dorkaS 14.05.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Tia, krępująca cisza - bo do łażenia w ciąży to typują bez wahania, a gdzie odpowiedzialność za typowanie? A tu wózki trzeba z resztek montować, łózeczka z paneli zbijać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.05.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) Dobrze ze ja ... jestem to psychicznie jako tako;) Jesteś pewna??? Ogólnie, to zaczynam się Was wszystkich bać....jak ponizej - Odchodzę od ciebie. Mam dość tego, że mi stale docinasz z powodu wagi. - Stój! Nie rób tego! Pomyśl o naszym dziecku! - Jakim dziecku?! - To ty nie jesteś w ciąży?! Edytowane 14 Maja 2013 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dorka jak Ty mnie przejrzalas:):) Jarku to nie do mnie było o tym na "C" prawda? I tu taka emota luki z maczuga czy innym bejsbolem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.05.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Tia, krępująca cisza - bo do łażenia w ciąży to typują bez wahania, a gdzie odpowiedzialność za typowanie? A tu wózki trzeba z resztek montować, łózeczka z paneli zbijać.. ... eeechhhh, chyba dziś dłużej w pracy będę musiał zostać... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ... i zapadła taka krępująca cisza... J. (nie, nie w ciąży, jakby kto pytał) tak zapytałam, bo skoro zdolnyś drzewo spłodzić, to czemu nie zaciążyć ale skoro mówisz, że nie to ja Ci wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.05.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dobra, z siebie tez sie mozna posmiac, czyli w Waszym temacie: MSu przychodzi do ginekologa i pyta: "Panie doktorze, mój mąż chciałby się pana zapytać o jedną ważną sprawę..." "Wiem, wiem", ginekolog kiwa głową ze zrozumieniem. "Mężowie zawsze pytają w tej sytuacji o jedną sprawę.” Ta patrzy na niego zdziwiona. Doktor kontynuuje: „Może pani bez problemów współżyć aż do szóstego miesiąca ciąży." "Nie, nie, nie o to mi chodzi", MSU kręci przecząco głową. "Mój mąż chciałby wiedzieć, czy nadal mogę urabiać beton i nosić bloczki?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.05.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ciekawe, jak doktor wyglądał po odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dobra, z siebie tez sie mozna posmiac, czyli w Waszym temacie: MSu przychodzi do ginekologa i pyta: "Panie doktorze, mój mąż chciałby się pana zapytać o jedną ważną sprawę..." "Wiem, wiem", ginekolog kiwa głową ze zrozumieniem. "Mężowie zawsze pytają w tej sytuacji o jedną sprawę.” Ta patrzy na niego zdziwiona. Doktor kontynuuje: „Może pani bez problemów współżyć aż do szóstego miesiąca ciąży." "Nie, nie, nie o to mi chodzi", MSU kręci przecząco głową. "Mój mąż chciałby wiedzieć, czy nadal mogę urabiać beton i nosić bloczki?" Potomek w drodze, to dom rozbudowujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.05.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Trzy kobiety w ciąży siedzą w kawiarni i rozmawiają. Pierwsza mówi:- Urodzę chłopca.- Skąd wiesz?- W trakcie poczęcia to ja byłam na górze, więc to na pewno będzie chłopiec.Po chwili odzywa się druga: - A ja będę miała dziewczynkę.- Skąd ta pewność? - pytają dwie pozostałe.- Kiedy moje dziecko było poczęte, byłam na dole. Na pewno będę miała dziewczynkę.Siedziały chwilę w milczeniu, gdy trzecia z nich zaczęła szlochać.- To ja chyba będę miała szczeniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.05.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Jarek,masakra hahaha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 - Co takiego w powietrzu sprawia, że kobieta może zajść w ciążę?- ?? - Jej nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ludzie, nie da się z Wami wytrzymać Ryczę ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.05.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ... i zapadła taka krępująca cisza... J. (nie, nie w ciąży, jakby kto pytał) ale Ty czy Kuna? no bo chyba nie... a moze wy... wy razem? Nieeeenooo Jarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.05.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ja -nie. I nie ja, na wszelki wypadek dodam. Ale Kuna - a cholera jedna ją tam wie, ostatnio strasznie szalała na dachu (ona albo kot. Albo stado dzików sądząc po odgłosach), więc może... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.05.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.05.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ło matko, co tu się wyprawia? niezła impreza, kuny w ciąży, ciężarne chcą bloczki nosić. a zdradzicie, co zażywaliście, jak mnie nie było? też bym tak chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.05.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Tak to nie ma, jak już żeś tu zaszła, to po prostu się dostosuj J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.05.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 dobra, dobra. nie zaszła, tylko wpadła z wizytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Sodomia i Gomoria panie i panowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts