doctor.jk 19.03.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witaj , zarwałaś mi noc MSU. Jak Cie zacząłem, to musiałem Cię skończyć jednym tchem ,eee to znaczy się czytać dziennik ... Powinnaś zostać pisarką Wiem wiem ,żeCiebie pociąga drut i wibrator(w sensie budowlanym oczywiście) a pisanie to efekt uboczny . SZACUNEK i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witaj , zarwałaś mi noc MSU. Jak Cie zacząłem, to musiałem Cię skończyć jednym tchem ,eee to znaczy się czytać dziennik ... Powinnaś zostać pisarką Wiem wiem ,żeCiebie pociąga drut i wibrator(w sensie budowlanym oczywiście) a pisanie to efekt uboczny . SZACUNEK i pozdrawiam Drogi Bad Boy, dawno się tak nie usmiechnełam od ucha do ucha, jak czytając twój komentarz. Cieszę, się że kończenie mnie jednych tchem sprawiło Ci taką przyjemność Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 20.03.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 nooo doooobra, przyszłam się przywitać , a tu znów tylko o seksie Doktorek....jest najlepsza, nie??? Bry najlepszej i innym oczywiście z zaspy nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 nooo doooobra, przyszłam się przywitać , a tu znów tylko o seksie Doktorek....jest najlepsza, nie??? Bry najlepszej i innym oczywiście z zaspy nadaję Malka, u nas sprawdza się metoda:gaz do dechy i włączone wycieraczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Malka, u nas sprawdza się metoda:gaz do dechy i włączone wycieraczki;) okejjjjj....tylko znajdę swój... http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/_i/144a3f71a03ab7c4f46f9656608efdb2/9e4af9d6-5199-11e1-97a8-001517b10ed8.jpg?type=1&quality=85&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=480&srch=360&dstw=480&dsth=360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 okejjjjj....tylko znajdę swój... http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/_i/144a3f71a03ab7c4f46f9656608efdb2/9e4af9d6-5199-11e1-97a8-001517b10ed8.jpg?type=1&quality=85&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=480&srch=360&dstw=480&dsth=360 Ej, no spoko, wiosna przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 taaaaaaa, wiosna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No gdzies pewnie jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 aż mi się ciśnie na klawiaturę ....w ciemnej doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 aż mi się ciśnie na klawiaturę ....w ciemnej doopie Całkowicie rozumiem irytację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Cześć Wszystkim, Zły dzien dziś mam bo pół roku w pizdu poszło się .....$%^#^&*. A poranek zaczął się tak ładnie,na biało. Czy możemy moją irytację podpiąć pod Wasze narzekanie na brak wiosny? I jeszcze czekam na US, w połowie grudnia złożyłam VZM i cholera nie chcą mi oddać Edytowane 20 Marca 2013 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Cześć Wszystkim, Zły dzien dziś mam bo pół roku w pizdu poszło się .....$%^#^&*. A poranek zaczął się tak ładnie,na biało. Czy możemy moją irytację podpiąć pod Wasze narzekanie na brak wiosny? I jeszcze czekam na US, w połowie grudnia złożyłam VZM i cholera nie chcą mi oddać Mają na to pół roku, to co będą Ci oddawać za wcześnie Twoje pieniądze;). Cześć MSUniu:D. Ja u siebie trochę ponarzekałam, to u Ciebie mogę napisać... że Wiosnę mamy, jest ślicznie za oknem, tak czyściutko i świeżutko... kupy psiowe łatwo sprzątać... zieleń iglaków pięknie się odbija na białym tle... czerwone gałęzie derenia strzeliście kierują się ku niebu, na którym... gdzieś jest słońce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Cześć Wszystkim, Zły dzien dziś mam bo pół roku w pizdu poszło się .....$%^#^&*. A poranek zaczął się tak ładnie,na biało. Czy możemy moją irytację podpiąć pod Wasze narzekanie na brak wiosny? I jeszcze czekam na US, w połowie grudnia złożyłam VZM i cholera nie chcą mi oddać Masz prawo narzekać Ściskam mocno:hug: U nas US w 2 miesiące wypłacił kasę, bo chcieli sie przed pitami wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Mają na to pół roku, to co będą Ci oddawać za wcześnie Twoje pieniądze;). Cześć MSUniu:D. Ja u siebie trochę ponarzekałam, to u Ciebie mogę napisać... że Wiosnę mamy, jest ślicznie za oknem, tak czyściutko i świeżutko... kupy psiowe łatwo sprzątać... zieleń iglaków pięknie się odbija na białym tle... czerwone gałęzie derenia strzeliście kierują się ku niebu, na którym... gdzieś jest słońce... Rasia, przyznaj się co brałas Masz prawo narzekać Ściskam mocno:hug: U nas US w 2 miesiące wypłacił kasę, bo chcieli sie przed pitami wyrobić. Kurcze, pali mi się koło tyłka, bo muszę ogrodzić dom, dlatego czekam na ten zwrot vatu. Moj wspólnik, czyli bank tego wymaga, żeby zamknąć rozliczenie kredytu. Swoją drogą dziwne, bo w transzach nie miałam rozpisanego ogrodzenia, ale zeby mieć zamkniętą ich inspekcję, muszę mieć ogrodzenie. Szkoda, że wczesniej mnie o tym nie poinformowali, ehh Edit: sprawdziłam, US ma 4 miesiace na wypłatę zwrotu VAT-u budowlanego Edytowane 20 Marca 2013 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kurcze, pali mi się koło tyłka, bo muszę ogrodzić dom, dlatego czekam na ten zwrot vatu. Moj wspólnik, czyli bank tego wymaga, żeby zamknąć rozliczenie kredytu. Swoją drogą dziwne, bo w transzach nie miałam rozpisanego ogrodzenia, ale zeby mieć zamkniętą ich inspekcję, muszę mieć ogrodzenie. Szkoda, że wczesniej mnie o tym nie poinformowali, ehh Nie masz stempli i kawałka druta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie masz stempli i kawałka druta? Obecnie mam ogrodzone siatką leśną , ale wymagają ode mnie docelowego ogrodzenia, siatka leśna się nie liczy. A taki MacGajwer nie jestem, z drutu i kołka nawet jak się postaram nie ukręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Rasia, przyznaj się co brałas Kurcze, pali mi się koło tyłka, bo muszę ogrodzić dom, dlatego czekam na ten zwrot vatu. Moj wspólnik, czyli bank tego wymaga, żeby zamknąć rozliczenie kredytu. Swoją drogą dziwne, bo w transzach nie miałam rozpisanego ogrodzenia, ale zeby mieć zamkniętą ich inspekcję, muszę mieć ogrodzenie. Szkoda, że wczesniej mnie o tym nie poinformowali, ehh Edit: sprawdziłam, US ma 4 miesiace na wypłatę zwrotu VAT-u budowlanego Prognoza na koniec marca, początek kwietnia: razem z topniejącym spływającym śniegiem spodziewaj się przypływu gotówki;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Obecnie mam ogrodzone siatką leśną , ale wymagają ode mnie docelowego ogrodzenia, siatka leśna się nie liczy. A taki MacGajwer nie jestem, z drutu i kołka nawet jak się postaram nie ukręcę No myślalam własnie o takim leśnym ogrodzeniu, ale jak sie nie da to sie nie da. Prognoza na koniec marca, początek kwietnia: razem z topniejącym spływającym śniegiem spodziewaj się przypływu gotówki;). Rasia, co Ty bierzesz, ze taki optymizm od Ciebie bije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Prognoza na koniec marca, początek kwietnia: razem z topniejącym spływającym śniegiem spodziewaj się przypływu gotówki;). Ja już Cie trzymam za jedne słowo- że Misiek w kwietniu dostanie pracę, teraz trzymam za drugie, ze niebawem dostanę ten zwrot. Obyś sie nie myliła promyku Rasia, co Ty bierzesz, ze taki optymizm od Ciebie bije? Mogłaby się podzielić z koleżankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts