MusiSieUdac 23.01.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam. Właśnie doczytałem do końca aktualny Dziennik Budowy. Z podziwu wyjść nie mogę dla takiego MISTRZA na budowie. Gratuluję wytrwałości, zawziętości a także życzę radości w dalszej budowie Nie omieszkam się podglądać Waszych postępów. A przemyślenia o budowie - dosłownie takie same jak moje Witam, dziękuję i pozdrawiam Jak ja to mogłam przegapić?? Zjadliwe? Nawet bardzo,zjadliwe ale ja nie robię w wersji economy tylko mega, bomba, hiper-kaloryczne, jak szaleć to po całości;) Ja tu z jęzorem do kolan biegnę,w nadziei,że gospodyni zawitała....a tu ..... znów o jedzeniu A Ty myślała, ze co...o budowie ?? No bo człowiek na diecie to tylko o jedzeniu może mysleć Kurcze, ja ostatnio wpierdzialem non stop, ciągle coś przeżuwam, podjadam dziecku słodycze, do pracy biorę wałówę jak robotnik na kolei, chyba przez to zimno tak chce się jeść Dokładnie to samo pomyślalam. A co pomyślałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Zjadliwe? MSU to było tylko pytanie retoryczne z zawoalowaną prośba o przepis:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A Ty myślała, ze co...o budowie ?? Z Twoich ust, a raczej spod palców to mogę nawet o lądowaniu UFO w Koziej Wólce czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 O tym by chętnie kazdy tropiciel sensacji przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.01.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 MSU to było tylko pytanie retoryczne z zawoalowaną prośba o przepis:rolleyes: Co tam przepis, upieke Ci jak wpadniesz kiedys PS. nie myślę o tej wpadce co Ty, miałam na myśli odwiedziny Z Twoich ust, a raczej spod palców to mogę nawet o lądowaniu UFO w Koziej Wólce czytać Dobra, przyznaj sie co chcesz ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dobra, przyznaj sie co chcesz ode mnie a to,ze ja taka interesowna jestem takkkk??? tak tylko, chciałam byś pobyła trochę tu z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.01.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Trzeba było tak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Co tam przepis, upieke Ci jak wpadniesz kiedys PS. nie myślę o tej wpadce co Ty, miałam na myśli odwiedziny Jak Ty mnie znasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Trzeba było tak od razu Tak publicznie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2013 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A co pomyślałaś No to co Malka: Ja tu z jęzorem do kolan biegnę,w nadziei,że gospodyni zawitała....a tu ..... znów o jedzeniu tak tylko, chciałam byś pobyła trochę tu z nami Jestem ZA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2013 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wpadłam, poczytałam o UFO, pomachałam:bye:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.01.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Miło Was tutaj mieć, aż takie ciepełko bije Troszkę pobędę, żeby się ogrzać w Waszym blasku. Buziaki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A bo widzisz - ciepło rodzi ciepło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Na fizyce mnie uczyli,że tarcie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.01.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Na fizyce mnie uczyli,że tarcie też Za duzo przebywasz z Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mówisz, że separacja nam potrzebna ? Never -lubię Ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.01.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mówisz, że separacja nam potrzebna ? Nigdy w życiu Never -lubię Ją Baa, uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2013 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 To ja tylko dobranoc powiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.01.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Pani dobranoc, a ja dzień dobry, ale za to piąteczek, zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Takie lekcje to ja lubię, nawet matmy mogłabyś mnie uczyć chociaż nie, bo wtedy już na pewno wyjechałabyś do Islandii;) Czego Ty chcesz od tego pięknego domu - może nie mam gustu, ale podoba mi się wszystko - lampy (te na korytarzu i ta nad klatką schodową i te u Młodego), obrazki świetne Bardzo sobie cenię inwencję własną i zgadzam się, że tylko wyobraźnia nas ogranicza (fundusze w nieco mniejszym stopniu;)) Masz świetny dom, sama go sobie postawiłaś i sama go świetnie urządzasz. Mnie się podoba absolutnie wszystko (jeszcze drzwi extra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts