Jagna 16.12.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Jezusie, to istnieje życie pozaforumowe???????? Widzisz Malka co narobiłaś.... To tak jak rybie powiedzieć, że da się oddychać poza wodą. Takie wiadomości należy przekazywać ostrożnie, w zawoalowanej formie, pomalutku dozując emocje.... eeechhh, teraz połowa forumowiczów będzie się zastanawiać czy nie jest adoptowana.... A to wszystko, że MSU zrobiła sobie urlop.... Mam nadzieję, że krótki, bo ja też właściwie nie wiem jakim cudem z ciemnowłosych rodziców ja blondynką jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 17.12.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Jagna- jesteś blondynką mimo czarnowłosych rodziców, bo światło tam wpadło podczas prokreacji... i stąd blond;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.12.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Jagna- jesteś blondynką mimo czarnowłosych rodziców, bo światło tam wpadło podczas prokreacji... i stąd blond;-) Tam.... Powiadasz...? :popcorn:A to wiele wyjaśnia. Płodzonam w lutym, wtedy słoneczko nijakie, więc i blond mysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 MSU jak nie było tak nie ma:( Przyjdź i opowiedz chociaż jak to jest mieć życie pozaforumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Myślę, że raczej po Nowym Roku. Bo jak wiadomo „Nic tak nie pomaga w dbaniu o dom jak wyłączony Internet” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Myślę, że raczej po Nowym Roku. Bo jak wiadomo „Nic tak nie pomaga w dbaniu o dom jak wyłączony Internet” Tzn, że jak ma być wszystko posprzątane i ugotowane to trzeba na poczatku grudnia odciąć kabelek?? Myślę, żę MSU szykuje niespodziankę: http://www.clarkgriswoldcollection.com/wp-content/uploads/2010/06/CVhouseoverhead.gif http://www.clarkgriswoldcollection.com/wp-content/uploads/2010/06/Christmas-Vacation-Griswold-House.jpg Edytowane 18 Grudnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 i kablówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 i kablówkę Nie mam. Jeden przeszkadzacz mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.12.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 J. PS: filmik stary jak internet, obecnie można znaleźć wiele takich, z dużo bogatszymi scenami świetlnymi, ale muzycznie i dopracowaniem szczegółów żaden do tego się nawet nie umywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 J. PS: filmik stary jak internet, obecnie można znaleźć wiele takich, z dużo bogatszymi scenami świetlnymi, ale muzycznie i dopracowaniem szczegółów żaden do tego się nawet nie umywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.12.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 no zawzięta ta MSU-nia. jak nie było, tak nie ma. przynajmniej jedna do świąt się przygotuje, jak należy. dobrze jednak, że wszystko u niej ok. bo już się martwiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Widzę ruchy na koncie to lece myśląc że to MSU sie pojawiła, a to Ty Kasiu:) Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nie odbierajcie złudzeń, najpierw próbowano mi wmówić że nie ma Mikołaja, a teraz , że jest życie pozaforumowe;) MSU wróci na święta, zobaczycie:yes: (tylko mnie nie zawiedź) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.12.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cześć:D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.12.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Pewnie powinnam sie wytlumaczyc z dluugiej nieobecnosci, ale klamac Was nie bede, po prostu musiałam sie ogarnąć i postawić do pionu. Oto się nie ogarnęłam dotentychczas, ale za to jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nooooooooooooooooooooooooo w końcu Pani Prawie Pionowa:hug::hug::hug: Tak się ucieszyłam że Cię widzę "zie siok" jak mawia mój fan Zygzaka:) Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cześć, nic a nic sie nie musisz tłumaczyć....ale świetnie,że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Patrzcie nawet Malka wstała ma tę okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Malka to 6,45 wstała,co by latorośl się do szkoły na czas dokulała, nie ma litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 20.12.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 MSU Ty to masz wyczucie.. jeszcze wieczorkiem myślałam o Tobie i stwierdziłam, że dziś zadzwonie.. a tu niespodziewanka.. MSU się pojawiła:) a co u Ciebie coś z plecami, że pionu nie trzymałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts