rasia 08.05.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ogranietej dzialki, ogrodzenia i ogrodu - tak,można Dawaj foty!!! Możesz je cykać z dowolnie wybranego boku;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 09.05.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 MSU nieodganiona jak celebrytka nie potwierrdza, nie zaprzecza... a ja jedna reka pisze bo do drugiej rosci prawa syn wlasny... ale pozdrawiam i cmokam spod pieluch :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 09.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Ciekawskie estrogeny .......może to nowy dowód na oddziaływanie żeńskiego hormonu. Jeśli tak, to na pewno dowód że u mnie estrogen jest podwyższony Kosmitko z mat -planety jest OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.05.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 To gratuluję ogranietej dzialki, ogrodzenia i ogrodu i pełnego brzucha A dziekuje:) to nieźle się nakręciłyśmy (no chyba, że nas wkręcasz). gratuluję w takim razie ogarnięcia podwórka. ..i dziekuje Mam mega prośbę do Cię: nie wiem, czy nie mogę zlokalizować w dzienniku, czy było to zdjęcie, ale poszło może gdzieś w eter... Chodzi mi o dach, o podbitkę... Wiesz co, my mamy nadbitke, zdjecia, na ktorych najlepiej ja widac sa ponizej Hm boćki, brzuszki, płotek , ogródek = fitnes Niezła gra skojarzen Dawaj foty!!! Możesz je cykać z dowolnie wybranego boku;). Rasiulka, jak tylko to porosnie i sie zazieleni na dobre na pewno obcykam wszystko, buziaki MSU nieodganiona jak celebrytka nie potwierrdza, nie zaprzecza... a ja jedna reka pisze bo do drugiej rosci prawa syn wlasny... ale pozdrawiam i cmokam spod pieluch :* Czesc Mamuska, no nie cyborg, kosmitka, ale ze celebrytka, usmiałam sie do łez Buziaki dla maluszka Ciekawskie estrogeny .......może to nowy dowód na oddziaływanie żeńskiego hormonu. Jeśli tak, to na pewno dowód że u mnie estrogen jest podwyższony Ale nie płaczesz na reklamach? Kosmitko z mat -planety jest OK ? Zawsze jest mniej lub bardziej, ale OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 09.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 O toć to mnie chodziło Bardzo dziękuję Jeśli się nie pogniewasz pozwolę sobie dalej drążyć temat Czy sami malowaliście krokwie/deski... Jaka farba, lakier, kolor? Zbliżamy się do stropu. Od stropu do dachu nie wiele czasu... A nadbitkę macie cudną, a my chcemy popełnić taką samą/ podobną... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.05.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) O toć to mnie chodziło Bardzo dziękuję Jeśli się nie pogniewasz pozwolę sobie dalej drążyć temat Czy sami malowaliście krokwie/deski... Jaka farba, lakier, kolor? Zbliżamy się do stropu. Od stropu do dachu nie wiele czasu... A nadbitkę macie cudną, a my chcemy popełnić taką samą/ podobną... pozdrawiam! Dzięki Hej, malowaliśmy Bondexem, kolor "sosna oregońska", to jest bardzo ciepły kolor ( najlepiej go oddaje drugie zdjecie). Malowalismy sami, najpierw przed polozeniem na dach, a pozniej przy okazji robienia elewacji. Przy drugim malowaniu lekko sciemnial i wyglada teraz tak jak na pierwszym zdjeciu. Pozdrawiam Edytowane 10 Maja 2013 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 10.05.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) =Ale nie płaczesz na reklamach? Kiedyś , kiedy byłem mały, to czsem łzy mi poleciały Ale teraz przecież duży jestem już I nie Jasio, tylko Jan, dzielny zuch i to Ja innym robie bara- buh :p:p:p Edytowane 10 Maja 2013 przez doctor.jk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 10.05.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Moze wmowimy jej ze jest w ciazy i sie przyjmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 10.05.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Moze wmowimy jej ze jest w ciazy i sie przyjmie? nie ma co wmawiać.. w ciąży jest i już tylko na głos nie chce powiedzieć.. a przy okazji MSU na kiedy termin? początek roku 2014? czy może wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 No właśnie, wyjaśnijcie, kawa na ławę, bo ja ostatnio z doskoku i czytam co drugą stronę i nie mogę analizować w spokoju tego co między wierszami pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Tomek bardzo chce zostać wujkiem, a że MSU, zjadła dobry obiad i pochwaliła się pełnym brzuchem, to już jej ciążę wmówił a reszta przyklasnęła i wszyscy ręce zacierają na pępkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Malka, obawiam się, że Twoja odpowiedź wciąż mi nie dementuje (to nie ma nic wspólnego z demencją) plotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 aaa to nie ja tu od jakiegokolwiek dementi, albo niedemeni jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 12.05.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 to moze zaglosujmy? Jak wyjdzie ze jest w ciazy (a jakims cudem jednak bysmy sie mylili) to bedzie sie musiala przylozyc i coz... slowo sie zeklo, kobylka u plota... przylozyc sie no i wiadomo W drodz wyjatku mozemy juz odpuscic komisyjna kontrole postepow w "przykladaniu sie" kto za ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.05.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Kiedyś , kiedy byłem mały, to czsem łzy mi poleciały Ale teraz przecież duży jestem już I nie Jasio, tylko Jan, dzielny zuch i to Ja innym robie bara- buh :p:p:p Moze wmowimy jej ze jest w ciazy i sie przyjmie? Wiesz, ze wlasnie stales sie bardzo bogaty, jesli zadziała to wlasnie wymysliles alternatywę dla in vitro nie ma co wmawiać No własnie Tomek bardzo chce zostać wujkiem, a że MSU, zjadła dobry obiad i pochwaliła się pełnym brzuchem, to już jej ciążę wmówił a reszta przyklasnęła i wszyscy ręce zacierają na pępkowe A to o to chodzi, o picie, .... u mnie napic sie zawsze mozna No właśnie, wyjaśnijcie, kawa na ławę, bo ja ostatnio z doskoku i czytam co drugą stronę i nie mogę analizować w spokoju tego co między wierszami pisane. Nie przejmuj sie, tutaj mało kto wie o co chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 12.05.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 A to o to chodzi, o picie, .... u mnie napic sie zawsze mozna Ty nie pij! W ciazy jestes, nie mozesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.05.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ty nie pij! W ciazy jestes, nie mozesz ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 13.05.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No to teraz MSU będzie miała na forum przerąbane. Każda, dowolna emocja, nie daj Boże foch jakiś, będzie kwitowana krótkim: "no tak, hormony..." J. (z pewną nieśmiałością przypominający, że jest coś takiego, jak samospełniające się przepowiednie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.05.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 teraz juz przechlapane, nie ma odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 13.05.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No tak. Widać siłę Forum. Potrafią nawet wmówić dziecko w brzuch Ja tam bym z żywiołem nie walczył (forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts