malka 29.01.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Malka domyslam się że mieszkasz na ostatnim piętrze . Współczuję Noooo. Latem gorąco,zimą zimno, przy deszczach i roztopach leje sie na łeb....pory roku mogę rozpoznawać bez wychodzenia z domu No zesz kuźwa znowu Ci Malcia leje na głowę, przeca to nie normalne takie cykliczne, osobiste zalewania co rusz. Najspokojniejszy człowiek na świecie miałby dość i pizgnął. A jak Wasze plany zamieszkania parteru, jak dużo Wam brakuje żebyście mogli sie przeprowadzic jako tako (no procz tego cholernego gazu)? Właśnie obfociłam sufit, powylewałam wodę z misek i robię dalej za oazę spokoju Dużo zostało, niestety bez gazu nie ruszymy, projekt ugrzązł w urzędzie. Muszę mieć c.o. by odpalić podłogówkę. Jeśli przez lata nic złego się tam nie zadziało, możemy robić podłogi....a potem już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.01.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A w urzedzie moze da sie pogadac, cos ruszyc, przyspieszyc? Podobno tam tez ludzie pracują, ale czasem nie jestem pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ano pracują, o ile przy MPZP i PNB poszło gładko o tyle teraz trafiłam na taką formalistkę, że absolutnie żadne argumenty nie docierają( nie wspominając już o moim uroku osobistym) -no beton b25 przy pani wymięka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.01.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ehh, a może męża wysłać, niech pogada z Panią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aj Malka , może męża wyślij mój się sprawdza w urzędach Współczuję zalania, zwłaszcza że to kolejne Dzień Dobry Paniom ciepło jest, myślicie że to już wiosna? aj pomyślałyśmy o tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Mąż w urzędzie, to jest jakaś myśl,tylko nie znam takiego czynnego do 22, a to mniej więcej godzina powrotów ślubnego z pracy Ale z zalania są też plusy dodatnie Dwóch miłych i przystojnych panów, przyszło pooglądać moją kuchnię , a że właśnie parzyłam kawkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.01.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Mąż w urzędzie, to jest jakaś myśl,tylko nie znam takiego czynnego do 22, a to mniej więcej godzina powrotów ślubnego z pracy Ale z zalania są też plusy dodatnie Dwóch miłych i przystojnych panów, przyszło pooglądać moją kuchnię , a że właśnie parzyłam kawkę.... Boze, moja wyobraznia pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Boze, moja wyobraznia pracuje Chciałam coś napisać ale zaraz usłyszę że "uderz w stół" więc nic nie powiem i udaję że mnie tu nie ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 29.01.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No cóż ja chciałem tez coś napisać ale się ugryzłem nie w język a w palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 aj , aj, ale macie myśli Ja tylko o kawie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 29.01.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 aj , aj, ale macie myśli Ja tylko o kawie mówię My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 aaaa dobra kawa nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 29.01.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Eeeeeej ja tu próbuję Cię obczaić, bo zachwycać się, a Ty zostawiłaś post sztuk 1 ze zdjęciami wnętrza, a resztę zniknęłaś? Ten jeden oczywiście tylko jak mucha bzyczy i irytuje bo chciałoby się więcej. Ten jeden DOBRY JEST! Ale więcej? I czyta się rili grejt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.01.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Oj tam, oj tam Domanki, kto późno przychodzi sam sobie szkodzi Jak coś uda mi sie odszukać to Ci podesle, co by pacnąć tę muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej ale mi fajny dowcip o mężu gamoniu, młode opowiedziało w drodze do szkoły. Uśmiałam się prawie do posiku Ale nie pamiętam, więc nie opowiem chyba,że wujek google pomoże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.01.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No weź MalkaOdszukaj i dawaj, potrzeba mi dawki humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Wersja młodego była bardziej rozbudowana, ale sens ten sam Żona mówi do męża: - Wiesz co, za co się nie weźmiesz to wszystko sknocisz... Taka z ciebie pierdoła. Taka z ciebie pierdoła, że jakby zrobili konkurs na największą pierdołę, to zająłbyś drugie miejsce. - Dlaczego drugie? - pyta mąż. - Bo taka z ciebie pierdoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 30.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Wersja młodego była bardziej rozbudowana, ale sens ten sam Żona mówi do męża: - Wiesz co, za co się nie weźmiesz to wszystko sknocisz... Taka z ciebie pierdoła. Taka z ciebie pierdoła, że jakby zrobili konkurs na największą pierdołę, to zająłbyś drugie miejsce. - Dlaczego drugie? - pyta mąż. - Bo taka z ciebie pierdoła... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 w takich humorach jechaliśmy dziś do szkoły. Ciekawe czemu młody ojcu dowcipu nie opowiedział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.01.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts