MusiSieUdac 27.03.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 wesele robisz? czy grilla dla znajomych? No jak, Malka kazała stawiac to stawiam Malka czy nie możesz jakoś normalnie chociaz raz? Co?? Ona normalnie- chyba że się pomyli zarąbiście teraz wiem do kogo moja kontrabanda trafiła Poczytałam o imionach - było śmiechu w domu Cieszę się, że przyczyniłam się do śmiechu, śmiech to zdrowie MSU jaki syropek antywirusowy ćwiczysz? u mnie neosine jest grane i chyba działa. u nas tez Neosine, czy to działa? nie wiem u nas najlepiej działają wszelkie inhalacje Ja nie MSU ale się włączę - nasza Pani Doktor bardzo neosine promuje. Zapisuje nam często gęsto... A czy działa? Oby&&&& Właśnie dzisiaj będzie piąty dzień z Neosine ( 3 x dziennie) i od wczoraj popołudnia zaczyna być widać lekką poprawę, dlatego jak dziś dalej będzie szło lepiej to będę uradowana. Przynajmniej nie ma już gorączki i schodzi wysypka, zimno się zabliźnia. Mam nadzieję, że do Świąt będzie już zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.03.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dobrze, ze ostatnio zrobiłam zapas, wystarczy? [ATTACH=CONFIG]179289[/ATTACH] Już wiem na co Ci była piwnica Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 No jak, Malka kazała stawiac to stawiam no niby tak, ale żeby od razy tak z grubej rury... Zdrówka dla młodego, my też dziś lekarza zaliczyliśmy.. kaszle od 5 dni nocami i nie wiadomo od czego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.03.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Już wiem na co Ci była piwnica Cześć I nie tylko po to , nie tylko no niby tak, ale żeby od razy tak z grubej rury... A bałam się, że moze zabraknąć Zdrówka dla młodego, my też dziś lekarza zaliczyliśmy.. kaszle od 5 dni nocami i nie wiadomo od czego.. No to zdrówka wzajemnie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2013 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Żelko kochana, dobra duszo, z całego serca Ci dziękuję Jakbym Cię mogła wyściskać, to bym Cię wyściskała o tak OOOOOOOO Tobie również życzę pogodnych, radosnych, wiosennych i spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.03.2013 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img838.imageshack.us/img838/338/wielkanoc2013.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.03.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img22.imageshack.us/img22/4446/dsc9716a.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 29.03.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.03.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.03.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkiej Nocy,niosących radość i nadziejęoraz wszelkiej pomyślności w każdym czasieżyczy Kasia z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 30.03.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 W dniu Wielkanocy życzę Wam mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego. Wojtek z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.03.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Zdrowych i radosnych Świąt! http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/pisanki_nowe_zpsb56c57f0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.04.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 W tym roku przespałam Święta, zasypało, zmroziło i się zakopałam pod kocem Chciałam Wam z całego serca podziękować za piękne życzenia, Kochani jesteście No i życzę wszystkim WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.04.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 czesc! nie bylo mnie chwile. jak sytuacja ? posta z wodka mozesz pominac, on mi jakos nie umknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć Panie Tomek, sytuacja BZ, znaczy się bez zmian, zaczynam się bać że jeszcze trochę i się przyzwyczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jak ja do swojej tuszy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts