Lukarna 06.04.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.04.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.04.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 ta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dol 07.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) WitamPełny szacunek dla was za wytrwałość za zagazowanie i poświęcenie a dla ciebie kobitko dużego buziaka bo masz jaja i to skarb taka kobitka w domu co nie tylko umie pomalować paznokci i wydać kasę męża ale i za kielnie i młotek złapać i pracować na równi a nawet więcej . Pozdrawiam i czekam na więcej Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez d**ol** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.04.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 malka .... mój twierdzi, że trzy i wcale z tego powodu nie czuje się gorszy a te kolory to.... fajny, chujowy i pedalski :D:D (więc w sumie to blisko i coś w tym musi być ) O wnętrzach MSU się nie wypowiadam, bo przecież wszyscy wiedzą, że jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.04.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 :rotfl: człowiek się uczy całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Właśnie to jest fajne, ze moge Obiecujesz, czy tylko tak sobie głupio żartujesz z ta wiosną No kurcze, całkiem serio pisałam. Serio, serio. Muchy latają i żurawie też dioby wczoraj darły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 08.04.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Pozdrawiam rowniez, i wiosne przesylam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.04.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 d**ol** pisał"Witam Pełny szacunek dla was za wytrwałość za zagazowanie i poświęcenie a dla ciebie kobitko dużego buziaka bo masz jaja i to skarb taka kobitka w domu co nie tylko umie pomalować paznokci i wydać kasę męża ale i za kielnie i młotek złapać i pracować na równi a nawet więcej . Pozdrawiam i czekam na więcej" Pozwolę sobię tutaj nadmienić do wypowiedzi bo nie chcę w Waszym dzienniku, bardzo fajnym z resztą. Wiesz d**ol**, myślę, że pomiędzy malowaniem paznokci, tudzież wydawaniem pięniędzy, zupełnie nie rozumiem dlaczego mężowskich, bo w małżeństwie to jakby wszystko wspólne było, a zasuwaniem z kielnią i młotkiem jest jeszcze całkiem spora gama czynności pośrednich. Najlepiej jak każdy robi to co mu wychodzi najlepiej i do czego jest powołany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KL1719510221 10.04.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 O! gdzie diabeł nie może tam babę pośle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 10.04.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 MSU napisz instrukcję kładzenia gładzi dla mojej ślubnej ) bo na razie się kłócimy jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KL1719510221 10.04.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Święta prawda,popieram autora postu wyżej,zajebiscie sie czyta,wielki szacun, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 10.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Szanowni Panowie... od komentowania Szefowa ma komentarze Jak tu wpadnie i zobaczy jakiego jej balaganu narobiliscie to sie wscieknie i zrobi awanture. A chyba nie musze pisac ze jak sie wscieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.04.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ciiiiiichooooooooo..... już posprzątane, nie gadać, to się nie zorientuje! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 11.04.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ciiiiiichooooooooo..... już posprzątane, nie gadać, to się nie zorientuje! J. No nie, znowu najlepsze mnie ominęło - musiałeś tak szybko posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no baaaaaa oni sa biedni rozróżniają, biały, czarny, chujowy i ci bardziej wrażliwi jeszcze pedalski hehehe mój mąż tak samo mówi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.04.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nowych gości serdecznie witam, chlebem i solą. Miło mi Was gościć Kurcze ale sie narobiło komentarzy. Dobrze, ze temat żyją pod moją nieobecność również. Trafiły mi się wczasy all inclusiv na koszt NFZ, żarcie za free, barek z kroplówkami, dodatkowo dają w żyłę i budzą w nocy na zawołanie, teraz to sobie pożyję Co do wpisów w dzienniku, to nie komentuję, bo bym musiała komuś łupnia spuścić Co do kolorów, prawda, w domu stosuję teorię trzech, co by Misiek nie miał kłopotów z odróżnianiem Co do wydawania kasy, hehe mężowska...no nie jest tak źle, świetnie się utrzymuję od wieku nastoletniego i dobrze mi z tym, wydajemy wspólną kasę Co do gładzi, kurczę Kalio ja kupowałam SEMIN, wiadro, gładź, woda, wytłumacz żonie, ze nie moze być ani za rzadka ani za gęsta, taki sos carbonara ma wyjść, bierzesz pióro, nakładasz sporo na wypukłą część ( zawsze coś spada na początu, po trzeciej ścianie przestanie) i jednym, posuwistym ruchem ręki machasz jak najwięcej się da, róznice pomiedzy jednym machnięciem, a drugim trzeba od razu zatrzeć na mokro, bo potem ciulowo się to szlufuje i widać zacieki. No to by było, a tera idę dać sobie w żyłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No ja rozumiem, że wczasy za free sa fajne, ale żeby w NFZ? Trzymaj się i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ooo sezon na szpitale , buziaczki i zdrówka życzę, zbieraj siły na ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 12.04.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ooo sezon na szpitale , buziaczki i zdrówka życzę, zbieraj siły na ogrodzenie Spokojne NFZ dofinansuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts