MusiSieUdac 18.05.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) e no, też elegancko do przodu idziecie. Wiesz co, normalnie dodajesz kobitkom wiary w siebie, że można dużo więcej niż na 'słabą' płeć wygląda Jesli przekonam choc jedną z nas ze warto gonić za marzeniami będę zaszczycona. W koncu bądź realistą - żądaj niemożliwego:) Edytowane 18 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 18.05.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Musi SU normalnie przyznać muszę - uwielbiam twoje lekcje. Ty babo moja mądra , jak dobrze że my baby takie fajne jesteśmy ........i skromne...... :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 19.05.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jesli przekonam choc jedną z nas ze warto gonić za marzeniami będę zaszczycona. W koncu bądź realistą - żądaj niemożliwego:) Co racja, to racja, się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.05.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Musi SU normalnie przyznać muszę - uwielbiam twoje lekcje. Ty babo moja mądra , jak dobrze że my baby takie fajne jesteśmy ........i skromne...... :) pozdr. Ciiiii, ciiii .......No wez nie tak glośno:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.05.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Bloczki rosną aż miło. Szlifierka, pilniczek - co za różnica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 ale więźbę cieśle będą kałść czy też samorobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.05.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Bloczki rosną aż miło. Szlifierka, pilniczek - co za różnica;) No jak widzisz trzeba miec uprawnienia na szlifierke:D ale więźbę cieśle będą kałść czy też samorobnie? Chyba nas przeceniasz, pewnie ze ciesle - mam lek wysokosci:D Swoja droga zamowilismy wiezbe w grudniu bo mielismy zacne plany kredytowo-ekipowe, a ze zycie jest po to zeby sie pieprzyło i plany szlag trafil to ta wiezbe niepotrzebnie zamowilismy. Co prawda wplacona zaliczka czeka na lepsze czasy bo tartak poszedl nam na reke i przesunal termin realizacji, ale w koncu trzeba bedzie ja odebrac i juz sie glowie skad kase wytrzasne......- musialas mi przypomniec?? Edytowane 19 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 19.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Widząc wasze zaangażowanie nie zdziwie się, jak będziesz sama latała po kalenicy jak kozica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.05.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Widząc wasze zaangażowanie nie zdziwie się, jak będziesz sama latała po kalenicy jak kozica... Oj, oj jak dla mnie za wysoko, musialoby mnie cos bardzo podkusic zebym łaziła po więźbie. Np taki Bash co stoi na gorze i mowi: "nie wejdziesz, nie wejdziesz ny ny ny" , no to wtedy by było: "A wlasnie ze wejde!":D Edytowane 19 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 19.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Nie dość że adhd to jeszcze na przekór robi - to lubię Mnie wysokości za bardzo nie ruszają Kwestia obycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Cześć że ja dziś dopiero trafiłem do Twojego dziennika, toż niedopatrzenie straszne, a inwestorka fju, fju (no dobra, spokojnie, stary już jesteś tinek, uważaj na serce ) Dziś czasu mało, tylko przekartkowałem, ale przeczytam wsio, obiecuję Gratuluję budowy i zaangażowania pozdrawiam Tinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.05.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 no popatrz jak to człowiek nieopatrznie chlapnie ozorem, ale jestem usprawiedliwiona po dzisiejszych porannych przezyciach, kamienica obok się była zapaliła i od 4.20 musieliśmy się ewakuować ( strażak kazali) i staliśmy 2h aż ugasili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.05.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Mnie wysokości za bardzo nie ruszają Kwestia obycia. Dla Ciebie to chleb powszedni pewnie ze wzgledu na prace, Cześć że ja dziś dopiero trafiłem do Twojego dziennika, toż niedopatrzenie straszne, a inwestorka fju, fju (no dobra, spokojnie, stary już jesteś tinek, uważaj na serce ) Dziś czasu mało, tylko przekartkowałem, ale przeczytam wsio, obiecuję. Gratuluję budowy i zaangażowania Tinek Spoko, ze mna to mozna na szaber na czeresnie isc i pluć pestkami:D, wiec jakie tam fju fju no popatrz jak to człowiek nieopatrznie chlapnie ozorem, ale jestem usprawiedliwiona po dzisiejszych porannych przezyciach, kamienica obok się była zapaliła i od 4.20 musieliśmy się ewakuować ( strażak kazali) i staliśmy 2h aż ugasili. Normalnie zgroza!!! Nic sie nikomu nie stalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.05.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 no nic tylko pies oszalał ze szczęścia że na spacer wychodzi, komedyja . ale już niedługo ( może) i wyprowadzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.05.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Hmm... A mnie czemu jeszcze tu nie było?? Normalnie spisek jakiś :/ Na szczęście lepiej późno, niż później Że tak powiem, no ładne cy... cacko Idziecie do przodu równo Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.05.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) Witam, witam ziemskich przybyszy w skromnych progach.....no i znufff to samo,... aj te chlopy, .. Edytowane 20 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.05.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 te chlopy, na rece patrzec, na rece... ... heh - akurat. Podzielam wypowiedź Martinezio : ) Sama zamieszcza takie fotki i się dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.05.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) Bo jak walnę w stól, spokoj... !!!!!a Ty Brutusie jeszcze powiekszenie zrobiles. Edytowane 20 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Bo jak walnę w stól, spokoj... !!!!!a Ty Brutusie jeszcze powiekszenie zrobiles. Hehe - ciesz się, że powiększenie FOTKI w prymitywnym programie, a nie odpalałem jakiegoś kombajna graficznego do obróbki... Na razie odpuszczam. Na razie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.05.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Emm.... Ale ja o domie pisałem, że cacko ;PDo kobiet nic nie mam, bo mię małżowinka moja absorbuje wystarczająco mocno :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts