MusiSieUdac 20.12.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Ehh dziewczyny, z Wami jak zwykle lepiej W telegraficznym skrócie: Zawiozłam dzis mame do szpitala na koronografię, mam nadzieje ze bedzie bez ekscesow i wyjdzie na Swieta, STOP Misiek nadal bez pracy, jakas masakra STOP U mnie w firmie dupa czarna, wiec nie wiem co bedzie dalej STOP Upiekłam wczoraj 200 pierników swiatecznych STOP Rozłożyło mie chorobsko wiec piekłam zasmarkana i za goraczkowana STOP Jutro jaselka w pszećkolu więc piekę jeszcze renifery i ciasto czekoladowe STOP Mieszkamy na legalu, dostaliśmy odbiór yuuupiii STOP Mam ubraną choinkę, pikna jest i ogromna do nieba, powiesilam na niej upieczone pierniki tyż STOP Wigilia w tym roku u nas, bidnie ale u nas STOP Dostałam rachunek za gaz, 600 zł za dwa miesiace/ nie wiem czy to zle czy dobrze STOP Przyjechała do nas na swieta, nasza ( Miska) zajebista babcia z Poznania, prawie 90 lat, ale co to za kobieta, cudowna, wypije, zapali, przeklnie i jeszcze dobrze gotuje,zadbana, a jak trzeba to i beton by pomogła mieszac, uwielbiam ją STOP Mam nadzieję, ze w koncu zacznie mi sie wszystko w zyciu ukladac STOP Złozyłam VZM, ale to byla gimnastyka umysłu STOP Steskniłam sie za Wami baaardzo STOP Edytowane 20 Grudnia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.12.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Patrzcie nawet Malka wstała ma tę okoliczność Bo Malka wyczuła okazję, że polewać mogą Malka to 6,45 wstała,co by latorośl się do szkoły na czas dokulała, nie ma litości Ja gdybym miała taką możliwość to spałabym, spałabym, spałabym, a Młode dzień wolny ( wstaję 5.50) MSU Ty to masz wyczucie.. jeszcze wieczorkiem myślałam o Tobie i stwierdziłam, że dziś zadzwonie.. a tu niespodziewanka.. MSU się pojawiła:) a co u Ciebie coś z plecami, że pionu nie trzymałaś? Nooo w sumie wiesz, jakbym miała "plecy" to i w życiu łatwiej by było, a że pleców ni mam to i zapierd..ac trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No więc słuchaj. Za mamę trzymam kciuki, moja miała koronarografię chyba 3 lata temu więc wiem co czujesz. O pracy to się nie wypowiadam bo co tu mówić Gratuluję pierników, reniferów i reszty, współczuję zasmarkania - LECZ SIĘ!! Choinki zazdroszczę (ale nie zawistnie:)) a Wigilia zobaczysz - bedzie magiczna... ps. co do Babci - czy Ty jeszcze nie wiesz że mieszkancy Poznania (i okolic) są zajebiści???? ps2. kurde jak fajnie Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Bo Malka wyczuła okazję, że polewać mogą Nic,a nic, żadne przytyki nie zmącą mi radości ,że jesteś z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.12.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No nareszcie!!! :wave: Nawet nie wiesz jak strasznie się za Tobą stęskniłam:) Wyściskałabym Cię najchętniej:hug: Trzymam kciuki za mamę&&&&&. Jak chcesz my Cie tu do pionu postawimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Proooszę jaka niespodziewajka z rana, dzień od razu cieplejszy Zdrówka życzę Wszystkim , teraz mróz złapał to wygoni paskudztwo. A o Mamy trzeba dbać, moja też słabuje od września prawie. W firmach wszędzie nędza, my też się spieszymy żeby zdążyć się wprowadzić zanim nas dopadnie. A może firmę budowlaną założycie? - cała Polska budująca już Was zna i wielbi MSU to marka sama w sobie ps. cieszę się że zajrzałaś pusto było bez Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.12.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nie zrobią jednak dziś mamie zabiegu, podobno za duzy stopien ryzyka, mysle sobie, ze moze i dobrze, lekarze wiedzą co lepsze. Dostała leki i serie dodatkowych badan, a zabieg przełożony na marzec, zobaczymy Aga, bardzo proszę stawiaj, nie bojam się, a wrecz przeciwnie potrzebuję Ania, myslisz, ze ktos normalny by nam zaufał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No pewnie Mama odpocznie przez te 3 miesiące, pewnie się też denerwowała Waszą budową, podleczy się i wzmocni, na wiosnę będzie silniejsza, trzymamy kciuki. A widzisz tu kogoś normalnego chyba tylko Aga jest tu poukładana i akuratna (to komplement proszę się nie obrażać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.12.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nie zrobią jednak dziś mamie zabiegu, podobno za duzy stopien ryzyka, mysle sobie, ze moze i dobrze, lekarze wiedzą co lepsze. Dostała leki i serie dodatkowych badan, a zabieg przełożony na marzec, zobaczymy Aga, bardzo proszę stawiaj, nie bojam się, a wrecz przeciwnie potrzebuję Wiesz dobrze, że zawsze możesz na nas liczyć. Jak nie opierdolą to przytulą Ogarniesz wszystko, bo dzielna babka jesteś i nie takie rzeczy robiłaś. Wiem co gadam, bo ze szpitalami od 2 lat za pan brat żyję, a teraz jeszcze mam stereo. Mama sie oswoi, trochę ją podleczą to też jej lepiej psychicznie będzie. No i wiosna dobrze nastaja:) A widzisz tu kogoś normalnego chyba tylko Aga jest tu poukładana i akuratna (to komplement proszę się nie obrażać ) Ale, że kto? Ja? Nie obrażam się, bo dobrze wiedzieć, że choć jedna osoba tak myśli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.12.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 po prostu musiałam sie ogarnąć i postawić do pionu. chyba w zyciu sie tak nie zaprawilem zeby tak dlugo sie do pionu stawiac;) no najwyzej ze 2 dni kaca, max gratuluje w sumie jak tak czytam dalej i widze ze zjechala Babcia z Poznania to jest szansa ze znowu pion stracisz na "chwile"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.12.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Napiszę tylko - bardzo się cieszę że Jesteś ! - i wróciłaś na forum Mamie życzę nabrania sił i zdrowia jak najlepszego !! Składam dla Was życzenia - by układało się Wam wszystko - tak pięknie jak Sobie życzycie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.12.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A widzisz tu kogoś normalnego chyba tylko Aga jest tu poukładana i akuratna (to komplement proszę się nie obrażać ) W sumie fakt , chociaz nie, ona też czasem odbiega Wiesz dobrze, że .... Jak nie opierdolą to przytulą Bozzsze jakie tu skrajne towarzystwo, mozna rozchwiania emocjonalnego się nabawić chyba w zyciu sie tak nie zaprawilem zeby tak dlugo sie do pionu stawiac;) no najwyzej ze 2 dni kaca, max gratuluje Dobra, dobra, lepiej się przyznaj jak się żeś ostatnio spotkał z kolegą z podstawówki Napiszę tylko - bardzo się cieszę że Jesteś ! - i wróciłaś na forum Mamie życzę nabrania sił i zdrowia jak najlepszego !! Składam dla Was życzenia - by układało się Wam wszystko - tak pięknie jak Sobie życzycie !! Dziekuję RD2011i Wam również wszystkiego dobrego A takiego drapaka ubraliśmy, a tak pierniczyliśmy, ale pachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.12.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Bozzsze jakie tu skrajne towarzystwo, mozna rozchwiania emocjonalnego się nabawić Ale równowaga jest:D A takiego drapaka ubraliśmy, a tak pierniczyliśmy, ale pachniało [ATTACH=CONFIG]155595[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]155596[/ATTACH] To teraz już wiem coś robiła jak Cię nie było:cool: Mogłabyś chociaż poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.12.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dobra, dobra, lepiej się przyznaj jak się żeś ostatnio spotkał z kolegą z podstawówki fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.12.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 i po trzech kropkach nastąpiło takie krępujące milczenie... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 MSU będzie dobrze bo przecież jak może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.12.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 i po trzech kropkach nastąpiło takie krępujące milczenie... J. po tych 3 krpkach byla gonitwa mysli i proba odtworzenia przyczynowo skutkowego ciagu zdarzen jaki mial tego wieczora miejsce... z naciskiem na przyczyny... bo skutki... coz... zreszta co ja sie tlumacze... trzeba czasem upasc nisko zeby sie podniesc tryumfalnie jak feniks z popiolow (znaczy doprowadzic do pionu jak to szanowna gospodyni poetycko ujela:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.12.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 po tych 3 krpkach byla gonitwa mysli i proba odtworzenia przyczynowo skutkowego ciagu zdarzen jaki mial tego wieczora miejsce... z naciskiem na przyczyny... bo skutki... coz... Taaaa.... i tu mi się przypomina jeden mój stary kolega, z którym kiedyś wyskoczyłem na JEDNO piwko. On potem wsiadł do tramwaju. Usiadł. Być może ktoś mu miejsca ustąpił, nie wiem, on nie bardzo pamiętał. W każdym razie, jak usiadł, tak następne, co zapercepował, to że tramwaj stoi na pętli, a jemu jest bardzo zimno. Zaklął więc szpetnie pod nosem i doczekał trzęsąc się z zimna, aż tramwaj ruszy w drogę powrotną. Niestety, jak tramwaj ruszył, na powrót zrobiło się ciepło. A kolega znów obudził się, trzęsąc się z zimna, na przeciwległej pętli... Bodajże za trzecim nawrotem wytrzeźwiał już na tyle, że zdołał wysiąść tam, gdzie trzeba. zreszta co ja sie tlumacze... trzeba czasem upasc nisko zeby sie podniesc tryumfalnie jak feniks z popiolow Myśmy zawsze o upodleniu mówili. I tak, też wspominaliśmy to potem z dumą. Kurczę, nie studiowałeś Ty czasem w Łodzi, w końcówce 90tych? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Myśmy zawsze o upodleniu mówili. I tak, też wspominaliśmy to potem z dumą. Kurczę, nie studiowałeś Ty czasem w Łodzi, w końcówce 90tych? J. w koncowce lat 90tych to ja bylem przed matura:) w jarocinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.12.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 cześć MSU. fajnie, że wróciłaś. napierniczyłam podobnie do Ciebie ponad 200 sztuk. ale widzę, że tak spójne stylowo te ciasteczka z choinką masz. na biało. u nas pełen folklor i na ciastkach i na choince. zdrówka mamie życzę. trzymaj się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts