dorkaS 22.02.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To ja bedę w tym peletoniku zaraz za mężem MSU, bo za 5 tygodni wolnam jak ptak. W dodatku do wzięcia, jakby ktoś chciał bo coś efekty szukania marnawe mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.02.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 tylko on k.wa ten peleton prowadzi od 15 pazdziernika, sorry ale ryczec mi sie chce, nie mam juz sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.02.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 MSU, straszliwie mi przykro, bardzo, bardzo mocno ściskam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.02.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 a coś swojego, kurcze fach oboje macie w ręku, determinację, chęć poza tym jak Misiek w domu siedzi to Młodym może się zająć, domem, ogrodem, to tez ma swoje plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 MSU . To trudne, ale dacie radę! Na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 26.02.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) MSU, pojawiam się i znikam w Twoich komentach raz na rok ale trzymam za Was kciuki, żeby się wszystko ułozyło U nas na początku roku była masakra pracowa. Mialo być pięknie... Miał byc kredyt... Jest nowa umowa.. Nowe "zajebi..ste" warunki finansowe, które zapewne pozytywnie wpłyną na opinię banku, w momencie, kiedy będziemy od nich parcę groszy pożyczyć... Wy już mieszkacie, my dopiero nie możemy się doczekać Wyglądamy wiosny Ja może troszę wyglądam bociana Moje dziecię w tym roku skończy 7 lat... Czuję w kościach upływający czas i ja wręcz marzę o dziecku Także boćki na centralny wschód Samemu trudno podjąć decyzję, jak finansowo-mieszkaniowo nie jest cacy, ale jak coś dziecko podrzuci to się wychowa jak swoje Pozdrawiam serdecznie Życzę dużo optymizmu Trochę egoistyczna jestem, ale sama czerpię go od Ciebie Edytowane 27 Lutego 2013 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cześć MSU Przychodzę z gorąca herbatą i nie mniej gorącymi uściskami (i wcale nie pocieszającymi tylko po prostu gorącymi - taki kaprys dziś mam ) No to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.02.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dzieki dziewczyny, mysle ze w koncu musi sie zaczac ukladac, choc nie ukrywam, ze moj optymizm znikł kompletnie, bo naprawde jest ciezko. A i sytuacja sie bardzo pokomplikowała. Za wszystkie dobre słowa Wam dziękuję, swiadomosc ze myślicie pozytywnie, na pewno podnosi na duchu i daje wiary w nastepny dzien. Tobie Asti w takim razie zycze tego bociana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 O kurcze ja przewrażliwiona przeczytałam "Asiu" i myślałam że mi bociana zyczysz:eek: Cieszę się że zaglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.02.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.02.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 O kurcze ja przewrażliwiona przeczytałam "Asiu" i myślałam że mi bociana zyczysz:eek: No wiesz, az tak wredna nie jestem Dzieki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No wiem, toteż się zdziwiłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2013 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Przyszłam do serducha przytulic http://beznazwy.net/wp-content/uploads/2011/03/wiosna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.02.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Dzieki za krokuski i biedronkę, kochana jestes... kiedy wracasz z USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.02.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 MSU wiesz, że zawsze po deszczu wychodzi słonko.. tzn kiedyś wychodzi.. trzymam kciuki, będzie dobrze.. A pro po muszę takie kwiatki posadzić jak na zdjęciu wyżej.. nazwa ulicy zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Dzieki za krokuski i biedronkę, kochana jestes ... kiedy wracasz z USA? Mogę więcej kwiatków na poprawę humoru przynieść Liczę jednak, ze nie bedzie to konieczne i kosmiczne moce powrócą Za tydzień sie pakuję i fruuuuuuuu .... do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.02.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Będzie dobrze. Musi się udać http://www.energy.sk/pl/info/1104/Image49.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Czesc Rasiu, promyku słońca ...kurcze gdzie Ci tak zakwitły tulipany, w garazu? Ja posiałam bazylie i oregano na parpecie w kuchni, bazylia powoli kielkuje, ale oregano padło, za to czosnek wyrósł. Buziaki No wiem, wiem, ja Tylko potrzebuję że Misiek znalazł w końcu tą cholerną pracę bo przestaje to już być smieszne Tulipki to w oranżerii mi wyrosły:),a Misiek znajdzie pracę już w kwietniu:cool:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.03.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 MSU wiesz, że zawsze po deszczu wychodzi słonko.. tzn kiedyś wychodzi.. trzymam kciuki, będzie dobrze.. A pro po muszę takie kwiatki posadzić jak na zdjęciu wyżej.. nazwa ulicy zobowiązuje Dzieki Kamilka , a Wy na Krokusowej? Ładna nazwa, taka wiosenna Mogę więcej kwiatków na poprawę humoru przynieść Liczę jednak, ze nie bedzie to konieczne i kosmiczne moce powrócą Za tydzień sie pakuję i fruuuuuuuu .... do domu Aaa to pewnie Twoja druga połowa juz przebiera nogami i nie moze sie doczekac, ale tydzien szybko zleci i bedziecie razem. Jakby nie było świetne doświadczenie Ci zostanie w głowie No i troszkę pozwiedzałas, fajnie Będzie dobrze. Musi się udać Nelcia, dziekuję Zebys Ty mnie przyszła pocieszac, sama masz swoje na głowie. Kochana jestes Tulipki to w oranżerii mi wyrosły:),a Misiek znajdzie pracę już w kwietniu:cool:... Rasia ozłocę Cię, jak to będzie prawda, obyś była dobrą wróżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Cześć MSU:)Dopiero co razem czekałyśmy na piatek zeszłotygodniowy a tu następny już... Ale ten czas zapitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts