Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

To przez brak słońca, w pracy u nas wszyscy depreche leczą ciastkami aktualnie. Codziennie. Wyjdziemy z tej zimy pare kilo więksi...

I kazdy tak czasem ma ze swoją drugą połową. oglądałas Mr.& Mrs. Smith z jolie & pitt ?

"Let me clarify, I love my wife.

I want her to be happy.

I want good things for her.

But there are times... "

:D

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eMeSiU, -czasem mamy takie ciagi depresyjne, że wydaje się,ze juz lepiej nie będzie, wszystko wkurza,szlag trafia , że najlepiej spakować się w paczkę i wysłać do Zanzibaru.

Ale skoro może być gorzej to może być i lepiej :lol: I BĘDZIE LEPIEJ!!!!!!

Słonko, ja już 4 razy dom sprzedawałam....

:hug::hug::hug:

uups, to rzućcie kierunkiem a ja mojego dyżurnego już tam przekieruję! Mam nadzieję, że komuś się smutno przez to odganianie nie zrobiło...

nie próbuj na południe, bo nogi z doopy powyrywam

bocianowi

To ja przytacham moją domową wiosnę;). Posadziłam sobie w grudniu kilka cebulek znalezionych w garażu;):D.

[ATTACH=CONFIG]172239[/ATTACH]

Czesc Rasiu, promyku słońca

...kurcze gdzie Ci tak zakwitły tulipany, w garazu? Ja posiałam bazylie i oregano na parpecie w kuchni, bazylia powoli kielkuje, ale oregano padło, za to czosnek wyrósł.

Buziaki

ja tak tylko po cichutku...... wiosną to bociany przylatują ;)

A chcesz w łeb, serio się pytam :cool:

a won z bocianami, zawsze coś muszą ze sobą przytargać...

;)

a może niektórzy chcieliby jakiś pakuneczek od bociana...

Ci co chcą pakunecczek to do Sw MIkołaja listy piszą, a Ci co chca dzieci to duzo jedza i potem brzuch od tego rosnie ;)

uups, to rzućcie kierunkiem a ja mojego dyżurnego już tam przekieruję! Mam nadzieję, że komuś się smutno przez to odganianie nie zrobiło...

+

Na północy chyba strajkuja;)

O widzisz, na północ przekieruj

Widzisz MSU, Aga dobrze prawi z tej Hameryki. Bądź częściej, będziemy wspólnie rozpędzać smutki, płakać ze śmiechu i pukać się w czoło z własnej naiwności;)

A teraz powiedzcie mi dlaczego ja siedzę na FM zamiast się do pracy szykować, co?

No wiem, wiem, ja Tylko potrzebuję że Misiek znalazł w końcu tą cholerną pracę bo przestaje to już być smieszne