cronin 21.03.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 O kurczaki, poczytałam, ale u mnie zgadza się połowa opisu, ta lepsza oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) No przeczytałam przeczytałam:rotfl: Banda z nas zimnych i agresywnych furiatek:D:D Cześć Aga:) O wypraszam sobie;) mały narwaniec emocjonalny o szybkich reakcjach EDIT: najbardziej podoba mi się to, ale to raczej nie o mnie;) Bez przerwy trzeba się nią zajmować, inaczej to ona się kimś zajmie... a to dużo gorsze! EDIT2: Po namyśle, to chyba jednak o mnie Edytowane 21 Marca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 O kurczaki, poczytałam, ale u mnie zgadza się połowa opisu, ta lepsza oczywiście Jaaasne, ta lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja się dowiedziałam, że hmm aż tak ze mną źle? Nie przesadzaj imienniczko;). Ja uważam za bohatera każdego kto ze mną wytrzymuje:lol: Tyle, że ja do tego jestem skorpion;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No o mnie tez nie piszą najlepiej, zwlaszcza o tym obżeraniu się czekoladami mogli nie zdradzać wszystkich moich tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Mi jeszcze napisali coś co mi M co jakiś czas powtarza, wiec chyba prawda "Wprawia w zakłopotanie partnera, który nie bardzo wie, z kim ma do czynienia." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jest dumna, wyniosła i zbyt pobudliwa, by można z nią było spokojnie współżyć na co dzień. ja tego ślubnemu nie pokażę choć to by się mu spodobało....chyba Przyszłego partnera tak idealizuje, że spotkanie go kiedykolwiek jest mało prawdopodobne. no bo skoro spotkałam jego i z nim się związałam, to musi być idealny, nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nie przesadzaj imienniczko;). Ja uważam za bohatera każdego kto ze mną wytrzymuje:lol: Tyle, że ja do tego jestem skorpion;). No Pacz Pani jak mnie rozgryzłaś:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja tego ślubnemu nie pokażę choć to by się mu spodobało....chyba no bo skoro spotkałam jego i z nim się związałam, to musi być idealny, nie ???? Mam to samo Nie wiem czy się śmiać czy płakać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ale ruch dziś od rana u Ciebie. bry. jak któraś z Was się jeszcze nie rozliczała z PIT, to polecam wysłać rozliczenie przez internet. ja tak zrobiłam i na zwrot czekałam 3 dni!!! dobra idę zobaczyć, co tam ciekawego o Kaśkach piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no dobra, już wiem, że mam to samo imię co Malka. właściwie większość się zgadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ale ruch dziś od rana u Ciebie. bry. jak któraś z Was się jeszcze nie rozliczała z PIT, to polecam wysłać rozliczenie przez internet. ja tak zrobiłam i na zwrot czekałam 3 dni!!! dobra idę zobaczyć, co tam ciekawego o Kaśkach piszą. Jak sie czeka na zwrot to fajnie, gorzej gdy wiadomo, że nic nie przyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak sie czeka na zwrot to fajnie, gorzej gdy wiadomo, że nic nie przyślą nooooo, a jak trzeba dopłacić, to do ostatniego dnia się z pitem czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 nooooo, a jak trzeba dopłacić, to do ostatniego dnia się z pitem czeka O tym to nawet nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hehe, mam 'Trzeba również być bohaterem, aby z nią żyć!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.03.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 cały rok dzieciaki wyciągają z portfela, to raz w roku dzięki nim parę złotych wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wiecie co? Nie wiem czy to ze mną tak źle, czy z tym co to pisał : Nie jest łatwa w pożyciu! Przechodzi szybko od szalonego podniecenia do głębokiej depresji. Powinno się ją kontrolować, ale tak, by nie odniosła wrażenia, że się ją szpieguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 cały rok dzieciaki wyciągają z portfela, to raz w roku dzięki nim parę złotych wraca. no moje dziecko dla ustawodawcy nie zasługuje nawet na tą kasę Aga, nie łam się, ty jesteś schizofreniczką, ja fochatą egocentryczką ...niezłe kółko zaburzeńców tu mamy A ja u Dorki wczoraj o fobiach poczytałam i odpadłam na ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 "Pragnie wiele i to natychmiast. Jeżeli nawet podporządkuje się poleceniom innych, to i tak zachowa własne zdanie." "Obserwuje świat niczym szpieg, a ma niewiarygodną pamięć." No pod tym to M podpisałby się obiema ręcyma A tego o mężu to nawet mu nie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wygląda na to, że nikt tu nie jest normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts