Lukarna 03.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 nie spia ci co maja dzieciaki Hmm czyżby mój mąż się nie poczuwał do ojcostwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.03.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 A Ci co mają dzieci i problemy to w ogóle nie sypiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Hmm czyżby mój mąż się nie poczuwał do ojcostwa... ojcostwo jest zawsze wylacznie domniemane... no chyba ze testy zrobisz i sad orzeknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Tomaszu jest jeszcze coś takiego jak uznanie dziecka poczętego:D oświadczenie bez sądu wystarczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 04.03.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 No cześć Lukarna a no wal między oczy, najwyżej Cię myszy zjedzą tylko nie wiem czy MSU nas stąd nie pogoni za prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.03.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 spoko, sama ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 04.03.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 a ja zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian F 10.03.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 MSU... kurde brak mi słów fajny domek macie, tyle pracy i serca w niego włożyliście. Ale wam zazdroszczę, przed nami to jeszcze długa droga. PozdrawiamDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 11.03.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Podziwiam kobiety które potrafią zakasać rękawy i targać bloczki, rżnąć żelazo, i jeszcze jakiś problem techniczny rozwiązać.Fajnie się czyta wasz dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.03.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 MSU... kurde brak mi słów fajny domek macie, tyle pracy i serca w niego włożyliście. Ale wam zazdroszczę, przed nami to jeszcze długa droga. Pozdrawiam Damian Podziwiam kobiety które potrafią zakasać rękawy i targać bloczki, rżnąć żelazo, i jeszcze jakiś problem techniczny rozwiązać. Fajnie się czyta wasz dziennik. Witam u siebie i bardzo Wam dziękuję za fajne słowa. To już w większości za mną, no może nie do końca bo zostało ogrodzenie, taras, podjazd- ale w porównaniu z budową przyznacie,ze takie rzeczy to pestka. Teraz za Was trzymam kciuki i zycze wielu sił, a przede wszystkim motywacji i nie zrażania się drobnymi potknięciami i kryzysami bo i takie będą. Życzę Wam dużo sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.03.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Czółkiem U Cię też zima???? :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.03.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Cześć, zima w pizdu, -8 stopni i śniegu pełno, a mnie zaczęło rozkładać. Mam nadzieję, ze wytrwam do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.03.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 U nas wali białym po oczach a pod nogami już z 15 cm, koszmar jakiś zaczynam wątpić czy ta wiosna w ogóle nadejdzie. Pozdrowionka i proszę - na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.03.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dzięki Ania, strzeliłas w dziesiatke, własnie sie lecze ohydna mikstura czosnek+cytryna+sok malinowy+miod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 13.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam u siebie i bardzo Wam dziękuję za fajne słowa. To już w większości za mną, no może nie do końca bo zostało ogrodzenie, taras, podjazd- ale w porównaniu z budową przyznacie,ze takie rzeczy to pestka. Teraz za Was trzymam kciuki i zycze wielu sił, a przede wszystkim motywacji i nie zrażania się drobnymi potknięciami i kryzysami bo i takie będą. Życzę Wam dużo sił A ja zapraszam do siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.03.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cześć Pani:) Jak Twoje prace ręczne (czyt. dopieszczanie domu)? Tak mnie zainspirowałaś, że sama plakat jeden ręcznie (tzn. na kompie;)) machnęłam. 40$ zaoszczędzone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.03.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 MSU kochana jak tam się sprawuje odpływ liniowy (cedor czyż nie?) ? kupowaliście go z nóżkami stabilizującymi czy bez? Na alle... są takie i takie, 200 zł różnicy i się zastanawiam. Jak zdrówko? lepiej po cud miksturach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 A ja zapraszam do siebie:) Dziękuję, podglądam cały czas Twój dziennik i czekam na pierwsze wbicie łopaty Cześć Pani:) Jak Twoje prace ręczne (czyt. dopieszczanie domu)? Tak mnie zainspirowałaś, że sama plakat jeden ręcznie (tzn. na kompie;)) machnęłam. 40$ zaoszczędzone;) Cześć Pani, prace nijak, stoją w miejscu ale cieszę się, że zainspirowałam MSU kochana jak tam się sprawuje odpływ liniowy (cedor czyż nie?) ? kupowaliście go z nóżkami stabilizującymi czy bez? Na alle... są takie i takie, 200 zł różnicy i się zastanawiam. Jak zdrówko? lepiej po cud miksturach? Szczerze to mogę Ci napisać tyle, że nie śmierdzi z niego i nic nie rdzewieje ( stoi w wodzie od pół roku, od czasu do czasu go zalewam wodą), ale nie wiem jak zbiera wodę, bo jeszcze nie mam sciany prysznicowej, więc nie używam prysznica. Ja mam ten wąski coś ok. 4,5 cm, Nie przypominam sobie żeby miał nóżki, jak go kupowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 O rany nawet nie brałam pod uwagę że może rdzewieć Chyba lepiej się nie zastanawiać, osiwieć można od tego. Nóżki sobie daruję. Buźka i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts