Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj , zarwałaś mi noc MSU. Jak Cie zacząłem, to musiałem Cię skończyć jednym tchem ,eee to znaczy się czytać dziennik ... Powinnaś zostać pisarką :rolleyes: Wiem wiem ,żeCiebie pociąga drut i wibrator(w sensie budowlanym oczywiście);) a pisanie to efekt uboczny . SZACUNEK i pozdrawiam :)

Drogi Bad Boy, dawno się tak nie usmiechnełam od ucha do ucha, jak czytając twój komentarz. Cieszę, się że kończenie mnie jednych tchem sprawiło Ci taką przyjemność ;)

Również pozdrawiam :)

Malka, u nas sprawdza się metoda:gaz do dechy i włączone wycieraczki;)

okejjjjj....tylko znajdę swój...

http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/_i/144a3f71a03ab7c4f46f9656608efdb2/9e4af9d6-5199-11e1-97a8-001517b10ed8.jpg?type=1&quality=85&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=480&srch=360&dstw=480&dsth=360

okejjjjj....tylko znajdę swój...

http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/_i/144a3f71a03ab7c4f46f9656608efdb2/9e4af9d6-5199-11e1-97a8-001517b10ed8.jpg?type=1&quality=85&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=480&srch=360&dstw=480&dsth=360

Ej, no spoko, wiosna przecież;)

Cześć Wszystkim,

Zły dzien dziś mam bo pół roku w pizdu poszło się .....$%^#^&*. A poranek zaczął się tak ładnie,na biało. Czy możemy moją irytację podpiąć pod Wasze narzekanie na brak wiosny?

I jeszcze czekam na US, w połowie grudnia złożyłam VZM i cholera nie chcą mi oddać :bash:

Edytowane przez MusiSieUdac

Cześć Wszystkim,

Zły dzien dziś mam bo pół roku w pizdu poszło się .....$%^#^&*. A poranek zaczął się tak ładnie,na biało. Czy możemy moją irytację podpiąć pod Wasze narzekanie na brak wiosny?

I jeszcze czekam na US, w połowie grudnia złożyłam VZM i cholera nie chcą mi oddać :bash:

Mają na to pół roku, to co będą Ci oddawać za wcześnie Twoje pieniądze;):rolleyes:.

Cześć MSUniu:D.

Ja u siebie trochę ponarzekałam, to u Ciebie mogę napisać... że Wiosnę mamy, jest ślicznie za oknem, tak czyściutko i świeżutko... kupy psiowe łatwo sprzątać... zieleń iglaków pięknie się odbija na białym tle... czerwone gałęzie derenia strzeliście kierują się ku niebu, na którym... gdzieś jest słońce...;):cool:

Cześć Wszystkim,

Masz prawo narzekać:yes: Ściskam mocno:hug:

U nas US w 2 miesiące wypłacił kasę, bo chcieli sie przed pitami wyrobić.

Mają na to pół roku, to co będą Ci oddawać za wcześnie Twoje pieniądze;):rolleyes:.

Cześć MSUniu:D.

Ja u siebie trochę ponarzekałam, to u Ciebie mogę napisać... że Wiosnę mamy, jest ślicznie za oknem, tak czyściutko i świeżutko... kupy psiowe łatwo sprzątać... zieleń iglaków pięknie się odbija na białym tle... czerwone gałęzie derenia strzeliście kierują się ku niebu, na którym... gdzieś jest słońce...;):cool:

Rasia, przyznaj się co brałas ;)

Masz prawo narzekać:yes: Ściskam mocno:hug:

U nas US w 2 miesiące wypłacił kasę, bo chcieli sie przed pitami wyrobić.

Kurcze, pali mi się koło tyłka, bo muszę ogrodzić dom, dlatego czekam na ten zwrot vatu. Moj wspólnik, czyli bank tego wymaga, żeby zamknąć rozliczenie kredytu. Swoją drogą dziwne, bo w transzach nie miałam rozpisanego ogrodzenia, ale zeby mieć zamkniętą ich inspekcję, muszę mieć ogrodzenie. Szkoda, że wczesniej mnie o tym nie poinformowali, ehh

Edit: sprawdziłam, US ma 4 miesiace na wypłatę zwrotu VAT-u budowlanego

Edytowane przez MusiSieUdac

Kurcze, pali mi się koło tyłka, bo muszę ogrodzić dom, dlatego czekam na ten zwrot vatu. Moj wspólnik, czyli bank tego wymaga, żeby zamknąć rozliczenie kredytu. Swoją drogą dziwne, bo w transzach nie miałam rozpisanego ogrodzenia, ale zeby mieć zamkniętą ich inspekcję, muszę mieć ogrodzenie. Szkoda, że wczesniej mnie o tym nie poinformowali, ehh

Nie masz stempli i kawałka druta?

Rasia, przyznaj się co brałas ;)

Edit: sprawdziłam, US ma 4 miesiace na wypłatę zwrotu VAT-u budowlanego

Prognoza na koniec marca, początek kwietnia: razem z topniejącym spływającym śniegiem spodziewaj się przypływu gotówki;):lol2:.

Obecnie mam ogrodzone siatką leśną , ale wymagają ode mnie docelowego ogrodzenia, siatka leśna się nie liczy. A taki MacGajwer nie jestem, z drutu i kołka nawet jak się postaram nie ukręcę:cool:

No myślalam własnie o takim leśnym ogrodzeniu, ale jak sie nie da to sie nie da.

Prognoza na koniec marca, początek kwietnia: razem z topniejącym spływającym śniegiem spodziewaj się przypływu gotówki;):lol2:.

Rasia, co Ty bierzesz, ze taki optymizm od Ciebie bije?;)

Ja już Cie trzymam za jedne słowo- że Misiek w kwietniu dostanie pracę, teraz trzymam za drugie, ze niebawem dostanę ten zwrot.

Obyś sie nie myliła promyku :)

Rasia, co Ty bierzesz, ze taki optymizm od Ciebie bije?;)

Mogłaby się podzielić z koleżankami ;)