Młodego, na pewno wie;)

A taki na przykład weekend bez piwa, a jak gorąco, to już w ogóle ciężko, ja tam nie wiem, ale podobno nic lepiej nie orzeźwia niż zimne, co robi psss jak się otwiera, w złoto, szklistym kolorze piwo ... maślankę tam macie? :D

No sadyzm, normalnie sadyzm... :bash:

Tych, tych... samców! to ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale Ty???? Kobieta????

Maślanka? Jest coś takiego, ale cholera jedna wie, czy ona aby nie z wielbłąda robiona.

co jest pomiędzy wódką a zakąską, bo zawsze się zastanawiałam ?

Chwila niepewności zwykle :lol2:

J. (a w Arabii w piątek jest niedziela :) )

Między wódką a zakąską jest zwykle poczucie zaognienia sytuacji i skrzywienie werbalne twarzoczaszki ;)

:cool:

No to dobrze, ze wodki nie pijam:)

Byle do 16-tej :)

(a w Arabii w piątek jest niedziela

Jarek, czyli, ze co? oni to nawet weekend krótszy mają, jesssu dobrze, ze mieszkam w Polsce ;)

Edytowane przez MusiSieUdac

MSU, jak w niedziele będziesz odpoczywać pomyśl sobie , ze tam pracują;) Od razu lepiej.

Myślisz, ze mozna sie cieszyc z cudzego nieszczescia?

wiedziałam!!!! wiedziałam, że można mieć dwie soboty w tygodniu:)

wystarczy w czwartek skoczyć do Arabii:)

To ze maja, w piatek niedziele, nie oznacza ze maja w czwartek sobote, wiesz moga miec na przyklad poniedzialek, oni chyba nawet czytaja w inna stronę, od prawej do lewej, to cholera wie ;)

Oni w piątek mają niedzielę, więc w sobotę jest poniedziałek, a w niedzielę wtorek i normalnie trzeba zap.... zawielbłądziać, powiedzmy :) Soboty nie ma wcale, w czwartek też się pracuje.

Tyle, że oni się jakoś szczególnie nie przepracowują. Sklepy dajmy na to są otwarte od bladego świtu do jakiejś 11 z minutami, po czym zamykają, bo zbliża się czas modłów południowych. A ponieważ dwie godziny po modłach południowych następują modły popołudniowe, a za kolejną godzinę modły przedwieczorne i wreszcie o 18:30 modły wieczorne, to już im się nie opłaca tych sklepów wtedy otwierać, otwierają dopiero po 19:00 i wtedy tak naprawdę tu się zaczyna ruch na ulicach. Nie dotyczy to chyba jedynie dużych centrów handlowych i niektórych sklepów spożywczych, ale nawet te są zamknięte w czasie modłów.

J.