Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MSU... kurde brak mi słów fajny domek macie, tyle pracy i serca w niego włożyliście.

Ale wam zazdroszczę, przed nami to jeszcze długa droga.

Pozdrawiam

Damian

Podziwiam kobiety które potrafią zakasać rękawy i targać bloczki, rżnąć żelazo, i jeszcze jakiś problem techniczny rozwiązać.

Fajnie się czyta wasz dziennik.

Witam u siebie i bardzo Wam dziękuję za fajne słowa. To już w większości za mną, no może nie do końca bo zostało ogrodzenie, taras, podjazd- ale w porównaniu z budową przyznacie,ze takie rzeczy to pestka. Teraz za Was trzymam kciuki i zycze wielu sił, a przede wszystkim motywacji i nie zrażania się drobnymi potknięciami i kryzysami bo i takie będą. Życzę Wam dużo sił :)

Witam u siebie i bardzo Wam dziękuję za fajne słowa. To już w większości za mną, no może nie do końca bo zostało ogrodzenie, taras, podjazd- ale w porównaniu z budową przyznacie,ze takie rzeczy to pestka. Teraz za Was trzymam kciuki i zycze wielu sił, a przede wszystkim motywacji i nie zrażania się drobnymi potknięciami i kryzysami bo i takie będą. Życzę Wam dużo sił :)

A ja zapraszam do siebie:)

A ja zapraszam do siebie:)

Dziękuję, podglądam cały czas Twój dziennik i czekam na pierwsze wbicie łopaty

Cześć Pani:)

Jak Twoje prace ręczne (czyt. dopieszczanie domu)? Tak mnie zainspirowałaś, że sama plakat jeden ręcznie (tzn. na kompie;)) machnęłam. 40$ zaoszczędzone;)

Cześć Pani, prace nijak, stoją w miejscu ale cieszę się, że zainspirowałam

MSU kochana jak tam się sprawuje odpływ liniowy (cedor czyż nie?) ? kupowaliście go z nóżkami stabilizującymi czy bez? Na alle... są takie i takie, 200 zł różnicy i się zastanawiam.

Jak zdrówko? lepiej po cud miksturach?

Szczerze to mogę Ci napisać tyle, że nie śmierdzi z niego i nic nie rdzewieje ( stoi w wodzie od pół roku, od czasu do czasu go zalewam wodą), ale nie wiem jak zbiera wodę, bo jeszcze nie mam sciany prysznicowej, więc nie używam prysznica. Ja mam ten wąski coś ok. 4,5 cm, Nie przypominam sobie żeby miał nóżki, jak go kupowałam.