BasiaMC 20.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To przez brak słońca, w pracy u nas wszyscy depreche leczą ciastkami aktualnie. Codziennie. Wyjdziemy z tej zimy pare kilo więksi... I kazdy tak czasem ma ze swoją drugą połową. oglądałas Mr.& Mrs. Smith z jolie & pitt ? "Let me clarify, I love my wife. I want her to be happy. I want good things for her. But there are times... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 eMeSiU, -czasem mamy takie ciagi depresyjne, że wydaje się,ze juz lepiej nie będzie, wszystko wkurza,szlag trafia , że najlepiej spakować się w paczkę i wysłać do Zanzibaru. Ale skoro może być gorzej to może być i lepiej I BĘDZIE LEPIEJ!!!!!! Słonko, ja już 4 razy dom sprzedawałam.... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.02.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Eee mowicie ze wiosny mi trzeba, no moze macie racje, poczekamy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.02.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dobra wiosna nie jest zła:)Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.02.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Czesc, to zalezy co przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.02.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 No tak, każdy się cieszy/smuci z czegoś innego nie;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.02.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Przynoszę roślinkę, może się przebije przez Twój nastrój: http://assets0.ogrodowisko.pl/uploads/p/0/9680/original.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.02.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dzieki Dorka, kochana jestes. No musi w koncu przyjsc ta wiosna i przyniesc zmiany, na lepsze. Niech sie przebija, a tak a propo z Wami zawsze jest jaśniej i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To ja przytacham moją domową wiosnę. Posadziłam sobie w grudniu kilka cebulek znalezionych w garażu;). Buziaczki MSUniu:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ja tak tylko po cichutku...... wiosną to bociany przylatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.02.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 a won z bocianami, zawsze coś muszą ze sobą przytargać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.02.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 a może niektórzy chcieliby jakiś pakuneczek od bociana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 uups, to rzućcie kierunkiem a ja mojego dyżurnego już tam przekieruję! Mam nadzieję, że komuś się smutno przez to odganianie nie zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 MSU, kto da radę jak nie Ty;) Na depresję zimową radzę czestsze wizyty na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.02.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 uups, to rzućcie kierunkiem a ja mojego dyżurnego już tam przekieruję! Mam nadzieję, że komuś się smutno przez to odganianie nie zrobiło... nie próbuj na południe, bo nogi z doopy powyrywam bocianowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 uups, to rzućcie kierunkiem a ja mojego dyżurnego już tam przekieruję! Mam nadzieję, że komuś się smutno przez to odganianie nie zrobiło... Na północy chyba strajkuja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Widzisz MSU, Aga dobrze prawi z tej Hameryki. Bądź częściej, będziemy wspólnie rozpędzać smutki, płakać ze śmiechu i pukać się w czoło z własnej naiwności;) A teraz powiedzcie mi dlaczego ja siedzę na FM zamiast się do pracy szykować, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.02.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To ja przytacham moją domową wiosnę. Posadziłam sobie w grudniu kilka cebulek znalezionych w garażu;). [ATTACH=CONFIG]172239[/ATTACH] Czesc Rasiu, promyku słońca ...kurcze gdzie Ci tak zakwitły tulipany, w garazu? Ja posiałam bazylie i oregano na parpecie w kuchni, bazylia powoli kielkuje, ale oregano padło, za to czosnek wyrósł. Buziaki ja tak tylko po cichutku...... wiosną to bociany przylatują A chcesz w łeb, serio się pytam a won z bocianami, zawsze coś muszą ze sobą przytargać... a może niektórzy chcieliby jakiś pakuneczek od bociana... Ci co chcą pakunecczek to do Sw MIkołaja listy piszą, a Ci co chca dzieci to duzo jedza i potem brzuch od tego rosnie uups, to rzućcie kierunkiem a ja mojego dyżurnego już tam przekieruję! Mam nadzieję, że komuś się smutno przez to odganianie nie zrobiło... + Na północy chyba strajkuja;) O widzisz, na północ przekieruj Widzisz MSU, Aga dobrze prawi z tej Hameryki. Bądź częściej, będziemy wspólnie rozpędzać smutki, płakać ze śmiechu i pukać się w czoło z własnej naiwności;) A teraz powiedzcie mi dlaczego ja siedzę na FM zamiast się do pracy szykować, co? No wiem, wiem, ja Tylko potrzebuję że Misiek znalazł w końcu tą cholerną pracę bo przestaje to już być smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ja właśnie teraz jestem w takim okresie że zaciskam zęby i robię wszystko aby nie musieć nowej pracy szukać:/I mam nadzieję że wyjdzie to wszystko na prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ech ja też , taki okres g..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts