Tomasz Antkowiak 04.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć Panie Tomek, sytuacja BZ, znaczy się bez zmian, zaczynam się bać że jeszcze trochę i się przyzwyczaję nooo... czyli generalnie stabilizacja dlugo oczekiwana... sluchaj, pamietasz moze jaka macie u siebie moc przylaczeniowa i zabezpieczenie glowne na przylaczu elektrycznym? jesli nie zawodzi mnie moja doskonala ale krotka pamiec to macie plyte indukcyjna w kuchni i mniej wiecej podobne zapotrzebowanie na prad do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć Panie Tomek, sytuacja BZ, znaczy się bez zmian, zaczynam się bać że jeszcze trochę i się przyzwyczaję \ Też mnie to przeraża:sick: Jak ja do swojej tuszy:mad: Chyba jednak sie nie przyzwyczaiłaś, bo na fikołki czy inne zumby chodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Coś Ty, nigdy się nie przwyczaję, będę z nią próbowała walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Coś Ty, nigdy się nie przwyczaję, będę z nią próbowała walczyć No to przeciez napisałam. Walcz dzielnie. Bedę Ci kibicować, bo sama musze sie zabrac za siebie. A myslalam, ze wiosna przyjdzie i wiecej ruchu bedzie a tu doopa:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 nooo... czyli generalnie stabilizacja dlugo oczekiwana... sluchaj, pamietasz moze jaka macie u siebie moc przylaczeniowa i zabezpieczenie glowne na przylaczu elektrycznym? jesli nie zawodzi mnie moja doskonala ale krotka pamiec to macie plyte indukcyjna w kuchni i mniej wiecej podobne zapotrzebowanie na prad do nas. Skąd ja mam wiedzieć takie rzeczy Winowajce poczynionej elektryki, czyli tescia się zapytam przy okazji to Ci napiszę Coś Ty, nigdy się nie przwyczaję, będę z nią próbowała walczyć A tam daj spokoj, nie ma co walczyc, mowi sie ,ze to co łatwo przyszło łatwo pójdzie No to przeciez napisałam. Walcz dzielnie. Bedę Ci kibicować, bo sama musze sie zabrac za siebie. A myslalam, ze wiosna przyjdzie i wiecej ruchu bedzie a tu doopa:sick: Przynajmniej jest na co zwalić, oczywista na wiosnę,a raczej jej brak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Przynajmniej jest na co zwalić, oczywista na wiosnę,a raczej jej brak:) To ja już wolę zabrać się za siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A tam daj spokoj, nie ma co walczyc, mowi sie ,ze to co łatwo przyszło łatwo pójdzie MSU, oooooooo! W kwestii kilogramów, idę sobie bezczelnie skopirajtować Twoje hasło i ku pocieszeniu walnę je na centralnej ścianie sypialni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 sluchaj, pamietasz moze jaka macie u siebie moc przylaczeniowa i zabezpieczenie glowne na przylaczu elektrycznym? jesli nie zawodzi mnie moja doskonala ale krotka pamiec to macie plyte indukcyjna w kuchni i mniej wiecej podobne zapotrzebowanie na prad do nas. my mamy 9kW, zabezpieczenie 20A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.04.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 my mamy 9kW, zabezpieczenie 20A dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.04.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 my mamy 9kW, zabezpieczenie 20A A jak ja mam w warunkach (cokolwiek by to znaczyło:) ): 12,0 kW, w układzie 3-fazowym na napięciu 0,4kV, zabezpieczenie główne 3x32A, zabezpieczenie przedlicznikowe 3x20A to będzie OK? Też płyta indukcyjna (chyba) plus reszta standard, aa jeszcze 3 gniazda siłowe:bash: nie wiem czy to ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 To ja tylko "cześć" powiem i spadam, bo nie wiem o czym Wy gadacie. Piątek już :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Będzie OK, na kuchenkę indukcyjną starczy J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.04.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzięki Ci Jarku:) (jak to do mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.04.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jak wroce do domu to zerkne ile u nas bylo w warunkach technicznych przylaczenia podane. mysle ze te 12 to chyba minimum co wnioskowalismy, ale zerkne. zadowoleni jestescie z indukcji w kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.04.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jak wroce do domu to zerkne ile u nas bylo w warunkach technicznych przylaczenia podane. mysle ze te 12 to chyba minimum co wnioskowalismy, ale zerkne. zadowoleni jestescie z indukcji w kuchni ? bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 My też. Nawet mój mąż, który upierał się przy gazie (tzn. z butli) i mówił, że gotować na indukcji nie będzie. A teraz nie oddałby za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 To pytac sie tescia, czy chlopaki Ci odpowiedzieli? Z indukcji jestem mega zadowolona, zadnej innej kuchenki. Łatwo sie czysci, fajnie gotuje, nic dodac nic ujac MIłego łikendu wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.04.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 tak mi mówcie z tą kuchenką, mam nadzieję, że też sobie będę chwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.04.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ty się podpinasz do moich odpowiedzi to się się do Twoich nadziei, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 To pytac sie tescia, czy chlopaki Ci odpowiedzieli? Z indukcji jestem mega zadowolona, zadnej innej kuchenki. Łatwo sie czysci, fajnie gotuje, nic dodac nic ujac MIłego łikendu wszystkim Fajną mamy kuchenkę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts