MusiSieUdac 13.05.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 zuzlowe - badzo tanie - mowimy stanowczo niekreamzytowe - ciepłe droższe ok ok 1-1,5 zł - takie kcem zuzlo kreamzyt - mówią że sam kreamzyt - oszustyceramiczne - drogie- przekonałam się A jak ma być tanio to może strop drewniany - nigdy w zyciu a po smierci wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 15.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 W tej chwili produkcję zajmują się konkretne firmy - tzn. tam gdzie robią wszelkie elementy z batonu...Ja w słupsku mam właściwie jedną do wyboru... za metr kwadrat płyty wyszło mi - 104zł... http://img198.imageshack.us/img198/1848/0706strop3.jpg Sam bym nie zrobił monolitu, sam bym nie zrobił gęstożebrowego, dlatego jeszcze na tym etapie dałem zarobić ekipie...Strop miałem w 1 dzień.... i już można było po nim chodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 15.05.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Wow! Sprzęt mechaniczny i taakie widoki to gotowy wypadek na budowie......dla męża oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.05.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Inż dziekuje za zdjecie i podpowiedz,ale już sie zdecydowalismy na 99,9% na terive. To tez jest dobry strop, dosc popularny, nie az taki drogi i przede wszystkim chyba damy rade go machnąć Wow! Sprzęt mechaniczny i taakie widoki to gotowy wypadek na budowie......dla męża oczywiście... ...ale o sooo chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 15.05.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Podziwiam, podziwiam i to aż tak,że brak mi słów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.05.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 ...ale o sooo chodzi?? Pewnie o tą małą boszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.05.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Burundi - witam w skromnych progach, ktora czesc Szczecina?? Bash- a juz sie balam ze zniknales jak Ojciec Dyrretor, ni widu, ni slychu... no ale dobrze ze zyjesz. A flex jak flex...glowy do tego trzeba nie sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 15.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) Ciecie bloczków akcesoria dwa pręty fi12-16 ok 30 cm jeden ok 50cm młotek ręczniak dwa pręty kładziemy pod bloczek trzeci na w miejscu gdzie ma być cięty i ........ trzymamy go i ......... sru go młotkiem Można też ćwiczyć przy tym koncentracje, można też oznaczyć prętem i młotkiem na około będzie równo ucięty Na piwnice szkoda kasy na kreamzym i tak trzeba dać sporo styropiany Edytowane 15 Maja 2011 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 15.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ok, chyba jestem skrzywiony...moralnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.05.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ok, chyba jestem skrzywiony...moralnie. Pozdrawiam! Łee no bez przesady, co najwyzej mozesz byc skrzywiony od dźwigania:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 z lekcji na lekcję zaskakujesz mnie dziewczyno swoimi umiejętnościami coraz bardziej. pozdrawiam i trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 16.05.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Hej! A gdzie zasady BHP pogrzebałaś ?? Poproś Miśka żeby Ci założył rączkę do flexa. Raz że bezpieczniej, a dwa że poręczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 16.05.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Co wy kobiete bedziecie uczyć, a myślicie że pazurki to czym obcina, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.05.2011 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Przy samodzielnym budowaniu nie da rady miec pazurki, a co do raczki, po prostu czy z raczka czy bez i tak trzeba uwazac, zeby sie nie pociac, Głowy nie siły trza. TomBor- aj tam, aj tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.05.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 jakie aj tam! ja swoje wiem i już http://emotikona.pl/emotikony/pic/zwyciestwo2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 17.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ło matko jak zobaczyłam ostatnie zdjęcie to myślałam, że lekcja 29 będzie miała inny wydźwięk uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 17.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Co wy, przecież to zaczynają kręcić nowy film "Szczecińska masakra szlifierką kontową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 17.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A tak (nawiasem) jak tak trzymany flex odbije MSU i pójdzie tarczą w jajka miśka to nie będzie za wesoło... Dziewczyno - jak ty trzymasz tego flexa? Ja rozumiem, że jesteś niezniszczalna, że to mała tarcza a nie jakieś 230 co faktycznie ma siłę zrobić krzywdę, ale popraw się, bo szkoda holtera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.05.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Bash ...a myslisz ze ja wiem jak ja go mam trzymac...... Byłam pewna ze do tego nie trzeba kursow i uprawnien C, A, D, E i DVD. Wydawalo mi sie ze bierzesz, nacinasz, pukniesz mlotkiem i przeciete. Ewerolka, a jaka miałaby być - ja spokojna dziewczyna jezdem Kalio - nie będzie tak źle, co najwyzej "Mlode wilki 1/3" Edytowane 18 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 18.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 e no, też elegancko do przodu idziecie. Wiesz co, normalnie dodajesz kobitkom wiary w siebie, że można dużo więcej niż na 'słabą' płeć wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts